Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Vauhdin hurmaa. Tässä sarjassa ja tässä lohkossa ei puolustamalla pärjää (Hermes). Jääkiekko onkin maalintekopeli, joten verkot tötterölle ja pisteet kotiin. Tällainen pelitapahan käy RoKille kuin tumppu kätteen. Kyllähän joku valmentaja voisi kuolla sydäriin tällaista “vauhdikasta” kiekkoa seuratessaan. Eilenkin tehtiin 4 pelissä 48 maalia eli keskimäärin 12 maalia per peli. Kyllä jalkapallofanit ovat kateellisia. Jatketaan vaan samaan malliin ja kilpaillaan sillä, että tehdään yksi maali enempi kuin vastustaja. Silloinhan on aivan sama kuinka paljon omissa soi. Eipä silti ei meillä taitaisi muuta mahdollisuutta tällä hetkellä ollakaan.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Kyllä noilla näytöillä (tilastoseurannan mukaan) RoKin pitäisi ykköslohko selvittää ja edetä varsinaiseen Suomi-sarjaan. Nyt on hyvät saumat pistää peli selväksi alkulohkon suhteen, kun Torniossa peli ja sen jälkeen neljä perättäistä kotipeliä.

Tietty RoKi on nyt hyvällä hyökkäyksellään(?) voittanut pelejä, mutta tosin parannettavaa kai olisi, jos laukaisutilastoja katselee. Tuntuu, että RoKi laukoo vastustajaansa verrattuna vissiin joka pelissä kauhean määrän enempi, mutta silti tulee tosi tiukkoja pelejä.

Kertooko se nyt siitä, että RoKi ampuu joka paikasta (oli sitten vaikka nollakulma ja siltä tuntuu vaan että parempi yrittää) vai onko sitten laukaisutarkkuus hyviltäkin paikoilta vaan heikko?

Varsinaista Suomi-sarjaa ja etelän joukkueita (HC Luvia, Ketterä, KJT TuusKi?) odotellessa. Onko RoKin taloudellisesta tilasta kuulunut mitään? Koska olisihan se sääli, jos nyt hyvin alkanut kausi pilaantuisi sen takia.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Onko muuten kenelläkään tietoa tästä Lappeenrannan lahjasta meille? Hoitaako hommat etä-, oto-, vai kototöinä?
Vitun, vitun vittu! Nyt se sitten velliperse on tehnyt sen mikä olisi pitänyt tehdä ennen kuin Rovaniemelle suuntasi. Ainut joka RoKissa kiekosta tiesi oli Kalle. Meillä on hallituksessa täysin tumpusta olevia henkilöitä. Eivät tajua yhtään kiekosta. Palkata tommonen juoksupojaksi, joka ei pane yhtään vastaan typeryyttä, mutta nostaa kuitenkin palkan. Jeesus Kukkola, jos pelaat jääkiekkobisnestä, niin hanki kunnolliset avustajat, kun et itse tiedä mitään. Vittu tästä tulee täysi paska, kun hommaa hoidetaan Lappeenrannasta sivutoimisenaetätyöntekijänäkotoakäsin. Jestas sentään, me kuulumme amatöörisarjaan tasolle divisioona IV.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Nonniin, sinne meni Kallioniemi varmisteleman itselleen paikkaa Lappeenrantaan. Odottelinkin jo, että milloin tällainen uutinen pamahtaa ilmoille. Ymmärrän kyllä, että uppoavasta laivasta tekee mieli paeta, mutta todelliset miehet tekevät hommansa kunnialla loppuun saakka.

Kyllä tuo Rokin toiminta on aina vaan, vuodesta toiseen, melkoista sirkusta. Kuka nyt johtaa? Ilmeisesti palataan vanhaan (vieläkin paskempaan) malliin, jossa puuhastelijat tekevät sitä mitä osaavat ja jaksavat, eli eivät sitten kerrassaan mitään, mikä veisi hommaa eteenpäin.

"On paljon suuria johtajia, jotka saavat ihmiset tuntemaan itsenä pieniksi. Todella suuri johtaja on se, joka saa ihmiset tuntemaan itsensä suuriksi!"
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Nonniin, sinne meni Kallioniemi varmisteleman itselleen paikkaa Lappeenrantaan.
Ymmärrät varmaan, että jos on kannattanut RoKia Lapinaukealta 1979 asti, niin ottaa kattilaan. Pitikö tänne hommata Lappeenrannasta täysi nolla saamaan meidät täystuhoon. Lainaan ystäväämme Kyynhakkelia “Notta ristus, vois olla paree kun ei täs mielentilas kirjoittaisi mitään... “
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onkos se nyt sitten sata varmaa, että tuo Kallioniemen kuukauden sopimus SaiPan markkinoinnin apuna muuttuu jossain vaiheessa kokoaikaiseksi? Julkisuudessa on vain kerrottu että kyseessä on kuukauden keikka, joka tuo vähän lisäliksaa puolella palkalla olevalle toimitusjohtajalle.

Toki se, että seuralle riittää vain osa-aikainen etänä töitä tekevä tj osoittaa, että taloudellinen toimeliaisuus ei ole hirvittävän korkealla asteella. Voiko se suomisarjassa paljoa enempää ollakaan, jää nähtäväksi. Kyllähän tuota mieluiten näkisi positiivisempiä signaaleja toimistolta, mutta tuskinpa niitä kuuluu ennen vuodenvaihdetta?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Non niin vihelletääs aikalisa ja istutaan persiilleen. Noin, hyvä. Nyt hetki hengitettyä voidaankin siirtyä Rumpuryhmän sivuille ajankohtaista osioon ja lukea Kallioniemen haastattelua aiheen tiimoilta. Kiitos.

http://www.rumpuryhma.com/ajankohtaista.html
Kiitos, Hepe ja terveteluoa joukkoon veikeään!

Lueskelin joskus Rumpaliryhmän sivuilta, että Raattama on nähty jo jäällä, mutta kysymys kuuluukin, että milloin mies nähdään tositoimissa? Onko totta, että Jallua ei nappaile pelata vieraspelejä laisinkaan? Joku myöskin heitti, että mies palaa vasta varsinaisessa suomisarjassa. Taitavat olla vain huhuja, joita tuuli kuljettelee.. :)
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kiitos, Hepe ja terveteluoa joukkoon veikeään!

Lueskelin joskus Rumpaliryhmän sivuilta, että Raattama on nähty jo jäällä, mutta kysymys kuuluukin, että milloin mies nähdään tositoimissa?
Sitähän ei tiedä tuleeko mies enään (omasta mielestään) pelikuntoon. Uskaltaisi nyt kokeilla. Toisaalta kävihän Mikkolakin kokeilemassa vuosi aikaisemmin joukkueen kanssa jäällä, mutta ei sitten koskaan comebackiä tehnyt.
Petri Lukkarila, eli Luki, on sen sijaan lisätty jo joukkueen kokoonpanoon liiton sivuille, joten ilmeisemmin tämä 36-v veteraani sitten ottaa joukkueen "papan" viitan nro kuutoselta. Mitenkähän mahtaa Luki pysyä noiden nuorten vauhdissa mukana?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Tuolla rumpaliryhmän sivuilla huutelivat, että viikoloppuna olisi tarjolla uutta miestä. Ajattelin, että olisiko Määttä mahdollisesti suuntaamassa takaisin Rovaniemelle, kun sai kenkää laserista. Ainakin Vierola on tietääkseni Määtän kanssa hyvissä väleissä ja se voisi auttaa unohtamaan viime kauden sekoilut, joita edellämainittu pelaaja tuskin muistelee lämmöllä. Tornion pojat arvatenkin ovat miehen perässä, mutta kuka hullu siellä haluaisi viettää putoamisjuhlia keväällä! ;D Mutta, mutta....mieluummin ottaisin kuitenkin Raattaman Jallun pakin tontille näyttämään nuorille kavereille mallia. Tulehan Jallu takaisin!!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Maailmanlaajuinen pakkipula jatkuu, eikä käsittääkseni tällä tietoa RoKikaan ole pakkeja löytänyt. Toki materiaali on tällä hetkellä niin kapea (Torniossa jouduttiin pelaamaan kahdella ketjulla), että hyökkääjistäkin saattaa olla apua. Määttä ei kylläkään taida olla vielä ihan Suomisarja tasoakaan, ja jos tekee edelleen yhtä paljon kriittisiä kiekonmenetyksiä kuin edellisellä visiitillään, niin ei kiitos. Käyttöä voisi lähinnä olla kotiotteluissa, joissa häntä varmuudella voitaisiin peluuttaa vastustajan heikointa kentää vastaan, jotta syömähampaat saa huilata. Toki nykykatastrofaalisen kapea rosteri on niin kriittisellä tasolla, että Määttääkin voidaan joutua kokeilemaan.
Ilmeisesti nyt ollaan kuitenkin kokeilemassa vieläkin nimettömämpää, mutta ei ehkä ihan noin virherunsasta pelaajaa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Tuolla rumpuryhmän vieraskirjassa joku tietäjä tiesi sanoa, että Jallu reenaa joukkueen mukana ja hyppää mukaan kun varsinainen SS alkaa. Onko tästä tietoa kellään?
Jos "kappari" treenaa, niin tusin treenailee huvin vuoksi. Toivotaan, että Raattama on pelikuntoinen (omasta mielestään) ja näin mukana joukkueessa ehkä jopa viimeisissä alkusarjan peleissä.

Viikonloppuna on siis jo laskujeni mukaan mahdollista varmistaa suomisarjapaikka. Toisaalta vastustajat pelaavat varmasti täydellä sydämellä, sillä taistelu neljän joukkuun pääsystä antaa varmasti lisää säpinää vieraiden jalkoihin. Se voi asettaa Rokille kauden suurimman määrän kapuloita rattaisiin. Tiukkaa tulee olemaan etenkin sillä pelillä, mitä Roki esitti viimeisimmässä ottelussaan.

Lohko 3 vaikuttaa "todella kovalta" ja näkemäni perusteella siellä on 2-3 joukkueta, jotka ovat vahvistuneet muutamasta viime kaudesta ja se kertoo jo kaiken olennaisen. Kaksi muuta lohkoa ovat lienee samalla viivalla. Rokin on syytä saada niitä Kallionimenkin mainitsemia puolustajia vähitellen riveihinsä, ettei tarvitse käydä seuraamassa kevätpuolella liian murheellisena päästettyjen maalien saraketta..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Lohko 3 vaikuttaa "todella kovalta" ja näkemäni perusteella siellä on 2-3 joukkueta, jotka ovat vahvistuneet muutamasta viime kaudesta ja se kertoo jo kaiken olennaisen.
Kyllä. Jos 1 ja 2 lohkojen Suomisarjaan tuleviin joukkueisiin ei ala valumaan vahvistuksia, niin voi sanoa, että Suomisarjan kärjessä pitäisi olla 2-3 lohko 3:n joukkuetta. Kaikkea voi aina tapahtua ja yllättäjille voi löytyä tilaa.

Rokin lasken suoraan haastajan asemaan, vaikka muutama vahvistus rosteriin saataisiinkin. No, ensin on päästävä sinne kevätkauden SS:ään. Hiljaisuudessa on tullut Rokin etenemistä seurattua tällä kaudella ja mukavaa on, että nuorissa on potentiaalia ja näin ollen sarjasijoitus tämän kauden ennakkoasetelmiin nähden yllätys.
 

Westwind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Luleå
Rokin lasken suoraan haastajan asemaan, vaikka muutama vahvistus rosteriin saataisiinkin. No, ensin on päästävä sinne kevätkauden SS:ään.
Ensinnäkin, kevätkaudella ei ala SS vaan tulevalla marraskuulla. No, sinne RoKi toki menee.
Laskeskelin juuri tilannetta, jos nykyiset 1-4 joukkueet menevät SS:ään, niin RoKin linja-autolle tulee 14.484 km pelkästään paikkakuntien välimatkataulukon mukaan. Toki on kaksoisotteluja vieraskiertueella. Aikaa kuluu yli 200 tuntia istuen linja-autossa ja jos linja-auton saisi 1 euro / km, niin lähes 15.000 euroa pitäis pulittaa matkoista.
No, sehän ei ole poka mikhään.
 

Aikalisä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras kaikista
Jatko Suomi Sarjaan varma

Roki on tämän päivän ottelussa jo varmistanut paikan varsinaiseen Suomi Sarjaan. Semmoinen kutina kuitenkin on, että Rokin johto ei lunasta lupauksia vahvistuksista. Haaveissa on hyvä elää, mutta sanani voin syödä mikäli todellisia vahvistuksia joukkueeseen saadaan. Lupauksethan oli, että kun varsinainen Suomi Sarja alkaa, niin joukkuetta vahvistetaan huomattavasti.
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onnea Rokille suomisarjapaikan varmistamisesta! Fomin, Alanne, Kostamo -kenttä on edelleen kaikki kaikessa. Mestiksessäkin esiintyneet konkarit ovat olleet (taas) tänään ainakin tilastollisesti hieman pimennossa, vaikka siellä Rautakoski ja Sainio pääsivätkin pisteille. Paikalla olleet voivat tarvittaessa korjata olettamukseni. Inkeröistä ei ilmeisesti paljoa nappaile vieläkään vai onko kuntopohja ja harjoittelutausta vain kesän jäljiltä niin paska..?

Nyt voidaan lähteä pelaamaan vapautuneesti loppuja pelejä. Treenit voidaan niin ikään kiristää sekä määrällisesti, että tehollisesti sille tasolle, että polkeminen ei hyydy jatkossakaan noin kapella rosterilla. Jollei vahvistuksia kuulu, niin Roki joutuu kyntämään kovempia joukkueita vastaan kahdella-kolmella kentällä. Tuolla rosterilla ei neljän kentän pelistä tule muuta kuin sanomista (paljon päästettyjä omiin).
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onnea Rokille suomisarjapaikan varmistamisesta! Fomin, Alanne, Kostamo -kenttä on edelleen kaikki kaikessa. Mestiksessäkin esiintyneet konkarit ovat olleet (taas) tänään ainakin tilastollisesti hieman pimennossa, vaikka siellä Rautakoski ja Sainio pääsivätkin pisteille. Paikalla olleet voivat tarvittaessa korjata olettamukseni. Inkeröistä ei ilmeisesti paljoa nappaile vieläkään vai onko kuntopohja ja harjoittelutausta vain kesän jäljiltä niin paska..?
En tiedä, ei se Vessen tekeminen mitenkään huonolta näytä, mutta fakta on että FAK-ketju pelaa kiekkoa niin kuin sitä mielestäni pitääkin pelata. He ovat ketjuna paljon enemmän kuin osiensa summa. Eli n. viiden vuoden yhteispelin takia kiekko liikkuu välillä kuin punakoneella, sillä kaveria ei tarvitse hakea. Vastustajat eivät parhaillaan ehdi ollenkaan kiekolliseen kiinni, koska se kiekko liikkuu koko ajan. Onhan äijät kaikki pelimiehiä, mutta jos ketju särettäisiin ei tehoja tulisi samalla tavalla.
Inkeröinen taas pystyy kyllä pitämään kiekkoa vaikka kuinka kauan, mutta jostain syystä se jakaminen ei toimi vieläkään. Ei se välttämättä ole asenteestakaan kiinni, mutta ehkä jotain apinaa on selässä ja ketjukemiat ei ole ihan natsanneet, en tiedä.
FAKn ohella pitää sanoa, että Rautakoski on kehittynyt edelleen ja pelaa helvetin hyvin. Liike on (lähes) Fopan tasolla, ja se on paljon se. Ja tänäänkin teki oikean tahtomaalin. Toivotaan tosiaan, että Vesse & co pääsee ns. omalle tasolleen. Ei se mielestäni paljosta edes ole kiinni.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Ja jälleen on seurattu yksi sinisten peli tulospalvelun kautta. Onneksi palvelu ei tökkinyt tänään eiliseen tapaan. Pelikin on pysynyt numeroiden valossa pitkästä aikaa loppuun saakka kasassa. Hieman jo kirosin, että näinköhän nuorten miesten pokka pettää jälleen loppumetreillä, kun tuntui noita kakkosia satelevan.

Lohkon kakkossija on näin varmistettu ja parempaa tavoitetta ei lienee ole, kuiin lohkon piikkipaikan säilyttäminen loppuun saakka. Vesi kielellä odottelen jo suomisarjan pelejä, jolloin allekirjoittaneellakin on inhimilliset mahdollisuudet ajella ainakin KooVee:n, Luvian ja VG:n peleihin tarkastelemaan sinisten otteita.

Ja vielä...hienosti pelattu voitto tänään! Vastustaja tuli veitsi kurkulla, kun toinen (roki) oli jo varmistanut paikkansa suomisarjaan. Voittio tuli jälleen ja vain yksi maali omiin! Hatunnoston arvoinen suoritus, vaikka jäähypenkki olisi saanut kylmettyä tänään aivan rauhassa.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
eilinen jäähysuma lopussa johtui siitä, että vastustaja kaatui jäähän ennenkuin Rokilainen koskikaan ja sitten maattiin kentällä ja purtiin huulta, ja itkettiin. Ja tuomarit ei nähnyt yhtään mitään, arpovat ja arpovat ja antoivat vaihtopenkin huuteluiden perusteella jäähyjä. Joona aijoi yhden hermannin pystyyn ja tämä vastustaja jäi itkemään maahan, Joona jäähylle ja sit lopussa yksi vastustaja oikein hakemalla haki Joonaa ja saikin lopussa vedettyä Joonaa päähän, aivan selvää kostamista/käskyttämistä, säälittävää touhua
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itse ainakin olen ollut alkukaudesta positiivisen yllättynyt. Selvästi heikentynyt joukkue on pystynyt kohtuullisiin esityksiin. Pari peliä on vielä alkulohkoa jäljellä, mutta jatkopeleihin mentiin kyllä todella kevyesti käy kahdessa viimeissä ottelussa miten tahansa. Jatkosta ei uskalla kuitenkaan odottaa liikoja, sillä jotenkin on mahdotonta uskoa suomisarjan yleisen tason tippuneen samaan tahtiin RoKin yleisen tason kanssa. Kovasti tekee mieli olettaa pohjoislohkoa hieman köykäiseksi nyt Laserin poistuttua. Mutta ans kattoa, pelit ratkeavat kaukalossa, ja jos rosteriin vaan saadaan yhtään särkymävaraa, niin tuskin ainakaan ihan viimeiseksi jäädään.
Mutta sen verran pitää kehujakin antaa, että nuoriso on ottanut ison askeleen eteenpäin niin hyökkäyksessä kuin maalilla. Vaikeaa tietenkin verrata, mutta FAK-ketjusta saattaa olla tulossa yksi joukkueen viime vuosien parhaista kokoonpanoista (ainakin hyökkäyspäädyssä). Ja Ruokasesta on kasvamassa voittava maalivahti. Pirttinen on välillä pelannut jopa vielä promillen verran paremmin.

Veteraaniosastossakin on pienen pieniä valon merkkejä. Jatkoajalle menneissä peleissä ja eilenkin kun tason nostoa vaadittiin saivat ottelun alussa hazardi syöttöjä tehneet Sainio ja Inkeröinen käännettyä rattaat korvien välissä oikeaan asentoon, niin että Illu teki 2-1 maalin ja Vesse oli värkkäämässä kolmatta. Nämä alkusarjan pelit eivät vaan näytä kokenutta kaartia kunnolla sytyttäneen, mutta toivotaan että parempaa on luvassa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mietin tässä miten joukkuetta voisi realistisesti yrittää vahvistaa. Todennäköisesti sitä rahaa ei ole pilvin pivein, joten yritin miettiä miten vähillä miehillä vahvistuminen voitaisiin toteuttaa. Tulin siihen tulokseen, että minimissään mikäli saataisiin kolme ukkoa, tilanne näyttäisi jo hitusen paremmalta. Tarvitaan sentteri, laituri ja ykköspakki. Tässä kokoonpano vahvistusten jälkeen:

1. Fomin - Alanne - Kostamo (taitaa Kostamo olla keskellä, mutta näin nimistä tulee FAK)
2. Inkeröinen - joku vähintään Vimparin tasoinen sentteri - Joona
3. Rautakoski - Sainio - X
ja vielä jarrukenttä:
4. Lukkarila - Tuunala - Mäkinen

Pakit

Ykköspakki - Joki-Erkkilä
Lovro - Laakko (Lovro on oppinut kiekotonta peliä, Laakko pystyy pelaamaan kiekollisena)
Kangas - Mäkitalo

Tällöin olisi vielä Kaisamatin ja Tirrin verran särkymävaraa ja lisäksi vielä omia junnuja. Tuon ei luulisi olevan aivan mahdotonta, joskin pakin saaminen voi olla vaikein kanto kaskessa. Sitä en ruvea arpomaan mihin tuolla(kaan) kokoonpanolla yllettäisiin, mutta ainakin saataisiin täydet neljä kenttää ja vähän särkymävaraa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Täällä asennoidutaan siihen, että vahvistuksia tullaan tuskin näkemään kovin suurissa määrin, ehkei jopa lainkaan. Kiitollinen olisin kuitenkin sentteristä, ja muutamasta pakista. Todennäköisesti tämä on kuitenkin liikaa vaadittu, mutta onahan se näin joulunkin lähestyessä metkaa unelmoida. Mestikseen ja karsintoihn ei ole tuolla rosterila asiaa, sen tietää jokainen.

Toivotaan nyt ainakin, että kaikki nykyiset jatkavat kevääseen saakka ja Raattama tulisi vielä mukaan. Tuolla Rumpuryhmän sivuilla näyttävät kirjoittelevan Ahmojen jäävän suomisarjakarsintojen ulkopuolelle. Näinköhän Vierola pommittaa "poikia" puheluillaan ja viesteillään sen verran, että saamme joululahjoja jo etuajassa..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

ykköstykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
1. Fomin - Alanne - Kostamo (taitaa Kostamo olla keskellä, mutta näin nimistä tulee FAK)
2. Inkeröinen - joku vähintään Vimparin tasoinen sentteri - Joona
3. Rautakoski - Sainio - X
ja vielä jarrukenttä:
4. Lukkarila - Tuunala - Mäkinen

Pakit

Ykköspakki - Joki-Erkkilä
Lovro - Laakko (Lovro on oppinut kiekotonta peliä, Laakko pystyy pelaamaan kiekollisena)
Kangas - Mäkitalo
Minkä takia Mäkinen nelosessa? :O
 
------Seurassa vitutus tiivistyy------

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
KooKoo - SaiPa
 • 1.30
 • 6.50
 • 7.10
Kärpät - JYP
 • 1.36
 • 5.90
 • 6.30
Pelicans - HIFK
 • 2.05
 • 4.15
 • 3.00
Sport - KalPa
 • 3.85
 • 3.95
 • 1.82
Ässät - Lukko
 • 3.62
 • 4.10
 • 1.84
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy