Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  Ite taas näin sen taklauksen rangaistavana, toki myönnän, että se meni olkapään kautta nuppiin. Ja mulle taas tuli se tunne, että minä olin vähemmistössä siinä tapauksessa. Juurikin sen keissin pohjalta mun mielestä tämäkin on "puhdas" vaikka en henk.koht. näitä haluiskaan nähdä. Nyt kun tämä menee kuultavaksi, niin voin vain todeta, että Kucherov selvisi ilman kakkua koska on supertähti. Säännöt ei ole kaikille samat.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Voihan se olla senkin takia, että DoPS on tulkintojensa kanssa melko yksin. Välttämättä hekään eivät näe tässä taklauksessa minkäänlaista olkapää-olkapää kontaktia. Lisäksi rangaistusta jopa koventavana tekijänä voidaan pitää Aston-Reesen valmistautumista ja vastaanottamista taklaukseen, jolloin Wilsonilla olisi ollut "entistäkin" helpompi työ nasauttaa taklaus muuallekin kuin suoraan leukaan.

  Noh, pianhan se heidän tulkintansa tiedetään. Mielenkiintoista kyllä kuulla perustelut pelikiellolle, jos he näkevät taklauksessa osuman olkapäähän.
   
 3. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Yritän olla käyttämättä aina värilaseja, mutta tuossa 0:41 alkavasta kuvakulmasta näkyy omasta mielestäni se, että etuolkapää/rinta osuu olkapäähän. Kun taas vastaavasti itse olkapää jatkaa matkaansa kohti leukaa. Kaikki näkee tilanteen eri tavalla, mutta omasta mielestäni enemmän rinta osuu tuohon olkapäähän.

  Tuo suurin voima kohdistuu aikalailla suoraan leukaperiin, jonka pystyy aika hyvin näkemään tuosta samaisesta videoklipistä, alkaen 0:53. Ja jos pysähtää kohtaan 0:55 (saa hiukan pysäytellä), niin näkee, että olkapää/takaolkapää pamahtaa aikalailla täydellä voimalla suoraan päähän.

  Siitä samaa mieltä, että NHL:n tulisi puuttua tähän muuttamalla sääntöjä niin, että selkeät ja voimakkaat pääosumat johtaa pelikieltoon.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  En kyllä ymmärrä miksi tämä taklaus on täällä, enemmän tämä mielestäni kuuluu tuonne epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset -ketjuun. Aston-Reese teki muuten kaiken oikein, mutta ehdottomasti olisi pitänyt ponnistaa itseään hieman ylemmäksi varsinkin kun tiedetään kuka siinä taklausta oli suorittamassa.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse näen tilanteen täsmälleen samalla tavalla. Tosin se vaati kyllä useampia katselukertoja ja erilaisia kuvakulmia. Ja hidastuksia. Sinällään en siis ihmettele että meni tuomareilta ohitse, kun tapahtui laidan lähellä ja periaatteessa näytti puhtaalta. Mutta kun tuota tarkemmin katsoo niin kyllähän se taklaus tulee suoraan kupoliin.

  Kyllähän tästä taklauksesta useampi peli tulee vaikka on playoffit kyseessä.
   
 6. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitä tuli kommentteja lueskeltua täältä ennen videon katselua, odotin vähintään pään irtoamista. Jos verrataan Kucherovin taklaukseen, niin eihän tämä ole samoissa sfääreissä ollenkaan. Ei pelikiellon arvoinen mielestäni, jos kakkua tulee niin ihan syystä saa Capsit älähtää. Tiukka tilanne DOPSilla.
   
 7. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Oletko vieläkin tuota mieltä tuomion ja DOPS:n selityksen jälkeen?
   
 8. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olen.
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Hyvä ja kiihkoton kirjoitus. Juuri tuota samaa olen itsekin toitotellut ajoittain. On ilmiselvä ongelma, että kaikista säännöistä ja tulkinnoista huolimatta kentillä on monstereita, jotka pystyvät halutessaan tai tahtomattaan lopettamaan jonkun uran täysin puhtaallakin taklauksella. On hyvä, että asia otetaan esille noin arvovaltaisella taholla. En ole silti kovin optimistinen, että asiassa tapahtuisi merkittävää muutosta ihan lähitulevaisuudessa.
   
 11. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  No nyt sai Wilson Pittsburg-lisän. Jos jokin linja otetaan niin pidetään se sitten lopouun asti perhana. Wilson lanaa Wennbergin =>2min, Kutserov lanaa Vatasen ei mitään, ihan vastaava tämä Aston-Reese ja nyt lätkitään pelikieltoa. Näiden jälkeen näen Andersonin saaman suihkukomennuksen ja seuran 5 minuuttisen ihan älyttömänä saviruukun rassaamisena. Ei se Tortorella ole turhaan höyrynnyt Pittsburgin erikoiskohtelusta. Enkä yhtään puolustele Wilsonin sikailua, mutta pidetään otettu linja sitten loppuun saakka.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vai, että Pittsburgh-lisääkin vielä. Harmi ettei tämä "Pittsburgh-lisä" noissa peleissä näkynyt, kaksi pääosumaa ja jäähyminuutteja tasan nolla, toisessa pelissä tippui Dumoulin koko loppupeliksi pois ja toisessa Aston-Reese jota taitaa odottaa vähän pidempikin poissaolo.

  Tortorellan höyryämiset voi jättää täysin omaan arvoonsa.
   
 13. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  On täysin selvää ettei tuonkaltaisia taklauksia voida enää jatkossa NHL:ssä sallia. Pidän tuota kolmen pelin pannaa tähän tilanteeseen ihan sopivana. Sääntöjä ja/tai niiden tulkintaa tullaan vielä tiukentamaan, mikäli NHL aikoo säilyttää uskottavuutensa päävammojen aiheuttamien sairauksien ja kuolemantuottamusten torjumiseksi. Erityiskohtelujutut on tässä yhteydessä ihan höpöä.
   
 14. KukkosLasse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Kärpät
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 16. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Kenties DoPS sai haltuunsa tuon yhden uuden kuvakulman, jota tuossa Sportsnetin videossa ei ollut. Tuollainen "uusi" todiste nyt on aika omiaan muokkaamaan mielipidettä tällaisessa tapauksessa, kun siitä sen tilanteen parhaiten näkee.

  Eihän näistä tiedä.
   
 17. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kaikista parhaiten tämä kertoo siitä, miten pienestä on kiinni, että onko joku taklaus puhdas vai rankasti rangaistava. Pieni osuma olkapäähän, joka ei muuta päähän kohdistuvaa voimaa käytännössä yhtään ja taklaus muuttuu puuttuu pitkän pelikiellon vaatvasta vaarallisesta taklauksesta puhtaaksi. Ihan täyttä perseilyä liigalta, joka puhuu kauniita sanoja päävammojen vähentämisestä.
   
 18. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  #KATTOKAMERA
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Marchand taas lempipuuhissaan, noh touhutkoon mitä touhuaa kohtahan sitä pääsee kesälomille.

  https://i.redd.it/th6rns35iyv01.jpg

  Kuva missä Marchand nuolee Callahanin naamaa.
   
 20. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oli muuten ennen tuota lipaisua melko ikävä kyykkääminen (jälleen) vastustajan taklaukseen.
   
 21. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Alkaa Marchandista tulemaan NHL:n oma Teuvo Hakkarainen. Kädestä pitäen pitää selittää kaverille mikä on ok ja mikä ei. "Et sää Teuvo voi nuoleskelle kesken pelin vastustajan kaverin naamaa". Eikun Bräd siis. Vapaa-ajallakin tarviit tuohon toisen luvan tai oot keskellä #metoo kampanjaa.
   
 22. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML, Thiem
  Lainaus:
  Vähän sääliksi käy Marchandia. Perusteli tuota nuolemista siten, että Callahan löi häntä 4 (:D) kertaa naamaan. Haastattelusta näki ettei mies todellakaan pysty hallitsemaan itseänsä ja taitaa tietää häpäisseensä samalla koko organisaation. Game kolmosessa yksi kyykkäys ja viime pelissä taas yksi lisää.
   
 23. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Odotan vain kuinka kohta tullaan jälleen kertomaan, että Marchand ei tehnyt mitään, kuvakulma vääristää, Marchand on noitavainon kohteena ja väärinymmärretty luonnonlapsi.
   
 24. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo, ja samoissa viesteissä muistetaan mainita, että kyseessä on yksi sarjan parhaimmista pelaajista. Ikään kuin se poistaisi Bradilta vastuun tekemisistään. Olipahan taas, joo, taattua Marchandia yhdessä vaihdossa...
   
 25. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Callahan oli pelin jälkeen ihmetellyt, että miten tuo nuoleminen erottuu vastustajaa kohti sylkemisestä? Eiköhän sitä kuolaa liiku molemmissa tapauksissa päin toisen lärviä?
  Harmi, kun pitää tehdä tuollaista. Loistava pelaaja noin muuten.
  Jääkiekon Suarez. Kai se kohta jo puree.