jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Lappiliigan liikkeestä nyt ei tarvi kovin suuria johtipäätöksiä tehä mutta muutamen pelin jälkeen pojat kyllä pärjäisivät. Noh me rimpuillaan nyt näillä ja hienostihan siniset pelaa, toivotaan että kapea mutta laadukas vie pitkälle. Minun silmissä Kokkolan poijat ilmottautu justiin ss:n kovimmaksi mestaruus suosikiksi, Hermeksen konttori oli hereillä
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Niin se liplatti siirtoikkuna umpeen kaikessa hiljaisuudessaan niinkuin vesi kemijoen jääkannen alla. Ei hyvänen aika osaa käyä hermoon tämä touhu, sitten vielä kehdataan tulla sanomaan somessa ettei pari hyökkääjää oli haussa muttei löytyny?! Voi herranen aika, pitääkö manageri Mikkola meitä lappalaisia noin yksoikosina että kehtaa kertoa että Suomesta ei löydy kahta hyökkääjää jotka sopivat Roki Hockeyn kokoonpanoon kun koko nelosketjua ei ole ollut koko keväänä! Näillä mennään sano Jortikan Hannu, toivottavasti kukaan ei loukkaannu enää lisää.
Linkki vie Rokin kotisivuille jossa kommentoitiin siirtorajan tunnelmia.
RoKin kokoonpanoon ei muutoksia siirtorajan sulkeuduttua : Roki Hockey
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Noniin, nyt kun surullinen siirtoraja on takana ja konttorin vetelät haukuttu niin on aika taas siirtyä itse tarkoitukseen. Eilen voittoputki katkesi tehottomuuteen Kalajoella, myöskin maalivahti Kokko oli ilmeisesti seissyt päällää joukkueensa eteen ja näin siis pisteet jäi hiekkasärkille. Panosta löytyy siis kun kotietu on varmistettava takana vaanivaa Tuusulaa ja Pyryä. On jännä nähdä alkaako alemmat taktikoida välttääkseen lapin reissun vai vetääkö em. tiimit kaasupohjassa. Tällä kierroksella ratkeaa viimeiset kotiedut ja FPS vs Jokipojat ratkaisee runkosarjan voiton sekä Satakuntalaiset tappelee viimeisestä pleijari paikasta. Roki pelaa tänään legendaarista KOOVEEta vastaan. Mansesterilaiset ottivat pahasti kuokkaan siirtorajalla vahvistuneelta Hermekseltä jonka ite nostinkin koko sarjan ennakkosuosikiksi ja jos eka vitja jatkaa samaan malliin niin kaikki mahdollisuudet Kokkolassa onnistumiselle on.

Rokilla on tason noston aika, nyt on peli laitettava uomiin ettei pleijareihin lähdetä "apinat selässä" ja tappiot alla. KOOVEE on aina ollut meille hankala vastustaja ja luulen että tänäänkin tulee kova peli vaikka KOOVEE ei tänä vuonna normaalille tasolle ole yltänyt. Kokoonpano on varmasti eilisen pelin kanssa identtinen koska meidän rosterilla ei paljon rotaatiota harrastella. Toivottavasti Väne palaa kokoonpanoon, herra on minun silmissä tärkeimmistä ellei jopa tärkein hyökkääjä. Tasapainoinen sentteri molempiin suuntiin ja kakkos ketjun sielu. Olli-Matti ei ole omimmillaan sentterinä, varsinkin puolustus pelaamisessa on isoja puutteita vrt Väneen. Ykkönen on varmasti sama kuin koko kevät kauden eli Erkkilä-Korpela-Fomin ja kolmosessa luistelee Silli-Tirri-Rupponen. Nelosta ei ole mutta eiköhän sielä joku 10 hyökkääjä ole tupin syönnissä. Pakistona Männistö-Marjeta-Springare-Klytseroff-Hietala-Heikkilä-Ruonakoski. Penttinen ei mahtune kokoonpanoon jota en kyllä ihan ymmärrä, mies on hyvä hyökkäys-suuntaan joten vaikka hyökkääjäksi kokoonpanoon. Maalissa Saarela ja Arttu aukoo luukkua.

Tiivis viisikko peli ja puolustuksen kautta siniset kampeaa 4-1 voiton. Tekijät Erkkilä 2, Männistö ja Tirri. Muilla paikkakunnilla myös kotivoitot ja Forssalle onnittelut runkosarjasta.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kevät kauden surkein peli, pelattiin JHT:n ja KOOVEEn vauhdeissa ja tulokset näkyy taululla. Kiitos IPK että saadaan vielä 3 eräpallo koti aloitukseen pleijareissa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Kiitos IPK että saadaan vielä 3 eräpallo koti aloitukseen pleijareissa.
Onko sillä mitään väliä saadaanko kotietu? Kärsimysten malja se jo kukkuroillaan on. Jos ei saada kotietua, niin päästään vähemmällä. Ei tarvitse kuin kerran raahata itsensä pleijareissa Lappi Areenalle. On tämä, on tämä tosiaan playoff huumaa. Ensi kauden budjettihan on vissiin jo koossa. Kabinettinousu tarjoaa Kukkolalle mahdollisuuden rahastaa niin valmentaja kuin pelaajatkin. Onhan se kiva pelata joukkueessa, joka nousee varmasti. Kukkolan ei tarvitse periä kuin kymppitonni per pää niin se on siinä. Tulijoitahan kyllä riittää näin hyvin organisoituun seuraan. Sääli Hirvosta, kun hänellä ei ollut tällä kaudella varaa maksaa omasta taskustaan vahvistusten korvauksia.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Big Bear

Jäsen
Voisiko joku paikalla ollut kertoa että mitä ihmettä RoKille tapahtui sunnuntaina päätöserässä? Tuollainen romahtaminen ei mielestäni kuulu RoKin tapoihin - etenkään kotona.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Voisiko joku paikalla ollut kertoa että mitä ihmettä RoKille tapahtui sunnuntaina päätöserässä? Tuollainen romahtaminen ei mielestäni kuulu RoKin tapoihin - etenkään kotona.
No, ei voi ottaa mitään pois KooVeelta, joka on aina jostain syystä vaikea pala RoKille. Mutta muutenhan peli meni mukavan leppoisasti, mutta kolmannen erän alkuun, kun oli tarkoitus tappaa peli 1-0 johdossa, niin KooVee saikin aloitusvoiton ja pelasi kiekkoa kohti RoKin maalia. Kiekko jäi pakin varusteisiin, kunnes kimposi siitä sopivasti KooVee miehen lapaan. Kun hän ei kerennyt väistääkkään, niin maaliinhan se kiekko meni. Peli tasoihin ja keskittyminen hajosi. Mites se olikaan...90% keskittyminen tuo 10%n tuloksen. Ihan kivasti pojat edelleen höntsäilivät, mutta varkain tempo laski KooVeen kävelyksi ja sitten maalivahti hörppäsi... ja hörppäsi toisenkin kerran ja tuohon vielä yksi YV maali johonkin kohtaan. Ainoa postiivinen asia erästä oli, että kippari jaksoi lopulta nostaa jalkaa sen verran, että saatiin ottelun viimeinen maali. Joo, ja selvisi, että ykkösmokke on ykkösmokke. MV Voutilainen koitti tulla pois toisen hörpyn jälkeen, mutta valmennus ei päästänyt. En tiedä mikä oli syynä, mutta kehonkieli oli, että pelaa nyt tämä läpsyttely loppuun, se on viimeinen pelisi tällä kaudella.

Viimeisessä runkosarjan pelissä pitäisi taas päästä omalle tasolle nottajokisia vastaan. Ans kattoo. Korvien välissä nämä pelit ratkeavat. Saa nähdä kenen sipuli kestää.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Arttu hörppäsi yhden joka oli Mattilan lämäri, muuten poika pelasi hyvän pelin ja häntä ei voi maaleista syyttää. KOOVEE tilkitsi meidän verkkaiset hyökkäykset ja kulma vedot (paitsi yksi) Taponen napsi tuttuun tyyliin. Minua ja joukkuetta kiinnostaa kotiavaus jo pelkästää katsojan roolissa joten eiköhän lauantaina nähdä Rokin ilme toisenlaisena. Tammikuusta asti on tultu pleijareita ja nyt nuori porukka maksoi kahdet oppirahat. Niinkuin sanottu; tehköön johto Kummolan kanssa vaikka pontikkaa mutta joukkue tarvitsee ja ansaitsee yleisön taakseen.

Edit: Kirjoitusvirheen korjaus.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Runkosarja on nyt taputeltu ja kolmas kerta sitten toden sanoi kun eilen kotietu saavutettiin voittamalla Skiekko 5-0. Eilinen peli oli melkoinen pelailu jossa paljon virheitä. Rokin vahvin ketju oli Tirrin johtama kolmonen jossa vauhtikoneet Rupponen ja Siliämaa viiletti laidoilla. Pakan kasvatti valittiikin ottelun parhaaksi Rokin osalta. Molemmat veskarit pelasivat kelpo pelin, vaikka Laasalalle viisi menikin. Ykkösketju pelasi myös hyvin, vaikkakin maalipaikkoja oli todella runsaasti mutta sellainen viimeinen "tappaminen" puuttui paikoista. Hienoa mutta melko tehotonta näpräilyä. Toinen ketju on hieman hukassa koska sentteri Väänänen puuttuu, OMG Järvelä ei ole sentteri ja hänen hyökkäyspotentiaali hukkuu kun pelaa oudolla tontilla. Toivottavasti Väne palaa rosteriin keskiviikkona koska kapealla rosterilla meillä ei ole yhtään särkymävaraa, varsinkaan sentterien osalta. Puolustus pelaaminen oli eilen hyvää ja maalivahti Saarela hoiti oman tonttinsa moitteetta niinkuin on tehnyt koko kauden.

Runkosarja oli Rokille vaikea, marraskuussa vaellettiin todella yössä kun taas sitten tauon jälkeen joukkue oli todella kovassa lennossa. Lähtökohdat oli vaikeat, uusi maalivahti, isot poisjäännit (Kosti, Vesse, Laki, Wedman, JE) ja alusta asti kapea sekä kokematon rosteri. Kokonaisuudessa joukkue ylitti odotuksen kun nyt ollaan tilanteessa että keskiviikkona aloitetaan pleijarit kotikirnussa. Valmennusryhmä ja joukkue saa minusta puhtaat paperit runkosarjan osalta, tosin pari asiaa valmennuksen osalta on mietyttänyt. Ensimmäinen on se että onko valmennus tuonut tarpeeksi voimallisesti esille että oltaisiin tarvittu vahvistuksia koska konttori "nukkui" koko siirtoikkunan. Toinen mikä on kaksi kautta jo Hirvosen tyylissä korvennuttanut aina aika-ajoin peleissä näkyvä reagointi. Aikalisät, maalivahdin vaihdot ja vaikka se roskiksen hakkaaminen palasiksi jos joukkue pelaa huonosti, tästä paras esimerkki oli KOOVEE peli viikko sitten.

Poffit alkaa siis keskiviikkona ja vastaan tulee kova Tuusula. Toivottavasti konttori nyt hieman heräisi ja kirnuun saataisiin markkinoitua pari sataa heppua lisää. Nuori porukka tarvii tuen taakseen koska sarja on ollut hyvin tasainen ja sitä se tulee varmasti olemaan myös jatkossa. Joukkueen täytyy nyt saada vielä se viimeinen vaihde päälle jotta Tuuski kaatuu ja kevät jatkuu. Mielenkiintoista nähdä miten ketjut muodustuvat jos Väne palaa. Kolmos ketju on toiminut hyvin oli siinä Siliämaan ja Tirrin rinnalla sitten Järvelä tai Rupponen. Viimeisessä Skiekko pelissä kokeiltiin uusia ylivoima koostumuksia ja alivoimalla samoin. Lisäksi nelosketjussa peluutettiin Penttistä ja Pietilää, senttereinä pyöritettiin 1-3 ketjun senttereitä. Ylivoimat pitäisin kahdessa ketjussa nykyisellään mutta alivoimalla antaisin lepoa ykkösnipulle koska suurin määrä energiasta palaa pelatessa näitä alivomia. Väänänen-Järvelä A sekä Siliämaa-Tirri voisivat olla av-parit. Hyökkäysketjut: 1. Erkkilä-Korpela-Fomin. 2. Järvelä OMG-Väne-Pälve 3. Siliämaa-Tirri-Järvelä A 4. Pietilä-Rupponen-Penttinen. Pakisto kolmella parilla: Männistö-Hietala, Springare-Klytseroff ja Marjeta-Ruonakoski, Heikkilä 7 pakki. Saarela pelaa kaikki pelit maalissa kunhan pysyy kunnossa.
Toivotaan että kone käynnistyy ja ensimmäinen kotipeli viedään. Veikkaus keskiviikolle Roki 4 - Tuuski 2.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Missä? Meinasikko youtuben RokiTVtä vai iha oikiaa pönttöä olohuoneesa?
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Sedät ovat heränneet, wuhuu!!! Painakaa nyt hiileen Mikkolat ja Kukkolat!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
MItä... missä...täh....???
Nyt meni ohi.. Kiihko nousee, keskiviikoksi huivi kaapista kaulaan ja vip-katsomoon peliä katsomaa, uuh.
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tänään sitten menee 1300 rikki, että heilahtaa. Näin kertoo kristallipallo, vaikka huhujen mukaan pitäisi 1400:kin mennä rikki. Toivottavasti se rumpuporukkakin kerää pöntöt ja palikat mukaan. Olisihan se kiva kuulla myös paljon poronkellojen kilkatusta.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Olisiko mahdollisesti RoKilta tulossa nettilähetystä illan ottelusta?

Kyselee etäkatsoja etelästä.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Samat fiilikset on jokainen kevät Rovaniemen kiekkoväellä lukuunottamatta suonenvetoa keväällä 2009. Päällimmäisenä suunnaton vitutus ja ihmetteleminen toimiston puuhastelusta. Yhdelle Via Dolorosalle saatiin kuitenkin sitten piste eilen illalla. Kukaan realisti ei enempää kaudelta voinut varmaankaan odottaa, siksi flegmaattista toiminta oli koko kauden. Vain taivas oli jälleen rajana ja mahdollisuuksia olisi ollut vaikka mihin mutta mutta... Joukkue varmasti antoi kaikkensa, siinä oli vain liikaa lappiliigatason pelaajia. Mopolla oltiin moottoritiellä...

Tulevaisuus? Periaatteessa olen kabinettinousuja vastaan, mutta jos sellainen osuu kohdalle niin pakko kai se on vastaankin ottaa. Toivon kuitenkin, ettei sellaista puuhasteluseuralle tarjota. Suomikiekon syövän tuntien tuokin skenaario voi tapahtua. Laji nakertaa itse itseään liiton hemmojen koheltamisen vuoksi. Kyllä pitää kateellisena katsoa länsinaapuriin tässäkin asiassa. Siellä kilpaillaan paikasta auringossa veren maku suussa jokaisella sarjatasolla, niin kuin kuuluu ollakin..

Suomisarja on niin nähty, ettei se enää kiinnosta yleisöä. Mikäli toiminta ja toiminnan kehittäminen kiinnostaa päättäviä tahoja näin vähän, mitä on annettu olettaa, niin sama on lyödä kinttaat tiskiin ja lopettaa koko homma. Turhaa rahanpolttamistahan tuo on kierrellä pitkä talvi bussilla pitkin Suomea ilman tavoitteita Ei vaan enää jaksa tuota julkista paskansuoltamista "tavoite Mestis".

Aurinko nousi kuitenkin tänäkin aamuna Rovaniemellä. Tähän loppuun sopii Popedan rallatus faneille. Hyvää keväänjatkoa...
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joukkueessa on vain onnistujia, jätkät veti ihan limitillä tapellakseen loppuun asti. Hirvonen sanoi että tähän riitti ja ei ole väärässä. Hirvonen oli sanonut Skiekko pelin jälkeen aitiovieraille että kapealla rosterilla mennään tällä hetkellä ihan limitillä, 1000 euron luottokortilla ei voi ostaa 2000 euron tuotetta. Yksi voitto kotona kun energiat olivat huipussaa, ja selkeä voitto mutta kun pelitahti tiivistyi niin meidän poijat väsähti. Paras viidestä sarja on raskas kun pelimatkatkin on 1000 km suuntaan bussilla ja välissä on yksi päivä eli lepoa ei käyttännössä ole. Kunnosta ei jää kiinni koska olen poikien tuloksia nähnyt ihan omin silmin, fysiikkavalmennus on onnistunut.

Joukkueen viisi parasta omilla paikoillaan oli: Erkkilä-Korpela-Fomin-Männistö-Klytseroff ja unohtamatta maalivahti Saarelaa jonka pelaaminen koko kauden ajan antoi mahollisuuden tulla edes koko pleijareihin. Sanoin alkukaudesta että Erkkilän peluuttaminen sentterinä on virhe ja syksyn jälkeen muutos siivitti kapteenin aivan uuteen lentoon. Fomin oli koko kauden hyvä ja kokonaisuutena katsoen meidän tehokkain ja oli haastamassa jopa Hanea parhaana hyökkääjänä. Korpelan nousu nelos ketjun sentterin paikalta ykkösen keskelle oli huntalolta kova suoritus, hieno kausi kun ottaa lähtökohdat huomioon. Männistö ei korvannu JE:tä mutta pelasi todella hyvän kauden, viimesessä kotipelissä tuli Mikollekkin virheitä koska jalka ei liikkunut enää normaalisti. Klytseroff oli pleijareissa meidän paras puolustaja, otti ison kiekollisen roolin myös kun Springarella alkoi väpättää. Olisi kuulunut ykköspariin, toivottavasti poika jatkaa Rovaniemellä.

Kolmosketju pelasi nousujohteisen kauden ja ajoittain mallikasta peliä. Tirri oli parempi kuin monen muuna kautena ja pikakiiturit piti vastustajan kiireisenä. Välillä puolustuksellisia virheitä paljon mutta sai myös muutamia maaleja aikaiseksi. Kakkosen tehot kuolivat Vänen loukkaantumisen myötä, Järvelä OMG on Erkkilän kaltainen laituri ja miehen hyökkäysvoima kuoli kun siirrettiin keskelle. Kokonaisuudessa Järvelöiltä ja Pälveeltä hyvä kausi ja oudolla paikalla pelaamiselta ei voi enempää vaatia.

Pakistossa Heikkilä-Ruonakoski on kehittynyt valtavasti vrt viime kauteen mutta vielä on tarpeen kehittyä jos mielii SS:n laatu puolustajiksi. Springare on kiekon kanssa hyvä mutta todella suurissa vaikeuksissa kun joutuu puolustamaan ja se kai se vissiin hänen päätehtävä. Olisiko hälle esimerkiksi sentterin paikka parempi?! Marjetalla tekee tiukkaa koko 60 minuuttia joten siellä kestävyyttä lisää ja Hietalan kauden sotki loukkaantuminen, pelasi hyvin ennen loukkaantumista mutta ei palannut tasolleen poffeissa.

Ensikaudella toivottavasti jatketaan suomisarjassa koska toimiston väki on näyttänyt ettei ylemmäs vaikuta mennä ennenkuin on perusasiat kunnossa.
Wedman-Kostamo-Vesse-Laakko takaisin ja nykyinen pleijareissa pelannut joukkue alle niin tapellaan kärjessä ensi kaudella. Jos herrat jatkaa Kekissä tai ei halua pelata niin sitten on "ostettava" ketjullinen saman tason ukkoja. Hirvonen vastaa urheilullisesta tuloksesta ja onhan me kaksi kautta peräkkäin pudottu ekalla kiekalla, viime vuonna oli pelaajia ja sen voinee laittaa valmennuksen piikkiin. Tänä vuonna liian kapea rosteri ei riittänyt vaikka valmennus on kuulemmat vahvituksia halunnut. En ole suuri vaihtuvuuden ystävä joten minun mielestä 1 kauden jatko ei minua haittaisi, tosin jos joku parempi löydetään en laittaisi pahaksi sitäkään.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kunnosta ei jää kiinni koska olen poikien tuloksia nähnyt ihan omin silmin, fysiikkavalmennus on onnistunut.
Joukkueessa fysiikkavalmennus ollut täysin pelaajien omalla vastuulla. Osa tehnyt ja osa ei. Toimisto ei kyennyt edes koko kaudella hoitamaan salikortteja, vaikka oli pykälänä sopparissa ja pitkään olivat lupailleet. Myöskään minkäänlaisia fysiikkatestejä ei suoritettu, kuten yleensä on tapana tehdä. Tämä kertoo paljon päävalmentajan kiinnostuksesta kehittää pelaajia yksilöinä eteenpäin. Toivottavasti toimistolla ja valmennuksessa tapahtuu muutoksia edes näiden nuorien pelaajien vuoksi.
 

Lätkä

Jäsen
Joukkueessa on vain onnistujia, jätkät veti ihan limitillä tapellakseen loppuun asti. Hirvonen sanoi että tähän riitti ja ei ole väärässä. Hirvonen oli sanonut Skiekko pelin jälkeen aitiovieraille että kapealla rosterilla mennään tällä hetkellä ihan limitillä, 1000 euron luottokortilla ei voi ostaa 2000 euron tuotetta. Yksi voitto kotona kun energiat olivat huipussaa, ja selkeä voitto mutta kun pelitahti tiivistyi niin meidän poijat väsähti. Paras viidestä sarja on raskas kun pelimatkatkin on 1000 km suuntaan bussilla ja välissä on yksi päivä eli lepoa ei käyttännössä ole. Kunnosta ei jää kiinni koska olen poikien tuloksia nähnyt ihan omin silmin, fysiikkavalmennus on onnistunut.
Nappasen tuosta kiinni...

Hiukan oudolta näytöstää, että olennaisesta seikasta ei homma jää kiinni, eikä myöskään eräästä toisesta seikasta, eli keskiarvollisesta ikärakenteesta.

Pelaajaikäkeskiarvoltaan RoKi on varsin keskitasoa. Seuraavassa seikoissa lainaan kirjoittaja jmexelin lainauksia, että "kunnosta ei jää kiinni"...."fysiikkavalmennus on onnistunut ". Siis elementit, joita joka joukkueessa toivotaan ja niiden eteen tehdään työtä ovat RoKilla onnistuneet. Miksi silloin olla huolestunut?

Onko se niin helvetin vaikeaa myöntää, ettei Rovaniemellä vaan yksikertaiseti ole resursseja, sekä palaajapuolella, että resurssien suhteen nahdollista pelata SS-sarjaa korkeammalla tasolla! Vuoisikausien yritys epätoinen nousu maan pääsarjoihin huonolla menestyksellä lienee todisteena siitä. Samoiten monen pitkänlinjan kiekkovaikuttajan tekemä diagnoosi RoKi-unelmien suhteen.

Olisiko parasta suutarin pysyä lestissään ja pelailla sitä sarjaa, johon rahkeet oikeasti riittävät. Mikäli joukkueessa ja sen organisaatiossa joskus tapahtuu olennaisia muutoksia...niin silloin asiaa voidaan alkaa katsoa toisesta vinkkelistä. Fakta on kuitekin, että muutokset vievät aikaa...ja parrasvaloihin nousu saattaa olla joskus mahdollista...vaihtoehtona myös, että ei koskaan!
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Joo. RoKin kohdallahan ei ole mitään muuta ongelmaa kuin omistajan motivaatio. Huhutaan, että välivuosi panostuksessa johtuu noista Mestiksen kirotuista villeistäkorteista. Mutta kyllähän faneja harmitaa, kun mennään toistakautta peräkkäin puolivaloilla. Surkeaahan se on, ettei hyödynnetä mahdollisuuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy