Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2014–2015

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana jmexel, 18.04.2014 klo 15.14.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  KeKiä on toisaalta helppo ymmärtää, sopimus on sopimus. Toisaalta taas jos pelaajalla olisi mahdollisuus pelata ylemmällä tasolla ja seura tätä torppaa, niin ei sekään kyllä anna parasta signaalia. Toivottavasti tuohon saadaan ratkaisu, joka ei ole kaikkien kannalta huono. Paljon riippuun miesten halukkuudesta. Jos joutuvat vastoin tahtoaan jäämään KeKiin, niin se on luultavasti kaikkien kannalta pidemmällä aikavälillä huonoin ratkaisu. Eivät varmasti tällöin seuraavalla kaudella KeKissä pelaisi ja muutenkin ns. herättäisi pahaa verta. Mutta toki koko kentällisen kuppaaminen KeKistäkin olisi todella huono ratkaisu KeKin kannalta. Ehkä tähän joku roti saadaan?
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  A: Pelaajilla on suulliset sopimukset eli nimeä ei ole rustattu yhtään mihinkään, toki pitävä sekin.
  B. Jos pelaaja pääsee ja haluaa siirtyä seuraavalle sarjatasolle niin ei siinä yleensä alempi ala vinkumaan vaan laittaa paperit menemään mutta kun kyse on Kekistä niin en tätä ihmettele.
  C. Miksi sulla lukee Roki tuossa suosikkijoukkueen kohalla?
   
 3. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lainaus:
  Olen kannattanut Rokia vuodesta 2003 alkaen, mutta uskallan silti kritisoida sitä ja siihen liittyviä juttuja.
   
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ymmärrä toisaalta että Kekiä tympäsee tämä homma mutta jos katsotaan kausi eteenpäin niin onko sinusta Kemijärven järkevä nousta II-divisionaan tuolla joukkueella kun ensikaudella ovat sitten ihan heittopusseja ilman 5 miestä?! Ja että niinkuin sanottua, ylöspäin siirtymisiä on aina kunnioitetttu ja varsinkin kun näillä kahella ei ole mitn kilpailu asetelmaa.
   
 5. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  on kai se päivänselvää että KeKi ei halua pelaajista ilman luopua. Turha kai sellaista on kuvitella. On tämä vain melkoista touhua.
   
 6. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Sinäpä sen sanoit. Tämä on nimenomaan touhua ja puuhastelua. Minä en ainakaan lähde KeKiä enkä pelaajia sormella osoittelemaan. Eiköhän RoKin johdon pidä mennä peilin eteen ja näyttää itselle keskaria, siellä se vika on eikä missään muualla.
   
 7. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  En tietenkään ole mikään sanomaan, mutta mieleen juolahtaa väkisinkinkin että miksi nyt? Miksi ei vaikka jo hmm... aiemmin? nyt sitten itketään että "KeKi ei anna pelaajia" jne... Voi helevetti.

  Siis, todella mielenkiinnolla seuraan tätä.
   
 8. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Minun mielestäni RoKi ei voinut mitenkään estää aikanaan äijiä rupeamasta jäähdyttelemään. Aivan sata varmasti on sanottu, että oletteko nyt ihan varmoja, mutta kun sanoivat, ettei aika ja/tai motivaatio riitä, niin mikäs siinä sitten... Nyt sitten (käsittääkseni) pojat haluaisivat pelata kovemmassa sarjassa, kun ovat Lappiliigan tason (=kehno) nähneet - ja samaan aikaan RoKilla on loukkaantumisia. On ymmärrettävää, että siirtohalukkuutta on sekä RoKilla että kentällisellä KeKin miehiä. Voihan tässä huudella kaikille osapuolille, että olisitte ajatelleet ajoissa, mutta kun ihminen ei ole ennustaja eikä erehtymätön, niin tässä ollaan.

  Vaikka KeKiäkin ymmärrän, niin poikien ylemmälle tasolle siirron estäminen olisi kyllä typeryyttä. Tällä tasolla, kun ei edes makseta mitään siirtokorvauksia, joten miksi kenenkään pitäisi yhtäkkiä maksaa enempää kuin Lappiliigan siirtokorvausten pitkäaikainen keskiarvo (= 0€)? Toisaalta jos RoKin toimistolla osoitettaisiin sympatiaa sitä ahdinkoa kohtaan mihin KeKi ehkä joutuisi kentällisen miehiä kadotessa, niin ehkä tuohon joku sopimus voitaisiin tehdä. Itse ehdottaisin, että KeKi vuokraa äijät RoKille loppukaudeksi 100€ per äijä per kuukausi + vapaalippupaketti jaettavaksi vaikka viidellekymmenelle kemijärveläiselle tulla katsomaan Suomisarjan pelejä. Tämä siinä tapauksessa, että tulijoita olisi enemmän kuin Wedman. Jos yhden äijän siirtoa kehtaavat estää, niin sitten on ruman sanan paikka. Siirtokorvauksiin en jaksa uskoa siinäkään tapauksessa että koko kvartetti olisi tulossa, mutta KeKin tuskan ymmärtäen voin olla väärässäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2015 klo 18.37
 9. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Aivanko satavarmasti? Jaa. No sehän on mielenkiintoista.

  Se on kyllä merkillistä että esim. Kosti ja Iivari lähtisivät Kemijärvelle jäähdyttelemään. Eikö esim Rebels olisi ollut huomattavasti edullisempi ratkaisu tähän tarkoitukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2015 klo 19.06
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Raha ja pikkurinen jousto ovat hyviä konsultteja.

  Lainaus:
  Höh! Laivat ne tuurilla seilaa eikä jääkiekkoseura. Tuuriin on luotettu ja seilaillaan nyt vaan sitten.
   
 11. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  No, jos olet kuullut jotakin muuta, niin saa jakaa.

  Rebels olisi tietenkin hyvä vaihtoehto, ellei se olisi RoKin puolelta pääasiassa B-junnuista yli-ikäisiksi tulleille. Hassua sinällään, että otit nämä esimerkit, kun Kosti on Kekin kasvatti alunperin ja suunta hänelle luonnollinen, Iivarin kohdalla taas on epäselvää pystyykö mies enään lätkää pelamaan puolentoista vuoden kuntoutuksen jälkeen. Hänellekin on luonnollista kokeilla mahdollisimman vähävauhtisella tasolla kestääkö selkä vai ei. Sen sijaan en minäkään välttämättä käsitä, miksi Wedman meni Kekiin. Ellei sitten siksi, että hänen sentterinsä Kosti meni.

  Sen tiedän, että nyt Wedman haluaa takaisin RoKiin. Muiden paluustakin olen kuullut huhuja, mutta en tiedä varmaksi mikä kenenkin tilanne on.
   
 12. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Niin, rahalla kaikki ratkeaisi. Vaan kun sitä ei ole - vai onko? Tai Kukkolalla voisi olla, mutta ei taida kiinnostaa oikeasti. Poikansa on kuulemma joskus kiekkoa pelannut, ja on jotenkin tullut vedetyksi mukaan RoKiin, rahamiehenä. Intohimo vaan taitaa olla rahan tekeminen, ei sen tuhlaaminen.
   
 13. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lainaus:
  Kekin nousu nykyiseen kakkosdivariin ei olisi kovin toimiva. Tiukkaa tulisi olemaan että pysyisivät siellä, siis jos "Rokilaiset" lähtevät pois. Hyvänä esimerkkinä viime keväänä kakkoseen noussut Roki-Rebels. Kakkosdivariin pitäisi saada sellainen lohkojako, että Lapin alueelta tulevat joukkueet pystyisivät siinä pelaamaan järkevissä rajoissa. Nykyinen Lappi-liiga ei mielestäni palvele sen kärkijoukkueita, ei sittenkään vaikka Kekistä lähtisi kaikki Roki-taustaiset pelaajat pois. Kehittääkö se pelaajia/seuroja, että pelataan vuodesta toiseen samoja heikompia joukkueita vastaan?

  Lapin alueella pyöritään jokatapauksessa sen verran pienissä piireissä, että seurojen välinen yhteistyö olisi sekä pelaajan että seuran etu. Mutta ymmärrän edelleen Kekin haluttomuutta päästää parhaita pelaajia pois.
   
 14. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Muuan euro Kemijärvelle ja pojat kotiin. Olisi todella mielenkiintoinen rosteri jos koko katras sieltä saataisiin. WKI-ketju kolomanneksi ja Kostin sekä Vessen oveluus ylivoimaan. Laakko ja Wedman viivalle niin voitas pelata vaikka 3 ketjulla yyveetäkin. Pakisto 7 pakilla tai sitten Ruonakoski varalle/Rebelsiin. Eiköhän tässä ikkunan sulkeutumiseen jotakin liikkuja nähdä, toivotaan että ovet käy meille eikä toiseen suuntaan.
   
 15. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Pelaajatilanne on sen verran akuutti, että RoKi lainaa viikonlopun vieraspeleihin KeuPan Jussi Viitasen. On se nyt perhana, ettei Kemijärven kanssa päästä sopimukseen kestävämmästä ratkaisusta.
   
 16. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  3 päivää 3 peliä ja 3 ketjua on aika raskas taakka pelata. Nyt on 10 hyökkääjää ja 6 pakkia ja 2 veskaa, särkymävaraa ei paljon ole.
   
 17. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Jos Keki ei päästä "Rokilaisia" takaisin, pitää lähteä hankkimaan pelaajia muualta. Suomesta ei jääkiekkoilijat kesken lopu, eli löytyy niitä jos halutaan hankkia. Mikäli seura tosissaan pyrkii Mestikseen, ei voi jäädä odottelemaan että tuleeko Kemijärveltä pelaajia vai ei. Se Mestisjuna saattaa mennä ennen kuin ehditään edes asemalle.

  Vai onko Rokilla jo tietoa, että kabinetissa on luvattu ensi kaudelle paikka Mestikseen..? Silloinhan ei olisi mikään pakko hankkia vahvistuksia, vaan nekin rahat voisi jättää ensi kaudelle..?
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:

  Ei ole tullu mieleen sellainen että jos sitä ensi kauden mahdollista runkoa kasataan. Wedman, Kostamo ja Inkeröinen on varmasti niitä kavereita joille kysyntää olisi myös mahdollisessa tulevassa mestis porukassa?! 3/4 ketjun ukkoja, tappelemassa pelipaikoista Erkkilöiden, Järvelöiden. Fominien yms. kanssa. Vessellä varsinkin alkaa olla viimeiset mahikset iän puolesta pelata ja onko sieltä Rokin suunnasta annettu vinkkiä että jos ensi kaudella se mahdollinen paikka tulee niin pitäs kiinnostaa pelata tälläkin kaudella?! Koska niin varmasti herrat syksyllä sanoivat että ei ole aikaa SS:lle ja nyt ois halu takaisin niin minkä takia?!
   
 19. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  KeuPasta lainataan vielä toinenkin ukko viikonlopuksi, nimittäin Tomi Ahonen tulee lainalle. Jospa näillä eväin saataisiin jokunen piste.
   
 20. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ei puutu enää kuin joku Svante Myllylahti vai mikä se oli?! Eikö sitä nyt perkales saada omia takaisin, vaikka sitten rahalla.
   
 21. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Eipä paljoa ole tänne kirjoiteltu, mutta nyt täytyy ottaa arpaa tähän mahdollisia hankintoja koskevaan sekoiluun. Pidän RoKin toimintaa tämän osalta täysin käsittämättömänä. Ensin seurajohdon hiljaiselolla ei jätetä kärkipään pelaajille muuta mahdollisuutta kuin lähteä jäähdyttelemään, eikä oikeastaan edes olla kiinnostuneita heidän palveluksistaan kesähelteillä ainakaan siten että kaikille tarjottaisiin sopimusta, ja sitten puolivuotta myöhemmin kauden ollessa enemmän tai vähemmän reisillä nuorisolla pelatessa, niin aletaan kaipailemaan näitä ratkaisijoita takaisin. Kaiken päätteeksi ihmetellään, miksi rahaa heille maksava lappiliigaseura ei päästä kavereita hyvässä hengessä ilmaiseksi muualle, siis sopimuksenalaisia pelaajia?!?!

  RoKin nuori joukkue on tänä vuonna selvinnyt omiin odotuksiini nähden yllättävän hyvin tässä sarjassa ja siitä heille iso hatunnosto. Voisi jopa kuvitella, että tämä joukkue parantaisi juoksuaan kevättä kohden. Tätä tuskin tapahtuu samalla tavalla, jos nyt lapataan kolme, neljä tai viisi uus/vanhaa pelaajaa takaisin sekoittamaan pakkaa. Nyt kannattaisi herätä siellä toimistolla ja katsoa vaikka peiliin. Tästä kokemuksesta voi ammentaa oppia tuleviin vuosiin, jos sellaista haluttaisiin poikkeuksellisesti tehdä RoKissa.
   
 22. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Svante on näemmä painunut hyvin mieleen siellä. Ei se ihme, miehen jatkoaikamaalihan jäikin viime kauden viimeiseksi RoKin reppuun. :D

  Tuossa muistutuksena juttu aiheesta:
  http://www.suurkeuruu.fi/Urheilu/11...a+alkoi+kesaloma+keupa+ht+lla+jatkopelit.html
   
 23. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Onpa kiva, että ikonikin on edes kerran palannut keskusteluun! Taitaa sinuakin alkaa tämä touhu tympäisemään. Kuinka kauan me jaksetaan? Rollo on vissiin hirttänyt itsensä, kun ei mitään kuulu. Me vanhat pussukat tiedettäisiin kuinka tämä homma pitäisi hoitaa, mutta pahalta näyttää ja on näyttänyt jo muutaman vuoden. Minun mielestäni Kukkola ei ole tähän tehtävään sopiva, koska jos olisi, niin olisimme jo Mestiksessä. Jos homma jatkuu Kukkolan komennuksessa täysin intohimottomasti RoKi voi ihan hyvin pelata vaikka Lappi-Liigaa. Ennen pyrittiin eteenpäin, nykyisin ei tehdä yhtään MITÄÄN!
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Olen kyllä samaa mieltä. Pari vuotta sitten olin hyvin luottavainen siihen, että Kukkolan bisness-taidoilla RoKi lähtee nousukiitoon. Vaan pitää kääntää takkia, sillä näyttää tosiaan siltä, ettei Seppo ole mukana kuin puoli pakosta. Todellista kiinnostusta ei ole. Näin on pakko sanoa, kun joukkueen tilanne on mikä on. Potentiaalia olisi vaikka mihin. Kabineteissakin kuulemma otettaisiin mieleellään RoKi mukaan tulevaisuuden suunnitelmiin, mutta täällä ei ole juuri nyt todellista halua mennä eteenpäin. Tai siltä tuntuu. Onko kabineteissa sovittu jotakin, minkä takia tänä vuonna ei tarvitse panostaa?? En jaksa tuotakaan uskoa.

  Mutta en sitten tiedä kuka sitten ottaisi vetovastuun, jos Kukkolan tilalle jotakin mietitään. Ei ole halukkaita jonoksi asti.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Näin ulkopuolisenakin, mutta asiaa tiiviisti täällä seuranneena, voin todeta että "ylänortti" haastaa asiaa. Aika absurdia näyttää meno nyt olevan.