Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Callahan oli pelin jälkeen ihmetellyt, että miten tuo nuoleminen erottuu vastustajaa kohti sylkemisestä? Eiköhän sitä kuolaa liiku molemmissa tapauksissa päin toisen lärviä?
  Harmi, kun pitää tehdä tuollaista. Loistava pelaaja noin muuten.
  Jääkiekon Suarez. Kai se kohta jo puree.
   
 2. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML, Thiem
  Lainaus:
  Puri jo, tosin tuomarin kättä, taisi luulla sitä vastustajan kädeksi. En nyt muista missä sarjan ottelussa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2018 klo 12.13
 3. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Lainaus:
  Enkös mä jostain lukenut, että Brädiltä oikein erikseen ja nimenomaisesti kiellettiin vastustajan nuoleminen ja suutelointi. Ihan uskomaton eevertti. Kai tästä sen pohjalta ois syytä antaa ainakin yks peli taas mietintätaukoa.

  E: licking ban tais sittenkin olla ankka, mutta kyllä tämmönen selvästi tulis tarpeeseen.
  NHL denies report of Brad Marchand licking ban - UPI.com
   
 4. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Minä en ole mihinkään kovin viralliseen uutiseen asiasta törmännyt, mutta sakkojahan moisesta maksimissaan napsuu jos jotain napsuu.
   
 5. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Lainaus:
  Juu, nopeesti googlailin ATKlla ja näinhän se tosiaan taitaa olla, että mitään virallista ei aiheesta ole.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Friedman tuosta raportoi nimenomaan, että liiga olisi varoittanut Bruinsia. Yleensä tuo kyllä ilmi jos kyseessä on spekulointia.
   
 7. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Eikös tuota instigator-sääntöä voi soveltaa myös tällaiseen? Saisi tuollaisetkin hölmöilyt on-ice suoraan pois.
   
 8. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Friedman kävi tuota tapausta vähän läpi viimeisimmässä 31-thoughts podcastissa. Hän ja pari muuta toimittajaa oli vahvistanut varoituksen liigan sisältä, minkä jälkeen asiasta oli uutisoitu, koska lähteiden mukaan varoitus oli uskottavasti mennyt Marchandille.
  Lopulta oli kuitenkin niin, ettei mitään varoitusta oltu ikinä annettu. Lähteet oli siis syystä tai toisesta puhunut täyttä paskaa, tai minimissään muunneltua totuutta.

  Pakko kyllä ihmetellä miksei tuohon ole otettu mitään kantaa liigan taholta. Herättänyt erittäin paljon negatiivista julkisuutta, minkä lisäksi joku aivan varmasti reagoi tuohon jossain kohtaa Marchandin haluamalla tavalla. Marchand tosin voi joutua maksamaan lipomisestaan silloin kovempaa hintaa kuin oli alunperin ajatellut. Eikä liiga todennäköisesti sitäkään halua, tai ei ainakaan lähtökohtaisesti pitäisi haluta, sillä se ei ole hyvää mainosta lajille. Eikä ole tuo naurettava nuoleminenkaan.
   
 9. SharksFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 10. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Onko se julkisuus ollut enimmäkseen negatiivista? Huumorin kautta suuri osa tuntuu nämä ainakin ottavan. Voi olla että olen jonkinlaisessa kuplassa tämän suhteen toki.

  Ja ei, en pidä peliin kuuluvana toimintana, mutta suurempana ongelmana pidän jatkuvaa kulkusille kolauttelua, eilenkin sellainen nähtiin.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Näissä peleissä saa kyllä tehdä käytännössä mitä vain minkä tuomarit (ja kurinpito) päästävät läpi sormien. Ei Tampalla ole tuolla varaa alkaa tuota Brädiä kouluttaa vaikka varmasti mieli tekisi monellakin. Eikä Marchand kyllä yhtään välittäisi jos Tampa rupeisi tätä lyömään vihellysten jälkeen jne. mutta mielenkiintoista olisi nähdä miten Marchand reagoisi sitten jos nämä kostotoimet kohdistettaisiin johonkin joukkuekaveriin esim. Bergeronin suuntaan...
   
 12. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tai sitten vaan käyttää liigan kurinpidon munattomuutta häikäilemättä hyväkseen. Toki jossain kohdassa tullee seinä vastaan ja joukkueen johtavan pelaajan on aika riskaabelia tuossa kokeilla kepillä jäätä, mutta kun etenkin liigan kärkipelaajat päästetään kivesten halkaisuista ja kielisuudelmista käytännössä huomautuksella, niin miksei?

  Oikeasti toivon, että kusimulkulla ei ole kykyä itseään hillitä ja joku vielä onnistuu niistämään paskiaisen oikein huolella, mutta saattaa olla toisinkin.
   
 13. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Piilogay. Säälittävä pelaaja. Saa varmaan mitalin tai jotain.
   
 14. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Lainaus:
  Tämä ei ole mikään peruste. Vai olisiko mielestäsi esim. härskit eleet ok, jos suurin osa ihmisistä ottaisi sen huumorilla?
   
 15. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Piilogay? Sun mielestä homous on hävettävää tai säälittävää?
   
 16. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Mitä tuo naaman nuoleminen oli? Kusista paskaa. Hyi helvetti mikä rotta, tykkäsi sitten pillusta tai miehisestä anuksesta, mutta nuo ei todellakaan kuulu peliin.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
 19. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Marchand saa Mika Arvajan näyttämään lähes miehekkäältä.
   
 20. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Mika Arvaja <3
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Mut vähän kun Parka Mäkinen, Marchandin kohdalla tekis pari vapaalyöntiä poikkarilla päähän hyvää. Mielellään ilman kypärää suojaamassa.
   
 22. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Nämä joidenkin kusiviiksien väkivaltafantasiat on vähän vaivaannuttavaa luettavaa, mutta...ok.
   
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  No joo...Eipä se Marchandin kyykkäilykään ihan hirveästi vastustajaa kunnioita... Ihan mielellään itsekin näkisin jonkun oikeasti antavan kaverille kunnon opetuksen. Ja mielellään niin, että oikeasti sattuu...
   
 24. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Seuraavaks vaan läpsimään kullilla poskelle tai ihan vaikka #metoo hengessä käsi rohkeasti vastustajan muniin. Varmasti vituttaa vastustajaa, mutta koska se nyt on mun rooli ärsyttää vastustajaa ja se on mun juttu ja mä teen kaikkeni voittakseni niin se on ihan ok ja huumoria hei. Ei jumalauta näitä tuollaisen toiminnan puolustelijoita.

  T.kukkahattutäti
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Yksi peli ja ei pääse Marchand enää NHL-kaukaloissa ketään nuoleskelemaan tällä kaudella, joten antaa hänen vielä nauttia kun selvästi tuosta nauttii.