Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Aika absurdia näyttää meno nyt olevan.
En sanoisi noin. Menohan on järjetöntä, mutta menoa johtavien pitäisi olla täysijärkisiä. Olemme RoKissa paskajumurissa. Kukkolan saatavia ei kukaan pysty lunastamaan ja Kukkolalle RoKi ei merkitse kärpäsen paskaa enempää. RoKin ja lappilaisen kiekon tulevaisuus on sementoitu aika pitkälle päin mustaa aukkoa.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mätisäkit makaa konttorilla ja rukoilee ihmettä mutta tärkeintä on että joukkue voittaa tänäänkin. Kapteeni on päättänyt laittaa maalipörssin uuteen järjestykseen, pari kihausta tänäänkin. Siliämaan vimosen maalin oli pohjustanut Keupan parivaljakko joka oli merkattu neloseen kahdestaan. Hieno veto Hirpalta kun ei sotkenut noita kolmea valmista ainakaan kovin pahasti ja Keupan miehet antaa tukea kun pelejä on joka päivä. Leijarit tuloo tällä tahilla ja kotietukin ois mahista mutta pelataahan ensin. GO siniset!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tulipa kuiten viides voitto putkeen, nyt KooVeen kustannuksella 4-8. Toki paljolti KeuPan lainamiesten suosiollisella avustuksella, mutta kuitenkin. Hyviä lainoja siis.

KeKin osalta pitää sen verran päivittää, että heidän kokoonpanossaan tänään KiPSiä vastaan (kärkiottelu) oli RoKin vanhoista miehistä Kostin kaverina enään Laakon Jari. Wedmania, Iivaria tai Inkeröistä ei ollut mukana. En nyt tiedä vetäisinkö tästä johtopäätöksiä vai en. Kukin spekuloikoon kohdallaan. Mutta pitää kuitenkin asiassa sen verran vetää sanojaan takaisin, että kun en tiedä mitä äijät ovat tarkalleen sopineet, niin oli ja on oikeastaan turhaa spekuloida minkälaista korvausta KeKin pitäisi saada. Mutta eiköhän tuokin kuvio ensi kuun puoliväliin mennessä ratkea.
 
Viimeksi muokattu:

Kallela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peejiikoo
Kyllä on ihmespekulointia näiden miesten osalta.Sopimus on sopimus,eihän sitä vedellä eestaas niinku halutaan.Jos sopimus on koko kaudeksi KeKiin niin eihän ne sieltä ilman rahaa lähde mihinkään,pelasi KeKissä eli ei.
 
Taistele PeeJiiKoo!!!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hyä pojat, tänään vielä Vaasasta pojot. Hyvin on kyllä Keupalaiset auttaneet kiertueella vaikka varmasti outoa tulla ihan kylmiltää ja suoraan peliin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Meinasi tänään meno hyytyä, kun Vaasassa kolmannessa erässä 0-4 vierasjohto suli 3-4 voitoksi. Mutta ei ole oikeasti pahaa sanottavaa, kun kolmena peräkkäisenä päivänä väännetään matkapeleistä voitot. Voittoputkikin on nyt sentään kuuden pelin mittainen. Erkkilä pelasi taas tilastojen valossa hienosti kuten koko ketju, ja lainoista oli edelleen apua.

Nyt seuraa puolentoista viikon tauko. Taidan olla aika naivi fani, kun edelleen toivon että sen aikana toimisto saisi jotakin aikaiseksi. Pessimisti ei pety.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Minä en aivan saanut selvää mitkä kolme joukkueita nostetaan keväällä Mestikseen. Kummola mainitsee Kokkolan, Rovaniemen parin vuoden sisällä, Seinäjoki 2 – 3 vuoden sisällä, Forssa varmaan ja Kotka haluttaisiin myös jollakin aikavälillä. Ovatko paikkakunnat Joensuu, Kokkola ja Forssa nuo kolme joukkuetta jotka nostetaan keväällä? Jääkö RoKille Mustapekka käteen, jos ei voita Suomisarjaa?

Alla linkki haastatteluun

https://www.youtube.com/watch?v=Si6Knu856ME
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
JOS kabineteissa on päätetty, että RoKi voi nousta Mestikseen vasta 2017, niin silloinhan nykyinen meno on ymmärrettävää ja jopa järkevää. Ei kannata satsata pelaajiin, jotka vaativat jotakin korvausta pelaamisestaan. Kannattaa siis valmistella nuoria pelaajia pari vuotta aivan rauhassa. Valmentajakuvio rahan säästämiskuvioon ei ihan istu, mutta sopinee budjettiin. Oy:n organisaatiota ei myöskään kannata kasvattaa turhaan, koska siitäkin aiheutuu kuluja ja tuloja ei voine lisätä ilman todellista nousutavoitetta. Faneille ja katsojille tämä on kyllä myrkyn juottamista. Suoraan sanottuna valehtelua, koska RoKilla on jokainen vuosi tavoitteena Mestis, jos uskomme Oy:n tiedottamista aina ennen kauden alkua. Ymmärrän myös Kukkolaa. Pelataan vaikka tyhjille katsomoille kunhan muuten pärjätään. Muistuu mieleeni RoPSin tilanne Kiistalan aikoihin. Kiistala mainitsi, että häntä ei kiinnosta pätkääkään onko katsomossa ketään. Näin voi sanoa, kun bingo tuotti tarvittavat rahat ja ikiponsorit olivat lisäksi mukana.

RoKin liikevaihto on ollut seuraava vuosittain huhtikuussa päättyvinä tilikausina: vuosi 2010 462.000 €, 2011 170.000 €, 2012 163.000 €, 2013 233.000 ja 2014 237.000 €. Mikäli liikevaihto pysyy tänä vuonna ja seuraavina nykyisellä tasolla ja jopa vähän kasvaa mahdollisuudet nousuun on olemassa. Nykyiseen tasoon 237.000 euroon kun lisätään vuonna 2010 kärsitty tappio 194.000 euroa päästään summaan, jolla jotenkin voitaisiin Mestistä pelata 431.000 euroa. Organisaation kasvaessa Mestiksessä tarvitaan varmaankin reilun puolen miljoonan budjetti. Ensi kausi tulee olemaan haastava taloudellisesti, mutta pieni tappio ei viene Kukkolan yöunia, tuskin edes päivätorkkuja.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kummolan löpinöitä ei kannata turhan vakavissaan tässä ottaa, ja ylipäätään koko kabinetti seikkausta. Siellä nyt jonkin liiton delegaation toimesta katsotaan kenen talous ja suunnitelman ovat hyviä sekä realistisia. Kale hakkaa sitten kumileimasimena heidän esityksen jota tuskin on vielä tehty. Kausi on kesken, hieno SS kevät edessä ja joukkue alkaa olla lyönnissä. Toivottavasti nyt "Harmaapäät" sen verran konttorilla tekee töitä että saadaan tauon aikana rosteri täyteen. Meillä on kolme hyvin yhteen pelaavaa ja roolitettua ketjua mutta yhtä osastoa se vielä kaipaa. Wedmanin tulo joukkueeseen on kuulemma aika varmaa, näin kuulin myös Kekin suunnasta mutta loput ovatkin sitten harmaata aluetta. Keupasta lainalla ollut sentteri Viitanen olisi tervetullut, isokokoinen ja kiekon kanssa ihan taitava nuorimies sopisi rosteriin. Miten lie sitten Keupalla senttereitä?! Siihen kun toinen laituri jostain niin olisi nippu kasassa. Hietala pelasi jo Rebelsin matkassa eli on kuntoutumassa ja pakisto ei välttämättä vaadi vahvistuksia. Veskarien tilanne on hyvä, Vouti on aika vähän viime aikoina pelannut mutta jos Saarelalla kulkee, ja mies jaksaa niin antaa palaa vaan. Loukkaantumisen takia olisi hyvä Arttuakin peluuttaa varmuuen vuoksi. Ohjelma on 4 kotona (JHT, HCIK, KOOVEE ja S-kiekko) ja 1 vieraissa (JHT), jos flow jatkuu niin mahdollisuus on kerätä 15 pistettä ja hankkia kotietu alkaviin pleijareihin. Hermeksen ohjelma on kovin samanlainen mutta vaikeahko peli Satakunnassa joka on ollu kovassa menossa viime aikoina, Huntersilla on myös helpohko loppu mutta 2 peliä enemmän jo pelanneena on etu Rokilla koska eroa vain pisteen verran. Toivoa sopii että lento jatkuu ja kotona on pleijarit hienompi aloittaa kuin vieraissa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kummolan löpinöitä ei kannata turhan vakavissaan tässä ottaa, ja ylipäätään koko kabinetti seikkausta. Siellä nyt jonkin liiton delegaation toimesta katsotaan kenen talous ja suunnitelman ovat hyviä sekä realistisia. Kale hakkaa sitten kumileimasimena heidän esityksen jota tuskin on vielä tehty.
Olettaisin kyllä monen joukkueen olevan hyvin tasoissa noissa arvioinneissa. Varminta lienee voittajan nouseminen, mutta epäilemättä kahden villinkortin saajista on hirveä vääntö.

RoKilla näyttää onneksi menevän päinvastoin kuin viime kaudella, jolloin kevättä kohti pelaamisen taso laski kuin lehmän häntä. Nyt peli näyttää löytävän uomansa sopivaan aikaan. Viime kaudella tähän aikaan mietin, että ei näytä hyvältä, kun peli meni loukkaantumisten takia täysin sekaisin. Nyt on huomattavasti paremmat fiilikset, vaikka viime kauden rosteri olikin paperilla parempi. Runkosarjassakin on mukavasti panosta loppuun asti, ja sijoituksen parantaminen on omissa käsissä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
. Muistuu mieleeni RoPSin tilanne Kiistalan aikoihin. Kiistala mainitsi, että häntä ei kiinnosta pätkääkään onko katsomossa ketään. Näin voi sanoa, kun bingo tuotti tarvittavat rahat ja ikiponsorit olivat lisäksi mukana.
.
Juu, samantapaisia fiiliksiä on itsellänikin. Kauhean intohimotonta on RoKin toimiston tekeminen tällä hetkellä. Voi toki olla, että Kukkolan oikeat bisnekset vievät aikaa ja tarmoa, kun useamman keskustakorttelin rakennususurakat ovat aluillaan. Selitys se on huonokin selitys. Kyllä tuohon henkistä piristymistä kaipaisi. Onneksi joukkue sentään jäällä näyttää taistelevan komiasti.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Selitys se on huonokin selitys. Kyllä tuohon henkistä piristymistä kaipaisi. Onneksi joukkue sentään jäällä näyttää taistelevan komiasti.
Joukkuehan pelaa erinomaisesti huolimatta Hirvosesta ja Kukkolasta. Tässä on vain käynyt niin, että RoKi on joutunut Kukkolan kanssa naimisiin. Avioliitto on ihan karilla. Miten saadaan Kukkola pois häätämästä hänestä vähemmän tykkäävistä yrittäjistä. Ei mitenkään. Olemme paskan verran RoKista kiinnostuneen ihmisen armoilla. Rovaniemen Kiekon ei olisi koskaan saanut luovuttaa päätösvaltaa itseltään pois. Toivoisin laajempaa päätösvaltaa ja kokemusta jääkiekkoseuran pyörittämisestä, mutta toive lienee turha, jos diktaattori hallitsee tilannetta. Toisaaltahan on hyvä, että johtajan silmille ei hypitä, mutta jos johtaja vie harhaan tulos voi olla tämä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos joku ei ole hoksannut manageri Mikkolan ja valmentaja Hirvosen haastattelua tuolla Jatkiksen verkkolehden puolelle, niin tuossa viellä linkki.
Mestikseen nousu on ikuisena tavoitteena, ja sitten tarinaa siitä miten pitkät on matkat, mutta kuinka hyvää täällä on olla. Ei niin yllättävästi isoin haaste on kuitenkin talouden pitäminen raameissa. Pahin uho on kadonnut, mutta toivossa on hyvä elää.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eipä tuo Jatkoajan juttu kovin suuria hurraa-huutoja herätä sisälläni. Tuntuu, että kovin henki ja terve uho on kadonnut jonnekin. Nyt vain nähtävästi odotellaan, josko jotakin tapahtuisi. Tämä odottelu ja vanhalla mallilla eteneminen ovat tuhon tie. Nyt jos koskaan tarvittaisiin sitä vuodesta toiseen kaivattua uutta verta ja nimenomaan edustuksen puolelle. Kuka tarttuu haasteeseen? Jos sopiva tarttuja löytyy, annetaanko hänelle aikuisten oikeasti valtaa ja vastuuta tehdä muutoksia. Ja tämä raha... Kyllä Napaiiriltä pitää löytyä puolisen milliä kahisevaa Pohjoisen keulajoukkueelle, jotta voidaan pelata sarjaa nimeltä Mestis. Se, tarvitaanko rahan haalimiseen uusia nimiä, onkin yksi iso kysymys. Ovatko vanhat parrat jo liian tuttuja naamoja rahankeruulla?
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Puheenjohtajat voivat olla aivan toista maata!!! " - Mestis siintää tavoitteenamme. Hihat on organisaatiossa kääritty jo nyt kyynärpäihin asti, ja seuraavaksi hihat kääritään olkapäihin asti, puheenjohtaja Palomäki alleviivaa."

Meillä vissiin vedetään hihoja jo tumppujen päälle.

Hys hys Elina, RoKi nukkuu...

Eihän RoKilla tule olemaan hätäpäivää kevään koitoksissa eikä kabinetissa. Puheenjohtajan viime keväänä julkisessa mediassa lupaamat vahvistukset jäivät tulematta, joten ne 50 K€ varmaankin käytetään nyt tänä armonvuonna. Lappeenrannassa tuleva tj. jo käärii hiojaan, että pääsee ensi kauden Mestisjoukkuetta kasaamaan.

Siinäpä sitä taas tulikin... Muniinpuhaltelijat rules!
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En kyllä tiedä miten tähän enää posiviitisesti suhtautuu. Tämä puuhastelu alkaa oikeasti saamaan todella surulliset piirteet, ei tempun temppua ole konttori tänä kautena saanut aikaan. Joukkuetta ja valmennusta ei voi syyttää, pojat vetää 110 taulussa reenistä peliin ja pleijareihin ollaan saamassa kotietua. Joukkueella joka uskottiin runkosarjassa koko sarjan viimeseen kolmannekseen, täälläkin kirjoittavien asiantuntijoiden toimesta.

Toimiston munattomuudet 2014-2015
1. Ottelut, mainostus tapahtumiin on minimissään. Luotetaan että kyllä ne samat 500 tulee vaikka ei tehdä mitään. Näinhän on käynyt mutta yleisö KA on pienentynyt kausi kaudelta. Mitä tekee Kukkolat ja muut ikivanhat patruunat; ei ole tehnyt hevonp*rsettä tapahtumien mainostamisessa muualla kuin väsynyt ilmoitus Lapin Kansassa. Missä on tienvarsimainokset jotka jopa Kuusamossa II-divari joukkueelta löytyy. Missä on mukaansa tempaavat teemat jotta uusia katsojia saataisiin tulemaan? Tämä NaBen veto keskiviikkona todisti että kiekolle on kiinnostusta Napapiirillä edelleen, 3 päivän pieni vouhotus ja ale lippu niin tonni rikki. Löytyi uusi 500 katsojaa, mutta tämä oli varmasti NaBen tuoma asia jossa markkinoija halusi vastinetta mainokselleen. Tällä kaudella suomisarja on ollut kilpailullinen ja hyvä tasoinen sarja jossa urheilullisuus on parhaimmalla tasolla. Viimenen karsii alas ja voittaja saa hakea ylös. Toki tämä Liigan ja Mestiksen kabinetti show vaikuttaa nousun osalta SS:äänkin mutta silti tasainen ja urheilullinen sarja.

2. Lupaukset, jopa valmentaja Hirvonen lupaili että pelaajia hommataan koska loukkaantumset sotkee. Joka kaudella on tavoitteena MESTIS, missä tämä on näkyny viime kausin? Onko konttorin sedät tehneet ison tavoitteen eteen mitään muuta kuin istuneet pakolliset kokoukset ja imeneet peukaloa. Viime kaudella todellinen lurpsahdus kun voittaja olisi saanut painella suoraan Mestikseen vaan me nukuttiin siirtoikkunat niinkuin useana kautena peräkkäin ja Keupa paineli sinne missä me oltaisin oltu 10ke panostuksella. Nyt tänä kautena on luvattu 3 paikkaa josta taas voittaja saa anoa. Kauden alussa kerrottiin taas vanha tuttu slogan: "Mestikseen, minneppä muualle". Mitä on tehnyt konttori? Ei taaskaan mitään, en yhtään liikettä siihen suuntaan ole nähnyt. Toki sen ne vissiin sai aikaiseksi että lappu lähti ajallaan kabinettipaikkojen haussa mutta entä se varmin eli urhelullisuuden kautta jaettava paikka?! Hirvonen järkkäili kesällä pari viikkoa tru outtia että saadaan rosteri täyteen. Vanha runko sanoi kattovansa riittääkö aika, no ei vissiin riittänyt mutta ei johto kuuleman mukaan kovin hanakkaasti poikia kosinut.
Nyt jos koskaan mahdollisuus mennä takaisin Mestikseen koska niinhän konttorin sedät sanoi että sinne halutaa mutta paskat tästäkin. Rosteri täynnä ja alkukausi pataan että kolisi. Mitään liikettä ei tehty että oltaisiin hankittu hieman kokeneempaa ja taidokkaampaa pelaajaa jotta kurssi kääntyisi. No onneksi se kääntyi kun limitillä pelaava nuori joukkue sai onnistumia mutta maksimilla mentiin ja mennään joka voitto. Särkymävara oli nolla ja mitä se on nyt?! Se on -10. Meillä on kaksi siis kaksi oikeaa sentteriä tällä hetkellä, saadaan jalkeille 3,5 ketjullista pelaajia kun Rebelisistä laitetaan pari "poikaa" 4 ketjuun imemään tuppia. Kentälle ei oo asiaa koska ei riitä taito, vauhti eikä ole siihen sentteriä. Siirtorajaan on päivä, Hirvonen etsii vahvistuksia jotta saataisiin rosteri täyteen kun ne loukkaantumset nyt vaivaa. Keupalaisia kävi pari miestiä josta olisi voitu loppukaudeksi tarjota sopimusta, molemmilla kuulemma oli halua pelata kun eivät mahdu Keupan rosteriin. Ei tarjottu, kiitos kolmesta pelistä ja menkäähän takaisin Keuruulle. Win win tilanne molemmille, Keupan miehet saa pelata ja me vahvistutaan vaan ei.
Sitten tämä Kostamojen ja Vessejen houkuttelu Kekistä. Kaikki halusi tulla takaisin joulun jälkeen, Keki oli erimieltä ja vaati VALTAVAA siirtokorvausta. No kuulemma ei maksella koska luullaan että kyllä se Keki kättelee meille pelaajat! No ei kätelly vaan latasi pojille hinnan eli 1000e pär nokka. Tätä rahaa ei makseta vaan näillä mennään. Pienellä vaivalla meillä olisi ollut mahdollisuus hankkia kevääksi Keupasta taitava sentteri, sitten Kostamo, Inkeröinen, Wedman ja Laakko ja vaikka Iivarikin jos pojan selkä kestää. Taas olisi varmaan ollut kyse 10ke panostuksesta ja joukkue olisi todella isku kykyinen kun kuukausi olisi ollut aikaa treenata kuviot kuntoon. Ei, meidän konttorisedät vaan puhistelee päätään että on iso summa tuollainen. Jos me oltaisiin markkinoitu ottelutapahtumat viimesen päälle ja saatu KA nousemaan vaikka 50-10 niin tuo summa olisi kasassa mutta eihän meän sedät kehtaa alkaa hommiin ja ideoimaan.

3. Fanituotteet. Tästä ei viitsi edes puhua, onko sellaisia jossakin tarjolla?! Hallilla väsyneessä kolossa jossakin ottelussa se voi olla auki, yleensä ei. EI hyvä Sylyvi. Joku urheiluliike tai vaikka se spice ice ottaisi pienen nurkan perustuotteiden kanssa josta saisi aina niitä. Pelipaitoja, huiveja, hupareita, lippuja ja loistavia vilttejä. Hallille valjastaisi sen "vastaanottopisteen" lasilla jossa tuotteet ohintojen kanssa näkyvillä ja vaikka kyltti että avoinna pelien erätauolla. Myyjä talkoona ilmaiseksi peliin kunhan myy tauolla tuotteita, joita saa käteisellä tai kortilla. Eihän meän sedät saa edes näin pientä asiaa kuntoon. Tarjouksia sitten keväisin jolloin aurinko paistaa pleijarit maistuu, siinä saattaa pikku soosissa oleva Ranualainen ostaa putiikin tyhjäksi paksulla pörssillä.

4. Puheenjohtajat?! Tähän ei viitsi aikaa haaskata, ei sellaista ole eikä näytä tulevankaan.

Mitä täällä pitää tapahtua että tuolla joku oikeasti tulee edustuskiekon kasvoiksi ja alkaa tehdä jotain asioiden eteen?! Tämä on niin väsyneiden eläkeukkojen näköistä hommaa kuin olla ja voi. Yhdessä Santa Sportin kanssa voitaisiin tehdä paljon edustuskiekon hyväksi kunhan "siniselle" puolelle joku innokas, fiksu, ulospäin suuntautunut kaveri ottaa vetovastuun. Laitan sen ensijouluksi jo pukin listaan jos jokin toive tältä osin joskus toteutuisi. Kukkolat, Mikkolat ja muut väsyneet patut, teillekkin minulla on toive. Siirtykää Kuusiselän residuumille harrastamaan, siellä voitte näivettää ja maaduttaa hyviäkin tuotteita koska ihmiset on hylännyt ne jo.

Joukkueelle, valmentajineen sekä kanssa eläjille tsemppiä loppu kaudeksi. Kevät on kiekon juhlaa, toivottavasti mennään pitkälle vaikkei sedät mitään teekkään.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
”Urheilun tuntua RoKin peleissä kyllä on, mutta ei urheilujuhlan”. ”Tulenkantajien lisäksi noitarummut katsomoon”.”Jääkiekossa ei kuitenkaan haittaisi, jos vierasjoukkueilla olisi ylimääräistä pelkoa”. Lapin Kansa kirjoittaa tällä tavalla.

Kaukana ovat ajat, jolloin rummut pärisivät ja poronkellot kalkattivat. Toivottavasti tunnelma ja pelko palaavat Lappi Areenalle. Katsojien on vain tehtävä kaikki itse, koska RoKin organisaatio ei laita tikkuakaan ristiin yleisön viihdyttämiseksi. Kukkolasta ei tähän ole, joten se toimitusjohtaja pitäisi saada, mutta emmepä me asialle mitään voi. Ainut mitä voimme tehdä on äänestää jaloillamme, jonka suurin osa RoKin entisistä kannattajista onkin jo tehnyt. Eihän se urheilujuhlan tuntu sillä parane, että väki vähenee, mutta sitä saa organisaatio mitä tilaa.

Alla oleva linkki vie aikaan, jolloin kaikki oli vielä toisin.
Rovaniemen kiekko (Lätkässä Lappiin) - YouTube
 
Viimeksi muokattu:
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Olen ollut aistivani, että kyllä Lappi Areenalla pelko on ollut käsinkosketeltava tänä vuonna, sieltä huokuu kannattajien keskuudesta pelko "Ei tästä mitään tule". No kaikesta huolimatta RoKi ängesi kirkkaasti pudotuspeleihin niinkuin ennen Joulua tuonne Suomisarja-ketjuun veikkailinkin. Turha masennus pois kevät auringon avulla, RoKi pärjää nykyiselläkin johtoportaalla tai siitä huolimatta. Toivottavasti sijoitukset sarjataulukossa menevät niin, ettei Porvoon rahaseura Hunters joudu tuplaamaan kauden budjettiaan Rovaniemelle suuntautuvien bussimatkojen kustannuksien vuoksi ainakaan pudoruspelien ensimmäisellä kierroksella. Tsemppiä Rovaniemelle kevään peleihin.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Oli kyllä aitoa, tunteikasta ja paikoin hirtehisen hauskaakin tekstiä tuo jmexelin eilinen pitkä avautuminen yllä, täytyy sanoa! Harmillista on Suomi-sarjan ja pienempien seurojen ystävänä todeta se, että edes tällä yleisöpotentiaaliltaan kenties sarjan ykkösseurallakaan ei ole tämän enempää paikallista näkyvyyttä ja tekemisenmeininkiä. Ei tässä nyt näin helpolla pitäisi antautua, vaan vähän enemmän julkisesti rummuttaa siitä, miten SS on raikas, halpa ja urheilullinen paikallisvaihtoehto suljetuille kabinettiliigoille tai NHL/KHL:n etävahtaamiselle. Voisi hyvin istua ajan henkeenkin tuollainen "alekiekko" ja uutta yleisöä voisi helpolla näin löytyä, ellei Suomi-kiekon yleinen imago olisi ollut jo pitempään laskussa, syistä jotka lienevät hyvin tiedossa.

Mutta RoKIn kannalta hyvältä näyttää sekin, että Kaarina kaatui eilen peräti 7-0. Jo pitemmän aikaa kun Kaarina on ottanut aika siistejä tappioita eikä tuollaisia rökäleitä.. Mutta se on toisaalta ollut jo VG:nkin ajoilta periytynyt pitkä varsinais-suomalainen linja, että bussikilometrit painavat ja Rovaniemellä romahdetaan huolella.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Hockey Oyn hallituksen pj Kukkola on selvästi tällä kaudella pitämässä välivuotta. Viime kaudella vielä yritettiin, hankittiin Huumosen tilalle maalivahtia (joka ei tosin ihan osunut, mutta yritettiin) ja palkattiin toimitusjohtajaa (joka tosin lopetti, mutta palkattiin kuitenkin). Tuon jälkeen on selvästi ollut sellainen vuosi, että tehdään juuri sen verran että homma pysyy hengissä. Nyt on aiheellista kysyä a) mitkä ovat taloudellisen panostuksen välivuoden todelliset syyt b) onko Kukkolalla halua panostaa jatkossa enemmän c) mistä löytyy uusi hallituksen pj, jos Kukkolaa ei kiinnostakaan? Sanoisin, että uuden tahon mukaan saaminen on äärimmäisen vaikeaa, mutta jos Sepolla ei aika ja kiinnostus riitä, niin mikä muukaan neuvoksi? Toisaalta vielä voidaan spekuloida sellaista, että hallitus on päättänyt katsoa mitä jää käteen villien korttien kanssa. Olemme melkoisella varmuudella Top neljän arvioitavan joukkueen joukossa, mutta kun paikkoja on vain 2-3, niin tässä on omat riskinsä. Mutta siis ehkä ne aikovat katsoa miten tuossa käy. Jos villikortti saadaan, niin sittenhän riski saattoi kanttaa. Mutta muuten ei. Kannattajat tässä tietenkin roikkuvat pitkässä hirressä, mikä on perseestä. Henkilökohtaisesti toki aivan sama, tehkööt pahimpansa, mutta minuahan eivat saa pois hallilta.

Pitää kuitenkin nostaa vähän positiivistakin esille. Joukke pelaa hyvin. Kahdeksas voitto putkeen, ja pahimmillaan 10 sija on vaihtunut varmaan Poff paikkaan. Kotietu olisi tärkeä saada, ja se on omissa käsissä. Tosin heti ensimmäisellä kierroksella tulee vaikea vastus jokatapauksessa vastaan. Mutta pelillinen ilme on sen verran hyvä, että hyvillä mielin voidaan pudotuspeleihin lähteä. Eli tasan päinvastoin kuin vuosi sitten.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Rokilla todella hyvä peli-ilme päällä ja varmasti yksi vaikeimmista playoffs vastustajista ei niinkään maantieteellisyyden takia vaan nimenomaan pelin takia. Jätkillähän näyttää kulkevan mahtavasti! Toivottavasti ukot säilyy terveenä. Pakko leikkiä ajatuksella, että jos nykyisessä joukkueessa olisi vielä viime kausien tehoäijät ikeröiset ja kumppanit....huhuh
 

Feel

Jäsen
Suosikkijoukkue
alasarjojen pienet seurat
Pakko leikkiä ajatuksella, että jos nykyisessä joukkueessa olisi vielä viime kausien tehoäijät ikeröiset ja kumppanit....huhuh
Ainakin lauantaina näytti Inkeröisen ja muiden "Rokilaisten" liike sellaiselle, että pärjäisi hyvin myös Suomi-sarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy