Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kymmenen peliä kieltoa Burrowssille, Enemmän olisi voinut antaa, muttei paljoa vähempää ainakaan.
   
 2. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo 10 peliä ja +300k sakkoja. Passeli mun mielestä.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Patrick O'Sullivan oli kertonut tällaisia juttuja Burrowsista:

  Lainaus:
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  NHLn kurinpitoelimen pitäisi tehdä tällaisista tapauksista kerralla esimerkkejä. 10 peliä ei ole yhtään mitään tuommoisesta tempusta
   
 6. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  On lieventävä.
   
 7. Lainaus:
  Paskaa. Koitapa itse tuossa asennossa polvisuojalla murskata jonkun päätä. Ylhäältä alaviistoon. Ja sillä vielä kypärä visiireineen päässä. Vähän toista kuin lyödä nyrkillä tai taklata päähän tai taklata pää laitaan.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Potentiaalia oli silti ja meinasin sillä potentiaali-termillä sitä, että huonommassa kulmassa tai jos Hall oli päätään liikuttanut, olisi leuka voinut kolahtaa helpostikin jäähän ja käydä ties mitä. Mutta paskaa varmasti.
   
 9. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Onko sillä edes väliä. Taklauksissa voi tapahtua kaikenlaista, mutta vastutajan potkiminen ei kuuluu jääkiekkoon missään vaiheessa peliä. Pitäisi olla ihan itsestään selvää, että jos vastustajaa aletaan potkimaan päähän, että pelikeilto on aina kova.
   
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Viimeöinen matsi ja Little vs. Bortuzzo. Hattua, että tuomari antoi kuitenki pelata kun näki Bortuzzon antavan samalla mitalla takaisin.

  IMG 4738 - YouTube
   
 11. Lainaus:
  Eri asia olisi oikeasti potkaista vaikka luistimella tai muuten horisontaalisuunnassa, pystyasennossa. Mutta tuo nyt oli tuollainen samantyylinen tilanne kuin pienten alakoululaisten välituntirymyämisessä toppapuvut päällä kentän päädyn lumikasalla.
   
 12. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  En voi ymmärtää sun ajatuksenjuoksua. On siis ihan OK jos jääkiekossa potkii toista polvella päähän? Et varmaankaan ole itse harrastanut ikinä mitään ja et voi ymmärtää eri urheilulajien sääntöjä ja toimintatapoja.
   
 13. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Vittu mikä pelle tuo Little. Nostan Bortuzzolle hattua siitä, että piti kuitenkin tunteet päällisin puolin kurissa. En olisi ihmetellyt, saati syyttänyt miestä, jos hän olisi päättänyt yhden noista poikkareistaan kohdistaa Littleä päähän.
   
 14. Lainaus:
  Katsoitko edes sen videon? Eipä kovin paha "potku" ollut, kun kaverilla oli koko "potkaiseva" jalka vaakatasossa ilmassa. Anna kakkua, anna sakkoa saatana, äläkä perkele leiki Jeesusta iso mies. Ei oikein jaksa näitä mikkihiiriä, ketä kauhistelee, että olipa karmea tilanne, 20 peliä vähintään, ja samaan aikaan ukkoa saa taklata "puhtaasti" päähän ilman jäähyä, pelikiellosta puhumattakaan. Kuten Barkovia taklattiin.
   
 15. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Oletko sä ihan tosissasi? Tuossa ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin satuttaa toista ja se tehdään tavalla, joka on mahdollisesti hyvinkin vaarallinen. Nyt Hallilla sattui olemaan pää hyvässä asennossa, kypärä hyvin päässä ja käsikin toisinaan suojaamassa. Se, että se on tahallinen vahingoittamisyritys, tekee siitä huomattavasti tuomittavamman kuin taklaus, joka on vaarallinen ja osuu päähän niitä yhtään puolustelematta. Ne ovat vaarallisia ja niistä pitäisi myös rangaista enemmän. Jos Hallin pää olisi ollut huonossa asennossa, kypärä vähän huonosti päässä ja epäonnea mukana, niin katseltaisiin, kun kaveri on puolustuskyvyttömän tahallisen vahingoittamisen jälkeen sairaalassa.
   
 16. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Äläs nyt hei, kiviä taskuun, hamekangasta ja niin edespäin. Ei oo mikään akkojen laji kyseessä, senkin mikkihiiri.
   
 17. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tuota polvella potkimista enemmän mua huolestutti tuota katsoessa mitä tapahtuu luistimien kanssa. Vähänkin epäonnisempi juttu ja linjatuomarilta olisi kaulavaltimo auki.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei antanut samalla mitalla takaisin. Poikkari ja keihästäminen ei ole saman tasoisia rikkeitä.
   
 19. Lainaus:
  Totta kai yritetään satuttaa vastustajaa. Se on osa peliä. Kuten sanonta kuuluu, halutaan satuttaa, mutta ei vahingoittaa (tai no luultavasti joskus, kenties useinkin, halutaan myös vahingoittaa).

  Lainaus:
  Eikö se sitten ole "tahallinen vahingoittamisyritys", jos vastustaja tulee pää alhaalla vastaan, ja itse antaa tämän törmätä olkapäähän, jaloilla ja vartalon liikkeellä törmäystä tehostaen. Ai niin, se oli puhdas taklaus, ei vahingoittamisyritys.

  Voihan sitä mennä E-junioreille kertomaan, että joku juttu "ei kuulu jääkiekkoon", mutta tässä on kyse NHL:stä. Siellä pyöritetään monen miljardin juttua, ja täällä jeesustellaan nimimerkin @Divarijyrä tyyliin, että pitäisi ymmärtää eri urheilulajien sääntöjä ja toimintatapoja. Siellä on niitä kirjoittamattomia sääntöjä ja perinteisiä toimintatapoja, jotka on toisenlaisia kuin oikeissa urheilulajeissa. Kosto kuuluu jääkiekkoon. Tappelut kuuluvat jääkiekkoon. Aivovammat kuuluvat jääkiekkoon. Doping ja lääkkeet kuuluu jääkiekkoon, kun NHL:stä puhutaan. Vastustajan ärsyttäminen ja trash talk kuuluvat jääkiekkoon, kuten tältäkin sivulta voi lukea nimimerkin @Bosco lainaamasta kirjoituksesta. Paljon kertoo myös toinen tälle sivulle linkitetty tapaus, tuo Littlen ja Bortuzzon kahinointi. Kolmesti mailalla boltseille. That´s hockey.
   
 20. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Jep, ja pelikiellot kuuluvat jääkiekkoon. Tässä tapauksessa olisi kuulunut vielä vähän enemmän kuin 10 peliä.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Montakos metriä laitetaan hamekangasta?

  Kiinnostaisi kyllä tietää mihin kirjoittamattomaan sääntöön tuo polvella pään hakkaus menee ja mihin taas tuo munille hakkaaminen. Burrows on ihan täysi kusipää ja usemman entisenkin pelaajan toimesta haukuttu mulkuksi. Teot puhuvat kyllä puolestaan.
   
 22. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Unohdin jatkaa analogiaa vielä, että myös siviilioikeuskanteet kuuluvat myös jääkiekkoon.
   
 23. Lainaus:
  Mielestäni ei, sillä jääkiekossa on omat säännöt, tuomarit ja poliisit, sekä oma ikiaikainen koodistonsa ja kunniakysymykset. Siellä eivät päde samat lait kuin hallin ulkopuolella. Jääkiekko on ikään kuin muusta yhteiskunnasta erillinen saareke, kupla tai väkivaltainen alakulttuuri. Samaan tapaan kuin moottoripyöräjengit ja muut rikollisliigat tai mafia.
  Siihen juuri perustuu jääkiekon suosio. Arkiset ihmiset haluavat seurata laillistettua väkivaltaa ja yhteisöjen (paikkakuntien) välistä fyysistä taistelua voitosta. Jääkiekko on kehittyneen yhteiskunnan vastaus alkukantaisille vieteille, jotka aktivoituvat tämän sotaan tai gladiaattoreiden taisteluun verrattavissa olevien ryhmien ottaessa yhteen aidatussa kaukalossa.
   
 24. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Boldaus oma.

  Ja juuri noista syistä johtuen Burrowsille huudellaan sitä pitkää pelikieltoa. Jos ei sääntöjen, niin sitten vähintäänkin koodiston ja kunniakysymysten rikkomisesta.
   
 25. Lainaus:
  Toisaalta Taylor Hallin pitää tietää, että taklaamalla kovaa erästä pelaajaa, voi tulla ongelmia. Kosto kuuluu jääkiekkoon.
  Ehkä tässä voisi todeta niin kuin joku amerikkalainen sotapäällikkö joskus, että ihminen muistetaan säännöistä joita hän rikkoi.