Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

RoKi 2010–2011

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Astna One, 05.04.2010 klo 09.40.

 1. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Roki putosi katastrofaalisen kauden jälkeen Suomi-sarjaan. Säilyminen oli uusintaottelun voiton varassa, mutta K-Laser vei täysin ansaitusti sarjapaikan mennessään.

  Ison velkataakan vuoksi on epäselvää, jatkaako Roki Suomi-sarjassa vai lähdetäänkö "puhtaalta pöydältä", mutta tällöin sarjataso alenisi entisestään.

  Viime keskiviikkona on joukkueen johtoportaalla ollut kokous, jossa käsiteltiin joukkueen tulevaisuutta, mutta mitään tiedotetta kokouksen päätöksistä ei ole julkaistu. Tässä muutama kysymysmerkki lähitulevaisuuteen liittyen:

  -Jatkaako toimitusjohtaja Kallioniemi?
  -Jatkaako valmentaja Surenkin?
  -Mistä rahat velkataakan lyhentämiseen?

  Rokin pelaajista kukaan ei ole vielä vaihtanut joukkuetta. Vaikka joukkueen sarjataso olisi jopa Suomi-sarjaa alempi, väitän että osa pelaajista jatkaa joukkueessa vaikka ilmaiseksi.

  Uskomatonta Rokin touhussa on ollut se, että pitkäjänteinen työ vedettiin jälleen kerran wc-pöntöstä alas. Joukkue on jo 5 vuotta julistanut rakentavansa Mestiskelpoisen organisaation ja joukkueen, ja kun viimein Mestispaikka aukesi, tuhotaan koko homma yhden kauden aikana.
   
 2. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Annahan muutama nimi, sillä itse uskon, että kaikki pyrkivät jättämään "laivan". Ainoastaan sellaiset, joilla opinnot "pakottavat" jäämään.
   
 3. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Hiljaista, niin hiljaista... Joku kokouskin on ilmeisesti RoKin johdon keskuudessa pidetty. Ihme ja kumma (huomaa ironia) mitään ei ole tästä(kään) kuulunut.

  Tietääkö joku RoKin tämän hetkisestä tilanteesta perillä oleva sanoa missä mennään? Odotellaanko siellä toimistolla soittoa liitosta, että josko sittenkin saataisiin paikka taivaasta ensi kaudeksi? Onko rahatilanne minkälainen? Millon mennään käräjille Pomin kanssa, vai onko asia saatu hoidettua? Jos ja erittäin todennäköisesti kun "säälipaikkaa" mestikseen ei ole tulossa, niin onko seuralla kaikki edellytykset jatkaa edes suomisarjassa? Ketä on jatkamassa seurassa, pelaamassa ja toimistolla?

  Kysymyksiä kysymyksiä. Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia...
   
 4. st.niklaus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Capefear
  Kysymyksiä on varmasti paljon enemmän, kuin kenelläkään vastauksia.

  Vituttaa vieläkin niin, ettei veri kierrä. Ahistaa ja syö miestä.

  Kenelle sitä ensi kaudella huutaa? Ei se varmasti mestiksessä pelaa mutta onko se enään RoKi, vaiko esimerkiksi Rebels.
   
 5. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Varmasti tässä menee minimissään 5-6 vuotta ennen kuin tästä toivutaan. Ei paljoa kiinnosta kyllä eräät joukkueet, joita vastaan saadaan taas vääntää. Ja kaiken lisäksi (a-junnuista koostuva?) joukkueemme tulee saamaan pataan turhan usein. Kyllä sitä kuitenkin tulee halille eksyttyä. Ei auta itku markkinoilla, vaikka vieläkin tuntuu pahalta. Elämä toki jatkuu, vaikka ei tietenkään enään elämisen arvoiselta tunnukkaan.

  Veikkaan, että aika myöhään joukkue saadaan kasaan, ellei Kukkola ota ja päätä pistää rahaa sen verran, että löytyy kunnon valmentaja ja uskottava toimitusjohtaja junaa kiskomaan. Ilman voimakasta myönteistä signaalia joukkueen omistajilta rosteri saadaan kasata omista a ja b junnuista. Saa nähdä, mutta tuskinpa mitään ennen kesää kuuluukaan.
   
 6. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Tuo st. niklauksen mainitsema olotila on itselläkin päällä...

  Rumpuryhmän vieraskirjassa käyty mielenkiintoista keskustelua. Välillä taso ollut hyvääkin. Case Pekkala ollut esillä, olisipa mies voinut auttaa karsintasarjan peleissä joissa marginaalit pienet. Yhtä kaikki Kärppä-kuvion peruuntuminen kannatusyhdistyksen nimissä toimineiden miesten vuoksi aiheuttaa jossittelua.

  Velkataakka on kova, enkä usko Kukkolan lyövän sellaista määrää tiskiin että Suomi-sarjaa hakattaisiin kovalla rosterilla. Velka oltaisiin todennäköisesti voitu kuitata Mestiksessä vuosien aikana muttei Suomisarjassa. Millä sitten pelataan ensi kausi? Nyt saavat Areenalle saapuvat nähdä omia poikia. Harmi vaan että ne tuhat jotka jäävät pois katsomosta, olisivat halunneet nähdä Mestis-kiekkoa, olkoonkin että junan tuomat olisivat olleet kentällä.Sitä saa mitä tilaa.

  Harmittaako? Kyllä vaan. Enää en työmatkoilla todennäköisesti mene RoKin vieraspeleihin.
   
 7. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Kolhonen karisti sitten Rovaniemen tomut jaloistaan ja lähti Kajaaniin. Täysin odotettua, mutta harmittavaa. Saavat todella urheilullisen pelaajan, joka ei tarvitse kuin vähän malttia lyödäkseen itsenä kunnolla läpi.
   
 8. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  RoKin suunnalla on niin hiljaista, että ensi kausi alkaa kohta näyttämään todella surkealta. Kyllähän viime kausi oli järkytys, mutta jostain pitäisi kaivaa pari pisaraa kiekkointoa ja ruveta taas katsomaan eteenpäin. Sopimuksia pelaajien ja valmetajiston kanssa voisi pikkuhiljaa alkaa joku puuhaamaan. Ja sitten mielellään tiedottamaan.
   
 9. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainattu viesti on tuolta Mestispuolen topikista.

  Lainaus:
  Tummennettua tekstiä on vaikea uskoa todeksi ensi lukemalla.

  Eli jo vuokra-ajan alusta asti on ollut selvää että mitään ei makseta ja oikeuteen mennään, mitä järkeä tuossa on? Rokin johtoporras jätti vuokrat maksamatta ja kuvitteli että Pomi ei tee asialle mitään, jos eivät saa vuokriaan ajallaan?

  Aikaisempi toimitusjohtaja Kaihua ei ole syyllinen tähän asiaan, näin totesi myös aikaisempi oikeusaste jonka päätökseen Roki ei tyytynyt, vaan valitti asiasta eteenpäin.
   
 10. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Uusi Mestiskarsintasysteemi asettaa riman suomisarjajoukkueille äärettömän korkealle. Saattaa olla, että RoKin pikavisiitilläkin oli asiaan vaikutusta. Ehkä halutaan, ettei nousija tule vain vuodeksi aiheuttamaan turhia pelejä muille joukkueille pudotakseen taas RoKin tavoin.

  Ehkä nousu ei täysin mahdotonta ole, mutta farmisopimusten myötä kyllä se äärimmäisen vaikeaa tulee olemaan. Kynnys lähentelee jo SM-liigan vastaavaa. Komeasti liitto vähentää kiekonharrastamista suuressa osassa maata, kun käytännössä vain Uudenmaan ja Hämeen seuroilla on mahdollisuus saada sellainen farmisopimus, että voivat nousua tavoitella. Mahdolliset nousijat, ja nekin kymmenen vuoden sisällä ovat KooVee, Tuuski ja HCKeskiUusimaa. Hermes, RoKi, ja Titaanit entisistä Mestisseuroista ovat ongelmissa nousua ajatellen. Ketterän ja FPSn tilanteet eivät sen paremmilta näytä.

  On se kumma miten "hyvää tarkoittava" jääkiekkoliitto voi vuosi toisensa jälkeen tehdä näin surkeita päätöksiä. Sarjojen välistä liikkuvuutta olisi pitänyt lisätä eikä vähentää kuten nyt on tehty. Pistää vihaksi tuommoinen toistaitoisuus.
   
 11. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Noh se hyvä puoli tässä on että nää muutokset tuntuvat tapahtuvan aikasten taajaan, eli muutoksia on ollut joka kausi melkolailla. Ensi kausi näyttää siltä että mennään näin, se miten mennään sitten sitä seuraavana kautena onkin jo ihan eri juttu.
   
 12. hermano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
  Lainaus:
  Hommahan on selvä. Liitto apinoi 'isoveljeään' Sm-liiga oy:tä, jolta typeriä päätöksiä tulee kuin somaleita tullista.
   
 13. MiksuMan Jäsen

  Hiljainen on tämä ketju. Laivan mukana taisi upota fanit ja kaikki.

  Eikö tosiaan rovaniemen suunnasta kuullu mitään..
   
 14. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
  Lainaus:
  Luulenpa, että tämän laudan kirjoittajat eivät ole jättämässä seuraa. Ei vain juuri löydy kirjoittamisen aihetta, kun RoKin kotisivujen viimeinen tiedote koskee edelleen kauden päättymistä ja tippumista Suomi-Sarjaan.
   
 15. Aikalisä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras kaikista
  Lainaus:
  Ei putoaminen vaimenna tunteita joukkuetta kohtaan, vaikkakin se löi aika ison tyhjiön ainakin allekirjoittaneelle. Seuran puolelta olisi kyllä enemmänkin kuin mukava tietää, että missä mennään? jotta saataisiin edes rippeet pelastettua siitä orastavasta jääkiekko buumista, jota parina viime kautena on Rovaniemellä ollut. Mikäli katsomme edellisiin kausiin, niin varmaan saamme odottaa vielä elokuuhun ennen ensimmäistä tiedotetta joukkueesta.
   
 16. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Se on varmaa, että tiedotus jatkaa surkealla tasolla. Mutta ollaan hereillä ja raportoidaan mitä kesän mittaan kukin selville saa. Heinäkuussa vasta on realistista odottaa sopimuksia suomisarja RoKilta. Osa rungosta voisi toki pistää nimen paperiin vaikka huomenna (vink.)

  Ilmeisen varmana voidaan pitää, että Vaasan Sportissa A-junnujen SM-sarjajoukkueessa ollut RoKi kasvatti Toni Ruokonen yrittää saada paikkaa meidän edustukseen. Saa nähdä miten äijän käy.
   
 17. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Valitettavasti suomalainen mentaliteetti on nähtävissä myös Rokin osalta: vain voittava joukkue kiinnostaa. Kaikki varmaan muistavat viime kauden avausottelun jossa oli lähes 3000 katsojaa, ja jossa todettiin kuinka tärkeää Mestiskiekko on Rovaniemellä. Noh, tappioputken myötä yleisömäärä lähes puolittui ja avausmatsin yleisömäärä jäi kauden korkeimmaksi (ellen aivan väärin muista).

  Sama pätee myös Jatkoajan Roki-aiheiseen kirjoitteluun. Viime talvena kirjoittelu loppui lähes tyystin, kun Roki oli tappioputkessa. Esim. otteluketjuissa ei ollut enää juuri mitään kirjoituksia joukkueen faneilta, kun kaikki odottivat häviötä jo etukäteen.

  Roki saa edelleen ilmaista mainosta Taloussanomien nettisivujen protestilistalla, helmikuisen protestin myötä. Tietääkö joku, poistuuko tuolta listalta automaattisesti silloin kun rästit on maksettu? Vai jääkö tuo protesti silti tuonne näkyviin?

  Ja vielä kommenttina lainattuun tekstiin, että viime keväänä Roki-aiheinen keskustelu kävi tälläkin palstalla kuumana, kun oli Mestiskausi edessä. Tänä keväänä keskustelu on hiljentynyt lähes kokonaan, vain 16 viestiä reilun kuukauden aikana. Joukkue ei enää kiinnosta, vai missä syy?
   
 18. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Syynä on suurelta osin se, ettei yksinkertaisesti ole mitään keskusteltavaa! Mitään tietoa ei suureksi yllätykseksi (huomaa: ironia) ole seuran puolelta tullut, joten mistä täällä keskusteltaisiin? Kärppä-yhteistyöstä? Pomi jupakasta? Jostain muusta negatiivisesta? Positiivisia uutisia kun ei ole toooodella pitkään aikaan kuulunut ja negatiivisista ei kukaan jaksa enää vääntää, niin ei mikään ihme että on hiljaista tässä ketjussa!

  Ja asiaan: Onko kellään palstaveljellä tietoa että missä mennään? Suomisarjaan on ilmeisesti ilmoittauduttu? Ketä reeniringissä? Vierola ilmeisesti vetää reenejä? Ketkä jatkaa, ketkä lähtee? Kenestä valmentaja? Mikä taloustilanne? Miten Pomi-casessa kävi?

  Antakaa nyt edes JOTAIN tietoa sieltä toimistolta!!!
   
 19. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Tyhjästä on paha nyhjästä tässäkään tapauksessa, joten parempi olla hiljaa. Tuskin sinirintamalta mitään uutta kuuluu ennen heinäkuun loppua.. Itse kannatan Rokia edelleen ja ikuisesti, mutta tiedotuksesta vastaavalle vilautan vain persettäni, koska näyttävät jatkavan samalla "hyväksi havaitulla" kaavallaan!

  Pitkään kestää tämä syvä masennus ja pettymys itse kullakin palstaveljellä, mutta aika kultaa muistot ja niinpä tämäkin ketju heräilee elämään ennemmin tai myöhemmin; ei kuitenkaan välttämättä nyt, kun kesä on jo kuumimmillaan. =D
   
 20. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Seuran tiedotus on kieltämättä aivan surkeaa. Nyt alkaa olla 2 kuukautta siitä, kun joukkue tippui Mestiksestä, eikä toimistolta kuulu edelleenkään mitään. En voi käsittää, miksei joukkue tiedota mitään?!?!

  Pomi-tapaus ratkennee elokuussa. Odottavatkohan jotkut pelaajat tapauksen ratkeamista, ennenkuin laittavat nimen sopimuspaperiin? Olisihan se pelaajan kannalta huono asia, jos joukkue lähtee konkurssin vuoksi alta juuri sarjakauden alkamisen kynnyksellä.
   
 21. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Lappiliigaa pelaavalla Rebelsillä on tuhat kertaa toimivampi tiedotus kuin Mestikseen halajavalla RoKilla. Sihen ei tarvita kuin toimivat kotisivut. Tiedotus on viimeiset vuodet ollut aivan surkeaa. Jos Lapa ei välillä olisi kirjoitellut seuran sivuille viime kauden aikana, niin kehnoapa olisi kokonaisuus ollut. Ainoa mistä voi antaa plussan olivat tiedotustilaisuus videot.
  Näin keväisin seura ei (jo) perinteisesti tiedota yhtään mitään. Huomaa, että organisaatio ei ole vielä oikein ammattimainen.
  Fanithan eivät oikeasti tiedä onko seura menossa nurin vai ollaanko tässä yrittämässä eteenpäin menoa. Eivätkä sitä varmaan tiedä yhteistyökumppanitkaan. Surkeaa on.
   
 22. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  RoKi on toimitusjohtaja Teemu Kallionimen suulla avautunut ensi kauden tavoitteestaan. Mestikseen yritetään takaisin kaikin keinoin. (Linkki tiedotteeseen) Eero Vierola pääsee näyttämään kyntensä päävalmentajana. Viimekauden joukkueesta pyritään saamaan mahdollisimman moni jatkamaan, ja uutta vertakin etsitään.

  Itse olen positiivisesti yllättynyt, että jotakin tässä vaiheessa tiedotettiin. Olisi tietenkin normaalia tiedottaa näihin aikoihin, mutta RoKin tiedotus on viime vuosina uinaillut niin, ettei osannut edes tätä odottaa.

  Saa nyt sitten nähdä missä tahdissa sopimuksia tehdään. Ehkä niitä kesän mittaan tippuu, ja voidaan ruveta arvailemaan kuinka vahva/heikko joukkue saadaan kasaan.
   
 23. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
  Ohhoh, sieltähän toden totta tuli jotain tiedotustakin. Kallioniemi siis availi salaisuuksien arkkua RoKin suunnalta, Surenkin on hiljaa heivattu pois Rovaniemeltä ja entinen kakkosvalmentaja Eero Vierola nousee päävalmentajaksi. Sopimuksia ei juurikaan pelaajien kanssa vielä ole, mutta saa nähdä kuinka moni pelaaja viime kaudelta jää joukkueeseen.

  Mestikseen nousu on siis tavoitteena. Helppoa se ei varmasti ole, varsinkin kun nyt nousua tarjotaan vain yhdelle joukkueelle. Toivottavasti asiat hoidetaan nyt kunnolla, että takaisin Mestikseen päästäisiin ja tällä kertaa saataisiin sielläkin jotain aikaan.
   
 24. REALplayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Pool
  Saneeraus

  ROKI -> Velallisen jättämä yrityssaneeraushakemus jätetty eilen 1.6. Lapin käräjäoikeuteen. Jos jotain hyvää niin itse hakevat eivätkä velkojat.
   
 25. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Kertokaahan joku viisaampi, että mitä tämä nyt käytännössä tarkoittaa? Miten vaikuttaa tulevaisuuteen? Kuinka isoista velkasummista puhutaan? Uhkaako se k-kirjaimella alkava sana?