Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryynikylän ylpeys
  Hyvä että sai pekkaa, on nimittäin uskomattoman likainen pelaaja. En arvosta pätkääkään.

  Tässä vielä rotan jalkapyyhkäsy kavalkaadia vuosien varrelta

  Brad Marchand: "The Leg Sweeper" (HD) - YouTube

  Linkki vie Youtubeen
   
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Big Bad Bruins. On se vaan rumaa..
   
 3. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Mun ainakin henk.koht. on helvetin vaikea puhua Marchandin hyvistä puolista tasan niin kauan kuin näitä temppuja tulee. Eikä tässä nyt ole kyse mistään Bruins- vihasta, on siellä hienoja pelaajia ollut useampiakin viimeisen 30 vuoden aikana. Mä itse näkisin että Marchand antaa aihetta antaa lokaa niskaan niin paljon kokoajan, että hyvät asiat vain jäävät varjoon. Crosby oli aikanaan tietyssä maineessa ja ihan syystä. Nyt kun hän on jättänyt tätä osa-aluetta vähemmälle, voin mäkin myöntää hänen olevan ihan hyvä pelaaja, varmaan top- 5 pelaaja tällä vuosituhannella.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn ketkä 4-5 pelaajaa nostaisit hänen ohi. Siis jos puhutaan tästä 2010-vuosikymmenestä. Ainakaan kovin monen tilastojen valossa siihen hänen edellee ei kovin montaa ukkoa mahdu.
  Parit Olympia kullat, mm kulta, parit Stanley cupit ja henkkoht pokallit pokaaneena. Suurimmissa osassa kapteenin roolissa. On myös varmasti 2010-luvun top3 tehokkain pelaaja.
   
 5. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Pikemminkin Small Dirty Marchand

  Väitän silti, että - Marchandin ohella - peiliinkatsominen on myös NHL:llä itsellään. Kyllä nuo loppuisi, kun alusta alkaen olisi tullut uusijalle kovennettua kakkua. Jos näin olisi toimittu, niin viimeisimmästä olisi heilahtanut 20 peliä bannia. Miksi näin ei tapahdu, sitä sopii kysellä? Marchandilla on ollut uran varrella jopa tuuria, niin typerältä kuin se kuulostaakin. Nimittäin osa noista aivopieruista olisi voinut päättyä paljon vakavampaankin lopputulemaan.

  Nuo tempaukset jotenkin ymmärtäisi (ei sama kuin hyväksyisi) parikymppisen Marchandin kohdalla joka haki paikkansa NHL:ään hinnalla millä hyvänsä, mutta ei vaan jaksa ymmärtää mitä miltei kolmikymmpisen tähtiluokan pelaajan päässä liikkuu noita tehdessään?
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2018 klo 12.20
 6. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Samaahan ihmeteltiin, kun Ruutu palasi liigaan. Mutta ehkä kyse on siitä, että hän tykkää tehdä noita.
   
 7. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Sarkasmi.

  Siitä asti kun #87 ja #8 tulivat liigaan, on Ovechkin ollu mulle aina se parempi pelaaja. Ja tulee varmaan aina olemaan. Seiraavat sijat onkin sitten hieman vaikeampia.
   
 8. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Instagram

  Sellane aivopieru Gudasilta tällä kertaa. Oksettava pelaaja.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Gudas alkaa kohta saamaan Torresin ja Cooken kaltaisia lukemia pelikielloissa. Jalat ilmassa reilusti ennen osumaa ja näyttää osuvan päähän.
   
 10. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
 11. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Joku kirjoitteli että Gudas hyppää väistäkseen Simmondsia, kyllähän tuokin tulkinta muiden kuvakulmien perusteella ihan mahdollinen on Flyers' Gudas smashes into Palmieri, multiple fights ensue - YouTube

  Päin helvettiä pelattu siinäkin tapauksessa, eipä siinä. Ja Gudas toki kuuluu tähän porukkaan joille vahinkoja ja "vahinkoja" sattuu keskimääräistä useammin.
   
 12. Outzala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Seuraa katseella kiekkoa samalla kun lähtee palaamaan siniviivaa kohti ottaakseen oman paikkansa pakkina. Sitten huomaa Simmondsin, jonka kerkeää väistämään hyppäämällä, mutta törmää hänen takaanaan tulleeseen Palmieriin. Kumpikaan Gudas tai Palmieri ei kerkeä nähdä toisiaan ennen osumaa.
   
 13. Jukisto Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan oma sarkasmitutka vielä tähän aikaan poissa päältä minulla, mutta hei, ihan oikeasti nyt :D
   
 14. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Yhdyn siihen, että on se jännä, miten samoille kavereille tuntuu sattuvan ja tapahtuvan. Mutta en silti ole täysin valmis poissulkemaan vahingon mahdollisuutta Gudasin tapauksessa. En ole saanut sellaista vaikutelmaa, että mies osaisi Marchandin tyyliin nerokkaasti käyttää tilaisuuden hyväkseen. Gudas mielestäni, melko selkeästikin huomaa viime hetkellä, että kohta kolahtaa joukkuekaveriin ja tekee sitten huonosti toteutetun väistön. Pelikiellon arvoisesti mielestäni, huolimattomuus ja vahinko ei poista vastuuta.

  Mitä tulee Gudasin ja Zajacin myllyyn, niin aika opportunistisesti tuo giffi näyttää vain myllyn alun. Gudas palauttaa yhden iskun jonka jälkeen Zajac on pienen hetken ottavana osapuolena ja yrittää vain kammeta Gudasin jäänpintaan, missä lopulta onnistuu.

  Johan Larssonilta melko rottamainen temppu viime yönä:

  Cats On The Prowl Twitterissä: "Johan Larsson cross-checks Trocheck in the face:… "

  Poikkaria suoraan Trochekia naamaan, jonka jälkeen hulinat päälle. Tämä tapahtui viimeisellä peliminuutilla, sen jälkeen kun Trochek ja McCabe olivat hieman vaihdelleet poikkittaisia mailoja keskenään ja McCabe yritti haastaa Trochekia tappeluun. No, luonnollisesti Trochek pienenä ja joukkueelleen tärkeänä pelaajana ei hyväksy minkään mestistason puolustajan haastetta, vaikka tämä kovasti niin toivoisi. Tästä Larsson suivaantuu ja käy antamassa poikkaria.

  Huvittavaa, että kun McCabelle olisi Petrovicista järjestynyt tanssikaveri, niin McCabe ei halua olla missään tekemisissä miehen kanssa. Trochek olisi tietty kelvannut, mutta ei oman kokoinen mies.
   
 15. Snagari Jäsen

 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tuollaista tuttua holtintonta pelaamista, jolloin voi sattua ja tapahtua, mutta ei todellakaan näytä tarkoitukselliselta. Säännöt on selvät, että jäähy kuuluu tulla estämisestä, mutta jos osumaa ei tullut päähän, niin ei sen erikoisempaa.
   
 17. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Lainaus:
  Jep. Samoilla linjoilla täälläkin. Tuon tilanteen tuomitsijat ovat taas näitä, jotka katsovat tilanteet frame-by-frame hidastettuna, ja saavat kaikki törmäykset näyttämään tahallisilta vahingoittamisyrityksiltä. Katsokaa tilanne reaaliajassa ilman hidastuksia, niin kukaan ei voi olla sitä mieltä, että Radko Gudas kaikista maailman pelaajista kykenisi tuollaiseen supermiesmäiseen hyppytaklaukseen tarkoituksella.

  Vastaavanlainen tilanne oli myös Evander Kanen törmäys Barkoviin. Tuostakin jos joku saa tahallisen tilanteen, niin suosittelen lopettamaan jääkiekon katsomisen.

  Aleksander Barkov jyrättiin jäähän hämmentävässä tilanteessa – taklaajalle sapiskaa: ”Johtui hänen typeryydestään” - NHL - Ilta-Sanomat
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Juurikin näin. Itse en tuossa nähnyt osumaa päähän, mutta toki tuo tuli katsottua vain pari kertaa.

  Larsson vastaavasti näyttää suoraan tähtäävän päähän siihen onnistuen.
   
 19. Torspo82 Jäsen

  Itse näen tilanteen myös ihan puhtaana huolimattomuutena ja vahinkona. Gudas näkee Simmondsin ja yrittää väistää häntä, mutta Simmondsin takana ollut Palmieri jää valitettavasti jyrän alle. Onneksi loukkaantumisilta vältyttiin ja mielestäni jatkoseuraamuksille ei pitäisi olla tarvetta vaikka Gudaksella aiempaa historiaa onkin. Gudaksen tapaukset ovat kuitenkin enimmäkseen olleet enemmän tai vähemmän harkitsemattomia tai epäonnistuneita taklaustilanteita siinä missä esim. Marchand on erikoistunut kaikenlaisiin pelitilanteen ulkopuolisiin rottailuihin.
   
 20. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
  Joo Simmonds on niin kauhea kaappi ettei lilliputti Palmieria näy lainkaan tuolta takaa, lisäksi Gudas pudotti piilolinssit tai jotain, eikä yksinkertaisesti näe mitään vaikka katsoo suoraa kohti parivaljakkoa jo tuolta maalilta kaartaessaan. Puhdas vahinko kuten ne viikatteet kontillaan olevan niskaan ja muut, mitä nyt korkeintaan silmälääkäriä pitäisi harkita, ei missään nimessä rangaistuksia.
   
 21. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Onpa täällä jollain nyt todella, todella paha olla.

  Mitä itse tilanteeseen tulee. Vahingoltahan tuo näyttää ja Gudas koittaa mielestäni vain väistää Palmieria tilanteessa. Jälkiviisaana voidaan todeta että olisi sitten vaikka antanut liukua päin eikä koittaa hypätä edestä pois. Gudaksen pelityyli on mennä tilanteisiin aina kovaa, ja vaatiihan se silloin sen että vastustaja on koko ajan hereillä kun herra on kentällä. Tuo viimeöinen tilanne ei taas toisaalta johdu mitenkään hänen pelityylistä, vaan tuo on monen sattuman summa. Zajac hoiti hommat kuten kuuluu, kaikki tiesi että Gudas olisi voinut vastata kenelle tahansa kentällä olevista vastustajista, ja Palmieri oli myös tilanteen jälkeen kunnossa. Elämä jatkuu, toivottavasti tuosta ei nyt jaeta pelikieltoa, muuten tulee kyllä itku kun yksi tän vuosikymmenen suosikkipelaajista istuu puolet runkkarista pelikiellossa.
   
 22. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  No siinäpä anal yysi. Gudas kuitenkin veti ennen viime yötä 20 peliä putkeen ilman ainuttakaan jäähyminuuttia. Ihan hyvin sokealta kaverilta joka vain huitoo pelaajia niskaan ja hyppää päin näköä heti kuin löytyy paikka.
   
 23. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Vähän sama juttu, kun paatunut pettäjä puolustelisi viimeisintä hairahdustaan vaimolleen sillä, että oli kuukauden päivät koskematta sihteeriinsä.

  Gudas on jo mielestäni kategoriassa Cooke/Marchand missä rötöstelijälle ei enää anneta benefit of doubtia tippaakaan.

  Ensimmäisessä videossa teko näyttää niin tahalliselta kuin voi, mutta toisen videon jälkeen olisin valmis antamaan vahingolle pienen sauman. Pelaaja on silti vastuussa teoistaan, niin raippaa on tiedossa Gudakselle,
   
 24. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Joku väistää hyppäämällä 40 cm ilmaan? Siksi noissa luistimissa on terävät terät, että niillä voi kaartaa ja jarruttaa. Ei vauhti hidastu sen enempää jos hyppäät ilmaan kuin että liukuisit.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Pari peliä koska jyrää Palmierin yli kovaa hypyllä, mutta ei tuossa mitään tahallisuutta mielestäni ole vaan vahinkotilanne ja siksi pari peliä riittää hyvin.