Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Erikoista, jos sääntökirjasta ei löydy pykälää, jolla tuomita ihmistä, joka saisi kadulla vastaavasta teosta seksuaalisesta ahdistelusta rangaistusta. Ei varmasti ole mitään suoraa nuolemisesta.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  On siellä tämä sääntö nr 28.

  "Supplementary Discipline - In addition to the automatic fines and suspensions imposed under these rules, the Commissioner may, at his discretion, investigate any incident that occurs in connection with any Pre-season, Exhibition, League or Playoff game and may assess
  additional fines and/or suspensions for any offense committed during the course of a game or any aftermath thereof by a player, goalkeeper, Trainer, Manager, Coach or non-playing Club personnel or Club executive, whether or not such offense has been penalized by the Referee.

  If an investigation is requested by a Club or by the League on its own initiative, it must be initiated within twenty-four (24) hours following the completion of the game in which the incident occurred."


  Periaatteessa siis ihan jokainen tilanne voidaan ottaa tutkinnan alle ja antaa siitä rangaistus. Tällä kertaa NHL ei nähnyt tätä reittiä tarpeelliseksi, vaan tyytyi kieltämään Marchandia enää nuolemasta ketään - jäällä.
   
 3. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Onko sylkeminen kiellettyä mutta nuoleminen ei?
   
 4. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Sylkemisestä on selkeä sääntö olemassa:

  23.8 Other Infractions That Could Result in a Game Misconduct –
  In addition, the following list of infractions can also result in a game misconduct penalty being assessed:
  1. (i) interfering with or striking a spectator
  2. (ii) racial taunts or slurs
  3. (iii) spitting on or at an opponent or spectator
  Eiköhän tuo lause muutu ensi kaudelle sopimaan laajemmin syljen erittämistä toisen päälle eri tavoilla.
   
 5. agent082 Jäsen

  Yritin katsoa onko Marchandin herpes rakkulavaiheessa, mutta onneksi ei ilmeisesti ole. Ehkä liiga otti tuon huomioon lieventävänä asianhaarana.
   
 6. Yrmy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  "Marchand on herättänyt keskustelua jälleen kerran omituisella käytöksellään. Hän on jo kolmannen kerran tänä vuonna nuolaissut vastustajan pelaajaa. Ruma temppu on noussut suuriin mittoihin, sillä TSN:n toimittajan Frank Seravallin mukaan NHL on luonut tilanteeseen uuden säännön.

  Tästä lähtien pelaajien nuolemisesta tulee 2+10 minuutin rangaistus. Lisäksi Marchand voi saada eleen uusimisesta pelikieltoa."
   
 7. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Menisi huumoripuolelle myös makeasti. Pari nuolaisua ja ilmestyy sääntö joka kieltää sen, useita päähän kohdistuneita taklauksia ja tulee pari videota joissa selitetään millon päähän saa taklata. Omaan korvaan kuulostaa absurdilta. Pitäisikö tehdä video missä selvitetään, minkälaisissa tilanteissa vastustajan naaman nuoleminen on sallittua?
   
 8. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  En sanonut että on ok, lähinnä kysyin onko julkisuus ollut suurimmaksi osaksi negatiivista.
   
 9. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Vähän myöhässä vastaus tähän. Mutta se kupla missä itse olen, suhtautuu tuohon toimintaan negatiivisesti. Se kupla tosin sisältää lähinnä NHL:stä ammatikseen uutisoivia tahoja, sekä erittäin aktiivisesti kyseistä sarjaa seuraavista katsojista. Huumorin kautta tuohon suhtautuvia en ole nähnyt ensimmäisen tapauksen jälkeen. Niitä tosin on, jotka ihmettelee mikä tässä on niin ihmeellistä.

  Ja olet oikeassa tuon kulkusille kopsuttelun kanssa. Itse nostaisin tämän nuolemisen kuitenkin ällöttävyydessään kulkusille kolauttelun tasolle, vaikkei se samalla tavalla teekkään kipeää, kuin kopsautus kulkusille.
   
 10. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Lainaus:
  Tämä selvä. Luin ilmeisesti liikaa rivien välistä.
   
 11. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Miten puusilmäinen voi olla että saa päähän taklaamisesta ja vastustajan naaman nuolemisteta mitenkään vertailukelpoisen keissin? Siis avaa nyt vähän tätä. Miten säännöissä jo kielletty päähän taklaaminen liittyy siihen että joku nuolee vastustajaa? Pelitilanne, johon on sääntöjä ja ei-pelitilanne jossa yksi vitun vajaamielinen levittää omaa sanomaansa nuollen. Ja siis miksi pitäisi tehdä nuolemisesta sallittua? Voi olla että ymmärsin nyt väärin, mutta tuunny itte kertomaan tänne, medialle...

  edit. vai olikstää sittenkin vaan "mutku USA"-tason argumentti, eli kun joku menee vituiksi niin kaiken pitää mennä vituiksi?
   
 12. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Fiksua käytöstähän tuo sitten on, ei siinä mitään. Onhan tuossa Kucherov turhautunut jo aiemminkin ”typerillä” tai no ainakin täysin turhilla teoillaan, että ei ollut ensimmäinen kerta.

  Hyvähän se on tosin Capitalsin kannalta, että tuolla on nuorehko venäläinen, jolla kasetti hajoaa aina tappioasemassa ja ottaa sitä kautta jäähyjä.
   
 15. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Plaah. Miks nykyään joka pikku potku ja nuolasu on kaikkien mielestä karkotus aurinkoon. Pleijareissa mennään isolla tunteella ja kaikkea sattuu. Sääntökirjan sivuille kuuluvaa ja kuulumatonta.

  Tällä kertaa ei loukkaantumisia ja kuitenkin suht harmiton tilanne, joten eikö mennä soosoolla ja jatketaan eteenpäin. Ja aina parempi jos ens peliin joku ajaa kovan puhtaan pommin muistutuksena.

  Ja ei myöskään joka kamppi ole slew-foot.
   
 16. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Mielenkiintoisasti sai vain kakkosen vaikka sääntöjen mukaan päivänselvä vitonen. Eikö potkuista muutenkin ole jaettu aika hyvin pelikieltojakin?
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Riippuu nimestä.
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Sanoinko fiksuksi käytökseksi? Sanoin vain syy/seuraus tapahtuman. Ihan yhtä tuomittava teko molemmilta. Ei tässä voi toista syyllistää vain.
   
 19. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Erik Haulan huitaisu Brooks Orpikiin.

  Porilaisella kilahti ottelun loputtua jostain syystä. Orpikille jouduttu tikkejä ompelemaan huitaisun seurauksena. Gif ei ole tarkimmista päästä, mutta paremman puutteessa käyköön. Huilia taitaa olla Haulalle tiedossa.

  Linkki vie imguriin gifiin.

  Tom Wilson eats the stick and gloves of Ryan Reaves - YouTube

  Samassa ottelussa myös Reaves antoi vähän nyrkkiä Wilsonin päähän. Toki tuossa molemmat yrittivät poikkaroida, mutta vain toinen onnistui tehtävässään pelikieltoa lähes vastaavasta tempauksesta on jo näissä pudotuspeleissä annettu, kun Kane vetäisi poikkarilla Bellemarea päähän, mutta siinä oli kyseessä aika yksipuoleinen hyökkäys. Halvalla toki Reaves pääsi nyt, kun vain kakkosella selvisi.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Vastaavanlainen tilanne tuli myös Caps-Tampa sarjassa, kun Kempny antoi (en muista kenen) jonkun maistella mailaa. Sakoilla selvisi Kempny tuolloin.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Haulalta ihan puhdas huitaisu, mutta vähän myöhässä.

  Jälkimmäisessä tilanteessa kaksi ritaria ottaa yhteen seipäät sojossa ja häviäjä keräilee sen jälkeen itseään jäästä.

  Veikkaan että VGKn pojille yhteensä 12 peliä pannaa, dopsin viiksivallu heittää huomenna nopalla jakauman.
   
 22. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  No nyt on suolaista kommentointia.
  -------------
  Haulan tilanteesta en pysty sanomaan mitään ton rähmäsen giffin perusteella. Maalinedustalla taas Wilson on menossa puolustamaan joukkuetoveriaan jonka Reaves on juuri tipauttanut poikkarilla, mutta saakin iskun kasvoihin. Antaisin Reavesille sakkoja mutta en pelikieltoa. Haulasta en tosiaan osaa sanoa mitään.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Max Domi lienee tämän kauden ensimmäinen otsikkoon sopiva pelaaja.

  https://youtu.be/HUL83wCQATc

  Linkki vie Youtube-videopalveluun.

  Ekblad ei halunnut tapella, Domi pamauttaa suoran ja naama verille. Ilmeisesti Ekblad oli taklannut kovaa toista pelaajaa ja isänsä poika kävi sitten tekemässä isät.
   
 24. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Pelle mikä pelle tämä nuorempi Domi. Isänsä sentään kävi tappelijoiden kimppuun pääasiassa.
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Aika järjetön temppu. Näytti vähän että olisi hermostunut tuosta pienestä Ekbladin poikkarista, jossa ei ollut mitään vikaa. Kyllä on Montrealissa ilon aiheet vähissä tällä hetkellä.