Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Voisi sanoa. 2 min jäähy Malkinille olisi riittänyt.
   
 2. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Muttei noin epäonnistuneesta yrityksestä tarvitse mielestäni viheltää edes jäähyä. Vähän kuin yrittäisi taklata numeroihin, mutta vetää itse naama edellä laitaan.
   
 3. SharksFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Malkinin fysiikka ei riittänyt kaksinkamppailussa Lehterää vastaan niin yritti harmaan alueen kautta vielä vääntää, onneksi vauhtia oli kovin vähän. Samaa mieltä, että 2min arvoinen suoritus.
   
 4. SharksFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ei kai tuo mitenkään epäonnistunut yritys ollut. Sai sen mitä halusi, eli kampattua vastustajan mukaan kun hävisi fysiikalla kamppailun. Vai meinaatko, että ois yrittänyt jotain Marchand-tyylistä temppua?
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Näytti kyllä enemmän siltä, että Malkin menetti oman tasapainonsa kontaktista.
   
 6. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo, niin taisi menettää, mutta rikehän tuo liike on siite huolimatta. 2 minuuttia olisi ollut oikein ja tavallaan hauska, kun itse siitä enemmän kärsi.
   
 7. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Marner on kyllä tässä sarjassa ottanut iskuja vastaan joka pelissä.:) Mutta joo, ei tuo isku nyt kovin kovaa napsahtanut, joten kyllähän tässäkin nimi painaa selässä ja saakin painaa kaikkien tekojen jälkeen. Rottailua tämä kaveri harrastaa niin kauan kuin pelaa, se on fakta.
   
 9. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Horjahti. Onneksi oli kaveri pää edessä josta ottaa tukea ettei ihan kokonaan kaatunut.
   
 10. Gemondo Jäsen

  No olipahan sikailu! Ei tästä puutu enää kuin NHLSuomi ja arvokisat.comin ”törkeä sikailu”-otsikot.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Joo huomaa kyllä, että Marchandin tekemisiä seurataan suurennuslasilla.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Playoff-hokia, ei tuossa ole yhtään mitään.
   
 13. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kohta täällä varmaan puidaan niitä tapauksia, kun Marchand taklaa puhtaasti toisen joukkueen pelaajaa ja siihen heitetään hassunhauskasti kuinka "Marchand meinasi kaatua laitaan, onneksi oli Toronton jätkä välissä".
   
 14. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin. Nyt lopetatte tämän keskustelun Marchandin rottailuista, koska jos se jatkuu, niin pian tosiaan aletaan naureskelemaan puhtaille taklauksillekin ja tuskin kukaan sitä haluaa.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No sitähän toisessa ketjussa tehdään eli valitetaan miksei puhtaasta taklauksesta tule pelikieltoa.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 17. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  On tarkka jätkä tuo Aston-Reese. Onnistuu useamman metrin päästä osumaan naamallaan suoraan Wilsonin olkapäähän. Todella törkeää tällainen kalastelu.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ovechkin nykäisee takaapäin kauluksesta ja Crosbyn pää retkahtaa taaksepäin. Mutta kyllähän tuosta on heti saatu keksittyä Crosbyn tehneen vaikka mitä.
   
 20. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Aston-Reesellä leikkausta vaativa leukamurtuma ja aivotärähdys tämän olkapäällä olkapäähän annetun puhtaan, kovan jääkiekkotaklauksen jälkeen. Lisäksi Wilson vielä naureskeli aitiossa kun toinen makaa loukkaantuneena jäässä. Sullivan ei vielä Dumouliniin kohdistuneen päätaklauksen myötä avautunut asiasta lainkaan, mutta nyt tuli jo vähän osviittaa liigan suuntaan. Eiköhän siitä Sullivanille sakot saada aikaan mutta ei juuri muuta.

  Minusta on aivan älytöntä, että näitä ei vihelletä pois suoraan pelissä. Penguinsilla oli täysi momentum ottelussa kahden maalin jälkeen, ja tätä seurannut vitonen olisi antanut hyvän mahdollisuuden pistää ottelu pakettiin. Wilsonin mahdollinen pelikielto ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa miksikään, että itse asiassa aika paljon Wilsonin ansiosta sarja on nyt Capitalsille 2-1. Mies teki hyvän esityön tasoitukseen ja myöhemmin kampitti Määtän viivan tuntumassa joka johti ottelun ratkaisseeseen 2-1:seen.
   
 21. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  KalPan pelaajaahan vastaavasta syytettiin joskus, oisko ollut Lehkonen? Pitkään tutkittiin ja lopulta lopputulos oli että ei sylkenyt. Samantyyppinen tilanne ehkä, videokuva hämää.
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ilkeältähän toi näyttää, hemmetin huonoa tuuria Aston-Reesella. Mutta kai tuostakin Wilsonille jotain saadaan, kun vastustaja ajautuu huonoon paikkaan.

  Vähän luistimet jäästä nousee, joten saas nähdä.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Vähemmän tuo päähän osui kuin Kucherov Vataseen. En ota edelleenkään kantaa taklauksen moraaliseen puhtauteen, mutta teknisesti se näytti minusta lailliselta.

  Jos joku muuten katsoi tässä juuri pari päivää sitten Teemalta dokumentin (Tiededokumentti Jääkiekon hinta) jääkiekon päävammoista Kanadassa, siellä oli juuri juttua tuosta kulttuurista. Jos kaveri tulee pää alhaalla, hän on perinteisesti vapaata riistaa ja tappotaklauksia juhlitaan avoimesti.
   
 25. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oletin paljon rumempaa taklausta ennen kuin olin nähnyt videon. Ei tuo ainakaan miltään tarkoitukselliselta pään metsästykseltä näytä, kuten ei näyttänyt se aiempi osuma Dumouliniinkaan.
  Ehkä tässä Aston-Reese osumassa hieman tarpeetonta voiman ylös päin ohjaamista tapahtuu.