jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt se on nippu tiiossa millä mennään kevättä kohti. Tyytyväinen olen vaikka sentteri jäi tulemattakin(Tuli huudettua pakin ja sentterin perään). Ovi ei käynyt kun kerran sisään ja ketään ei lähtenyt. Saavatpa nuoret jullit näyttää mihin asti rahkeet riittävät, pilvilinnoja ei rakennella vaan peli kerrallaan ja katotaan toukokuussa missä ollaan.

On ollut kyllä tämä kausi hieno tähän asti, keväällä viimesen pelin jälkeen oli mieli melko matala että eihän tästä enään mitn tuu mutta niin vain on ollut mahtavaa seurata nuorentuneen joukkueen ilmettä koko kausi. Nautitaan keväästä ja tulostaulu näyttää mihin riitti, toivottavasti sama ilme joukkueella jatkuu, kotiyleisö sais vaan alkaa hakkaamaan käsiä yhteen hiukan aktiivisemmin kun pelit kovenee. Toki ei ihan voi moittiakaan kun joka matsi hipoo lähellä tonnia yleisössä mutta kovin tuntuu aktiivisyys jäävän pubin puolelle. Rurylle "ropsit" ;) hengenluonnista, nyt se pitää tarttua loppuihinkin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ovi ei käynyt kun kerran sisään ja ketään ei lähtenyt. Saavatpa nuoret jullit näyttää mihin asti rahkeet riittävät, pilvilinnoja ei rakennella vaan peli kerrallaan ja katotaan toukokuussa missä ollaan.
Itsellä oli koko ajan pelko, että FAK-kentästä lähtee pelaaja tai pari. RoKin onneksi esim. Kajaanilaisilla ei tainnut olla kauhean suurta budjettia vahvistusten hankkimiseen. Se, että tammikuun siirroissa jäätiin plussan puolelle on kyllä mainio asia tässä taloudellisessa tilanteessa. Ei tainnut muutenkaan kauheasti ovet heilua suomisarjaseuroissa tai monessa muussakaan seurassa. Taitaa olla maassa raha edelleen tiukassa.
Heikosta taloudesta kertoo sekin, että RoKin velkasaneerausta vastustanut PoMi on nyt vuorostaan joutunut hakeutumaan velkasaneeraukseen (linkki uutiseen). Kovaa on elämä.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Täytyy tosiaan olla positiivisilla mielin, sillä kukaan pelaajista ei tiettävästi jättänyt Rokia! Itsekin "vaadin" jossakin kohtaa ainakin sitä sentteriä ja pakkia, mutta eiköhän näilläkin pärjätä. Toivotaan, että Kluukskeri nostaa tasoaan! Raha on tiukassa muuallakin, koska paljon taisi jäädä (keskustelujen perusteella) monella joukkueella kaivelemaan mahdollisten vahvistusten valuminen muille vesille.

Muistelen ihmeissäni, kuinka nousujohteista Rokin toiminta on ollut läpi kauden. Joukkueella oli syksyllä pelottavan kapea materiaali. Rahaa ei löytynyt taskusta retosteltavaksi saakka ja Rokin vetovoimaisuuskin tuntui olevan hieman alamaissa. Kun verrataan sen hetkistä tilannetta tähän päivään, niin ei ole syytä valittaa mistään. Nooh, yleisö tosin voisi ottaa kädet pois munista ja heittää ennakkoluulot helv..tiin! Taputusta ja hillitöntä alämölyä kehiin, jotta joukkue saa kaiken tuen!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Siirtomylläys(jos sitä sillä voi kutsua) on nyt takana ja pelit jatkuu. Lauantaina Lappi Areenalle saapuu luvian pojat ja viihdettä on taas tarjolla. Luviallekkaan ei juuri tainnut lisämiehiä tulla ja joukkue on sijoittunut ss:n häntäpäähän kahden toista pisteen saaliilla. Joukkueen recordi ei ole mairitteleva mutta ylimielisyyteen ei ole varaa. Joukkueella on kovia pistenikkareita ja tyrmäys tulee jos leuka ylhäällä lähetään kehään.

Sinisten luistin on siis liikuttava jos meinataan voitto ottaa. Joissakin peleissä ollaan viikon paussin jälkeen oltu melko unessa mutta toivottovasti tämä on nyt korjattu. Fomin-Alanne-Kostamo on pitänyt hurjaa tahtia viime matseissa on pojilla tuntuu homma kulkevan. Päinvastoin on ollut Vessen sikermä, taikurin vitja on ollut unessa ja johtuen itse maestron heikoista esityksistä, liekkö johtunut loukkaantumisesta mutta tahmeaa kuitenkin. Esille hyvistä suorituksista pitää myös nostaa "pappa-kolmikko" Joona-Sainio-Rautakoski, varsinkin viimesin nimi on ollut vireessä ja pelko olikin miehen siirtymisestä Hokkiin tai Keijoihin, mutta onneksi jäi. Hyökkäyksessä siis odotetaan Inkeröisen tehot takaisin, junnuketjulla omapää puhtaana ja kun muut pitävät tasonsa niin limppua kaivetaan Luvian rysästä monta kertaa.

Pakisto sai vahvistuksen, toivotaan että turun kasvatti alkaa pelaamaan tasollaan. Pelimiestä luulisi miehessä olevan ja voi nousta puolustuksen liideriksi. Muut ovat hoitaneet leiviskänsä ja varsinkin kiekollinen pelaaminen on rohkeaa ja roiskaisuja harvoin näkee. Hyvien rintamahyökkäysten takana onkin ollut puolustajien riisto, nopea kääntäminen sekä siihen laadukas eka syöttö niin kaverin maalille on menty lujaa. Laamasen kiekko varmuus ja kaukkismainen kieputtelu välillä luo tykytyksiä mutta on tullut pari hienoa maaliakin. Veskan roolissa varmaan pelaa Pirttinen. Ketjut omasta mielestä(Eero lue tämä;):

Joona-Sainio-Rautakoski
Kluuskeri-Lovro
Alanne-Kostamo-Fomin
Laakko-Lukkarila
Mäkinen-Inkeröinen-Erkkilä
Kaisamatti-Joki Erkkiöä
Järvelä-Tirri-Timonen
Mäkitalo

Arvioin että Rollo vie Luvian 5-2, Vesse 2, Rautakoski 1, Alanne 1, Kluuskeri 1
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Itse olen sitä mieltä (ilman ylimielisyyttä), ettei Luvia saa ensimmäistäkään maalia, mikäli pelaa omalla tasollaan, joka ei ole päätä huimannut. Rokin täytyy olla viikonloppuna todella huono, mikäli se ei saa kaikkea kolmea pistettä. Kluuskeri oli muuten muistaakseni jossakin vaiheessa syksyllä "Luvian miehiä". Mahtaa vierasjoukkuetta potuttaa, kun kala uikin napapiirille.

Toivotaan, että sininen takki pysyy ylintä nappia myöten kiinni ja vastustajan maalivahti kaivaa sitä myöten kiekon selkänsä takaa tarpeeksi monta (7-10) kertaa.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jäläkijunaraporttia, lauantain peli oli kaikessa tylsyydessään selvä kymmenen minuutin jälkeen. Kotijoukkue tuli semmosella luikkarilla kaukaloon että ei ollu Luvian poijalla mitn mahollisuutta pysyä kyyissä. Ensimmäinen kaappi tulikin jo vajaan kahden minuutin jälkeen kun "Luttinen" alkoi lupastaa odotuksia ja laittoi tarkalla sijoituksella kiekon rinkkaan. Allekirjottaneen epäilys taikurin pelitason kohenemisesta alkoi siis yliodotusten. Rautakoski ja nuorukaiset sitten iskivät 3 maalia ennen erän puoliväliä ja mv Jylhä liukui vaihtopenkille.

Veskan vaihto ei piristänyt paljon Luvialaisia vaan Roki pelasi loppupuoliskon tutuksi tulleella tehottomalla ylivoimalla. Naureskeltiinkin että vastustajan kannattaa rikkoa ja pelata aaveeta kun ei sininutut saa ylivoimaa toimimaan huonostikkaan. Kiekko tulee alussa hyvin alueelle mutta suoraviivaisuus puuttuu ja kiekkoa yritetään kuljettaa maaliin. Muutaman laukauksen Laakko paukautti mutta täysillä ja metrin yli. Miehellä on kyllä hyvä lyöntilaukaus mutta osote puuttuu, on hienoa olla maskimiehenä kun tulee sataaviittäkymppiä naaman korkuisena.

Toisessa erästä jäi melko pelailun maku, joitain hienoja sommitelmia mutta näissäkin homma meni "riplailuksi", omassa päässä nukuttiin ja onhan nämä veskoille vaikeata pelejä kun muuan laukaus ja sitten kun paikka tulee niin aina paukahtaa. Erän ainoita valopilkkuja Rautakosken YVee maali. Vastustajan "kakkosveska" Ringbom pelasi kyllä mallikkaasti ja oli huomattavasti terhakkaampi maalivahti kuin virkaveljensä. Erä ansaitusti 2-2.

Kolmannen erän aluksi nähtiin todella törkeä temppu Luvian Ahlforssilta, vihellyksen jälkeen poikittaisella Erkkilä suoraan naamaan. Taneli pojalla paloi luumu kun maalinhimoinen Ranuan poika survoi irtokiekkoa perukoille, tuli katottua tuomarin kanssa samasta kulmasta ja kiekko oli pelattavissa joten olisi ollut varmaan suotavaa auttaa veskaa eikä rueta tarjoamaan kakkosnelosta kun viimein Ringbom sai kiekon alleen. Erkkilä kyllä lopetti temuamisen heti kun mv kiekon haali alleen. Temppu oli sen verran luja ja törkeä että isommankin rangaistuksen tästä olisi voinut jakaa, Vesse kävi sitten samassa nujakassa nyrkkeilemässä kakkosen mutta eipä nämä jäähyt joukkuetta auta kun taas oli YV sekaisin. Kolmas erä oli taas Rokilta hyvää peliä mutta Ringbomin hyvät torjunnat piti maalilukemaan yksinumeroisena. Alanne ja Erkkilä tekivät vielä reput mieheen sekä Luvian Ahlfors onnistui käyttämään mailaansa siihen mihin se on tarkoitettu ja loppulukemat 8-3.

Toivotaan että Eero saa suoraviivaisuutta ylivoimaan, pelit vain kovenee kevään mittaa ja jos nämä mahollisuudet jätetään käyttämättä niin annetaan kaverille paljon eteen. Hommassa on mielestäni siirtelyn maku ja ei oikein tiedetä kenen pitäisi kiskasta kiekkoa maalille. Laakko nyt uskaltaa kokeilla mutta lyhennä kaks niin menee putken alle. Vessen puikko alkaa kirjoittaa kevään lähestyessä, nyt tehot 1+2 muuten kentän peli ei ole alkusarjan iskussa. Sainion kenttä parantanut eniten, Rautakoski on oivassa vireessä ja kiekko menee reppuun hyvällä rosentilla myös "pooka" alkaa syttyä. FAK tuttuun tyyliin hyvä molempiin suuntiin. Junnu kenttään oisin toivonut Mäkitalon tilalle Timosta mutta estääkö olkapää pelaamisen, Kapteeni pelasi loistavan pelin ja itsevarmuus paistoi kun Kluuskeri luuti kaverina, ansaittu paras pelaaja. Pirttiselle taas vaikea peli mutta hiukan epävarma maku.

Viikonloppuna pari peliä ja kun ne jaksetaan hoitaa kovalla rosentilla niin on helpompi lähteä viimeseen kolmen turneeseen etelän lämpöön. HCK on parantanut paljon niin kotipelejä ei pidä mennä sössimään. 9 p kaulalla on mukava lähteä vierasturneelle. KiiponRokin!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Jääkiekkoliiton siirtolistan mukaan Lindström siirtyi saman tien HIFK:n riveihin.
Jännä juttu. Tuossa syksyllä oli samantyyppinen tilanne, kun Juha Kiilholma käväisi päivän Hokissa. Heti seuraavana päivänä hän siirtyi SaiPaan, joten ilmeisesti pelaajan "oletetaan siirtyvän" edelliskauden Suomen seuraan, jonka jälkeen hän siirtyy siiheen oikeaan seuraan. Tosin Juha Kiilholma päätti viime kauden Kärpissä, eikä Hokissa...
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Jännä juttu. Tuossa syksyllä oli samantyyppinen tilanne, kun Juha Kiilholma käväisi päivän Hokissa. Heti seuraavana päivänä hän siirtyi SaiPaan, joten ilmeisesti pelaajan "oletetaan siirtyvän" edelliskauden Suomen seuraan, jonka jälkeen hän siirtyy siiheen oikeaan seuraan. Tosin Juha Kiilholma päätti viime kauden Kärpissä, eikä Hokissa...
Tuohan on ainoastaan taloudellinen järjestely. On paljon halvempaa siirtyä maan sisällä seurasta seuraan kuin suora ulkomaansiirto. Mikäli pelaaja palaa seuraan, josta lähti ulkomaille, hän voi palata takaisin samaan seuraan ilmaiseksi(muistaakseni). Ellen nyt aivan väärin ole kuullut.

Mutta oli miten oli, niin ainoastaan seurojen taloudellisia kikkailuja ja pieniä säästöjä.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Roki käänsi sitten tänä iltana kelkkansa jälleen oikeaan suuntaan ja ainakin lukemat kertovat, että tekivät sen komeaan mallin! Hienoa, että viimeiselle kierrokselle jäi kunnolla panosta. Panoksen säilyminen takaa sen, että poikien vire ei luultavimmin pääse katoamaan, ajatellen karsintoja. Toivotaan, että Hermes laittaa kunnolla kampoihin, niin saadaan sopiva kenraaliharjoitus alle.

Laittaisitteko hieman infoa tämän illan koitoksesta.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Panoksen säilyminen takaa sen, että poikien vire ei luultavimmin pääse katoamaan, ajatellen karsintoja. Toivotaan, että Hermes laittaa kunnolla kampoihin, niin saadaan sopiva kenraaliharjoitus alle.

Laittaisitteko hieman infoa tämän illan koitoksesta.
RoKin sivuilla on kelvollinen raportti. RoKin maaleista peräti seitsemän oli erikoistilannemaaleja alivoimasta ylivoimaan, tasavajaaseen ja siirrettyyn rangaistukseen, ja JHTnkin viimeinen maali tuli SRn aikana, eli jäähymäärä kertoo kiihkeästä tunnelmasta. Katsomossakin oli komiasti meteliä, vielä kun saisi pääkatsomonkin mukaan elämöintiin.
Kotietu olisi tosiaan lähes välttämättömyys, joten pojat saavat jo Hermestä vastaan pelata paineenalaisina. Hyvä testi porukalle. Harmi etten pääse matsia katsomaan paikan päälle.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
RoKin sivuilla on kelvollinen raportti.
Thanks, niinpä näyttää olevan ja varsin kattava sellainen. Rokin kotisivujen taso on ollut historian valossa hieman heikko ja siksipä allekirjoittanut ei ole siellä juurikaan tällä kaudella vieraillut. Äsken sain kuitenkin todeta, että sivuthan on päivitetty tällä kaudella varsin mallikkaaseen tahtiin ja mikä parasta, myös valmentajien kommentteja löytyy palstalta hyvistä pelitilannekuvista puhumattakaan.

Uskon, että myös varusmiehet pääsevät mahdollisiin keskiviikon vieraspeleihin karsinnoissa. Tai mistäpä niiden päättäjien aivotuksia tietää.. Nyt täytyy vain toivoa, että Ketterä pelaa pettyneenäkin tiukan pelin HCK:ta vastaan ja Roki ottaa tarvittavat pisteet ja maalit matkaansa Kokkolasta!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Arvosana kaudesta kiitettävä plus tähän mennessä.

Voiko tuosta enää petrata? Voi, pojat tehkää se...
 
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Kausi on todellakin ollut huikea, mutta itse en ainakaan uskalla Mestiksestä unelmoida. Vaikka nousua ei tulisi, niin kausi jää reilusti plussalle. Mutta jos nousua ei tule niin ensi kaudeksi Roki saa koota aikalailla uuden joukkueen, koska uskon, että nuoret lähtevät hakemaan uusia haasteita niinkuin pitääkin. Jatkuvuuden kannalta on harmi, jos joukkueen tulevaisuuden runkoa ei saada pidettyä kasassa.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
RoKi - Suomi-Sarjan mestari 2011

Komea 1-7 voitto Kokkolasta ja sitä kautta RoKin historian ensimmäinen SS-mestaruus! Hienolta tuntuu olla RoKin kannattaja! Uskomattoman tempun on sinisten joukkue tehnyt tällä kaudella. Edelleen toistan itseäni sanomalla, että KUKAAN ei odottanut paperilla merkittävästi "heikentyneeltä" RoKilta yhtään mitään tältä kaudelta, mutta niin vain Mestis-karsintoihin lähdetään SS-Mestareina! Näköjään tuo syksyn vaikea asetelma sopi hienosti joukkueelle. Paineettomasta tilanteesta oli helpompi lähteä liikkeelle. Aiempina vuosina huudeltiin isoon ääneen pitkin maata Mestis-paikan perään, mutta tämän kauden alla oli aivan eri ääni kellossa. Lähtökohdat kaikkine talousvaikeuksineen ja oikeudenkäynteineen huomioon ottaen tämän kauden menestys on ollut järjettömän suuri yllätys.

Tuo muutaman pelin vaikea jakso muutama viikko takaperin saattoi koitua arvokkaaksi näin jälkeen päin ajatellen. Oli hyvä saada myös muutama epäonnistuminen, että työnteon nöyryys säilyi. Hienosti se "oma peli" onnistuttiin löytämään kuitenkin vaikeuksien jälkeen ja nyt on edessä sitten ne isot pelit. Hokki ja kumppanit saavat vastaan hurmiossa pelaavan RoKin. Tuohon hurmioon kun lisätään se fakta että RoKi lähtee paineettomasti karsimaan, on kaikki mahdollista! Jäädään jännittämään!
 

JuAn

Jäsen
Onnittelut RoKille

Onnittelut Suomi-sarjan voitosta! Kauden alussa monikaan ei uskonut RoKin nuoren joukkueen pystyvän tähän, mutta hienosti joukkue kesti useamman kolmen ottelun viikonlopun etelässä. Muutama lipsuminen tuli, mutta pisteitä ja maalieroa kertyi riittävästi Suomi-sarjan voittoon. Tietenkin Mestis-karsinnat on eri juttu, mutta onnittelut tähänastisesta ja tsemppiä jatkoon. Mestis-Hokki ja Suomi-sarjalaiset HCK ja KOOVEE saavat panna parastaan estääkseen RoKin voittokulun jatkumisen.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos ajatellaan viime kesäkuuta, kun seuralla oli tasan yksi pelaajasopimus, niin käsittämättömän pitkälle päästiin. Itse ainakin aliarvioin nuoren joukkueen todella törkeästi. Osaltaan kyse on tietenkin omasta lätkätietämykseni "tasosta", mutta kyllä kai Suomisarjan mestaruus kuitenkin jonkinlainen yllätys oli ihan kaikkille.
Saa nyt nähdä jaksavatko pojat motivoitua 110%:sti Mestiskarsintaan, kun alkukauteen voi olla tyytyväinen. Fakta kuitenkin on, että sekä HCk että KOOVEE voitettiin kerran ja hävittiin kerran. Lisäksi Hokilla on kiistatta kovin materiaali karsintasarjassa. Jotta sarjassa pärjättäisiin, niin ensimmäisessä ottelussa pitäisi tehdä the ryöstö, ja hakea ainakin yksi-kaksi pistettä. Sitten heti viikonloppuna olisi pakkovoiton paikka. Eli kaksi ekaa ottelua ovat oikeastaan ne ratkaisevat, sillä voittoputkeen päästessään Hokki todennäköisesti kaataa suomisarjalaiset.
Henkilökohtaisesti en kuitenkaa maatani myisi, vaikka karsinnoissa ei niin hyvin menestyttäisikään. Odotukseni saattoivat olla liiankin alhaalla, mutta itse katson, että kausi oli kuitenkin torjuntavoitto Lapin kiekkoilulle. Elämä jatkuu jokatapauksessa.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Onnea Rokille mestaruudesta

Roki oli tämän vuoden Suomi Sarjan kiistaton mestari. Onnea siitä. Mikäli armeija sekä muutamat lipsautukset eivät olisi haitanneet pistetehtailua niin en usko, että Roki olisi yhtä-kahta pistettä enempää menettänyt.
Vastus kovenee, mutta ei Rokikaan ole vielä näyttänyt kaikkea.
Veikkaan, että Rokilla ei ole pelkkiä tappioita ensimmäisen viikon jälkeen.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Karpaasi_

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kiitos Roki!

Kyllähän sitä on paha mennä kieltämään, etteikö nyt ottais päähän ja rankasti.
Kaikesta huolimatta menihän tämä kausi kuitenkin huimasti yläkanttiin ja siitä kirkkaimpana muistona suomisarjan mestaruus! Jos jollain taikatempuilla saataisiin pidettyä joukkue kasassa ensi kaudelle, voisi jo alkaa haaveilemaan paluusta mestiskartalle. Siispä ensikauden sopimuksia odottelemaan ;)

Kiitos Siniset!
 
Toivoisin todella Rokia mukaan mestikseen, toisin kuin näitä "Pirkanmaan jääkiekon kehittäjiä" Lekiä ja muit farmipaskajoukkueita. Roki oli hyvä karsintasarjassa mutta ehkä materiaalin leveys ei riittänyt raskaissa peleissä?

Mutta uudestaan vaan nousemaan ja olkaa ylpeitä joukkueestanne!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy