Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

RoKi 2010–2011

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Astna One, 05.04.2010 klo 09.40.

 1. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Roki taitaa olla nyt samassa tilanteessa kuin Ketterä oli Rokin edellisvierailulla Näreharjussa eli yhden kentän (pelaajan) varassa ainakin eilisen pelin perusteella. Nyt Ketterällä joka kenttä pystyy ratkaisuihin mitä ei tosin eilisen perusteella voi sanoa.
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  No RoKin osalta on sanottava, että alkukaudella tosiaan kirkkaasti yli puolet pisteistä teki yksi kenttä. Mutta tuo kenttä oli Alanne - Kostamo - Fomin kentällinen, joka kulkee myös FAK-kentän ja nuorisovitjan nimillä. Pojat tosin tarvitsevat aavistuksen lisää suoraviivaisuutta, jotta tehot paranevat. En kuitenkaan pane pahakseni heidän pyrkimystään pelata Neuvostoliittolaista "laitetaan koko kenttä solmuun ja pistetään maali tyhjiin" - peliään. Se on onnistuessaan todella näyttävää, mutta tietenkin vastuksen vaikeutuessa suoraviivaisuus toisi lisää tehoja. Mutta antaapa nuorison kehittyä.
  Inkeröisen ketju on nyt ollut kasassa tasan kaksi peliä Erkkilän RoKiin siirtymisen jälkeen, ja RoKin kannalta palasten paikalleen loksahteleminen tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Sanomattakin lienee selvää, että kentällä on vielä parantamisen varaakin, sillä kaksi viikkoa yhteispeliä ei varmasti vielä saa esiin täyttä potentiaalia.
  Sitten kolmannesta ketjustakin pitää muistaa, että vaikka pisteitä ei ole tullutkaan ihan samalla tavalla kuin nuorisokentällä, niin alkukaudella Rautakoski ja Sainio tekivät ison määrän voittomaaleiksi jääneitä maaleja. Joten kokonaan vailla maalintekopotentiaalia eivät ole kaksi muutakaan kenttää. Neljättä kenttää taas ei yleensä olla vierasotteluihin edes saatu kasaan, joten sen rooli on ollut aika minimaalinen.
  Kyllähän tehottomuus on pari kautta ollut RoKille iso ongelma. Mestiksessäkin erityisesti kotona voitettiin usein maalipaikat, mutta tehottomuuden takia useita otteluita hävittiin. Maalintekopelissä vain maaleilla on merkitystä.
   
 3. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  En tiedä minkälaista käärmesoppaa Vierola on joukkueelle syöttänyt mutta näyttää toimivan. Ei jumalauta, täydellinen viikonloppu, 9p plakkariin ja rutkasti itseluottamusta! Mahtaa olla pirun hyvä fiilis Rokin bussissa tällä hetkellä, ei taida tuo 800km matkakaan nyt ihan noin pitkältä tuntua!

  Suoraan sanottuna en odottanut yhtään mitään tältä kaudelta RoKilta, alunperin ajattelin ettei paikka varsinaiseen suomisarjaankaan ole mahdollinen. Mutta niin vaan siniset porskuttaa. Ennen tätä viikonloppua ajattelin, että jos nyt edes yhden voiton turneelta saisi niin voisi olla tyytyväinen. Tuo 4-6p toive tuntui kovin epärealistiselta vielä torstaina, mutta helvetin paljon enemmän saatiin.

  Kun tuota RoKin pelaajalistaa katsoo, niin tämän kaltaiset tulokset tuntuvat täysin uskomattomilta. Mutta se nyt taitaa olla vaan niin, että tuo joukkue on paljon enemmän kuin osiensa summa! Tuo on joukkue isolla J:llä! Sitoutuminen joukkueeseen ja pelitapaan, joukkuehenki, kova kuntopohja ja toimivat kemiat. Tuossa resepti jolla RoKi tällä hetkellä menee ja jumalauta että on toimiva resepti! Sijoituksesta sarjan loppuessa en osaa, enkä uskalla sanoa mitään arviota, mopo ei todellakaan lähde keulimaan. Mutta jos noin hyvin menee niin menköön, on tässä jo tarpeeksi paskaa saatukin niskaan viimeisen vuoden aikana!
   
 4. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Huippujuttu

  Nyt on pakko nostaa Rokia myös sen omassa ketjussaan. Aivan käsittämätön viikonloppu, en olisi uskonut hurjimmissa kuvitelmissakaan.

  Ensin Hermes nurin kotona, sitten Ketterä, Hunters ja HCK vieraissa. Hyvin on sarja käynnistynyt, jos en sanoisi sensaatiomaisesti.

  Joukkue "kyhättiin" kasaan lievästi sanottuna savuavista raunioista, suht myöhään ja välillä näytti siltä, ettei tästä taida tulla yhtään mitään. Vieläkään ei ole mitään voitettu, ei todella, mutta tuolla rosterilla jo nyt saavutettu on hienoa.

  Nuori suht kokematon "poika" valmentajaksi ja nuoria omankylän poikia (e. Alanne, Fomin, Kostamo, Kaisamatti, Ruokamo) kentälle. Siihen mausteeksi muutama paikkakunnan varhaiseläkeläinen/jäähdyttelijä (Sainio, Laakko, Pirttinen, Lukkarila) kentän täytteeksi sekä pari motivoitunutta jääkiekkoilevaa varusmiestä (Erkkilä, Mäkinen) sekä muuten vaan kovaa lätkäjätkaä (Joki-Erkkilä, Rautakoski, Inkeröinen). Tuolla rosterilla pitäisi yrittää säilyttää sarjapaikka tai ylipäätänsä päästä varsinaiseen SS:aan, mutta että SS:n kärjessä, huh, huh.

  Toivotaan, että lento jatkuu. Toivotaan todella, tämä on hienoa. Altavastaajana jatketaan.....
   
 5. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Varsinaisen suomisarjan alku on ylittänyt kaikki odotukseni. Toisaalta olin epäileväinen joukkueen pääsemisestä ylipäätään varsinaiseen sarjaan. Kauden alun jälkeen ollaan toki saatu kaksi loistavaa nuorta pelaajaa (Mäkinen ja Erkkilä) ja yksi kokenut veteraani (Lukkarila), mutta edelleen joukkueessa on vain kaksi (2) varsinaista pakkia. Siis jumalauta - kaksi. Toki Joki-Erkkilä on pelannut oikeastaan loistavasti pakin paikalla, ja jopa niin hyvin että saattaapa pelata pakkina lopun uraansakin, mutta edelleen olen ihmeissäni joukkueen onnistumisista. Aika näyttää katkeaako lento lyhyeen, mutta eiköhän jo nykysuoritus tuo ainakin rutkasti itseluottamusta tulevillekin kausille.

  On siis todettava, että pitkään jatkunut kova panostus fysiikkaan alkaa viimein vaikuttamaan posititiivisesti. Kuntopohja on ainakin riittävä, kun jaksettiin taistella kolmena peräkkäisenä päivänä lähes tuhannen kilometrin päässä kotona. Lisäksi RoKi pelaa nyt tosiaankin joukkueena. Rosteristä näkee, että mitään varsinaisia tähtiä meillä ei ole, vaikka toki Inkeröisen taidot saattaisivat riittää vaikka Mestistasollekin.

  Kuten kaverit tuossa edellä kirjoittivat, niin on silti ihan turhaa ruveta vielä miettimään mihin asti hyvä alku riittää. Yleisönä ja faneina saamme nauttia tiukoista peleistä, ja nautitaan sitten niistä. Jos joukkue jaksaa pelata nöyrästi omaa peliään, niin se saattaa olla jatkossakin vaikea kaadettava ainakin kotonaan. Tai näin ainakin uskallan toivoa. Särkymävaraahan ei ole, joten ei edes mietitä mitä loukkaantumiset voisivat aiheuttaa.

  EDIT: Pitää lisätä, että onhan RoKilla tosiaan kolmaskin pakki, Kankaan Matti. Mutta väitän edelleen, että kolme varsinaista pakkia on "pikkuisen" alakanttiin. En epäile, etteikö joukkueen johdossa olisi asiaa tiedostettu, mutta korjausliikkeen tekeminen taitaa vaan olla kovin vaikeaa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2010 klo 16.15
 6. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Roki pääsi saneeraukseen

  LAPIN KANSA 1.12.2010

  RoKin saneeraushakemus hyväksyttiin

  RoKi Hockey Oy:n saneeraushakemus on hyväksytty Rovaniemen käräjäoikeudessa. Saneerausohjelma laaditaan yhdessä tehtävään nimetyn selvittäjän kanssa.

  – Olemme tyytyväisiä päätökseen ja uskomme, että sillä on RoKin ja lappilaisen jääkiekkoilun tulevaisuuden kannalta suuri merkitys, RoKi
  Hockey Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kallioniemi sanoo.

  Kallioniemi kertoo myös, että RoKi on tehnyt itsenäistä saneeraustyötä jo viime syksystä lähtien karsimalla kuluja. Varsinaisen saneerauksen aloittaminen on näin ollen luonnollinen jatkumo yhtiön toiminnassa.

  Myös RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Kukkola on
  päätökseen tyytyväinen.

  – Vaikka olen itse RoKin suurimpana velkojana tässä, niin siitä huolimatta saneerauksen aloittaminen on RoKin kannalta hieno asia. Tätä kautta saamme yhtiön terveelle pohjalle ja pidämme huolen siitä, että se myös pysyy sellaisena.
   
 7. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Hyvä merkki tuo saneerauksen läpimeno ja Rokia sikäli eteenpäin vievä asia, että voidaan jatkaa urheilullisten tavoitteiden kanssa eteenpäin ja ei tarvitse konkurssin kautta käydä alemmissa sarjoissa mutkaa.
  Toki rahallisesti tarkoittaa kireitä nyörejä ja mitään rahalla rakennettua joukkuetta (lue isoja vahvistuksia) ei nähdä pitkään aikaan. Pelaajan tuo Rokiin urheilulliset seikat, kehittymismahdollisuus ja peliaika. Toki täsmä hankintoihin on laitettava kaikki liikenevä raha.
   
 8. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Odotettu ja toivottu päätös. Ei onnistunu Pomi torpedoimaan saneeraushakemusta onneksi. Nyt työ jatkuu, eihän tämä mitään armahdusta velkojen suhteen aiheuta mutta ainakin se konkurssipeikko on nyt hieman kauempana. Toivottavasti saneerausohjelman selvittäjä, velkojat ja RoKi pääsevät nopeasti ns. samalle sivulle saneerausuunnitelmissa. Säästöliekillähän täällä on menty viime keväästä lähtien ja sama tarkan markan talous jatkuu. Ja täytyy sanoa että "onneksi" tuo suurin velkoja on Kukkola, eikä kukaan muu. Kukkolalla sykkii kuitenkin rinnassa sininen sydän ja sitä kautta halua RoKin selvitymiselle tästä velkahelvetistä.

  Muutama tuleva vuosi joudutaan elämään melko tarkalla säästöbudjetilla, ja tätä ajatusta vasten tuntuu hieman omituiselta tuo johtoportaan "mahdollisimman nopeasti takaisin mestikseen" tavoite. Eiköhän tässä nyt kannata keskittyä vakiinnuttamaan talous, unohtaa mestis muutamaksi vuodeksi ja tyytyä pelaamaan suomisarjaa. Sitten kun talousasiat ja organisaatio on siinä kunnossa, että nousu ja mestiksessä pärjääminen olisi mahdollista, niin aletaan sitten haikailemaan takaisin mestikseen. Ja tälle kaudelle taitaa olla melko turha odottaa juurikaan vahvistuksia, eikä niitä kannatakaan välttämättä hommata. Kyllä tuollakin rosterilla loppukausi saadaan kahlattua läpi. Säästyypähän ne vähäisetkin rahat velkojen maksuun.
   
 9. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  saneerauslupa

  Se, että asiassa ylipäätään saatiin päätös on helpottavaa. Yksi velkojistahan (tietotekniikka-alan yritys Kempeleestä) olisi halunnut ajaa seuran konkurssiin, ja tämän takia päätöksen tekeminen kesti kauan. En sitten tiedä vieläkö päätöksestä valitetaan, mutta päätös varmastikin pitää, koska suurin velkoja (RoKin hallituksen pj Kukkola) kannattaa saneerausta.

  Mahtavaa, että tämän kauden päältä katosi pahin pelko, ja pelaajat tietävät, että mahdollisesti saatavia pisteitä ei konkurssi vie. Kuitenkin päätös tarkoittaa tarkkaa taloutta vuosiksi eteenpäin. Sehän ei ole pelkästään huono asia, mutta rahalla tuskin saadaan ihmejoukkueita ostettua. Mikä ei sekään ole pelkästään huono asia.

  Omilla kasvateilla jatkaminen (rahan puuttuessa) on kaksi piippuinen juttu. Seuran perustehtävä on antaa lappilaisille pelaajille peliaikaa ja toisaalta katsojille katsottavaa. Toisaalta on selvää, että jo yksi kausi Mestiksessä heijastui positiivisesti lajin harrastajamäärään ei vain Rovaniemellä, mutta Lapissa yleensä. Tänä vuonna mm. Posiolla jääkiekosta on tullut harrastajamäärältään kunnan suurin laji, ja asiaan on varmuudella vaikuttanut RoKinkin aiheuttama noste.
  Eli siis toisaalta edustusjoukkueen menestyminen on lajille tärkeää, ja siihen kannattaa pyrkiä jossain määrin vaikka ns. ostamalla pelaajia. Unohtamatta kuitenkaan sitä perusideaa, että meillä pitää olla seura, jossa lappilaiset voivat pelata korkealla tasolla.
  No, rahaa kovien vahvistuksien hankkimiseen ei välttämättä ole pilvin pimein lähivuosina, mutta tulevaisuudessa on tärkeää, että tasapaino saavutetaan. Postiivisen saneerauspäätöksen jälkeen on kuitenkin helpompaa uskoa tulevaisuuteen, vaikka matka onkin pitkä ja kivinen.
   
 10. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Nimenomaan! Roima annos uskoa tulevaisuuteen tästä päätöksestä saatiin. Nyt voidaankiin me siniset palstaveljet ja kannattajat keskittyä täysin RoKin kannustamiseen ja unohtaa konkurssiuhat, pomit ja velat. Annetaan täysi tukemme nuorelle joukkueelle, se on parasta mitä voimme nyt tehdä! Ei muuta kuin sankoin joukoin areenan lehtereille poronkellot kourassa lauantaina. Näytetään tukemme ja kannustuksemme tälle joukkueelle!
   
 11. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Asioilla on kuitenkin kääntöpuolensa ja tässä se on varmasti sellainen että Rokin taustajoukot tuskin haluavat nousua Mestikseen kauden päätteeksi.
   
 12. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Entä sitten vaikkeivat haluaisikaan nousta, en vaan usko, mikseivät haluais, se ei pelaamiseen vaikuta, eikä fanien kannustamiseen
   
 13. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Talous varsin huteralla pohjalla viime kauden Mestis visiitin jälkeen kaikesta päätellen. Toinen samanlainen visiitti veisikin sitten samantien hautaan koko puljun.
   
 14. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Sitä on todella vaikeaa arvioida millainen vaikutus kovin teoreettiselta näyttävällä Mestikseen nousemisella olisi. Organisaatio on nyt joutunut tunnustamaan, että se ei osannut arvioida Mestiksestä aiheutuneita kuluja oikein. Nyt kantapäänkautta opittuna ne kulut tiedetään hyvinkin tarkkaan. Eli ainakin yhtiön hallituksella olisi paremmat edelletykset arvioida mihin rahkeet riittävät.

  Sinällään saneeraus toi heti rahaa kassaan, sillä monien paikallisten yritysten tuella on ollut saneerausehto. Tukijat halusivat ymmärrettävästi varmistua siitä, että tuki menee oikeasti toiminnan pyörittämiseen, eikä konkursiin. Käsittääkseni ainakin viisitoista tonnia siirtyi seuran tilille heti päätöksen julkistamisen jälkeen. Tietysti tuolla summalla ei sinällään vielä paljoa velkoja makseta, mutta yhteistyösopimusten teko on nyt aivan eri pohjalla, kun konkurssi pelkoa ei ole. Tukija tietää, että rahat eivät katoa jonnekin konkurssin myötä.

  Se on kuitenkin selvää, että selvitysmiehen työ riippuu suuresti tämän kauden urheilullisesta tuloksesta. Selvitysmiehen pitää huhtikuun 4. päivään mennessä antaa saneerausehdotuksensa käräjäoikeudelle, ja sen sisältö riippuu erittäin suuressa määrin kauden taloudellisesta ja urheilullisesta tuloksesta. En uskalla ollenkaan arvailla millainen urheilullisen pärjäämisen pitäisi olla auttaakseen taloutta. Se on kuitenkin selvää, että katsomoiden täyttyminen auttaisi asiaa.
   
 15. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämä on mielestäni vähän ihmeellinen homma. Miten ne kulut voi olla niin vaikeita arvioida? Kuvittelisin, että seurat saisivat liigaan noustessaan aika kattavan selvityksen yleisistä kuluista liigan toimesta.. Toisaalta, suurin osa kuluista on lähinnä matkustamiseen ja majoittautumiseen liittyviä ja pitäisi olla hyvin hoidetulle organisaatiolle helpohkosti selvitettävissä.

  No, oli miten oli. Varmasti toinen kerta olisi RoKille helpompi kun pahin isku on jo otettu. Olisi hienoa nähdä rovaniemeläiset takaisin korkeammalla tasolla. On kuitenkin suomalaisen jääkiekon etu, että huippujääkiekkoilu olisi levinnyt mahdollisimman kattavasti koko maahan.
   
 16. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Positiivisia uutisia on puskenut parille viikolle enemmän kun tarpeeksi, pelillisesti ollaan jo tälle kaudelle yli odotusten ja nyt kun saneeraus päätös hyväksyttiin voi fanikin olla rauhallisempi tulevaisuutta ajatellen. Lappalaisten laukalle tässä ei lähdetä vaan nyt pelaillaan kausi loppuun ja keväällä katotaan mihin rahkeet riittivät. Tässä on turha rueta pilvilinnoja rakentamaan vaikka ylpeä joukkueen suorituksesta saa ja pitää olla. Lauantaina seuraava koitos kirnussa ja toivottavasti ihmisiä lehtereille saapuu. Hermes peli tuli tuijotettua ja melkoinen hurlumhei oli silloin, silmiin pistävää oli RuRyn uusi rumpu joka kuuluu nyt jopa pääkatsomoon. Yleisöäkin oli mielestäni paljon, odotin tyhjää kattilaa kun viime kausi meni miten meni ja porrasta alempana luistellaan. Yritin kuikuilla sitä wanhaakin rumpua mutta ilmeisesti Norja irrotti sen kalaverkoista ja vei Oulun kautta Vantaalle, ilmeisesti se toi myös Mikalle onnea ja taitoa kun näyttää olevan tätä nykyä mestiksen tähti veska.

  Veikkaus--->lauantaina Rokille 5-1
  Fomin 3, Ilari ja Alanne. Kostamo 0+4
   
 17. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Hienoa, että pitkään odotettu saneerauspäätös on vihdoin julkistettu! Täytyy toivoa, että uutinen tuo lisää tukijoita ja yleisöä Rokille. Nimenomaan yleisömassa on se yksi suuri tekijä, joka voi tukea tiukan markan sinisiä. Toivottavasti kaikki tarvittava ja voitava tehdään sen eteen, että mahdollisimman moni tulee seuraamaan rokin loppuja kotipelejä!

  Uskon, että vaikka eletäänkin tiukan budjetin aikaa, niin toki joukkueeseen hankitaan vielä miehiä, mikäli sopivia kohdalle osuu. Mestiksestä ei pitäisi puhua vielä tietyssä merkityksessä, mutta toki meillä jokaisella on sellainen "hullu" haave, että kirnussa vietetään keväällä tai ainakin joskus myöhemmin samanlaista hulabaloota kuin lähihistoriassa tehtiin... Prkl, että nousee kylmät väreet vieläkin! :D
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:

  Onpa Norja jo liigajäätäkin pääsyt katsomaaan ihan lähietäisyydeltä. Tiistaina oli kakkosveskana HIFK:lla KalPa-pelissä ja tänään mukana samassa hommassa Lappeenrannassa pelissä SaiPaa vastaan... Ei tainnu oikein RoKin puolustus olla viime kaudella iskussa kun noin hyvä kassari oli varaa lempata Oulun kautta Vantaalle...

  Muutoin täällähän ollaan tuttuun tapaan jo nousemassa taas Mestikseen kun muutama peli alkukaudesta on vasta takana ;-D
   
 19. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Toivottavasti Pukki tuo kontissaan hieman särkymävaraa rosteriin. Ne pari pakkia, mielellään toinen olisi tulivoimainen sekä ehkä snaipperi hyökkäyskalustoon. Tosiasissa rosterissa on ketjun ammottava aukko, mutta näillä mennään. Olkoon hyvin alkanut kausi yleisölle myös sitä jatkossa, jotta saadaan kotiotteluihin niitä euroja tuovia poroja katsomoon. Onpahan sitten etäfanillakin mielenkiintoa hilautua lähialueensa otteluja seuraamaan.
   
 20. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä, että monet kiekkofanit ympäri Suomen haluaisivat RoKin nousevan, jotta laji leviäisi koko maahan. Mutta rehellisesti sanottuna ei suomisarjan taso sentään niin huono voi olla, että kolmella pakilla (+kahdella tuuraavalla hyökkääjällä) ja kolmella hyökkäysvitjalla (vaikka näköjään aika priimaa tähän sarjaan ovatkin) pääsee edes kolmen joukkoon (vaikka sitä salaa toivonkin). Tai mistäpä tuon tietää, mutta siinä tapauksessa joukkue saa kyllä sankarin viittaa pitää jonkun aikaa.

  RoKin kannalta tärkein kamppailu tällä kaudella on talousrintamalla, urheilu tulee vasta eloonjäämiskamppailun jälkeen. Nyt näkyy valoa tunnelin päässä, mutta matka on pitkä. Olisi tärkää pärjätä hyvin kotona, ja vieraistakin saisi mieluusti muutama piste tulla, jotta Areenan katsomot saadaan täyteen ja kassaan rahaa.
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ei täällä mihinkään olla nousemassa, eikö tekstissä lukenut että katotaan keväällä missä ollaan vai viännänkö savoksi saman notta tajuat!?

  Rokilla oli onneton puolustus viime kaudella se on totta mutta kyllä täytyy sanoa että on Norja ottanut uuden askeleen kun noin nyt pelaa. Pohjoisessa ei meinannut rantapallo tarttua kiinni kun sen punaviivalta lämäsi. Tuskin K-Laser olisi päästänyt Norjaa menemään jos jälki olisi ollut tuollaista kun se nyt on. Ei mitään, vilpittömästi toivotan Norjalle onnea ja menestystä. Voihan se olla että Norja saa virtaa kehäkolmosen sisäpuolella olevasta pakokaasusta ja raikas laphin ilma sekoitti ajatukset?!
   
 22. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Noh, ei nyt sentään. :D Eiköhän "jokainen" ole oppinut pitämään matalaa profiilia. Huumorilla höystettyjä haaveita ja toiveita voi ja kuuluukin toki esittää, mutta rokiin liittyvät faktat ovat sen verran hyvin faneilla tiedossa, että tuskin kukaan mestikseen on tällä haavaa aikuisten oikeasti menossa.

  Tiukka peli tulossa lauantaina! Onkohan KJT:llä J. Vilen jo mukana..? Mikä on Rokin ja Raattaman tilanne?
   
 23. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Tuuski pelistä

  Lainaus:
  Hyvin ennustettu. Sitähän se oli, tiukkaa. TuusKi oli hyvä tiimi ja ainakin omasta mielestäni ylivoimaisesti paras, mitä Areenalla on tällä kaudella nähty. Roki oli helisemässä Tuuskin suurikokoisten pelaajien kanssa. Yhdyn täysin Stonewallin raporttiin tuolla naapuriketjussa. Inkeröinen-Erkkilä-Mäkinen - kenttä oli illan kunkku. Ruokasen esitys oli kaksijakoinen, pari camesaveria mutta vastaavasti kaksi maalia meni turhan helposti. Johtuuko kaverin pienestä koosta, mutta molemmissa läpiajoissa maalin oikea kulma ammotti tyhjyyttään. Siihen oli helppo pelimiehen sivaltaa. Erityismaininta Lovrolle, Kaisamatille, Joki-Erkkilälle ja Rautakoskelle. Voitte olla illan panokseen tyytyväisiä. Ja Laakon pyssyille myös, huh huh mitä kuteja.
  Toivottavasti tämä peli näytti, voitosta huolimatta, että paria kiekollista pakkia ja yhtä maalintekijää joukkue huutaa. Nyt pelattiin kapasiteetin ylärajoilla. Kiitos voitosta Roki. Huippuviihdettä !!!!
  Raattamaa ei taideta nähdä, pelkkien kotipelien pelaaminen ei Eepille riitä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2010 klo 20.54
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  En tiedä onko tason huonotta vaiko muuta, mutta HeKi voitti Suomi-sarjamestaruuden ja lunasti Mestis-paikan kaudella 2005-2006, vaikka pelasi sarjaa pitkät tovit kolmella ja neljällä pakilla. Mestis-karsinnoissa taisi pelikunnossa olla peräti viisi varsinaista puolustajaa. Kauden aikana sai muutama hyökkääjä opetella puolustuspelin saloja ja Dan Marklund hyvin oppikin.
   
 25. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Hienoa, Roki! Tämän illan JHT-peli oli etukäteen ainakin allekirjoittaneen papereissa yksi sarjan vaikeimmista peleistä. Eepi on saanut muun taustajoukon kanssa sinisen ryhmän ennaltaodottamattomaan lentoon! Ei ole Roki turhan usein Kalajoelta pisteitä kahminut, vaikka joukkue on ollut huomattavasti nimekkäämpikin.