Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
 2. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Voisi sanoa. 2 min jäähy Malkinille olisi riittänyt.
   
 3. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Muttei noin epäonnistuneesta yrityksestä tarvitse mielestäni viheltää edes jäähyä. Vähän kuin yrittäisi taklata numeroihin, mutta vetää itse naama edellä laitaan.
   
 4. SharksFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Malkinin fysiikka ei riittänyt kaksinkamppailussa Lehterää vastaan niin yritti harmaan alueen kautta vielä vääntää, onneksi vauhtia oli kovin vähän. Samaa mieltä, että 2min arvoinen suoritus.
   
 5. SharksFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ei kai tuo mitenkään epäonnistunut yritys ollut. Sai sen mitä halusi, eli kampattua vastustajan mukaan kun hävisi fysiikalla kamppailun. Vai meinaatko, että ois yrittänyt jotain Marchand-tyylistä temppua?
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Näytti kyllä enemmän siltä, että Malkin menetti oman tasapainonsa kontaktista.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo, niin taisi menettää, mutta rikehän tuo liike on siite huolimatta. 2 minuuttia olisi ollut oikein ja tavallaan hauska, kun itse siitä enemmän kärsi.
   
 8. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Marner on kyllä tässä sarjassa ottanut iskuja vastaan joka pelissä.:) Mutta joo, ei tuo isku nyt kovin kovaa napsahtanut, joten kyllähän tässäkin nimi painaa selässä ja saakin painaa kaikkien tekojen jälkeen. Rottailua tämä kaveri harrastaa niin kauan kuin pelaa, se on fakta.
   
 10. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Horjahti. Onneksi oli kaveri pää edessä josta ottaa tukea ettei ihan kokonaan kaatunut.
   
 11. Gemondo Jäsen

  No olipahan sikailu! Ei tästä puutu enää kuin NHLSuomi ja arvokisat.comin ”törkeä sikailu”-otsikot.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Joo huomaa kyllä, että Marchandin tekemisiä seurataan suurennuslasilla.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Playoff-hokia, ei tuossa ole yhtään mitään.
   
 14. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kohta täällä varmaan puidaan niitä tapauksia, kun Marchand taklaa puhtaasti toisen joukkueen pelaajaa ja siihen heitetään hassunhauskasti kuinka "Marchand meinasi kaatua laitaan, onneksi oli Toronton jätkä välissä".
   
 15. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Juuri näin. Nyt lopetatte tämän keskustelun Marchandin rottailuista, koska jos se jatkuu, niin pian tosiaan aletaan naureskelemaan puhtaille taklauksillekin ja tuskin kukaan sitä haluaa.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No sitähän toisessa ketjussa tehdään eli valitetaan miksei puhtaasta taklauksesta tule pelikieltoa.
   
 17. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 18. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  On tarkka jätkä tuo Aston-Reese. Onnistuu useamman metrin päästä osumaan naamallaan suoraan Wilsonin olkapäähän. Todella törkeää tällainen kalastelu.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ovechkin nykäisee takaapäin kauluksesta ja Crosbyn pää retkahtaa taaksepäin. Mutta kyllähän tuosta on heti saatu keksittyä Crosbyn tehneen vaikka mitä.
   
 21. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Aston-Reesellä leikkausta vaativa leukamurtuma ja aivotärähdys tämän olkapäällä olkapäähän annetun puhtaan, kovan jääkiekkotaklauksen jälkeen. Lisäksi Wilson vielä naureskeli aitiossa kun toinen makaa loukkaantuneena jäässä. Sullivan ei vielä Dumouliniin kohdistuneen päätaklauksen myötä avautunut asiasta lainkaan, mutta nyt tuli jo vähän osviittaa liigan suuntaan. Eiköhän siitä Sullivanille sakot saada aikaan mutta ei juuri muuta.

  Minusta on aivan älytöntä, että näitä ei vihelletä pois suoraan pelissä. Penguinsilla oli täysi momentum ottelussa kahden maalin jälkeen, ja tätä seurannut vitonen olisi antanut hyvän mahdollisuuden pistää ottelu pakettiin. Wilsonin mahdollinen pelikielto ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa miksikään, että itse asiassa aika paljon Wilsonin ansiosta sarja on nyt Capitalsille 2-1. Mies teki hyvän esityön tasoitukseen ja myöhemmin kampitti Määtän viivan tuntumassa joka johti ottelun ratkaisseeseen 2-1:seen.
   
 22. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  KalPan pelaajaahan vastaavasta syytettiin joskus, oisko ollut Lehkonen? Pitkään tutkittiin ja lopulta lopputulos oli että ei sylkenyt. Samantyyppinen tilanne ehkä, videokuva hämää.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ilkeältähän toi näyttää, hemmetin huonoa tuuria Aston-Reesella. Mutta kai tuostakin Wilsonille jotain saadaan, kun vastustaja ajautuu huonoon paikkaan.

  Vähän luistimet jäästä nousee, joten saas nähdä.
   
 25. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Vähemmän tuo päähän osui kuin Kucherov Vataseen. En ota edelleenkään kantaa taklauksen moraaliseen puhtauteen, mutta teknisesti se näytti minusta lailliselta.

  Jos joku muuten katsoi tässä juuri pari päivää sitten Teemalta dokumentin (Tiededokumentti Jääkiekon hinta) jääkiekon päävammoista Kanadassa, siellä oli juuri juttua tuosta kulttuurista. Jos kaveri tulee pää alhaalla, hän on perinteisesti vapaata riistaa ja tappotaklauksia juhlitaan avoimesti.