Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Ralph Jäsen

  Avalanche vs. Coyotes breaks out into line brawl - YouTube

  Avalanche-Coyotes-pelissä pientä kärhämää. Mielestäni Sven Andrighetton lyönti kaksi käsin, toki hanskat kädessä, Oliver Ekman-Larssonia naamaan on hieman raukkamainen, ehkä sakkojen arvoinen?

  Muuten ei erikoista. Ekman-Larsson huitoo Andrighettolta mailan käsistä ja sitten rikkoo poikkarilla mailansa sveitsiläiseen, josta seuraa Andrighetton lyönti. Max Domi puolustaa Ekman-Larssonia ja Brendan Perlini sekä Nikita Zadorov painivat.

  Ekman-Larsson sai huitomisesta kakkosen ja poikkarista toisen. Andrighetto lyönnistään väkivaltaisuuskakkosen, Domi myös. Perlini ja Zadorov myös kaksiminuuttisille sekä käytöskympit päälle.
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lisätään vielä se, että Marchand on ollut ihan klassinen esimerkki siitä, että kun hän rottailee, hän tietää tismalleen mitä tekee eikä jää katselemaan uhriensa sätkintää. Nyt oli toinen meininki: hän meni saman tien katsomaan mitä Duclairille kävi ja jäi vieläpä hämillään jäälle tarkkailemaan tilannetta.
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Ja Bostonin shitface taas keskiössä. Onko sillä toi geeneihin mennyt, kun noin automaattisesti jo toimii? Nyt tarvittas evoluutioteoreetikkoa tähän, että onko löytynyt Marchand-efekti. Muuten olen sitä mieltä, että Marchand voisi siirtyä Kazakstanin liigaan.
   
 4. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tuo johtui todennäköisesti vain siitä että Duclairilla meni jalka ja Marchand säikähti/ihmetteli että mitä ihmettä oikein tapahtui. Mitä itse törmäykseen tulee, niin mielestäni hän huitaisi ihan tahallaan Duclairia kasvoihin. Väistääkin olisi voinut, mutta tämän kaverin selkäytimestä taitaa tulla aina ennemminkin joku sikailu kuin väistöliike.
   
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  OEL oli ilmeisesti ainoa jolle jotain seuraamuksia tuli, kun tilipussia kevennettiin liigan toimesta viidellä tuhannella dollarilla sen ensimmäisen huitaisun seurauksena.

  Aika Tocchetin näköinen joukkue tuo Arizona, kun taas kerran alkoivat sulakkeet paukkumaan yhdeltä, jos toiseltakin aavikonketulta joukkueen ollessa tappiolla.
   
 6. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Nojaa. Koko homma on kuitenkin OEL aloittama, kaksi aika ikävääkin lyöntiä/poikkaria ja tulee sen jälkeen vielä Andrighetton eteen vittuilemaan. Andrighetto tönäisee kahdella kädellä rinnan/naaman seutuville, eli sekin hieman lieventävä asianhaara kun ei kyseessä ollut mikään Rinaldomainen ilman hanskaa suoritettu lyönti vastustajaan. Vähän sellainen "mitäs läksit" -tilanne OEL näkökulmasta.

  Mitä taas Marchandiin tulee niin ehkä tilanne oli vahinko, mutta se oli sitten todella huolimattomasti pelattu tilanne ja vahinko. Ja sellainen on rangaistavaa. Marchandin ollessa kyseessä ei vielä ihan kauheasti tee mieli uskoa että kyseessä on puhdas vahinko, kaveri on ihan itse aiheuttanut tämän aseman itselleen.
   
 7. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Tää jätkä on ihan samanlainen kuin Cooke, ellei jopa pahempi. Ei voi kuin toivoa, että saa maistaa omaa lääkettään.
   
 8. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Marchandilla oikea käsi mielestäni hakee Duclairia, joten en kyllä purematta niele puheita vahingosta. Marchand on taitava pelaaja ja kaverin pistekeskiarvo on todella kova, joten omaan ymmärrykseen ei vieläkään mahdu, että miksi Marchand haluaa tällaisissa tilanteissa vahingoittaa ennen kaikkea omaa joukkuettaan. Jokainen kaksi, viisi tai kymmenen minuuttia, kun Marchand istuu jäähyaitiossa, tekee hän hallaa omalle joukkueelleen. Pelikielloista puhumattakaan.
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Samaa mieltä, väistää ja samalla hakee kontaktin ettei menetä asemaansa kentällä täysin, typerä temppu, taas. Mutta sitten täältä saa lukea että nyt sikaili tahallaan Duclairin polven rikki, niin hohhoijaa.


  Cooke-vertaus oli lähinnä mauton palstatoveri Boulericen toimesta.
   
 10. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Höpö höpö.
  Ymmärrän kyllä että oman suosikkijoukkueen pelaaja mutta turha ton rotan tekemisiä on vähätellä. Ihme selittelyä miten kyseessä on taitava pelaaja joka tekee pisteitä, mutta yllättävän paljon tuolle sattuu ja tapahtuu.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Varmasti osa on tahallisia, niin kuin onkin. Mutta kyllä siltikin voi käydä vahinkoja. Voithan sinäkin syödä joka päivä aamupalan rutiininomaisesti, mutta kerran unohtaa.
   
 12. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Marchand ei taida syödä aamuisin. Tämä kevennyksenä.

  Mua jotenkin rasittaa noi Jarkko Ruudut ja muut Marchandit ja toki tämä Cooke. Sean Avery oli vähän eri juttu, jotenkin myös hauska ("sloppy seconds", anyone, sitä niin kauhisteltiin ja sanouduttiin irti).
   
 13. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Missä ketjussa noin on kirjoitettu? Tästä ketjusta en löytänyt.
   
 14. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Sitä saa mitä tilaa, OEL nimittäin. Jos huitaisee eka mailan väkivalloin pois kädestä ja heti perään hajottaa omansa poikittaisella, niin sietääkin saada tuplatykin suuhunsa.
   
 15. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Pakko nostaa käsi virheen merkiksi pystyyn, saatoin olla tunteikkaassa krapulatilassa aamupäivällä ja mahdollisesti luin liikaa rivien välistä. Tai sitten joku viesti on poistunut bittiavaruuteen, mene ja tiedä. Vertailuja Cookeen pidän edelleen mauttomina, vaikka tyhmästä tempusta puhutaankin taas.
   
 16. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mun mielestä tuo Marchand oli ihan vahinko. Maila yhdessä kädessä kaartamassa oikealle, ja kaveri tulee kopiksi niin koittaa suoristaa luistelulinjan. On vaan jo niin lähellä törmäys ettei ehdi enää oikea käsi mukaan.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Voiko tästä kommentista tykätä? Marchandin vanhemmiltahan tuota voisi kysäistä, että oliko suunniteltu vai vahinko.
   
 18. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:

  Ihme ettei tilanne eskaloitunut enempää kun Kuemper tuuppasi jotain Avsin pelaajaa tilanteeseen mennessään. Aika harvoin veskarit on pelaajia tönimässä tällaisessa kähinässä, ja äkkiä syntyy kunnon painit silloin kun niitä näkee.
   
 19. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
 20. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ehkä jossain alasarjoissa, mutta aika hiljaista on kyllä NHL:n puolella. Ei paljon enää tappelut kiinnosta nykyajan NHL-pelaajia. Tähän varmasti vaikuttaa osaksi se, että pelaajamateriaali on muokkaantunut sellaiseksi, ettei tällaisia suorittajia enää löydy. Parker tuossa yllä mainitsikin jo, että eihän tuossa todellisuudessa ollut kyse edes mistään line brawlista tai sitten tämä käsite on saanut uuden tarkoituksen...
   
 21. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  No joo, mutta ei tuo mielestäni tarvitse edes mitään Ryan Reavesia että tilanne hieman eskaloituu. Pidän vain edelleenkin nykypäivänä aika poikkeuksellisena että maalivahti antaa noinkin reilusti mailakilpiräpylä- yhdistelmää tilanteeseen luistelevalle vastustajalle.

  Ja mitä tuohon Parkerin linkkiin tulee, hienoa menoa, ja ai että mä oisin nauttinut jos tuostakin tilanteesta olisi oikeasti laitettu kunnon sirkus käyntiin!
   
 22. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Devils-Penguins matsin lopussa nähtiin vähän yhtä jos toista. Crosby gets butt-ended by Zajac, more cheap shots ensue - YouTube

  Kyllä Zajacille olisi ilman muuta kuulunut iso rangaistus mailan päällä lyömisestä, ja tämän jälkeen se, että Crosbyn maila vähän kävi Zajacin jalkojen välissä ei ollut suuri vääryys. Playoff-sarja näiden kahden välillä olisi kyllä kiva nähdä.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ei jumalauta, Crosbylla on IPad vaihtopenkillä. :)
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jokaisella joukkueella on iPadeja penkillä ja pelaajat pyytävät tilanteita nähdäkseen tuon tuosta...
   
 25. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Oikein rottailtu Zajacilta, etenkin kun ei saanut jäähyä. Juuri tuollaisilla teoilla saa vastustajan kapun ajatukset nopeasti muualle kuin itse peliin, tässä tapauksessa tosin ironisesti kävi nyt juuri toisinpäin kun Sid ratkaisikin sitten pelin Penguinsille ja Zajac sai nenilleen tuon kolttosensa.