Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa mediassa

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.01.2010 klo 13.53.

 1. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Kallioniemi ei ollut missään tekemisissä Santasen valinnan kanssa. Santasen valinnan takana oli hallitus. Tämä oli mielestäni yksi niistä "pikkuriikkisistä" virheistä joita organisaatio on tällä kaudella tehnyt. Nyt kuitenkin katseet eteenpäin, koska itselläni on ainakin uskoa Immoseen(jos hän nyt sitten on tämä tuleva päävalkku). Meriitit ovat kuitenkin hyvät päävalmentajakokemuksen vähäisyydestä huolimatta eikä se ole minusta mikään vaatimus. 9! vuotta ulkomaalaisena kakkoskoutsina yhdessä euroopan suurimmista seurajoukkueista(näkemystä ja kokemusta euroopan huipulta) ja sen lisäksi on ollut mukana Leijonien valmennustiimissä. Ottaisin itse hänet tyytyväisenä vastaan.
   
 2. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Atulla ei ollut, on kotoisin Porista (kuten Sannikin) ja pelannut divaria Peliitoissa ja SaPKossa. Atu vaan ehti olla niin pitkään kuvioissa, että "liukui jo omaksi pojaksi". Tarkkaan ottaen Atukin oli ulkopuolinen alkujaan. Ja nyt tuntuu, että vaikutti niin kauan seurassa ettei ihan hevillä palaa. KHL ja muu Eurooppa tarjonnee kiinostavia hommia vielä.
   
 3. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Öh, eiköhän se ole kuitenkin urheilutoimenjohtaja joka esittää toimitusjohtajalle ja hallitukselle kuka voisi olla sopiva kanditaatti ja hallitus tai toimitusjohtaja tekee paperit. Jos hallitus lähtee itse haastattelemaan valmentajia mennään metsään.

  No, ei tässä enää kauan mene kun on Volvo ratin takana ...
   
 4. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No ne pohjat mitä Kallioniemen aikana tehtiin eli positiivista tulosta taottiin 4 kautta putkeen. Ilman niitä oltaisiin ensi kautta silmällä pitäen luultavasti aikamoisessa kusessa. Nyt lähtökohdat katastrofikaudesta huolimatta siedettävät. Verrattuna Rikun sisääntuloon Ek pääsi valmiiseen pöytään ja se pöytä lähinnä syötiin tyhjäksi.

  Sitä en tiedä mitä sponsorit edellisestä kaudesta ajattelivat, mutta tuskin kovin paljon paremmalla mielellä ovat tämän kauden jälkeen. Ne muutamat kommentit mitä kauden alun sponsoritilaisuudesta olen kuullut, niin ei siellä välttämättä olisi kannattanut korostaa sponsorirahan tiukkuutta, vaan keskittyä vaikka joukkueen mainostamiseen. Siellä ilmeisesti oli kuitenkin mukana niitä yrityksiä, jotka sitä hilloa kirstuun olivat tuoneet. Ja jos oikein muistan tj:n sanat kauden ensimmäisestä ottelusta aitiossa, niin sielläkin taidettiin kertoa, miten 'elämme kovia aikoja'(talouden suhteen). Ja minähän olen myös sitä mieltä, ettei tj:n ulostulot kauden aikana edistäneet SaiPan asemaa seuraavan populaation silmissä, poislukien kauden viimeiset lausunnot, joissa oli jo mietittykin, mitä sanotaan ja miten.

  Yleisömäärän pitäisi olla varsin yksinkertainen yhtälö. Budjetoi määräksi 3500(merkittävää käppiä ei tule), se Lappeenrannassa saavutetaan, kun pelillinen tuote on kunnossa. Merkittävä ero yleisötuloissa tehdään sitten sillä pelataanko playoffeja (ja miten pitkälle)vai ei. Tällä kaudella yleisötavoitetta vain nostettiin, vaikka alkoi uusi projekti, uudella valmentajalla ja edelliseen projektin liigan eliittiin kuuluvat kärkipelaajat menetettiin. Markkinoinnissa ei keksitty mitään uutta, vaan ratsastettiin vanhoilla sloganeilla ja Rau-kyltit lojuivat tien varressa pitkälle syksyyn.
   
 5. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Muutkin on tätä jo selitelleet mutta tarkoitin tietenkin sitä, että jos seuralta toimittajat jotakin kysyvät, niin mielestäni toimitusjohtaja on se henkilö joka ottaa vastuun ja myös tiedottaa asioista eli vastaa kysymyksiin, sillä hän on operatiivisen toiminnan ylin johtaja ja hallituksen päätösten toimeenpanija. Tätä mielikuvaa luodaan minkä tahansa yrityksen ulkopuoliselle maailmalle nimenomaan julkisuuden ja markkinoinnin kautta.

  Ek ei ole tällaista johtajuutta ainakaan ulospäin näyttänyt. Sitäpuolen asioita en voi tietää, mutta huhut eivät ole rohkaisevia nekään.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kyllä minäkin suuresti ihmettelisin, jos seuran lentoon nostaneen toimitusjohtajan mielipidettä ei olisi mitenkään huomioitu valmentajavalinnassa. Toki jos hallitus oli alkanut hyppiä Kallioniemen tontille, niin mikäs ihme se oli, että ilmoitti lopettavansa. Mielelläni lisää haluaisin kuulla vakuutteluja siitä, ettei Riku mitenkään muka ollut mukana Santasen valinnasta.
   
 7. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Minähän en tiedä, mutta vaikea on uskoa, että Santanen olisi valittu päävalmentajaksi ohi Riku Kallioniemen, jos noin on tapahtunut, niin ymmärrän Rikun lähdön täysin.

  Olikohan silloin, kun Ekin valinnasta ilmoitettiin, kun hän vastasi kysymykseen uusista ideoista rahan hankintaan, "kyllä minulla joitain ideoita on".
  Viime kauden taloudellisen tuloksen julkistustilaisuudessa hän kuitenkin jo valitti seutukunnan talouden huonoudesta ja mainosmyynnin laahaamisesta jäljessä.
  Eiköhän silloin olisi pitänyt laittaa haalarit todella päälle ja paiskoa hommia, eikä valittaa.
  Minkäänlaisia uusia ideoita en ole kuullut esitettävän, mielenkiinnolla odotan, onko joku muu kuullut?
   
 8. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitään muuta uutta ei tehty kuin se Zumbateema (vai mikä se oli) ja ilmaiskampanja kun pyyhe on jo heitetty. Ei pääse kehumaan kekseliäisyydestä ainakaan.
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ek on UPM:lla ollessaan päässyt liian helpolla. Isossa firmassa työskenteleminen on ihan erilaista kuin työskennellä jossain pienemmässä firmassa ja jossa joutuu paiskimaan töitä ihan oikeasti sen palkkansa eteen. Pienessä firmassa toimitusjohtajakin joutuu usein vetämään ne haalarit päälle kun taas jossain UPM:n kaltaisessa isossa firmassa raha tulee melko helposti niin kuin sellutehtaalla yleensäkin. Hyppäys isosta firmasta pienempään firmaan on siis melkoinen. Kallioniemellä oli muistaakseni joku markkinoinnin koulutus(olisko peräti ekonomi?) ja oli kyllä paljon enemmän yrittäjähenkisempi kuin Ek. Vaikka en kumpaakaan henkilökohtaisesti tunnekaan niin tällainen kuva miulle on jäänyt tuttujeni puheista jotka on joskus molempien herrojen kanssa olleet tekemisissä. Näin ollen Ek tuli ihan liian isosta firmasta SaiPaan.
   
 10. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Mctavish85 sen sanoi, "yrittäjähenkisyys" on se jota tarvitaan ja jota Kallioniemellä oli ja jota Ek myös tarvitsee. Ek on myynyt tuotteita globaalilta yritykseltä isoille myös globaaleille yrityksille, nyt pieneen yritykseen tullessa on ehkä omakohtainen markkinointi ollut hakusessa ja yllätyksenä on tullut, että täällähän on itsekkin tehtävä töitä, eikä vain patisteltava alaisia, sellaisistakin on ollut huhuja.
  Yhteispeliä ja kaikkien puhaltamista yhteen hiileen, sitä tarvitaan johdosta alimpaan työntekijään, ei mitään "MINÄ OLEN JOHTAJA SINÄ TYÖNTEKIJÄ" asennetta, patruunahenki loistakoon poissaolollaan.
   
 11. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Pienet asiat. Ek on tullut minua vastaan päivällä hallissa sekä parkkiksella. Ei tunneta, joten ei tervehditä.
  Kallioniemi tuli muutamaan otteeseen tyhjässä hallissa vastaan( lounasravintola) ja aina kohdalla katsoi silmiin ja sanoi " terve" Ei mekään tunneta, mutta hyvä mieli tuli. Näin täytyy toimia.
   
 12. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämän illan lehdistötilaisuuden kommentti "loistavaa markkinointia". Nauroin ääneen tälle.
   
 13. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Vaikea kausi alkaa olla takana - ja nyt mediassakin lyödään surutta löylyä kiukaalle.

  Kannattaako nyt ihan jokaiseen asiaan lähteä kommentoimaan, lähinnä sanooko joku terve vai moi, SaiPan yksikään peli ei ratkea kentällä siihen antaako SaiPan toimitusjohtaja tai joku muu saipalainen sinulle ketsuppipullon suoraan käteen Sputnikravintolan lounaalla, vai joudutko ottamaan sen itse tiskiltä, (kuten muutkin kuolevaiset).

  Voihan sille Ek:lle itsekin sanoa kohdatessa vaikka "-terve" eikä odottaa että se automaattisesti kättelee jokaisen vastaantulijan ja kyselee samalla viimeviikkoiset kuulumiset,,,
   
 14. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep haastankin kaikki positiivisuusteemalla tuomaan esille niitä asioita, missä Ekin aikana on menty eteenpäin, tehtyjä muutoksia, joilla organisaation toimintaa on viety/viedään eteenpäin tai reagoinnit, joilla tämän kauden suunta yritettiin muuttaa. Ei muuta kuin näppikset sauhuamaan. Itselle ei nyt mitään tule mieleen, mutta en kuulukaan sisäpiiriin, enkä seuraa SaiPaa niin intensiivisesti..
   
 15. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
 16. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Hallin myyntipisteillä ei ole tällä kaudella tarvinut jonottaa.
   
 17. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Täysin oikeutettua lyödä löylyä kiukaalle.

  Kattoo asiaa miten päin tahansa, Ek ei ole onnistunut tehtävässään kaikilla osa-alueilla ja on ihan oikeutettua verrata häntä, jos joku asian niin näkee, vaikka siihen ettei ollut pyyhkimässä edeltäjänsä tapaan maksavien asiakkaiden perseitä hallilla. Johto kusi omille kintuille palkkaamalla "oman miehen" valmentajaksi, joka ei sitten osannut kauden aikana taktisesti mukautua ollenkaan joukkueen johtamiseen. Sitten tehdään mahdollisesti Salomonin tuomio antamalla kaverin jatkaa kakkosvalkkuna ensi kaudella. On muuten varmaan yksi kalleimmin palkatuista kakkosvalkuista? Tuomenoksa löysi varmasti ne ulkomaalaiset, jotka olisivat organisoidussa joukkueessa saaneet enemmän aikaiseksi.

  Kausi ei mennyt vituiksi huonojen ulkkareiden tai loukkaantumisten takia, vaan yksinkertisesti mielikuvituksettoman peli-idean puutteesta.
   
 18. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep. Tai voisi oikeastaan sanoa "olemattoman" peli-idean vuoksi. Koko kauden aikana minulle ei selvinnyt, että mikä se idea on...
   
 19. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
 20. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  ...tarkoitan lähinnä otsikointia, enkä jutun sisältöä.
  Ehti jo edelliset negatiiviset jutut haihtua ja muut joukkueet tuli tilalle(Blues, Ilves,...), mutta ollaan taas framilla negatiivisessa valossa.
   
 21. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En hirveästi anna painoarvoa iltapaskan uutisille. Täysin turha lehti ja kalastelee lukijoita näillä klikkiotsikoillaan. Toki ikävä homma, että Kuronen lähtee mutta ei hän nyt korvaamaton ole, vaikka olisin hänellä käyttöä nähnyt ensi kaudellakin.
   
 22. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hieman naurahdin, kun KooKoo -pelin lehdistötilaisuudessa kysyttiin miten Santanen on reagoinut pelitavallisesti siihen, että joukkue koostuukin yhtäkkiä melkein pelkästään junnuista. Vastasi siihen, että "ollaan yksinkertaistettu sitä pelitapaa". Ihan niin kuin minäkin jouduin vähän yksinkertaistamaan tuota säveltämääni sinfoniaa just äsken, tuolla se on pöytälaatikossa, uskokaa pois.
   
 23. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Mietin pitkään ja keksin kuin keksinkin yhden asian. Mielestäni Ekillä oli oikea reagointi Pehkosen lähtöön, koska ei edes ilmeisesti yrittänyt täyttää hänen saappaitaan vastaavalla tyypillä, koska veikkaan, että niihin saappaisiin ei olisi varmasti löytynyt yhtä hyvää tyyppiä. Sen sijaan nyt reagoitiin palkkaamalla yhteyspäällikön sijaan uusi myyjä, mikä oli ehdottomasti oikea ratkaisu tilanteessa, jossa myynti oli jäänyt budjetissa. Kesken kauden on uuden myyjän vaikea tehdä ihmeitä, joten tuon rekryn onnistuminen nähdään toivottavasti siinä, että ensi syksynä kaukalon laidassa ei enää ole myymättä jääneitä mainospaikkoja.
   
 24. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Mediassa oloa kai tämäkin, eli Petteri Sihvonen ottaa blogissaan kiinni SaiPan ja Sportin "valekannattajiin" tuoden framille ajatuksen, että: "
  • On urheilun idean vastaista, että fanit, jotka ovat aikuisia ihmisiä, toivovat kannattamalleen joukkueelleen menestystä.
  • On totaalisesti väärin ja urheilun perimmäisen idean vastaista, että fanit, jotka ovat aikuisia ihmisiä, vaativat kannattamaltaan joukkueelta menestystä."
  Petteri Sihvonen

  Tätä tuonne Sihvosketjuun jo kommentoinkin, mutta jos käsitin oikein, niin kun joukkueita on tietty määrä ja pudotuspelipaikkoja tietty määrä, niin vaateet ja valitukset ovat turhia, koska kaikki eivät voi olla kympin sakissa.
   
 25. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Asiasta on käsittääkseni jonkun verran jo keskusteltu täällä SaiPan osiossa. SaiPan kannattajatoiminta kaudella 2016–2017 | sivu 2 | Jatkoajan keskustelupalsta Tuollapäin tarkemmin.

  Itsehän nyt en Sihvosen kommenttejä pidä suuremmassa arvossa kuin katujuopon, mutta kukapa minä olen arvostelemaan. Vissiin kaikki fanit tekevät jotain väärin, koska harva toivoo joukkueen epäonnistuvankaan. Toki ei ihme, että tuollaisia näkemyksiä omaava herra ei hirveän pitkälle esim. valmentaja päässyt. Tahallaan toki tuo tyhjiä ajatuksia provon muodossa, että saisi reaktiota ja sitä myötä ehkä joku joskus lukisi herran tekstejä.