Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa mediassa

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.01.2010 klo 13.53.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jutun mukaan Santasen ja joukkueen johtavien pelaajien välit ovat olleet tulehduksissa jo pitkään. En ihmettele. Rivien välistä voi helposti lukea, että Santasen pelit sputnikkien edustuksessa ovat pian ohi. Tilanne ei korjaannu sillä, että kaveri siirtyisi kiekonkerääjäksi. Poistuminen vasemmalle on ainoa mahdollisuus.
   
 2. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuleepahan kerrankin valmentaja ihan seuran ulkopuolelta. Ei mitenkään kuitenkaan hurraa huutoja valinta tee. Olisi saanut olla vähän enemmän kokemusta päävalmentajana olosta, kuin tuo Jokeri pesti.
   
 3. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ainakin EV Zug pelaa tällä hetkellä kohtalaisen hyvää peliä NLA:ssa, että kai tuo jotain osaa. :D SaiPa ei oo välttämättä se vetovoimaisin jengi Liigassa, joten ehkä tällainen valmentajahankinta on SaiPan profiiliin kuitenkin sopiva. Tuossahan on Immosella pelkästään mahdollisuuksia kehittyä. :) Ja kai hän noista päävalkkukokeiluistaan on jotain oppinut, pitkä historia valmentajana!
   
 4. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  No ei Immonen ainakaan paskempi voi olla. Itse olisin kuitenkin varovainen arvioimaan Immosen onnistumista SaiPassa, koska liika optimistisuus viime keväänä Santasta kohtaan osoittautui täydeksi sudeksi.
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Että ensin palkataan ikuinen kakkonen ilman päävalmentajakokemusta ja sitten tilalle toinen ikuinen kakkonen ihan samanlaisella kokemuksella. Mitä helvettiä siellä SaiPan toimistolla ollaan taas ajateltu? Ei ne markkinat nyt ihan noin kuivia voi olla, että ei löytyisi edes Mestiksessä päävalmentajakokemusta kartuttanutta luotsia, vaan taas vedetään arpakorttia esiin.
   
 6. maalinedustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ilmeisen paha tulehdus kyseessä, kun lähes kaikki jääneet johtavat pelaajat on sairaslistalla
   
 8. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tuo Immonen olisi mielestäni kaikkein loogisin tulija noista huhutuista.

  En myöskään pitäisi päävalmentajakokemusta välttämättömänä. Tärkeämpää on, kuinka hyvin kaveri ja hänen edesottamuksensa tunnetaan etukäteen. Tätä Santasenkin valinnassa lienee painotettu.

  Nyt jos koskaan olisi syytä aloittaa joukkueen kokoaminen uusilla nimillä ja alusta asti mielessä on pidettävä mahdollisuus yhtä kautta pidempään pestiin. Näin saataisiin edes jotain jatkuvuutta ja voitaisiin puhua joukkueen rakentamisesta yksittäisten ukkojen ostelun sijaan.

  Toimiston puolella Ek voisi opetella johtamaan joukkojaan edestä, eipä ole miestä paljon julkisuudessa näkynyt.
   
 9. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ihan nyt kysyn mielenkiinnosta, että kuinka hyvin se Santanen tunnettiinkaan ja mikä oli se lopputulos? Yksikään kakkoskoutsi jolla ei ole kokemusta päävalmentajan duunista on täysin katsomaton kortti. Sitä on turha katsella jotain Tirkkosen SaiPaa, tai Zugia kun siellä on pestit olleet kakkoskoutsin virasta, sen joukkueen päävalmentaja on ihan joku muu, kuin se kakkoskoutsi. Tämän luulisi nyt Santasen aika tuoneen kaikille selväksi.
   
 10. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sanni pelasi SaiPassa koko 1990-luvun ja oli kippari kolme kautta. Valmennushommat alkoi 2000-luvun puolivälissä ja jatkui Selinin kakkosena 2008 aina Tirkkosen kauden loppuun asti. Seuran ja kaverin piti olla tuttuja toisilleen ja päävalmantajuus luonteva siirto. Mutta kakkosesta ykköseksi on iso hyppäys, joka ei kaikilta onnistu, kuten Raipekin tietää. Toisaalta hyvät kakkosetkin ovat arvokkaita roolissaan (vrt. Hantta Virta).
   
 11. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tässäpä ahal vastasikin jo puolestani. Luulen siis toimiston olleen tuota mieltä ja luottaneen että homma pelaa ykkösenäkin. Mutta toisin kävi.
   
 12. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Niin tätä juurikin tarkoitan. Että nyt SaiPa on menossa uudemman kerran palkkaamaan sellaisen päävalmentajan, jolla ei ole mitään kokemusta päävalmentajana olosta. Mielestäni tässä on aivan jumalaton riski ja en ymmärrä miksi. Että kun kerran ässäarvalla tuli päävoitto (Tirkkonen), niin nyt mennään jo toista kertaa lyömään rahaa likoon uuteen ässäarpaan, vaikka jo edellisestä jäi käteen se "ei voittoa" arpa. Arpa mille pitää maksaa vielä ensikaudestakin. Mikä on todennäköisyys että kolmas "ikuinen kakkonen" tuo uuden Tirkkosen? Ei tarvitse kuin katsoa Lukon alkukautta, niin pitäisi olla aika kova kynnys näiden puhtaiden kakkosten palkkamiselle.

  Tarina olisi täysin toinen jos Santanen, Immonen tms. olisi vetänyt pari kautta jotain Mestis-joukkuetta, tietäisi mitä oikeasti saa, nyt on SaiPa menossa ojasta allikkoon, jos ei arpa satukkaan osumaan.
   
 13. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Olet @BlackWolf ihan oikeassa pohdintasi suhteen. Silti jostakin syystä perskannikoiden välissä on sellainen kutina, että Immonen saa tähän touhuun jotain rotia. Tosin se kutina voi myös johtua siitä, että Santasta huonommin on aika vaikea vetää. Uskon, että Markkasella on jonkinnäköinen rooli tämän valmentajahaun kanssa.
   
 14. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Lainaus:
  En välttämättä Tirkkosta laskisi ässäarvaksi, enemmän kymppipariksi holdemissa. Olihan Peksillä sentään 4 vuoden kokemus päävalmentajan tehtävistä ennen SaiPaa.

  Vähän skeptinen olen Immosen valinnasta, mutta eiköhän tässä pohjat ole jo vedetty ja tulevalla kaudella pelataan pleijareita Waden ja Koskirantojen johdolla.
   
 15. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Mielenkiintoinen haku. Ainakin on kokemusta kerännyt varmasti sitten Jokeri-aikojen, joten annetaan miehelle mahdollisuus sikäli mikäli on SaiPan tuleva mukava valkku.

  Voi ehkä olla hyvä juttu, että tulee organisaation ulkopuolelta täysin. Oisko Teijo Räsänen viimeisin valmentaja joka on tullut SaiPaan ilman suorempaa kytköstä seuraan?

  Wade vois vaikka tuoda muutaman hyvän pelurin Reikäjuustomaasta meille. :)
   
 16. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Menee miten menee, niin minä toivon että menee hyvin, pelkään vain että tulee uusi floppi. Toivottavasti SaiPa onnistuu, koska sitä tuo organisaatio kaipaa, kaipaisi tosin muutenkin tuuletusta, enkä nyt tarkoita Ek:iä. Sitä ei vain tiedä, että itkisikö vai nauraisi, kun haastattelussa sanotaan SaiPan pelaavan A:n mestaruudesta seuraavien 4-5 vuoden aikana. Saa tapahtua melkoinen ryhtiliike organisaatiossa ja nämä kaikki "ei me mitään junnuja tarvita, kun ne lähtee kuitenkin muualle" tyyppiset pitäisi saada melkosen kauas koko organisaatiosta, ennen kuin voi kuvitella parempaa huomista. Vaikka en siis SaiPaa kannatakkaan, niin on sapettanut seurata näinkin läheltä miten se kaikki tehty ja saavutettu hyvä on valunut kankkulan kaivoon ja vieläpä aivan käsittämättömän lyhyessä ajassa.
   
 18. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitä?? Organisaatiota johdetaan mielestäsi julkisuuden kautta??
   
 19. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kyllähän Teisakin saipassa aikoinaan maalivahtia leikki.
  Olen aivan samoilla linjoilla toveri Balackwolfin kanssa. On vastuuvalmentaja ja hänellä apuvalmentaja, ja nämä kaksi toimivat hyvin tiiviinä työparina. On huippuammattilaisia, joille se apumiehen rooli vähän sivummalla on erikoisosaamisalue. Santanen pärjäsi kakkosena hyvin, ei sitä voi kiistää. Immonenkin on pärjännyt kakkosena hyvin, herää kysymys pärjääkö vastuuvalmentajana. Olisin jopa sitä mieltä, että useamman kauden mestiksessä vastuuvalmentaja ollut ukko olisi turvallisempi ratkaisu, kuin pitkäaikainen kakkonen kokeilemaan vastuuvalmentajan hommaa. tai muussa sarjassa nimenomaan päävalmentajana ollut ukko. Jos niitä ei ole saatavilla, niin ok.
  Jos Immonen tulee, niin toki annetaan yrittää ennenkuin tuomitaan. Mutta ei koko kautta...
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Teisahan pelasi aikanaan SaiPan maalilla, eli juuria löytyy Karjalan kunnailta. Jos tarkkoja ollaan, niin Vaclav Sykora 1991-92 oli varmasti ulkopuolinen valkku. Sitä ennen Leif Boork 80-luvun puolivälissä. Eli kyllähän tämä saipalaisuus on ollut vuosikymmenet jonkinlainen lisäbonus rekrytoinneissa. Sekä hyvässä että pahassa. Välillä on hyvä tuulettaa pesää kunnolla.
   
 21. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No Ek on päävastuullinen tässä SaiPan suohon upottamisessa. Johti mistä johti, niin päin persettä on mennyt ihan kaikessa.

  Suosta on mahdollista nousta nopeastikin, mutta senkin mahdollisuuden antaa lähinnä edellisten tekijöiden tekemät pohjat, ei Ekin johtaman organisaation teot. Ekin näytöt vielä antamatta, mutta ei alkua hyväksi saa millään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017 klo 21.52
 22. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Huono si
  Lainaus:
  Juu, tietysti. Mutta ei kai se nyt rupea toimistoa eikä joukkuetta Etelä-Saimaan kautta johtamaan.
   
 23. Lainaus:
  Mitkä pohjat? Voisiko olla niin, että tämän kauden sponsorikato johtuu siitä, että suuri joukko sponsoreita ei jatkanut tällä kaudella SaiPan tukemista, koska katsoivat etteivät saaneet kaudella 2015-2016 rahoilleen vastinetta? Me emme tiedä taustoja ja lisäksi jo kauden alusta saakka vaivannut yleisökato ei oikein antanut pelimerkkejä kaikkiin haluttuihin ratkaisuihin. Tottakai on tehty myös virhearviointeja, mutta kaikkea ei voi ennustaa. KalPankin kohdalla yleisö ei meinannut löytää katsomoon vaikka joukkue on koko ajan ollut kärkisijoilla...

  No onhan siellä SaiPan toimistolla ollut vaihtuvuutta kesken kauden, joten voihan se olla että kaikki kääntyy vielä paremmaksi.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Yhtään sinällään Ekiä puolustelematta täytyy sitä shittiä antaa Kallioniemen ja kumppaneiden suuntaan, koska he tekivät valmentajavalinnan tälle kaudelle. Se oiskin mielenkiintoista tietää, että oliko Santanen Kallioniemen ja/vai hallituksen valinta? Ekille voi antaa shittiä siitä ettei kauden aikana reagoitu valmentajatilanteeseen. Toki jos Santanen oli hallituksen oma poika, niin tuskin Ek olisi saanut kenkiä häntä pihalle kesken kauden, vaikka olisi halunnutkin...
   
 25. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Ahh, kappas joo. Enpä tota tiennyt/muistanut. No, nyt tiedän. Eli siinä mielessä Wade Immonen on kyllä varsin erikoinen tapaus, sikäli mikäli on SaiPan valmentajana ensi kaudella. Skrikokin kuitenkin esimerkiksi oli tietenkin entinen SaiPalainen, vaikka pidempi väli oli ennen valmentajuutta seuran toiminnassa mukana. Mansikalla myös pelaajataustaa SaiPassa. Oliko Selinillä? Toki Mällin kakkosmiehenä toimi, että sikäli keräsi ennen omaa päävastuutaan SaiPassa kokemusta.