Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

SaiPa mediassa

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.01.2010 klo 13.53.

 1. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
 2. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lehterä on avautunut viidessä minuutissa enemmän kuin koko SaiPa organisaationa kaikki siihen kuuluvat ihmiset mukaanlukien menneellä kaudella.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Pitää nyt oikein erikseen antaa kehut Viljakaiselle tästä valmentajan tiedotuksesta ja kiusoittelusta, hienosti hoidettu!
   
 4. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Saatiin mediapersoona valmentajaksi. Kaikella kunnialla Santasta kohtaan, upea mies, mutta oli todella todella harmaa. Nyt Lehterän myötä varmasti julkisuudessa esiintyminen on ihan eri luokkaa. On kuitenkin tunnettu jääkiekkopersoona Suomessa ja osaa supliikin ja innostuneisuutta piisaa.
   
 5. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, samaa mieltä, hyvin heräteltiin mielenkiintoa!
   
 6. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Miulla ei tuo facen video lähtenyt pyörimään....
   
 7. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No nyt jälkikäteen pyörii ihan nätisti.
   
 9. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 10. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Näin. Mielenkiinto tulevaan valmentajaan pysyi huomattavasti korkeammalla koko viikonlopun ajan näiden vihjeiden vuoksi. Toivottavasti pelaajajulkistuksissakin keksitään jotain vastaavaa.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Esimerkiksi videotaulu satamatorille, josta uuden pelaajan kuva paljastuu pikseli kerrallaan.
   
 12. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Ja sieltä paljastuu....Joonas Rask. Eikun perkele, sehän on aika hyvä pelaaja nykyään. Noh, joku Panu Mieho sitten.
   
 13. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan positiviista, mutta kaksi paljon tärkeämpää asiaa:
  - Osaako rakentaa pelisysteemin?
  - Saako ulkkarit sitoutettua?

  Jälkimmäisen osalta ulkomailla valmentanut olisi ollut parempi, mutta ehkä Terolla lontoo jotenkin taipuu muutaman ulkomaankeikan seurauksena. Sosiaalisuutensa auttaa. Mutta pelisysteemi... tarinaa tulee mutta onko tästä näyttöjä?
   
 14. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tässä tekstinä Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajan Marko Ekin kaikki puheenvuorot maanantaisesta päävalmentajan julkistustilaisuudesta:

  1: "Keskelle vaan."

  2: "Toki, joo. *jotain mistä en saanut selvää* Joo, siis missä vaiheessa se tehtiin? Me tehtiin, kauden jälkeen tehtiin päätös, kun oli, analysoimme sisäisesti, että mitä, mitä on asioille, mitä, mitä asioille pitää tehdä, minkä takia meidän menestys tällä kaudella, menneellä kaudella oli mitä oli, ja hallitus sit näiden pohdintojen ja keskustelujen ja kaikkien muiden jälkeen teki päätöksen. Eli kauden jälkeen."

  3: "Kiitos."

  Mekin olemus ja esiintyminen oli muutenkin kovin harjoittelijamaista ja vähän kuin "Tersan oppipoikana" pälyili siellä hajamielisen oloisena ympärilleen ja vaikutti jatkuvasti epävarmalta. Tuota ainutta oikeaa puheenvuoroakin edelsi pieni tuijotuskisa Tersan kanssa, että "sanonko mie vai sanotko sie". Minä en käsitä, miten näin saamattoman oloinen jätkä voi olla SaiPan toimitusjohtajana ja keulakuvana, en vaan jumalauta käsitä. Suurin osa hänen ulosannistaan tähän mennessä on vaan ollut yksinkertaisesti mitäänsanomattoman surkeaa. SaiPalla ei ole varaa siihen, että päävalmentajan ja joukkueen kapteenin ohella seuran ehkä tärkein keulakuva on ulosanniltaan näin kertakaikkisen kuollutta painoa. Ihan oikeasti, Marko Ekin rinnalla Timo Tersakin vaikuttaa joltain Marco Bjurströmin kaksosveljeltä.

  Jos esimerkiksi myynnissä ei tapahdu syksyn mittaan jotain aivan jumalaista parannusta aiempaan nähden, olen vakaasti sitä mieltä, että tästä HMV-keisarista on päästävä eroon niin pian kuin mahdollista. Mitä aiemmin, sen parempi.

  Loistavastihan tämä päävalmentajan hypetys ja julkistus kuitenkin hoidettiin, pisteet kotiin SaiPan mediaihmisille.
   
 15. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Nämä on niitä juttuja joihin ei varmaan kukaan pysty vastaamaan mitään varmaa. Voidaan vaan olettaa. Lehterän paremmin tuntevat ehkä tietää jotain, mutta silti, koska mies ei ole koskaan ollut tälläisessä vastuussa, niin kaikki on puhdasta spekulointia.

  Huomioin vaan ne asiat mitä voidaan tässä kohtaa huomioida ja missä asiassa Lehterää ja edellistä valmentajaa voidaan vertailla. Kaikki muu selviää sitten aikanaan. Tarkoitus ei ollutkaan tehdä mitään syväanalyysiä valmentajana, vaan sitä, minkälaista on ulostuonti. Väitän, että silläkin on aina jotain merkitystä ja painoarvoa. Kyllä valmentajan homma on myös mediahommaa tätä nykyä. Lisäksi käsitän, että Lehterä on arvostettu henkilö suomalaisessa jääkioekossa. Mielenkiintoista nähdä, että vaikuttaako hänen läsnäolonsa siihen millaisia pelaajia saadaan.
   
 16. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa julkaisi Facebookissa kyselyn "läpsyttimien" käytöstä ja tästä heräsi muutamia mietteitä.

  1. En ymmärrä miksi ns. Hc-fanit vastustavat läpsyttimiä istumakatsomossa. Ei ne istumapaikan omaavat ihmiset laula ja hypi, kun taputtaminenkin on vaikeaa. Läpsyttimillä saa edes jotain ääntä irti näistä kannattajista.
  2. Millä perusteella läpsyttimet on tunnelman tappajia? Ei se ääni eroa taputtamisesta mitenkään merkittävästi ja esim. Saksassa näiden käyttö edisti tunnelmaa(imo).
  3. Moni tuntuu vastustavan läpsyttimien tuloa julkisesti, mutta ei kuitenkaan osoita kannustusta(taputa) pelissä ilman niitä. Perustan tämän väitteen siihen, että kyllä siellä pelissä enemmän melua on kun läpsyttimiä on paikalla.
   
 17. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Eikö kaiuttimet aja siinä tapauksessa saman asian jos "melua" tarttee saada? Jos kerta pelkkä melun aikaan saaminen se itsetarkoitus, eikä kannattaminen.
   
 18. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Millä tavalla taputtaminen eroaa läpsyttämisestä. Eikö molempien tarkoitus ole osoittaa tukea luomalla ääntä?
   
 19. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No kyllä se nyt vaan eroaa. En muistaakseni ole ollut yhdessäkään läpsytinmatsissa paikan päällä, mutta jo pelkästään television välityksellä kuultuna se mainospaperin räpse on aivan saatanan ärsyttävää kuunneltavaa. Kyseessä on nimenomaan melu kuten itse myöhemmin viestissäsi sanot. Paljon mieluummin koen peleissä niitä hetkiä jolloin istumakatsomokin innostuu spontaanisti kannustamaan taputtamalla (toisin kuin jotkut haluavat uskotella, tätä kyllä ihan oikeasti tapahtuu pidempien pyöritysten aikana ja ylivoimilla) kuin jatkuvaa keinotekoista läpsyttelyä.
   
 20. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Samaa ihmettelen välillä itsekkin. Ja varsinkin Lappeenrannassa ollaan niin helvetin ylpeitä, että täällä ei läpsyttimiä käytetä. Viime kaudella olisi ollut tarvetta, sen verran hiljaista hallissa oli. Se on todettu, että suomalainen yleisö ei käsiään ihan herkästi runkosarjassa yhteen lyö. Miksei noissa peleissä voida läpsyttimiä käyttää kun ne kuitenkin ääntä tuovat ja niitä on näköjään helpompi läpsyttää kuin omia käsiä. Tai jos näitä läpsyttimiä ei halliin haluta niin turha on mun mielestä valittaa siitäkään, että jos yleisö ei käsiään yhteen lyö. Tiedän, että toimistolla kuunnellaan mitä kaukaanpäädyn herrat sanovat ja jos sieltä tulee läpsyttimille ei niin ei niitä myöskään ensi kaudelle kyllä tule.

  Mutta on sekin mun mielestä välillä vähän uuvuttavan kuulosta kun kannattajaryhmä laulaa samaa laulua 5 minuuttia putkeen ja lopussa sielä tajutaan, että se laulu ei kuulu edes istumapaikoille asti. Jos siellä halutaan ääntä halliin niin noiden kannustushuutojen pitäisi olla sellaisia, että koko halli voisi lähteä niihin edes mukaan. Ei kukaan tavallinen tallaaja osaa istumakatsomosta noita lauluja laulaa. Kuka voittaa ja koko halli mukaan huudot loistivat viime kaudella aika paljon poissaolollaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017 klo 10.10
 21. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  No eipä ole kysytty meiltä mitenkään yksityisesti. Hienoa kuulla, että meillä on valtaa päättää, ettei läpsyttimiä tule, vaikka minkälainen enemmistö niitä haluaisi.

  Meillä ei ole tämän kyselyn kanssa mitään tekemistä, mutta hienosti kyllä onnistuit kääntämään asian päädyn viaksi ja piti vielä vähän päätäkin aukoa siinä ohessa. Hoh vitun hoijaa.
   
 22. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei tuota "kuka voittaa" -huutoa olisi ollut mitään järkeä pahemmin huudellakaan, kun oikea vastaus oli SaiPa vain 8/30 kerrasta. "Koko halli mukaan" on myös vähän vitsi, kun paikalla on joku 1500 pahantuulista ikikannattajaa.

  Särähtää kyllä korvaan, kun joku puhuu "huutosakista" ikään kuin jonain itsestäänselvänä palveluna. Sanattomaksi vetää, miten tyhmiä kommentteja.
   
 23. bucksatan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei, ei, ei mitään helvetin läpsyttimiä tarvita, jos joukkue antaa kaikkensa kaukalossa. Jokainen SaiPa-JYP -seiskapelissä ollut muistaa, miten hienoa tunnelmaa ja meteliä katsomossa pidettiin ja tämän voi tarkistaa vaikka youtubesta. Mitä lisäarvoa sillä saavutetaan, että hallissa kaikuu flegmaattinen "läps-läps"? Kyllä yleisöstä ääntä lähtee ilman pahvitaitelmiakin, jos on aihetta. Enkä luule, että pelaajatkaan ajattelee, että ai hitto miten hyvä fiilis täällä hallissa on, kun kuuluu tuollainen jatkuva läpsytys.
  Mie uskon, että oikea tie yleisön aktivoimiseen ja äänen halliin saamiseen on peliesitykset, eikä läpsyttimet. Enkä puhu vain voitoista, vaan se millä tyylillä ne ja tappiot tulee.
   
 24. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nyt täytyy kyllä kysyä, että mitä? Tarkoitin sitä, että Lappeenrannassa on jonkunlainen luottamus toimiston ja kannattajaryhmän välillä ja jos kannattajatyhmässä sanotaan ehdottomasti ei noille läpsyttimille niin ei niitä silloin myöskään tule. En mielestäni kääntänyt yhtäkään asiaa päädyn viaksi. Ja ihan rakentavassa hengessä oli tarkoitus vain sanoa tuosta, että onko se järkevää laulaa noita samoja lauluja ja toivoa, että yleisö lähtisi niihin mukaan? Ne laulut kuulostaa helvetin paljon hienommalta kun siellä laulaa 100 ihmistä eikä 20 ihmistä. Tarkoitan nyt siis sitä, että varsinkin pelien alkuun kun yritettäisiin ottaa yleisöä mukaan voisi hallissa olla tuplasti kovempi tunnelma. Viime kaudella ainakin peli aloitettiin usein jollain laululla jonka sanoja ei tiennyt kuin se 20-30 ihmistä. Mutta tämä ei ole oikea ketju alkaa tuosta asiasta vääntämään.

  Lainaus:
  Okei, ihan ymmärrettäväähän tuo on. Tarkoitin nyt lähinnä, että sellaiset huudot missä ei tarvitse kovin paljoa lauleskella. Sellaiset missä kannattajaryhmä huutaa jotain ja siihen odotetaan muun yleisön jotain vastaavan. Kyllä ainakin Lappeenrannassa yleisö on noihin ennen hyvin lähtenyt mukaan.

  Pyydän anteeksi tuota tuota, että puhuin "huutosakista" tarkoitukseni ei todellakaan ollut vittuilla vaan puhua ihan rakentavasti.
   
 25. REALplayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Pool