Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Minä en tiedä tirin taria koodeista tai kunniakysymyksistä. Tiedän vain että kun jääkiekkossa luistellaan, tehdään maaleja, tapellaan, lyödään nyrkeillä, potkitaan polvella päähän, ja jostain näistä edellämainituista syistä joskus joudutaan oikeuteen, niin silloin niiden kaikkien on kuuluttava jääkiekkoon.
   
 2. steierwrass Jäsen

  Menetin uskoani jääkiekkoilijoihin, kun näin tuon Burrowsin tilanteen, mutta tämä keskustelu vie huomattavasti enemmän uskoa ihmiskuntaan.
   
 3. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miten tuollaisesta toistuvasta munille hakkaamisesta voi selvitä ilman rangaistusta? Onko vieressä seisova tuomari joku paikallinen japalevonen vai NHL:n linja mailan käyttöön "hiukan" löystynyt?
   
 4. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei kun keihästämiset kasseille kuuluu pelin koodistoon ja kunniasääntöihin. Jeesustelua takertua tällaisiin pikkuseikkoihin...

  .........

  Voisihan tuosta pelin tai pari tuomita Littlelle, ei olisi vääryys...
   
 5. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on seurausta siitä, kun sitä on nyt monta vuotta katsottu läpi sormien. Silloin niitä oli ehkä kerran kauteen, kun Marchand tai Crosby vähän koputteli, mutta nyt noita tuntuu olevan monta viikossa. Mutta ilmeisesti tosiaan kuuluu jääkiekkoon nykyään.
   
 6. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Nyt tuli vasta tarkemmin kiinnitettyä huomiota Gostisbeheren futissukellukseen (peliä katsoessa meni ohi kun jouduin skippaamaan pelikatkoja, jotta ehdin katsoa matsin ennen töihin lähtöä). Kolmas kuvakulma näyttää "korkean mailan" kasvoihin parhaiten.

  https://www.youtube.com/watch?v=4pUwvazM2ts
   
 8. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kammottavaa paskaa. Filmaamisen voisi kitkeä vaikkapa pelikielloilla äkkiä pois lätkästä. Ei kai kukaan halua tätä "futistautia" lätkään, varsinkaan NHL:ään?
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Capitals enraged after Bonino sells high stick from Oshie - YouTube Onhan näitäkin jo nähty. Toki näitä filmejä tulee lähes joka pelissä, vaikka osuma ei ole hipaisua kovempi. Näistä räikeimmistä filmeistä sietäisi saada jonkun rangaistuksen.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kun NHL:ssä tuo haasto nykyään on niin tämmöiset pitäisi voida ehdottomasti haastaan ja filmaaja boksiin sitten. Se ei kauan veisi tuomareilta haaston saadessa katsoa tilanne ja laittaa asiat kuntoon.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Tuo nyt on ehkä juurikin helpoin filmata, että maila kopsahtaa naamaan. Tosiaan lähes samanlaisia tilanteita tulee joka pelissä. Pitäs olla joku anturi leuassa, niin näisi kuinka kovaa se nyt on lopulta osunut.

  Kyllähän nuista filmauksista on annettu sakkoja muistaakseen Pulkkisen Teemullekkin kerran? Mutta nuita korkeanmailan myymisiä tuomarille nyt sattuu tosiaankin aika useinkin. Jälkeenpäin tullut sakko ei varmasti jälkikäteen jäähyn saanutta pelaajaa/joukkuetta lämmitä. Etenkin kun tuo sakko on tyyliin 5k minkä pelaajat tienaavat käydessään paskalla ennen peliä

  Ketään puolustelematta sanottakoot vielä se, että aina ei välttämättä ole filmauksesta kyse. Pelaajan reflexit voivat aiheuttaa tuomarille tunteen, että nyt kopsahti. Voi kokeilla vaikka ihan kotona, että jos joku osuma on päätä/naamaa kohti tulossa niin jollain tavalla sitä päätä nytkäyttää väkisinkin.
   
 12. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Toki tuossa Gostisbehere myös pitelee kasvojaan, mihin ei mitään osunut.

  Pelikieltoa vaan jälkikäteen. Samaa olen ehdotellut jalkapalloon jo pitkään. Eihän se siinä pelissä vastustajaa lohduta, mutta eipä pelaaja kovin herkästi yhden pelin voittaakseen ota parin pelin pelikieltoa.
   
 13. Ralph Jäsen

  Vaarallistahan tuollainen on. Olkapäähän osuva maila saattaa vaikka puhkaista silmän. Gostisbeherellä kävi onni, ettei tainnut loukkaantua tilanteessa. Kovasti tarkisteli, että tuleeko vertakin, mutta ei tainnut tällä kertaa. Varoituksena Lappinille ottelu tai pari pelikieltoa, ennen kuin sattuu pahemmin.
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sakkoahan noista voidaan antaa. Oliko nyt joku 5000 dollaria kyseinen summa
   
 15. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Dustin Byfuglien vs A.J. Greer | Avalanche vs Jets NHL - YouTube

  Big Buffilla meni orava muuntajaan ja jostain syystä koki jäissä olevan pelaajan takomisen nyrkillä olevan fiksu päätös. Linjureille vielä littipeukku, kun saivat pidettyä Greerin hyvin paikoillaan, jotta Buffin rystyset eivät osuisi jäähän.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  No mut hei oli polvisuojat jalassa ja kypärä päässä, ei mitään vaaraa tuommoisissa ja jääkin antoi vähän periksi. Tuomarit pitivät hyvin myös päätä paikoillan eli ei edes mitään vaaraa aivotärähdyksestä unohtamatta koodistoa ja kunniaa. Kuuluu jääkiekkoon joten ei rangaistusta.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 20. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Selvä vahinko, vähän kuin ne sukellukset mistä sakkoja tuli.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kerrankin pitää uida Marchandin kohdalla vastavirtaan ja sanoa, että tuo näytti vain hyvin epäonniselta vahingolta. Toki Marchandin reaktio juuri ennen törmäystä oli - etenkin näin jälkikäteen katsellen - vaarallinen tai vähintään tosi outo, mutta kaiken kaikkiaan tilanne lähinnä vain yllätti hänet täysin. Vaikea nähdä että tuosta voisi mitenkään antaa pelikieltoa.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Vähän tuli mieleen Gudasin "hyppy" Devilsiä vastaan. Vähän kummallinen reaktio, mutta ymmärrettävä.
   
 24. Flinck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sinänsähän tuo on jollain lailla ymmärrettävä reaktio kun yrittää väistää mutta ihmetyttää että miksi Marchand otti käsillä kiinni Duclairin päästä? Näytti videon perusteella että Marchandin tarttumisen takia jalka vääntyi. En mä usko että tästä mitään penaltia tulee mutta olisin mielelläni väärässä.
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Enemmän tai vähemmän vahingolta tuo minustakin näyttää, paskaa säkää että polvi vääntyi.