Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPa Oy:n tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana parempi huominen?, 15.10.2007 klo 11.39.

 1. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Sannin mahdollisuudet eivät parane pelaajabudjettia nostamalla. Ne paranee tai ainakin todennäköisyys sen paranemiselle on kun hän muuttaa pelikirjansa tähän päivään. Hyvä että täällä löytyy yltiöpositiivisia kannattajia vielä tässä vaiheessa. Mukavaa vaihtelua näiden huhujen keskellä.
   
 2. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se säästetty 100-120k pitääkin sitten saada riittämään koko ykköshyökkäyskolmikkoon, kun realistinen yleisötavoite ensi kaudelle nykyvalmennuksen alaisuudessa on jossain 3000 paikkeilla.
   
 3. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan yleisökeskiarvo on tällä hetkellä 3084. Siellä on esim. KooKoolla vastaava lukema 3606, vaikka operoivat pienemmällä ja kurjemmassa tilanteessa olevalla talousalueella kuin SaiPa eikä heilläkään ole lopulta sen kaksisemmin kausi mennyt. Uutuudenviehätystä vieläkin? Tuskin kovinkaan paljon.

  Huonot yleisömäärät kielivät peliesitysten lisäksi myös siitä raa'asta toimiston myyntityöstä, ja tästä vastuu kuuluu Marko Ekille. Paljon on tehty asioita päin vittua, sen näkee jo tavallinen pulliainen ilman mitään "sisäpiiritietoa".

  Elokuussa julkaistava tilinpäätös tulee olemaan todennäköisesti aika synkkä.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Miun mielestä fanit ja yhteistyökumppanit ansaitsisi jo tietää missä mennään. Mitä hallitus aikoo tehdä ja mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat ja ensi kauden suunnitelmat jne. jne. Onko SaiPan seurajohdon ollenkaan viisasta olla hiljaisuudessa koko ajan? Eihän tässä nyt ole enää mitään menetettävää työrauhan tai muunkaan suhteen. Voisivat oikeasti jo kertoa jotakin missä mennään. Sen verran pitäisi saada jotain takaisinkin.
   
 5. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei vielä ole riittävästi sanottavaa, ei kannata tiedottaa kun heräisi vaan enemmän kysymyksiä kuin tulisi vastauksia. Mutta:

  Olen siinä samaa mieltä että tämän kauden jälkeen tarvitaan Ekiltä tai Tersalta aivan eri tasoinen ulostulo kuin aiempina vuosina. Vähän olen fifty-sixty uskallanko sitä odottaa vai en. Pelkään että kumpikin on 80-luvun sankari eikä ihan tajua, että tämä aika vaatii moninkertaista avoimuutta, nöyryyttä ja viestintää - muuten ihmiset eivät vain kiinnostu. Mutta ollaan optimisteja ja uskotaan, että lusikka otetaan kauniiseen käteen.
   
 6. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Lainaus:
  Onneksi hallituksessa istuu nykyään fiksuja nuoria miehiäkin, joten luotan heidän nykyaikaisuuteen ja siihen, että jonkunlaista viestiä varmasti jossain vaiheessa saadaan.
   
 7. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Näköjään on sitten luovutettu niin kentällä kuin toimistollakin...uskomatonta miten vihkoon tää kausi vedettiin.
   
 8. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Itse olen fantasioinut sellaista kuviota että tämä kausi on päätetty vetää hissuksiin loppuun Santasen kanssa ja sitten kauden vihdoin ja viimein loputtua ilmoitetaan suht saman tien että koko valmennus menee vaihtoon. Muuta vaihtoehtoa ei vaan ole, jos organisaatio haluaa säilyttää edes jotain uskottavuuden rippeitä. Toisaalta niin kauan kuin hiljaiselo jatkuu, kytee mielen sopukoissa myös se kauhea mahdollisuus että Santasen sopimus päätetäänkin lusia loppuun asti ensi kausi mukaan lukien. Siinä mielessä voisi olla helpotus että valmennus kengittäisiin jo nyt, kun kausi on joka tapauksessa menetetty ja on aivan samantekevää kuka ne viimeiset pelit vaihtopenkin takana patsastelee. Katsojalukuihin sillä tuskin olisi vaikutusta, mutta lähettäisi se ainakin viestin että seurajohdossa on joku vielä elävien kirjoissa ja jollain tavalla tietoinen ympäröivästä maailmasta.
   
 9. Sputnik Corner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei kannata ylianalysoida tätä kautta ja vetää metsään meneviä johtopäätöksiä. Tällä hetkellä täällä kirjoitetaan, että kaikki on kuraa ja esimerkiksi Marko Ek epäonnistunut pahasti ja toimistolla on liikuttu vain mukavuusalueella. Nyt kun ollaan viimeisiä, niin tietysti soraääniä kuuluu joka nurkasta: markkinointi pettänyt, kesäharjoittelu pettänyt, toimisto pettänyt yms. Ei se ihan näin mene.

  Oli joltain ES:n kesätoimittajalta todellinen rimanalitus, että SaiPan pitäisi kertoa nostaneensa kädet pystyyn. Kertovatko pörssifirmat YT-neuvotteluiden yhteydessä, että nyt nostetaan kädet pystyyn ja firma ajetaan konkkaan.
   
 10. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No siinä vaiheessa kun otteluun lähdetään vajaalla kokoonpanolla ei voi oikein muuta todeta kuin että kädet on nostettu pystyyn.
   
 11. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Toinen vaihtoehto ottaa matkaan kavereita jotka on pujottelukeppejä.
   
 12. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No kait nyt pitäisi edes sen verta ammattiylpeyttä olla, että tyhjät paikat ois täydennetty junnuilla, vaikka eivät minuuttiakaan peliaikaa olisi saaneet.
   
 13. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  En tiedä löytyykö edes junnuista ketä olisi edes iljennyt ottaa penkille istumaan. Toivottavasti vaikka Kojo haastaa Yonkmannin :)
   
 14. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siinähän se minun pointti tulikin hyvin esille. Jos vaihtoehdot ovat:
  1.Vajaa kokoonpano tai 2. kokoonpano pujottelukepeistä niin silloin pyyhe on heitetty nurkkaan seuran osalta. Niin kuin nyt on tehty haluaa asian esittää miten diplomaattisesti tahansa.
   
 15. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mestis on tauolla, sapkosta Kettunen ja luonnollisesti Paalanen keikkahommiin. Molemmat menisi tuohon kokoonpanoon ihan hyvin. Paalanen Liparin kanssa pakkiparinakin. Ja ennnekuin se narina kädettömästä koheltamisesta alkaa, niin viimeiset kaksi peliä nimenomaan pakkina, ei yhtään omiin, yksi maalisyöttö eikä jäähyjä.
   
 16. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Marko Ekiltä ryhdikäs ulostulo SaiPan sivuilla. Päin mäntyä on mennyt, pelaajakaupat välttämätön keino paikata taloutta, SaiPa on viime kausina istunut näissä neuvotteluissa yleensä pöydän paremalla puolella, yhteenvedon aika on kauden jälkeen ja "virheistä on opittava." Marko Ek sanoo olevansa pahoillaan siitä, että kulunut kausi ei ole mennyt "odotusten ja tavoitteiden mukaisesti", "hieno yhteisö ansaitsee nähdä voitosta taistelevan joukkueen."

  Kauden 2017-2018 joukkueen kasaaminen on jo hyvässä vauhdissa.

  Hamilton ja Savilahti-Nagander Turkuun, Kojo ja Lämsä SaiPaan | SaiPa
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ilmeisesti jatkosoppareita ei ole tulossa, koska tässä kohdin ois ollu aika oiva tilaisuus julkaista jatkosoppari jonkun olennaisen pelaajan kanssa tasaamaan fanien vitutusta. Hamilton tuskin on (valitettavasti jatkamassa), joten katseen siirtykööt Trotteriin tai Carsoniin.
   
 18. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kasataankohan tuossa nyt Sannin kanssa Sannille joukkuetta, kysyy nimimerkki: "Karjala-lippis päässä ja lajituntemus nolla Kotkasta"
   
 19. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tilanne lie himpun kinkkinen. Uskoisin, että kepin päässä on vielä porkkanaa joillekin teemalla "vedä hyvin loppuun asti". Tai sitten seura jo tietää, etteivät hemmot jatka enää ensi kaudella. Joko seuran aiemman päätöksen tai pelaajan viestin perusteella. Jos esim. Carson, Trotter ja Koskiranta haluaisivat jatkaa, uskon että sopimus olisi jo julkaistu. Muista siellä kiinnostaa lähinnä Mäkinen ja omat pojat.

  Santasen porukan jatko olisi jo lähellä painajaista.
   
 20. Lainaus:
  Jotkut pelaajat eivät vielä edes suostu neuvottelemaan mahdollisesta jatkosta. Esim. Trotter on näin kuulemma ilmoittanut. Eli odotellaan juhannusta kaikessa rauhassa...
   
 21. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Trotter on kiinnostunut vain rahasta, ei jatkoon.
   
 22. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Lähettäkää tänne vaan, kelpaa vallan hyvin. Saatte Kiilholman vaihdossa, se on tosin kallis haluton vätys tällä kaudella. Ottakaa Jaatinen, en tiedä onko se kiinnostunut rahasta vai mistä, mutta kiekkokaukalossa sillä ei mitään tee. Kai siellä Saipassakin kahvia kuitenkin juodaan kauden lopuksi, niin sinne vaikka vahtimaan kahvin tippumista.
   
 23. Lainaus:
  Totta... otetaan tänne vain ne pelaajat, jotka valitsevat SaiPan rakkaudesta seuraan vaikka saisivat muualta rahakkaamman sopimuksen.
   
 24. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Saattaa muuten olla aika hankala tilanne pelaajallekin, kun toistaiseksi tässä kuitenkin neuvotellaan sopimuksesta Santasen SaiPan kanssa. Kärkipelaajia tuskin kiinnostaa. Sitten jos Santanen saakin kenkää, niin ollaankin peloteltu kaikki tämän kauden hyvät pelaajat Santasella pois, vaikka joku muu onkin jo puikoissa. Tätä en haluaisi nähdä, vaikka juuri noin tässä vaikuttaa käyvän.
   
 25. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  No siis, viittasin Bjorkstrandiin kun oli aika monen mielestä hirveä "palkkasoturi" niin mielestäni samanlainen.

  Edit: kirjotusvirhe
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017 klo 15.53