Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2014–2015

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana jmexel, 18.04.2014 klo 15.14.

 1. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tässähän ruodittiin joukkueen rakentamista ja joukkueen suorituskykyä kuluvalla kaudella. En nyt oikein pääse kiinni mitä halusit selventää tai napata mutta johan se myönnettiin kannattajia, valmentajaa ja jopa pelaajia (Lapin Kansa keskiiviikko 11.3.2015) myöten että tankki on tyhjä. Kahtena viime kautena on tyssännyt tie ekalla kiekalla ja sillä selevä.

  Se että onko meillä resurssia mennä ylöspäin niin tällä hetkellä minun mielestä ei koska Roki Hockey OY;n johto ei tee asian eteen mitään. Siitä olen kanssasi eri mieltä ettei ole Rovaniemellä ole resurssia mikäli johto olisi hereillä, kukaan ei pelaa mestistä omillaan, rahan kerääminen kassaan onnistuu osaavan toimitusjohtajan kanssa ja puitteet ovat erinomaiset sekä kiekko kiinnostaa. Toki jos tiedät taustoista enemmän niin kerro ihmeessä. Kijoituksesi näyttää todelliselta mutuilulta jonka olet visiin pienissä maisteissa kirjoittanut, kirjoitusvirheistä päätellen. Valitettavaa vaan on että noususta päättä kiekkoliiton isot pojat eikä kukana muu.
   
 2. Lätkä Jäsen

  Näin se menee...

  Aina löytyy muutama Besserwisser, joka tarttuu epäolennaiseen. Toki kunnia heille, jotka kokevat tällä tavoin oman statuksen noston sivistyksen portaissa.

  Tämä forum (Jatkoaika.com) on kuihtunut, kuin pyy maailmanlopun edellä ja toivottavaa olisi uusien kirjoittajien tulo forumille. Kirjoitusvirheet tai kirjoituksen oikeaopillisuus lienevät pienin ongelma, mikäli lukija saa selvän ydinasioista. Voikin todeta, että on aika naiivia tarttua detaljiin, jos asian kokonaisuus selviää lukijalle.

  Esim. kirjoitan itse n. 100:lle eri forumille + muutamia kirjoja näiden päälle. Käytän näissä aika värikkäitä tekstejä/sanamuotoja asioiden ilmaisuissa. Ne voivat näyttää pilkunn....den mielestä kirjoitusvirheiltä, mutta se ei saa antaa häiritä lopputulosta. Puhtaaksikirjoitus kuluu loistavasti oikeaopilliseen lopputuotokseen, mutta näissä "referaattiforumeissa" puhekielellä on pikemminkin värittävä ja kansan läheinen merkitys paljon tärkeämpää.

  Toivottavasti kaikki vähänkin kynnelle kykenevät kirjoitustaitoiset jatkavat kirjoittamista Jatkoaika.com:ssa, sillä muutoin nämä alasarjoille tarkoitetut forumosiot kuihtuvat, kuin pyyt maailmanlopun edellä. Siksipä jmexelle toivon ymmärrystä, vaikka selkokieli saattaa jäädä pimentoon. Kaikesta huolimatta on yhteinen etu, että väki kirjoittaa tänne. Muutoin tämä forum kuolee kommenteista ja se jos mikä on ikävää.

  PS. Arvoisat moderaattorit. Juttu oli täysin offtopic:a, mutta koittakaa ymmärtää asian pointi. Halusin tuoda valoa heille, jotka pelkäävät kirjoitustaitoaan ja sen vuoksi jättävät kommentoinnin Jatkoaika.com:ssa.

  Asiayhteys aikaisemmasta kommentista #176
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kerronpa! Kukkola ei nyt suvanne farkkukansaa RoKin organisaatioon. Täytyy olla kravatti suorassa ja kulkuset jalkojen välissä. Ei meikäläinen nainen missään nimessä! Pissata kannattaa pulloon ja toivoa, että pissa muuttuu hunajaksi. Jeesuksen Kristuksen nimeen RoKi on häväisty kunnes Kukkola väistyy.
   
 4. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Hyvä Elina,
  tässä varmasti jokaisella jatkopaikan menetys harmittaa, mutta mielestäni huulten heiluttelu ilman totuuspohjaa on naurettavaa. Jokuhan voisi tuota jopa herjaamiseksi kutsua. Koska kirjoituksistasi päätellen sinulla on visio ja "iso kokonaiskuva" niin miksi et ryhryisi toimeen? Vai oletko lähestynyt hallitusta ja tullut torjutuksi. Jokainen täällä voi antaa yleispäteviä reseptejä : nyt vaan kunnon toimari joka tekee sitä rahaa jolla noustaan. Olisitko sinä se toimari?

  edit.
  Argumentointi ja kritiikki siihen, että Kukkolan pitäisi syytää rahaa seuraan, on nähdäkseni kestämätön. Mielestäni on kohtuutonta vaatia ja olettaa, että yksityisen henkilön pitäisi se tehdä. Tässä tapauksessa jokaisella kai on oikeus marssia pankkiin hakemaan rahaa ja sijoittaa seuraan. Samalla voisi kai vaatia Ahon tai Yliniemen laittamaan massia pöytään. Jos tämä on ainoa tie, ei se ole pysyvä ja pitkäaikainen,
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2015 klo 23.13
 5. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:

  Bullshittiä koko kirjoitus. Ensinnäkään en ole hyvä, noita-akka, kysy vaikka entiseltä mieheltäni. Jatkopaikan menetys ei sitten harmita ollenkaan, koska sitä ei ollut edes odotettavissa. Minua ei sitten naurata yhtään tämä RoKin meno. Moottoriturpa voi ihan hyvin käydä. Nähdäkseni en ole poikennut totuuspohjasta, mikä se sitten lieneekin. Ketä herjataan, miksi, koska, minkä tähden ja kuka? Voit käydä katsomassa visioni aikaisemmista kirjoituksista ja jos olen väärässä anna siitä palautetta. Minähän RYHRYISIN toimeen, mutta haaroista puuttuu tärkeä elin, tämän huomaa myös sinun kirjoituksestasi. Hallituksen jäsenten lähestymisestä en puhu mitään, koska se aiheuttaisi skandaalin. Olen kanssasi samaa mieltä, että tarvittaisiin toimitusjohtaja, joka kuvastaisi koko RoKia, mutta löydäpä sellainen seppä, joka myös Sepolle kelpaa. Minun mielestäni juuri Kukkolan, Ahon, Yliniemen ja muutaman muunkin pitäisi syytää rahaa RoKiin. Näin teki myös Oulussa eräs herra, pisti Kärpille miljoonan (oli juttu myös Lapin Kansassa). Tämä herra ei koskaan katsonut yhtään Kärppien peliä vaan kartutti Kärppien kassaa istumalla baarin puolella koko pelin ajan. Ainoa tie RoKin menestykseen on juurikin, että patruunat laittavat siihen rahaa. Helsingistä ei saa euroakaan, joten rahat on saatava paikallisilta Lapin yrityksiltä. Kyl mie kovast hämmästelin sinun juttujas!
   
 6. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Twitterin mukaan tänään julkaistaan kolme uutta sopimusta. Villi veikkaus, että Joki-Erkkilä on yksi niistä.