Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa Oy:n tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana parempi huominen?, 15.10.2007 klo 11.39.

 1. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Voisi kuvitella, että toimitusjohtajalla pitäisi olla vielä enemmän kun valmentajalla vuorovaikutustaitoja. Myynti ja markkinointi liigajoukkueessa on hyvin paljon kiinni siitä kuinka koko organisaation johto kykenee lähestymään asiakkaita. Tässä tapauksessa tukevia yrityksiä. Pelkkä konsepti ei aina riitä ja nyt kun se puoli on kuralla, tarvitaan todellista duunia..... Pelkällä toimistopöydän takana istumalla se ei tule onnistumaan, vaan on jalkauduttava asiakaslähtöiseksi. Mihinkään alennusmyyntiin ei kannattasi kuitenkaan yritysmyynnin osalta ryhtyä.
  Yhtenä varteenotettavana ehdotuksena taas perus kannattajia kohtaan toivoisin, että kausikorttien osalta opiskelijat ja eläkeläiset saisivat vaikka 25% alennuksen kausikortista, katsomopaikasta riippumatta johonkin päivämäärään mennessä. Eikä ko liput olisi vain kohdistettu johonkin sivukatsomoon. Lippujen tulisi olla henkilökohtaisia ja niitä ei voisi kaverille lainata / antaa.... Täydellä hinnalla ostettujen lippujen osalta ei henkilökotaisuutta tottakai olisi.
   
 2. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Mitenköhän tuo onnistuu?
  Nykyisinkin on kausikortti annettu muille, jos ei itse pääse peliin. Nimi kortissa ja henkkarit mukaan. Eihän tarkastajilla ole aikaa tsekkailla porteilla papereita...
   
 3. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä kiteytyy monen muunkin ajattelutapa eli kyse on näkökannasta ja olettamuksesta.

  Harvalla täällä oikeasti on yhtään mitään tietoa mitä on tehty ja mitä jätetty tekemättä saati sitten mitkä esim taloudelliset tulokset lopulta ovat, miten ja millä tuotolla yritysmyyntiä on toteutunut. "Niin mutta kun viime kesänä sanottiin että se sakkaa?"

  Ei sillä että itsellänikään olisi mitään tietoa asioiden todellisesta laidasta, mutta en haluaisi arvostella henkilöitä asioista joista en tiedä. Viestintä ehkä sellainen josta voisi arvostella, mutta toisaalta itse arvostan myös sitä että on taattu työrauhaa tekijöille, vaikka lopputulos ei palkitse... ainakaan tämän kauden osalta.
   
 4. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  En usko että nykytekniikalla olisi ongelma. Kysehän ei olisi kun x kategorian lipuista ja nykyisinkin on velvoite esittää eläkeläis tai opiskelijakortti lipunmyynnin / sisääntulon yhteydessä. Mikäli sisääntulo olisi kausikorttilaisilla omasta ovesta ja kortin väri kertoisi minkä kategorian lipusta kyse voisi ovimikko vaatia henkkarit / opiskelija / eläkeläiskortin. Omalta osaltani olisin heti valmis ostamaan keskeltä hallia kausarin jos siihen saisi x % eläkeläis / opiskelija alennuksen....
   
 5. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyse ei ole olettamuksesta tai näkökannasta, vaan havainnosta:

  Lainaus:
  Minäkin annan mielelläni työrauhan asiantuntijoille, jos näen että asiat etenevät tai että tilannetta edes yritetään parantaa. Nyt on, edelleen vain minun havaintojeni perusteella, seisoskeltu komentosillalla ja odoteltu josko laiva kääntyisi. Ei kääntynyt.
   
 6. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mulla on sellainen mielikuva formula maailmasta että jos kuluvan kauden auto on susi niin sitä ei kannata alkaa uudelleen suunnittelemaan tms vaan on syytä keskittyä seuraavan kauden autoon.

  Olettaisin että toimistolla tehtiin laskelmat eri vaihtoehdoista kuluvan kauden joukkueen tilan parantamisesta päädyttyen siihen että tarvittavat muutokset olisivat olleet liian isoja ja osin mahdottomia toteuttaa että oltaisiin päästy pleijareihin ja vähän pärjättykin siellä. Jos oltaisiin satsattu kuluvan kauden joukkueseen lisää ja jääty pleijareista ulos niin taloudellinen tulos olisi ollut monta kertaa huonompi kuin nyt. Esimerkiksi Kärpillä on ymmärtääkseni aika iso budjetti tälläkin kaudelle ja heidän kausi voi päättyä tänään.
   
 7. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Oikeastaan ainut varteenotettava vaihtoehto komentosillalla seisoskelulle olisi ollut valmentajan vaihto hyvissä ajoin ennen joulua, ja uuden valmentajan näköisen joukkueen kasaamisen aloittaminen. Tällä oltaisiin saavutettu jonkinlainen mahdollisuus nousta jopa kympin sakkiin, ja saatu ostettua uudelle valmentajalle lisää aikaa uudessa organisaatiossa, mikä olisi saattanut näkyä positiivisena asiana tulevien kausien menestyksessä. Toisaalta, edelleen oltaisiin saatettu päätyä viimeiseksi suuremmilla tappioilla.

  Nyt hinnan maksoivat kannattajat ja seuran uskottavuus. Kaikki muistavat vielä kymmenenkin vuoden päästä, miten SaiPa marssitti kentälle Liigan kaikkien aikojen heikoimman kokoonpanon viimeisissä otteluissaan. SaiPa - KooKoo 1-7. "SaiPahan aina myy parhaat pelaajat keväällä, eiks nii, hehheh".

  Vaikea sanoa mikä vaihtoehto olisi ollut pidemmällä aikavälillä paras. Avoimuus kuitenkin puuttui tämän kauden kuvioista täysin, mikä oli aivan saatanan turhauttavaa ja tietenkin omiaan nostamaan kaiken arvostelun äänenvoimakkuutta.
   
 8. koutsiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Hokki, Man Utd
  Lainaus:
  Mielummin niin, että myydään tiettyyn päivään mennessä kausareita alennuksella, ilman henkilökohtaisuutta. Näin on jotkut joukkueet tehneet, varsinkin seisomakausareitten kohdalla. Muistaakseni Kalpa yhtenä vuonna möi seisomakausareita 99e (ilman henkilökohtaisuutta), ja joillakin muillakin jengeillä ollut välillä vastaavia kampanjoita,

  Näin saataisiin paremmin myytyä noita, kun ostaja tietää että voi lainata kortin toiselle jos itse ei pääse peliin.
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Nyt et taida olla ihan tosissasi? Mitä järkeä on myydä 99 eurolla kausikorttia jos normaali lipun hinta on 15 euroa / peli?
  Kausikortti kans normihintaisena 320 egua? Noilla sinun mainitsemilla hinnoilla ja periaatteilla sama vaikka laskisi sisälle ilmaiseksi :)
  Pitää ottaa huomioon että mikäli joku ostaa ns kausikortin tai yksittäisen lipun jollakin verukkeella ( eläkeläinen / työtön ) ja antaa sen käyttöoikeuden ei verukkeelliselle voi pahimmassa tapauksessa syyllistyä petokseen. Oman mielipiteeni mukaan tuon alennuksen perusteena oleva henkilökohtaisuus olisi paikallaan, niin jokainen ko lipun ostaja tietäisi asian etukäteen, kannattaako ostaa vai ei. On mielestäni aivan pöljää istuttaa eläkeläisalennuksella olevia ihmisiä jossakin tietyssä katsomonosan peränurkassa, jotka ovat jopa kymmeniä vuosia käyneet pelejä katsomassa ja siten tuoneet muhkean määrän euroja ja markkoja seuralle. Samoin perhelippujen osalta yksittäisiin peleihin hinta voisi olla sama katsomosta välittämättä. Olisi se nuorelle kuitenkin kokemus päästä pelipaikoilta peliä katsomaan. Normaalilta työssäkäyvältä hinnat ihan ok.....
   
 10. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ehkä ymmärsin väärin mutta eikö kyse ole nimenomaan havainnoin pohjalta luodusta näkökannasta... "minun nähdäkseni..."?

  Enkä siis tarkoita että tämä olisi välttämättä mitenkään väärin, eri tavalla vaan siihen miten itse päätelmiä teen.
   
 11. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juuri näin
   
 12. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Olen kuullut, että SaiPallakin on kamppista tulossa, mutta tuohon 99€ ei kyllä tulla pääsemään. Edullisesti kylläkin. Aika näyttää mitä se sitten oikeasti pitää sisällään.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Koskaan emme tule tietämään miten olisi käynyt jos olisi toimittu toisin, mutta onhan se mahdollista hallitus on tuollaisen johtopäätöksen joskus ennen joulua tehnyt. Carsonin loukkaantumisen ja McFarlandin lähdön/loukkaantumisen jälkeen olisi pitänyt reagoida, mutta mitään ei tehty.

  Ehkä silloin tosiaan laskettiin yhtyeen, että katsojakadon takia valmiiksi miinuksella oleva budjetti, tarjolla olleiden stunttien hinta & laatu sekä joukkueen sisällä mahdollisesti olleet ongelmat olivat sellainen killeri-kombinaatio että kausi 2016-2017 päätettiin uhrata. Isolla panostuksella olisi saatettu päästä sääleihin, mutta ehkä sittenkin todennäköisemmpää on että säälipaikka olisi silti jäänyt saavuttamatta. Varsinkin jos myös tässä vaihtoehtoisessa tulevaisuudessa Hamilton & co olisivat loukkaantuneet tammikuussa. Ja tässä versiossa ensi kauden pelaajabudjetti olisi todellinen mini-budjetti.
   
 14. koutsiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Hokki, Man Utd
  Lainaus:
  En sanonutkaan, että SaiPan pitäisi mennä tolle 99e tasolle. Sanoin, että jotkut muut ovat myyneet siihen hintaan. Ja seisomakatsomoon ainakin kannattaisi tehdä kunnon kampanja, se on kuitenkin se osa hallia joka luo tunnelman. Ja seisomakatsomollahan ei muutenkaan rahoiteta seuraa kummoisesti...ne isot rahat otetaan muilta/muualta.

  Itse maksan nyt seisomakausikortista 230e, enkä ole opiskelija/eläkeläinen....riittää kun olen Keltamustien jäsen ja maksan niille pienen jäsenmaksun.

  Mahdollisiin tarjoushintaisiin kausareihin ei tarvitse mitään rajoitteita, mikäli niitä myydään vain rajoitetun ajan. Sen ajan jälkeen myytävät ovat sitten normaalihintaisia niille, jotka eivät ole alennuksiin oikeutettuja.

  Pitää muistaa, että suurin osa yleisön tuomista tuloista tulee hallin sisällä suoritettuihin ostoihin (syömiset, juomiset, yms.). Joten jokainen halvemmalla halliin saatu ihminen voi tuottaa enemmän tuloja seuralle kuin kalliimmilla lipuilla. Itsekkii joskus meen johonki pesispeliin, jos ilmaiseksi/alennuksella pääsee, ja se minkä säästän lipussa...saa seura sen takaisin muitten ostosten myötä (jotka muuten jäisivät tekemättä).
   
 15. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Koutsimanille vaan sen verran että koko keltamustien alennus on mielestäni kikkailua. Maksat keltamustien jäsenmaksun ja saat lipun halvemmalla, vaikka ei olisi missään muussa toiminnassa mukana keltamustissa? Niinhän se menee että ihminen on niin nuuka että menee aina sieltä mistä aita on matalin. Keltamustien jäsenkortilla saa myös alennuksen C1 istumakatsomosta. Eläkeläiset on sitten istutettu A1 katsomoon.
  Mielestäni ja se on vain oma mielipiteeni, että kaikki jollakin verukkeella alennetut liput on henkilökohtaisia ja ne on myyty kaverille juuri kyseisen verukkeen perusteella. Muutoin ko lippujen käyttö on sen verukkeen hengen vastaista ja jonkin asteinen petos.
  Se että olisi jokin kaiken kattava alennusmyynti x päivämäärään mennessä, niin silloinhan on aivan sama kuka siellä paikalla töröttää.
  Ps. Miksi kannattaa sitten myydä seisomakatsomoon lippuja jos ne ei tuota mitään, vedetään pressu peitoksi ja annetaan olla tyhjäänä?
   
 16. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Ymmärränkö nyt oikein, että @Tupaukko haluaa halliin paremmille paikoille, mutta ei ole valmis maksamaan niistä pyydettyä hintaa. Kaikenlisäksi et halua antaa itse maksamaasi korttia kellekään lainaksi, koska olethan itse sen maksanut...

  Jos itse ostan kausikortteja vaikka 2 kappaletta á 580€, miksi vieruskaverini saisi samat paikat halvemmalla, koska sattuu olemaan iältään vanhempi, työtön tai opiskelija?

  Minusta on hyvä, että eri lippukategoriat ja alennukset kohdistuvat tiettyihin katsomoihin. Kyseiset katsomot ovat muutenkin sellaisia, joihin ei hirveästi ole ns. vapaaehtoisia halukkaita. Onneksi Liiga-Saipa Oy ymmärtää myydä parhaat paikkansa maksimaalisella voitolla, joita todellakin on aika rajoitettu määrä.

  Ainoa tapa joka voisi tuoda alennuslippuja "pääkatsomoihin", olisi esimerkiksi näköestepaikkojen kategorisointi. Jääkiekko-ottelussa alariveiltä peli näkyy huonommin kuin ylhäältä, joten ei sinne varmasti ole tungostakaan.
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Osaltaan olet aivan oikeassa, mutta voin hyvällä omallatunnolla kertoa että vaikka olisin oikeutettu eläkeläisalennukseen A1 katsomoon tai seisomapaikalle en ole kyseistä etua hyödyntänyt. Olen ihan rehellisesti ostanut kertalippuja ns parhaiksi katsomiltani paikoilta. Näin on tehnyt varmaan moni muukin ja ostanut samoin kausarin keskikatsomoista, eikä ole mennyt johonkin pappakatsomoon. Jos on niin kateellinen siitä että joku pappa on saanut vieruspaikan halvemmalla, niin silloin ei kyllä ymmärrys ole kovin korkea. Ei minulle ole joku eläkeläisalennus tai keltamusta alennus kynnyskysymys menenkö peliä katsomaan. Ihan samahan se on jos sinä maksat kausarista sen yli 500 ja viereen tyhjälle paikalle tulee eläkeläsialennuksella seisomakatsomoon lipun ostanut papparainen, ajatko hänet helvettiin? Korostan ei ole kateutta tai muutakaan sen kummempaa, jos mielipiteeni on se että jollakin verukkeella alennukseen oikeuttavan lipunhaltijan etu on henkilökohtainen, eikä petollisesti hyväksikäytetty etu. Loppupelissä ihan sama, enkä tiedä kuinka laajamittaista lippujen väärinkäyttö on, kohan nyt vaan kävi mielessä.
  Onhan tuolla pelissä kans vaikka minkälaisia vapaamatkustaja lippulaisia, jotka jollakin menneisyyden tekemisillä kulkee peleissä maksmatta lipusta lantin lanttia.
  Ps. Tästä lähtien jos joku lurkkii sieltä seisomakatsomosta istumapaikalle, niin sanon ihan suoraan että alahan köyhä mennä sinne omaan karsinaasi.
   
 18. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Noh joo, kun aloitetaan keskustelu lippujen hinnasta on hyvä pitää mielessä että osa porukasta ei enää palaa halliin oli lippujen hinta mikä tahansa. Miksikö, koska kotona voi töllöstä katsella samaa ottelua paljon mukavammin. Oma ennustus on että aiempien vuosien ka 3900 lukuihin ei tulla enää pääsemään, jopa 3000 luvut voivat jatkossa tuntua hyvältä.
   
 19. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mielestäni jatkossa kannattaisi entistä enemmän tehdä keskitettyjä kampanjoita etenkin silloin kun tiedossa on arkipeli jotain perinteisesti vähemmän houkuttelevaa vastustajaa vastaan. Siis esimerkiksi yhteistyössä ammattikorkeakoulujen yms. kanssa opiskelijat haalareissa puoleen hintaan. Ja peruskoulujen kanssa sama juttu ilman haalareita. Ja sitten eläkeläisille vastaavia ja työttömille esimerkiksi niin, että joku sponsori ostaisi paikalliselle työttömien yhdistykselle lippuja joita he jakaisivat jäsenilleen. Näin tekemällä saa myös paljon enemmän näkyvyytty verrattuna jatkuviin alennuksiin. En tiedä oliko tällä kaudella joku tarjous hotellin kanssa niin kuin aiempina kausina on ollut joulun tienoilla. Ainakaan itse en mitään mainosta tai viestiä saanut sellaisesta. Se on ollut minulle etäkannattajana sellainen perinne joka nyt katkesi.
   
 20. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tuo kaksi istumapaikkaa+ hotelliyö aamiaisineen oli muistaakseni hinnaltaan varsin edullinen. Joskus kauan sitten Hämeenlinnassa laskivat varusmieskortilla seisomapaikoille ilmaiseksi. Oli laskeneet niin, että iltalomalaisilla on rahaa juoda baarissa pari tuoppia tai tulla halliin katsomaan peli. Lasketaan ne ilmaiseksi halliin, niin juovat ne pari tuoppia täällä ja raha jää halliin.
   
 21. pelantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mä tahtoisin edelleen nähdä kertalipun ja kausikortin rinnalla sarjalipun. Niinkuin ennen vanhaan PK-seudun lähiliikenteessä. Esimerkiksi kymmenen kerran lippu. Itse olen jo kohta vuosikymmenen miettinyt kausarin ostamista, mutta koska teen vuorotyötä niin aina jää vähintään puolet kotipeleistä käymättä töiden takia.

  Esimerkiksi seisomaan lippu maksaa 15€, kausikortti 320€ (10,67€/ottelu) (ilman Keltamustien jäsenyyttä) ja 230€ (7,67€/ottelu) jos on Keltamustien jäsen. Jos näiden rinnalle tulisi 10x ja 20x sarjaliput esimerkiksi hintaan 95€ (9,5€/ottelu) ja 170€ (8,5€/ottelu) niin olisiko niillä menekkiä. Vaihto vaikkapa ennen ottelua lunastettujen lippujen luukulta normaaliin seisomapaikkalippuun, joita aina on printattuna iso läjä konttorissa ja sarjakorttiin nitojalla reikä?

  Itse ostaisin heti kymmenen kerran kortin. Toisaalta jos SaiPa lanseeraisi Ässien kaltaisen seisomakatsomokampanjan vaikkapa "Osta kausari kaiteelle ennen elokuun loppua -40% (=192€)" niin saattaisin ihan kanantusmielessä tarttua tähänkin.
   
 22. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Muistaakseni edellisellä tai sitä edellisellä kaudella tarjous oli SaiPa-HPK peliin ja maksoi noin 120 e. Hintaan sisältyi 2 hengen huone, 2 istumapaikkalippua ja 2 kannattaja huivia.
   
 23. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Jotain isänpäivätarjouksia on myös ollut. Perhelippuhan oli 40e, nousi siitä 50 euroon ja nyt oli 60.
  Sen verran lippujen hinnoista, että kun paly offeihin liput kallistuivat, niin pyörätuolipaikkojen hinnat olisi mielestäni saanut jättää ennalleen. Niitä ei niin montaa ole ja siellä vakituiseen käyvien elämänrytmi määräytyy pelien mukaan. Vaikka Hakalissa sääli onkin sairautta, niin silti.
   
 24. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vähän outoa, ettei tällä viikolla tullut mitään julkistuksia. Ei vaikka Simonin lähtö jo uutisoitiin. Ainakin varmat lähtijät olisi voinut kertoa, ja kiittää menneistä.
   
 25. lappee Jäsen

  Perhelippu maksoi ainakin päättyneellä kaudella 50€ poislukien HIFK, Jukurit ja KooKoo ottelut joissa hinta oli 60€. Muutenkin nuo lippujen hinnat ovat pysyneet samoina. Ainut mikä muutos niissä tapahtui oli minun mielestäni se, että ilmoittelussa alettiin käyttää kokonaishintaa.