Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Vaikka tuo Marchandin toiminta vähintäänkin arveluttavaa on, niin vaikea siitä on mitään pelikieltoa mätkäistä jos sääntökirjassa ei asiasta ole mainintaan (vielä). Epäurheilijamainen käytös tottakai, mutta siitäkin nyt voi antaa sen kympin pelissä, mutta tuskin mitään pelikieltoa. Siksi NHL ei edes pystynyt antamaan varoitusta, vaan vain kehoitti lopettamaan moisen touhun.

  Kyllähän pelaajat näitä porsaanreikiä sääntökirjasta aina välillä löytävät kuten esim. Sean Avery ja se mailan heiluttelu Brodeurin edessä joitakin vuosia sitten. Se tosin korjattiin sääntöihin kai heti seuraavana päivänä.
   
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Erikoista, jos sääntökirjasta ei löydy pykälää, jolla tuomita ihmistä, joka saisi kadulla vastaavasta teosta seksuaalisesta ahdistelusta rangaistusta. Ei varmasti ole mitään suoraa nuolemisesta.
   
 3. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  On siellä tämä sääntö nr 28.

  "Supplementary Discipline - In addition to the automatic fines and suspensions imposed under these rules, the Commissioner may, at his discretion, investigate any incident that occurs in connection with any Pre-season, Exhibition, League or Playoff game and may assess
  additional fines and/or suspensions for any offense committed during the course of a game or any aftermath thereof by a player, goalkeeper, Trainer, Manager, Coach or non-playing Club personnel or Club executive, whether or not such offense has been penalized by the Referee.

  If an investigation is requested by a Club or by the League on its own initiative, it must be initiated within twenty-four (24) hours following the completion of the game in which the incident occurred."


  Periaatteessa siis ihan jokainen tilanne voidaan ottaa tutkinnan alle ja antaa siitä rangaistus. Tällä kertaa NHL ei nähnyt tätä reittiä tarpeelliseksi, vaan tyytyi kieltämään Marchandia enää nuolemasta ketään - jäällä.
   
 4. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Onko sylkeminen kiellettyä mutta nuoleminen ei?
   
 5. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Sylkemisestä on selkeä sääntö olemassa:

  23.8 Other Infractions That Could Result in a Game Misconduct –
  In addition, the following list of infractions can also result in a game misconduct penalty being assessed:
  1. (i) interfering with or striking a spectator
  2. (ii) racial taunts or slurs
  3. (iii) spitting on or at an opponent or spectator
  Eiköhän tuo lause muutu ensi kaudelle sopimaan laajemmin syljen erittämistä toisen päälle eri tavoilla.
   
 6. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Yritin katsoa onko Marchandin herpes rakkulavaiheessa, mutta onneksi ei ilmeisesti ole. Ehkä liiga otti tuon huomioon lieventävänä asianhaarana.
   
 7. Yrmy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  "Marchand on herättänyt keskustelua jälleen kerran omituisella käytöksellään. Hän on jo kolmannen kerran tänä vuonna nuolaissut vastustajan pelaajaa. Ruma temppu on noussut suuriin mittoihin, sillä TSN:n toimittajan Frank Seravallin mukaan NHL on luonut tilanteeseen uuden säännön.

  Tästä lähtien pelaajien nuolemisesta tulee 2+10 minuutin rangaistus. Lisäksi Marchand voi saada eleen uusimisesta pelikieltoa."
   
 8. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Menisi huumoripuolelle myös makeasti. Pari nuolaisua ja ilmestyy sääntö joka kieltää sen, useita päähän kohdistuneita taklauksia ja tulee pari videota joissa selitetään millon päähän saa taklata. Omaan korvaan kuulostaa absurdilta. Pitäisikö tehdä video missä selvitetään, minkälaisissa tilanteissa vastustajan naaman nuoleminen on sallittua?
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  En sanonut että on ok, lähinnä kysyin onko julkisuus ollut suurimmaksi osaksi negatiivista.
   
 10. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Vähän myöhässä vastaus tähän. Mutta se kupla missä itse olen, suhtautuu tuohon toimintaan negatiivisesti. Se kupla tosin sisältää lähinnä NHL:stä ammatikseen uutisoivia tahoja, sekä erittäin aktiivisesti kyseistä sarjaa seuraavista katsojista. Huumorin kautta tuohon suhtautuvia en ole nähnyt ensimmäisen tapauksen jälkeen. Niitä tosin on, jotka ihmettelee mikä tässä on niin ihmeellistä.

  Ja olet oikeassa tuon kulkusille kopsuttelun kanssa. Itse nostaisin tämän nuolemisen kuitenkin ällöttävyydessään kulkusille kolauttelun tasolle, vaikkei se samalla tavalla teekkään kipeää, kuin kopsautus kulkusille.
   
 11. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Lainaus:
  Tämä selvä. Luin ilmeisesti liikaa rivien välistä.
   
 12. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Miten puusilmäinen voi olla että saa päähän taklaamisesta ja vastustajan naaman nuolemisteta mitenkään vertailukelpoisen keissin? Siis avaa nyt vähän tätä. Miten säännöissä jo kielletty päähän taklaaminen liittyy siihen että joku nuolee vastustajaa? Pelitilanne, johon on sääntöjä ja ei-pelitilanne jossa yksi vitun vajaamielinen levittää omaa sanomaansa nuollen. Ja siis miksi pitäisi tehdä nuolemisesta sallittua? Voi olla että ymmärsin nyt väärin, mutta tuunny itte kertomaan tänne, medialle...

  edit. vai olikstää sittenkin vaan "mutku USA"-tason argumentti, eli kun joku menee vituiksi niin kaiken pitää mennä vituiksi?
   
 13. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Fiksua käytöstähän tuo sitten on, ei siinä mitään. Onhan tuossa Kucherov turhautunut jo aiemminkin ”typerillä” tai no ainakin täysin turhilla teoillaan, että ei ollut ensimmäinen kerta.

  Hyvähän se on tosin Capitalsin kannalta, että tuolla on nuorehko venäläinen, jolla kasetti hajoaa aina tappioasemassa ja ottaa sitä kautta jäähyjä.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Plaah. Miks nykyään joka pikku potku ja nuolasu on kaikkien mielestä karkotus aurinkoon. Pleijareissa mennään isolla tunteella ja kaikkea sattuu. Sääntökirjan sivuille kuuluvaa ja kuulumatonta.

  Tällä kertaa ei loukkaantumisia ja kuitenkin suht harmiton tilanne, joten eikö mennä soosoolla ja jatketaan eteenpäin. Ja aina parempi jos ens peliin joku ajaa kovan puhtaan pommin muistutuksena.

  Ja ei myöskään joka kamppi ole slew-foot.
   
 17. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Mielenkiintoisasti sai vain kakkosen vaikka sääntöjen mukaan päivänselvä vitonen. Eikö potkuista muutenkin ole jaettu aika hyvin pelikieltojakin?
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Riippuu nimestä.
   
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Sanoinko fiksuksi käytökseksi? Sanoin vain syy/seuraus tapahtuman. Ihan yhtä tuomittava teko molemmilta. Ei tässä voi toista syyllistää vain.