Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apmp-, 05.11.2014 klo 16.31.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Joo, ei kukaan väistä hyppäämällä ilmaan väistääkseen edessä olevia pelaajia ottaen vielä mailan poikittaiseksi. Jos tätä vertaa Marchandin tekoon, niin kyllä tämä on mielestäni pahempi, ja selkeämmin tahallinen. Alle viisi peliä, niin sana linjattomuus on tosiasia kurinpidossa.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Omasta mielestäni tuossa tilanteessa puolustava puolustaja Gudas huomaa olevansa todella väärässä paikassa vastustajan maalilla ja lähtee äkkiä kohti omaa tonttiaan. Siinä tulee sitten Simmonds ja Palmieri raiteille ja onhan tuo tuollainen puolihätinen väistämisyritys / mitä vittua tilanne. Reaktio nopeassa tilanteessa. En edes uhraa ajatusta sille, että olisi tahallaan yrittänyt vahingoittaa.
   
 3. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän siinä kävi. Myös kurinpito näki tilanteen oikein ja Gudakselle ei tuosta mitään lisäpenalttia tullut.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Onpa kumma. Nyt voisi tässäkin ketjussa muutama nimimerkki kalibroida tuon pelikieltotutkansa uudelleen.

  Ja näköjään NHL katsoo samoilla laseilla tilanteita, kun Larsson vastaavasti joutuu selittelemään tekojaan.
   
 5. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Ainahan NHL:ssä on ollut näin, että jos on mahdollisuus tulkita vahingoksi niin se tulkitaan. Marchand olisi saanut saman nolla peliä viikko sitten, jos ei olisi ruvennut höpisemään jostain itsepuolustuksesta vaan olisi sanonut, ettei nähnyt vastustajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2018 klo 23.02
 6. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Oikea tuomio, olen yllättynyt oikeasti vähän että nimen takia ei arvottu paria peliä. Nousi pikkaisen systeemin arvostus tämän takia.
   
 7. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Lainaus:
  En yleensä osallistu näihin vääntöihin mutta mielestäni nyt meni oikein. Jos kuvanauhalta poistaisi Simmondsin niin jäljelle jäisi niin älytön ponnistuslautahyökkäys vastustajan päälle ettei sellaisia ole kuunaan nähty. Olisi jäänyt Marchandin kyynärpään ojentelut telineisiin.

  Näin se meni. Huomatessaan Simmondsin luistelulinjallaan Gudas oikaisee itsensä suoraksi ohentaen potentiaalista osumapintaa (tämä on ihan normi refleksi) sekä heilauttaa vasemman koipensa takaoikealle pois Simmondsin luistelulinjalta, jottei kolauta polvia yhteen. Tälläisessä manööverissä väkisinkin nousee luistimet irti jäästä kun niissä ammattikiekkoilijan reisissä ja pohkeissa on sitä jerkkua. Harmillisesti siellä onkin sitten Palmieri puun takana haavi auki vastassa kun Leo tuleekin jo ilmojen halki vailla mahdollisuutta muuttaa enää suuntaansa tai asentoa.

  Täysi vahinko. Kiitokset kurinpitoviranomaisille ja onneksi Palmierikin selvisi ihmettelyllä.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Joo ensimmäisen videopätkän kun näki pelkästä osumasta tuntui että kohta tulee taas huikeasti penalttia. Koko tapahtumasarjan kun näki niin alkoi näyttämään enemmän vahingolta.
   
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Toivottavasti loppukauden sivussa. Mitä ihmettä se Burrows oikein ajatteli?
   
 12. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Tappelut ja pikkusikailut kuuluu lajiin, mutta polvella päähän maassa makaavaa ei ole sallittua edes UFC:ssä, niin on se hemmetin kaukana jääkiekosta. Toivottavasti minimissään 15 peliä penaltia
   
 13. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Hyi helvetti! Mä olin ihan varma että tänne on linkattu Patrickin kyynärpää kun uusia viestejä oli tullut. Burrows on ollut rotta koko uransa, mutta tuo meni jo ihan täysin sikailun puolelle, joten oivottavasti kaveria myös rangaistaan sen mukaisesti.
   
 14. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  En jaksa uskoa Patrickin saavan siitä kyynärpäästä yhtään mitään. Näytti ainakin yöllä että valmistautui ottamaan kontaktia vastaan, vaikkakin hieman holtittomasti ja kyynärpää kolahti koteloon. Pelkkä kakkonen olisi ollut kieltämättä liian vähän niin tuomarit arpoivat korkeasta mailasta 2+2 sen sijaan että olisivat tahallisuutta korostaneet 5m penaltilla.
   
 15. kamenski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Panthers-Canucks pelissä näin hassuimman sikailun vähään aikaan: Granlund karkasi läpiajoon ja joku Panthersin pakki yritti estää maalintekoa lyömällä Granlundia jalkoväliin. Maali tuli ja pieni hässäkkä muttei jäähyä. Oli aika tyly näpäytys kasseille mutta niin absurdi tapa yrittää estää maalia että taisi jäädä sen takia kunnolla rankaisematta.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus: Onhan tuo sellainen temppu mistä on pakko tulla pitkä pelikielto. 2+2 tuosta sikailusta oli ihan naurettavaa pelleilyä.
   
 17. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Numeron perusteella Malgin.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Burrowsille ihan minimi on 20 matsia pelikieltoa. Tuossa oli potentiaalia Mooren kohtaloon, onneksi Hall on ilmeisesti kunnossa.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus: Burrows ei hyväksynyt NHL:n tarjoamaa henkilökohtaista kuulemista. Burrows waives right to in-person hearing - Article - TSN

  Mikäs on maksimituomio näistä puhelimessa tapahtuvista kuulemisista?
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 20.05
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tässä ei ole maksimituomiota voimassa kun on tarjottu mahdollisuus henkilökohtaiseen kuulemiseen. Muuten se on 5 ottelua. Rinaldo toimi samoin edellisellä kerralla ja 6 ottelua napsahti.
   
 21. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Näyttäähän tuo pahalta, mutta paljon turvallisempaa tuo on kuin kyynärpää seisaallaan vastapalloon. Burrows ei edes pitänyt päästä kiinni, ettei pää pääse joustamaan taaksepäin. Koska jääkiekko on lähtenyt tälle kymmenesosalinjalle niin antaisin tästäkin sen 3 peliä 30 sijaan.
   
 22. Rushlow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  On hyvinkin kunnossa, ei mennyt edes vaihtoon vaan jäi jäi pelaamaan ylivoimaa. Vaikka tuo nyt törkeä olikin ja penaltia pitää tulla useampi peli niin ei tuossa silti nyt mikään törkein_ikinä_missään-tilanne ollut. Aika vähän tuossa saa potkuun voimaa kun makaa toisen päällä yläkroppa tuomarin sitomana ja Hallilla kypärä päässä. Ei lähelläkään Bertuzzi-Moore-tapausta.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kolmas kerta, kun täällä ketjussa enemmän käsitelty rottailu sattui Devilsin pelaajan kohdalle. (Marchand, Gudas ja tämä. Kyllä, Gudaksen teko oli myös rottailu sinällään vaikkei pelikieltoa tuonutkaan.)
   
 24. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Olisi muuten hienoa, jos sillä saisi asetettua jonkun maksimituomion, ettei halua henkilökohtaiseen "kuulusteluun".
   
 25. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:

  Ai onko tää joku lieventävä asianhaara? Aika harvoin noissa kyynärpää vastapalloon tilanteissakaan kukaan sitä päätä on paikallaan pitämsässä..