Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPa mediassa

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.01.2010 klo 13.53.

 1. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jokainen kannattaa tavallaan ja omilla perusteilla.

  Suomessa ja ehkä vielä korostetusti Etelä-Karjalassa mennään usein menestyksen ehdoilla ja jos ei natsaa alkaa "itkuvirsi" (ei mitään henkilökohtaista ketään kohtaan). Tämäkin on ok, mutta huippu-urheilussa kukaan ei menesty jokainen vuosi, varsinkaan rajallisilla resursseilla. Pienellä markkinalla tarvitaan joka tapauksessa jokaista kannattajaa sekä "iki-fania" että "gloryhuntteria". Jälkimmäisen saamiseen tarvitaan menestystä... tai sitten ottelutapahtumien pitää olla spektaakkeleita itsessään.

  SaiPa on tällä hetkellä sellaisessa solmussa että hyvä ja asiallinen tiedottaminen alkaa olla jo vaikeaa. Se tulkittaisiin kuitenkin pääosin negatiivisesti. Sinänsä ok, että annetaan työrauhaa, mutta kyllä kauden mittaan olisi voinut tämän hoitaa eri tavalla ja toivottavasti se tulevaisuudessa opitaan.
   
 2. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Se nyt on ollut koko ajan selvää, että mikään pudotuspeliputki ei kestä ikuisesti, etenkään pienen budjetin seuralla kuten SaiPa. Toki nyt tultiin keskikastista rytinällä pahnan pohjimmaisten joukkoon, mutta tässä nyt ei vaan realisoitunut oikein mikään uudistus edellisestä.

  Eiköhän tässä kauden päätyttyä siellä SaiPan puolella asioita puntaroida kunnolla, siihen uskon.
   
 3. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos tässä parikymmentä vuotta SaiPan matkassa on menty, niin ei siinä varmaan menestymistä silloin ole kannatettu. Seuraa kannatan aina, mutta tekisikö se minusta paremman kannattajan, jos katsoisin tyytyväisenä tuota kuraa, mitä SaiPa tällä hetkellä tarjoaa ja johon organisaatio ei reagoinut koko kautena millään tavalla. Tänään ensimmäistä kertaa ehkä kymmeneen vuoteen jäi SaiPa-peli katsomatta, vaikka siihen mahdollisuus olisi ollutkin.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017 klo 12.03
 5. Karma67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toivottavasti tätä luetaan myös SaiPan toimistolla. Tuossa myönnetään tosiasiat (perseelleen meni). Mitä konkreettista tehdään tämän korjaamiseksi juuri nyt tehdään eli kevennetään kulurakennetta. Miksi näin tehdään, jotta ei tuhota tulevan kauden mahdollisuuksia. Tähän kun tulee jatkoksi niitä tulevaan kauteen vaikuttavia korjaavia toimenpiteitä niin tiedottamisesta voisi antaa kiitettävän arvosanan.
   
 6. Lainaus:
  SaiPalta tuli ihan asiallinen tiedote, kun varmistui Markkasen ja Järvisen lähtö. Täällä vaan on ihan sama mitä sanotaan niin tällä hetkellä kaikki kääntyy SaiPan johtoa vastaan ja keksitään lisää asioita, jotka eivät pidä paikkaansa esimerkkinä Ekin aitiovierailut jne.

  Markkanen ja Järvinen siirtyvät Sveitsiin | SaiPa

  Mikäköhän olisi ollut reaktio esim. täällä, jos Marko Ek olisi sanonut seuraavat sanat: ”Kymmenen euron seisomapaikkalipuilla ei rakenneta tulevaisuutta, vaikka jokainen katsoja on tärkeä” Tuo oli suora lainaus Jukureiden toimitusjohtajan haastattelusta päivän Helsingin Sanomista. Ekin suusta kuultuna olisi alkanut hireveä haukkuminen, kuinka toimitusjohtaja ei arvosta kaikkia faneja (oma veikkaus).

  Jukurit herättelee mikkeliläisiä kiinnostumaan liigajääkiekosta – väkeä on jopa patisteltu torilta kävelemään hallille - Urheilu - Helsingin Sanomat
   
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eihän se mitään keksittyä ollut, asiasta vaan kysyttiin täällä. Itsellä pari käyntiä aitiossa, toisessa Ek kävi. Jollekin oli ilmeisesti sattunut useampi ettei käynyt. Järkevät ratkaisut eivät käänny johtoa vastaan, ei Markkasen ja Järvisen kauppaamiset kääntyneet johtoa vastaan, lähes kaikki taisivat ymmärtää ratkaisun.
   
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jännää muuten, että yksikään media ei pidä illan ottelun ratkaisua kyseenalaisena. "Suoranta taisteli kiekon itselleen". Huhhuh...uusinnasta näki hyvin, että ajoi Backmania polviin/jaloille ja tilanteesta piti viheltää ilman muuta jäähy. Herkempi tuomari ois antanut 5+20min, jos Backman olisi jäänyt makoilemaan jäälle. Nämä persereiät sen sijaan veti vain pillin huulille ja kiimaisena tuijottivat Suorantaa, että josko se tekis maalin ja tekihän se...vittu! Oikeusmurha toi oli. Onneksi sillä ei nyt mitään merkitystä juuri ole sarjataulukon kannalta.

  Mut tosiaan, ei IS, ei Iltalehti, ei Jatkoaika...muita en ole vielä kattonut, mutta ainakaan näistä yksikään ei mainitse sanallakaan, että kävi paha tuomarikämmi ja siitä tuli voittomaali Paska(Suo)rannan tekemänä.
   
 9. Heretic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sputnikit
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Umpiselvä, jopa suorastaan törkeä rike ja jäähyn paikka. "Onni" onnettomuudessa ettei tuolla maalilla ratkottu SaiPan osalta enää mitään oleellista.
  Vituttihan sen näkeminen ja kokeminen siitä huolimatta.
   
 10. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minäkin ihmettelin kun Suorannalle ei tullut jäähyä, mutta ajattelin sitten, kun en jääkiekosta mitään ymmärrä, että ei siinä kai mitään ollut? Hyvä että muitakin "tyhmiä" palstalta löytyy ;)
  Vittu, kun vedot vielä kusi! Kiitos SaiPa! ;D
   
 11. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  SaiPan mediaseksikkyys tällä hetkellä kuvastuu juurikin tästä.

  Puhdas jäähyn paikkahan se oli. Jotenkin kuvastuu koko kausi tuosta tilanteesta. Kaikki on mennyt vituiksi, mikä vaan voi mennä ja lopulta sitten kun ehkä jotain himppasen ansaittaisiinkin, senkin dumarit vievät ja SaiPankin pelaajisto vain painaa päät alas ja jengi lähtee koteihinsa syömään pakastepitsaa apaattisena.
   
 12. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep. Luulis, että tuollaiseen tilanteeseen joku tarttuu, jossa selkeä jäähyn viheltämättä jättämäinen johtaa pelin ratkeamiseen. Ja tuota ihmettelin myös, että eipä SaiPan kaveritkaan tainneet pahemmin reagoida. Kyllä tuollaisen jälkeen olisi pitänyt tuomari ympäröidä ja kysyä, että mitä vittua?! Oisko ollut reagointia, jos Backman olisi jäänyt makoilemaan...tiedä sitten.
   
 13. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tää taaperrus taas herättää keskustelua liigan olemuksesta ja säännöistä (MTV-kommentti). Ihan oikeutetusti. Joku raja "viihteelläkin" pitäisi olla.
   
 14. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mikäs tuo "5000 tykkää niiin paljastamme ensi kauden valmentajan" oikein on? Eli valmentaja on jo kiinnitetty ja kun pistetään tarpeeksi suuri tykkääjämäärä niin ei tarvitse vahingossakaan paljastaa ennen ensi viikkoa. Toivottavasti (ja luultavasti totta kai) ensi kaudelle rekrytyt pelaajat tuon jo tietävät.
   
 15. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  SaiPalla oli siis loukkaantumisten tai sairastumisten takia sivussa:

  Hyökkääjät:
  Tero Koskiranta
  Kim Strömberg
  Ville Koho
  Mikael Kuronen
  Tomi Leivo
  Ville Vainikainen
  Saku Salminen
  Valtteri Virkkunen
  Eetu Koski
  Joni Nikko
  Markus Kojo

  Puolustajat:
  Brett Carson
  Kalle Maalahti
  Lauri Taipalus

  Lopulta syy tämän illan umpipaskaan rosteriin oli enemmän loukkaantumisissa kuin pelaajakaupoissa. Mitä, jos SaiPa ei olisi myynyt Trotteria, Hamiltonia ja Järvistä? SaiPalla olisi silloin ollut nyt yksi liigatason ketju, mutta kyllä nuo 13 kokoonpanosta puuttunutta hyökkääjää olisivat silti tehneet rosterista täyden vitsin - varsinkin, kun siirtotakarajan jälkeen vahvistuksia ei enää voi hakea muualta kuin omista junnuista.
   
 16. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän ilmoituksia tule valmentaja sekä pelaaja rintamalta vasta sitten kun molempien osapuolten pelit on tältä kaudelta pelattu. Willimiehet laittoivat kyllä hiukan paineita SaiPan suuntaan.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Pidän sinua melkoisena SaiPa-puolen tietäjänä eli osaatko sanoa ketkä kaikki olisivat voineet olla kaukalossa tänään, jos panoksena olisi ollut (sääli)pudotuspelipaikka?
   
 18. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Pakkohan sen jo on olla kiinnitetty, jos haikaillaan millään tapaa kilpailukykyisten nimien perään. Eikä siinä mitään, kieltämättä WM:ltä ihan nerokas tapa haalia lisää likejä sivulle, kun niitä tuskin kahdeksaasataa ilmestyy alle viikossa (tai milloin uuden SaiPa-valkun kausi edellisessä seurassaan onkaan ohi). Posilaariin laitetaan se, että johto luottaa WM:iin siinä määrin, että paljastaa tällaisia nimityksiä uskollisimmille faneille ennakkoon. Keskusteluyhteys ja keskinäinen luottamus on aina avain johonkin hyvään.

  Lainaus:
  Ihan sen verran nusaisisin tässä pilkkua, että Kojo on kyllä pakkina Liigassa pelannut.
   
 19. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tiedän tuon ennätysmäisen loukkisuman ja mitä se merkitsee, mutta onko kellään aiemmin ollut vastaavaa "tasoitusta" loppupeleissä? Tämän orkesterin soittajat hajosivat jostain syystä lähes kaikki kauden tärkeimmällä hetkellä. Voiko se olla vain huonoa tsäkää? Sanoisin mutulla että tuskin.

  Myynteihin homma ei kaatunut, muutama peli meni hyvin ilman ulkkareita ja Markkastakin. Mutta sitten alkoi loppumaton kierre... mopo joutui moottoritielle.

  Toisessa ketjussa monikin oli jälleen kerran sitä mieltä, ettei tällaisessa viihteessä, liian suuressa liigaporukassa ole mitään järkeä. Tasapaksua puurtamista laajalla rintamalla, joillekin vielä ilman panosta. Sarjalle olisi eduksi, jos myös loppupää joutuisi tsemppaamaan "paikasta auringossa". Tuskin SaiPakaan olisi ulkkareitaan myynyt, ainakaan kaikkia, jos putoaminen olisi ollut realistista. Nyt sitä ei tarvitse pelätä. Mutta ketä kiinnostaa?

  Eli urheilullinen ratkaisu olisi: heikoin putoaa, toka vika karsii. Nyt kun se puuttuu, hommaa selitetään "mainiolla viihteellä mahdollisimman monella paikkakunnalla". Uskoo ken tahtoo, mutta itse olen vankasti urheilullisuuden kannalla. Tasapaksu läpsyttely ilman panosta ei kiinnosta etenkin kun ruudusta, lähes missä tahansa, voi seurata huippukiekkoilua vuorokauden ympäriinsä.

  Se taas on ihan oma pohdintansa, mikä on liigan taso tällä hetkellä. Minusta se on... no Euroopan mittakaavassa ehkä keskivertoa. Jos CHL-matseja pelattaisiin nyt, tulokset olisivat suurella todennäköisyydellä melko erilaiset kuin syksyllä. Paitsi että huippuseurat lopulta voittaisivat.
   
 20. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Lainaus:
  Wihtorit tarvia odottaa noin kauan: Waltteri Immonen valmentaa SaiPaa ensi kaudella.
   
 21. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No jos Wade Lappeeseen rantautuu, voisi olettaa, että ainakin "puollustuspeli" saadaan kuntoon. Olisi Fränällä ja Jussilla vähemmän duunia.

  Ja toivotaan, että WI on kerännyt pitkän kokemuksensa pelikirjaksi, selkeästi yhteen kansioon. Jos Santanen saa jatkaa, antakoon ne muutamat hyvät vinkkinsä hyökkääjille. Mieluummin näkisin kakkosena jonkun muun.

  Wikipedian mukaan kokenut kaveri tämä WI:
  • Eniten otteluja Jokereissa.
  • Jokerien kaikkien aikojen pääsarjatason pistepörssin 19:s, puolustajista 2:s; pudotuspelien pistepörssin 9:s. (Tilanne 8.1.2007)
  • SM-liigan herrasmiespelaajan Raimo Kilpiö -palkinto kaudella 1995-96.
  • SM-liigan tehopelaajan Matti Keinonen -palkinto kaudella 1991-92.
  • 42 A-maaottelua.
  • Kolmet MM-kilpailut (1992-94), joista kaksi MM-hopeaa.
  • Pelaajana neljä SM-kultaa, yksi SM-hopea ja yksi SM-pronssi.
  • Joukkueenjohtajana ja/tai valmentajana yksi SM-kulta ja kaksi SM-hopeaa.
  • Jokerit on jäädyttänyt Immosen pelinumeron 24.
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuli tuota loukkaantuneiden tai sairaistuneiden määrää katsottaessa mieleen että miten jääkiekkojoukkueissa menee. Saako kolme päivää olla saikulla omalla ilmoituksella vai vaatiiko aina sairaustodistuksen.
   
 23. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Cottonmouthille:


  Koskiranta, Koho, Kuronen, Leivo, Virkkunen, Taipalus ja Vainikainen ovat ainoat vaihtoehdot joilla olisi jotain mahkuja pelata ehkä jos tarve vaatisi. Voi myös olla ettei noistakaan suurin osa olisi silti pystynyt pelaamaan vaikea sanoa. Muiden kohdalla taitaa olla jo aiemmin ilmoitettu, että kausi on ohi.
   
 24. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Oletetaan, että se on Immonen. Mitä paineita SaiPan pitäisi tuosta ottaa, kun seuran kädet on sidottu Zugin kauden päättymiseen asti? Ja Zug johtaa puolivälieriä 3-0, joten kausi ei ihan heti ole loppumassa.
   
 25. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi