Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Kun meillä täällä tuollainen likaisiin taklauksiin keskittyvä ketju jo on niin mielestäni tilausta olisi ihan tällaiselle yleiselle rottailuketjullekkin, jossa voidaan sitten puida huitomisia, slew-footeja, keihästämisiä ynnä muita sikailuja, jotka eivät välttämättä mene taklaus-kategorian alle. Vastaavanlainen ketjuhan taisi olla toissa kaudella, mutta se koski vain sitä yhtä kautta. Näin ollen koin järkevämmäksi ennemmin avata nostamisen sijaan kokonaan uuden ketjun, jonka ei tarvitsisi olla kausikohtainen.

  Muutamia tällä kaudella puhuttaneita tilanteita:

  Andrew Shaw yrittää viedä Tyler Myersilta isyyden ja Myers iskee Shaw'n suckerpunchilla jäähän.

  Lucicin touhuilut Montrealissa

  Ottin svingi Versteegin nilkoille. Versteegin reaktion teatraalisuudesta saa kukin muodostaa oman mielipiteensä

  Bennin viikate Zuckerin käsille

  Erityisesti tuo Bennin viikate oli sellainen mistä mielestäni olisi ihan aiheellista huilauttaa pelaajaa pelin verran. Selkeästi purki turhautumistaan kun oli juuri viety namu kädestä ja huidottiin vaan täysiä sinne päin. Tuo kun napsahtaa ikävästi johonkin niin melkoisen rumaa jälkeä siitä saattaa tulla. Kuten esim. Torey Krugin tapauksessa tällä kaudella jo nähtiinkin. Ja se Parisen huitaisu ei ollut lähellekään noin kova kuin Bennillä.
   
 2. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 3. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Dallas F Antoine Roussel will have a hearing tomorrow for a sucker-punch to San Jose D Justin Braun. Näin twiittasi NHL Player Safety.

  Herran sankariteot voi todeta tästä. Linkki youtubeen.
   
 4. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Seuraavassa pelissä vaan Scottille hommia.

  Harmi, kun Nolan ja Marchment eivät enää pelaa...
   
 5. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Roussellilta melkoinen perseily jo tuo Stalockin pystyynajaminen ja sitten vielä tuo sucker-punch tuohon perään.. Dallas koittaa kovasti kopioida Ducksia näillä touhuillaan, mutta onneksi Duckskin on jo taitonsa tällä osa-alueella tällä kaudella näyttänyt.

  Stalockin suoritus tuossa oli muuten just eikä melkeen Huonot suoritukset NHL:ssä -ketjun kamaa.
   
 6. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  En tiedä katsoinko saman videon, mutta kyllähän tuosta Stalockille pitäisi antaa kakkonen sukeltamisesta. Pieni kontakti ja maalivahti kuolee pystyyn???
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Taisi osua Stalockin takaraivo jäähän. Tuo moken maskin takaosa ei mitään panssaria ole. Siksi tod. näk. kieriskelee jäässä. Mitään sukellusta tuossa en muuten näe, Stalockin painopiste on hieman taakse tuossa osumakohdassa, niin kaatuu jäähän kun Roussel tönäisee/törmää mieheen.
   
 8. M10 Jäsen

  Hölmö temppu Rousselilta ja ansaitsee pelikiellon.

  Silti, hieno mies.
   
 9. passenger Jäsen

  Mitäs mieltä tästä? Pelaako Boychuk tilanteen typerästi vai olisiko Clifford voinut pelata eri tavoin? Onko kyseessä ns. slew-foot, pyyhkäisy, mikä lieneekään. Boychuk loukkaantui, eikä pelannut viime matsissa. Tarkempi diagnoosi tulossa vasta myöhemmin. Mielestäni Clifford kyllä näkee riittävän pitkältä Boychukin asennon, mutta ajaa silti jalka edellä tilanteeseen.
   
 10. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Vittu mikä jätkä. Ensin koodien (ja sääntöjen) vastaisesti rikotaan maalivahtia nurin ja sitten vielä säälittävästi nyrkillä naamaan kun Braun on puolustuskyvytön tuomarin otteen vuoksi. Rousselista itselle mieleen tulevat jotkut sikailut maajoukkueessa ja mauton tuuletus Chicagoa vastaan rangaistuslaukauksen jälkeen. Ei siis mikään penaalin terävin kynä kentällä.
   
 11. Rantojen mies Jäsen

  Lainaus:
  Omasta mielestäni tuossa on kyse epäonnisesta tapahtumasarjasta. Kun pysäyttää videon kohtaan 0:10 huomaa, miten Cliffordin mahdollisuudet ovat joko yrittää kääntyä oikealle, minne Boychuk kiekon vie, tai ajaa itsensä suoraan laitaan vasemmalle. Koska kiekko on oikealla, menee Clifford loogisesti perässä. Jalkojen asento ja törmäyskohta ovat omasta mielestäni vain huonoa tuuria. En pidä mahdottomana, että Clifford on aluksi menossa taklaamaan, mutta kun uhomaa JB:n muuttavan asentoa (selkä mieheen päin + metrin irti laidasta) päättää mies yrittää kiinni kiekkoon ja reagointi jalkojen asennoista jne. jää yksinkertaisesti vain tekemättä. Tottahan se kuitenkin on, että hankala tällaisista tilanteista on aina sanoa, että mitä siellä päässä oikein liikkui, jos mitään.
   
 12. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Ja vielä tuon Rousselin ja Stalockin kohtauksen katsottuani, en kykene näkemään Rousselia kovinkaan isona konnana. Stalock yrittää vetää Rousselia mailalla päähän ja tämän suojatessa päätään osuu kevyesti Stalockiin joka kuolee hipaisusta pystyyn. Ei kai kukaan voi väittää että tuollaisesta hipaisusta varusteet sinkkoilee ja kuolema koittaa edes hintelälle maalivahdille?
   
 13. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Anteeksi, mutta mitä? Suojaa siis omaa päätään tönäsemällä kaveria päähän ei mailaan? Eihän se ottanu kuin 5 potkua suoraan kohti Stalockia eli ihan vain suojellakseen omaa päätään ottaa siis kontaktin maalivahtiin. Selvä se, case closed, Stalockille kiviä taskuun ja Braunille kanssa kun Roussel vain suojasi omaa päätään.

  Ei siinä että ei tuo kova tönäisy ollut, mutta silti miksi se edes piti ottaa ja korostaa sitä omilla käsillä?
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Huomasitko kiekkoa lainkaan tilanteessa? Alex Stalock koppasi Tyler Seguinin hepposen laukauksen räpyläänsä. Stalock päätti heittää kiekon pois alueelta ja tiputti kiekon räpylästään ja huitaisi sitä ilmassa. Ei siis Stalock huitonut Rousselia vaan kiekkoa, joka lensikin lopulta katsomoon ja Stalock sai rangaistuksen.

  Taitaa olla Dwayne Roloson, joka tuon kiekkoa huitomisen on 'aloittanut'. Tässä YouTube-videossa Roloson huitoo kiekkoa samoin kuin Stalock Starsia vastaan. Stalock yritti siis tehdä samoin kuin Roloson, eli huitaista kiekon keskialueelle, mutta onnistuikin lyömään sen katsomoon.

  Saa olla aika kovat Stars-lasit päässä, jos näkee Stalockin huitoneen Rousselia.
   
 15. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Oli miten oli, niin vain tuurilla Rousselin pää pysyi vielä paikallaan, sillä sen verran läheltä maalivahtitoivon huitaisu meni.
   
 16. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Jos Roussel tuossa vain omaa naamaansa suojeli, niin olisiko ollut järkevämpää nostaa ne kädet siihen naaman eteen suojelemaan kasvoja ja pelata maalivahdin maila pois sen sijaan, että kääntää rintamasuunnan Stalockiin päin ja kilkkaa kiipperin kumoon?
   
 17. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Aika monella kaverilla on asian laidan näin ollessa pää paikallaan ihan tuurin kaupalla. Ja sitten esimerkiksi tällä keskustelupalstalla on väkeä, joille on selvästikin käynyt huonommin.

  Sillä, filmasiko Stalock, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että patonki-pete tinttasi puolustuskyvytöntä kaveria roidihöyryissään naamaan. Ja koska liiga päätti antaa vain mitättömät sakot, seuraavassa joukkueiden välisessä matsissa nähtäneen kostotoimenpiteet sitten kentällä. Voipi tietysti olla, että Roussellille tulee flunssa.
   
 18. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Lainaus:
  Kyllähän jopa SJ -lasien läpi on havaittava Stalockin vaarallinen mailankäyttö, tai mistä minä tiedän mitä Sj-lasien läpi näkyy. Kumpikaan joukkue ei juurikaan kiinnosta, mutta ihan mielenkiinnosta on seuraava peli katsottava, kun Roussel nöyryyttää hailaumaa uudestaan.
   
 19. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Vai että mauton tuuletus, salli mun nauraa :-D Vierasyleisölle piruilumielessä tuulettelua on NHL:ssä harrastettu noin sata vuotta. Sitä ovat myös harrastaneet Chicagon paidassa vieraskentillä mm. Byfuglien ja Kane. Kovin herkkänahkaista kutsua tuollaista tuulettelua mauttomaksi mikä on aika jokapäiväistä änärissä. Mun mielestä mautonta on Keithiltä huutaa wakey wakey tajunnan rajamailla olleelle Backesille, ei tuollainen i can't hear you-tuulettaminen.

  Roussel on loistava hommassaan. Muut vihaa, omat rakastaa. Osaa pelatakin kaiken lisäksi.
   
 20. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Onko mielestäsi esimerkiksi lyöntilaukaus vaarallinen? Siinä kuitenkin maila liikkuu huomattavasti nopeammin...
  Stalockin mailankäyttö ei ole vaarallista, jos vastustajan pelaajat noudattavat sääntöjä, niiden mukaan kun maalivahti on koskematon.

  On ihan OK myöntää, että on asioista täysin väärässä. Se on semmoinen aikuisuuden merkki.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei todellakaan vaarallista, vaan älykästä. Erittäin hyvä idea purkaa kiekko Rolosonin malliin, mutta epäonnistui ja kiekko katsomoon.

  Filmasi Stalock tai ei, Roussel ei voi ajaa noin maalivahtia päin. Roussel ei saanut mitään sakkoja tuosta Stalockin taklaamisesta. Sai siitä kaksiminuuttisen, kuten kuuluukin.

  Minulla ei ole mitään Rousselia vastaan. M10:n kanssa olen samaa mieltä, että hieno pelaaja kyseessä, vaikka pelaakin Avalanchen yhdessä päävastustajassa.
   
 22. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Lainaus:
  Jos ei tajua eroa lyöntilaukauksen ja maalivahdin vaarallisen mailankäytön välillä, niin ei voi auttaa. Luonnollisessa pelitilanteessa maalivahdin mailan lavan ei pitäis koskaan olla vastustajan pään korkeudella. Nyt oli vain pienestä kiinni, ettei patonkipeten, kuten niin miehekkäästi asian ilmaisit, päähän tullut maalivahdin mailan mentävää aukkoa.
   
 23. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  No oli tosiaan ihan PIENESTÄ KIINNI, että kypäräpäisen ihmisen päähän ei tullut jääkiekkomailan kokoista reikää =D

  PIENESTÄ KIINNI!

  Ei saatana =D
   
 24. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Lainaus:
  Oleko oikeasti hieman yksinkertainen vai esitätkö vain?
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Typerä temppu Rousselilta, mutta ei tuossa nyt mitään sen vakavampaa käynyt kumminkaan pientä rottailua vain that's it.

  Lainaus:
  Jep, kyllä kelpaisi Penguinsiin ja varmasti moneen muuhunkin joukkueeseen tuommoinen pelaaja!