Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Et liiottele! Roki nousee mestikseen.. :)
Kiitettävää optimismiä, joskin itse en pitäisi asiaa noin varmana lyhyellä aika välillä. Takoitukseni ei oikeastaan ollut esittää yhden pelaajan yhden suoritteen perusteella syvällistä arviota joukkueen tasosta, vaan lähinnä kommentoida ko. nuoren pelaajan potentiaalia. Toki yksittäinen lyhyt videon pätkä ei oikeastaan anna siihenkään mahdollisuutta, kuten rivien välistä viestisi tulkitsen, joten pitänee vetää kysymys takaisin. Mutta yhtä kaikki siinä kuitenkin klippi etäfaneille.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kaverin raportti (eilisestä pelistä) ehti tänään puhelun muodossa tänne etelään. Hänen mukaansa Roki oli ollut jopa positiivinen yllätys pirteällä liikkeellään, tosin vastustaja kuului kuulemma sarjaporrasta alemmas. Ohhoh, jopa Lovro oli näyttänyt eilen isännän otteita tekaisemalla tehot 0+3. ;D

Tulevat kaksi kotipeliä näyttävät lienee sen suunnan, minne tällä porukkalla on mahdollista mennä. Jht on tiettävästi tällä haavaa Hermestä tehokkaampi paketti, joten puolustuksen tulee olla todella hereillä, mikäli halutaan voittaa. Hermes -pelistä odotan kolmea "varmaa" pistettä.

Alkupelit ovat jollakin tapaa luoneet varovaista uskoa siihen, että rokilla on täydet ja realistiset mahdollisuudet alkusarjassa neljän joukkoon. Asioiden edelle ei kannata tietenkään mennä liian aikaisin, mutta jos Roki välttää karsintasarjan, odottaa ylempänä joukkueita, joilla on neljä kenttää laadukkaita miehiä ja eritoten puolustajia. Heidän kanssa sotimiseen tarvitaan sinisiinkin noin kentällinen miehiä lisää. Etelässä on vaihteeksi tällä kaudella muutama selvästi pohjoislohkon joukkueita perempi ryhmä kasassa.

Rahallisten sotkujen myötä ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että ihmeitä (kuten nousua mestikseen) on ehkä jopa turha odotella. Perstuntuma on kaikesta huolimatta se, että Roki tulee pikkuhiljaa täydentymään kauden aikana. Täytyyhän Kallionimen lunastaa lupauksiaan.. Odotan näin ensialkuun erään someronharjun työläisen ilmestymistä puolustuspäähän!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ohhoh, jopa Lovro oli näyttänyt eilen isännän otteita tekaisemalla tehot 0+3. ;D
Hih! Alkaisi tuo Lovro “hulluksi”. Olisihan se kiva, jos joukkueessa olisi joku persoonakin, joka erottuu porukasta. Aikoinaan meillä oli muutamia sellaisia, joilta osasi odottaa jokaisessa pelissä tietynlaista pelaamista. Sinä tiedät varmasti mistä puhun. No, valmentajahan siitä määrää resurssien mukaan nähdäänkö kaukalossa “hulluja”. Tietynlainen “kurittomuus” on tämän sarjan suola. Liigakiekko on tästä kaukana, mutta niin se saa ollakin. Peli-innolla voi korjata monta teknistä heikkoutta. Olisihan se kiva jos meidän poikiinkin iskisi se “lapinhulluus”, että se ei olisi Ii-joen eteläpuoleisten yksinoikeus. RuRy:n sakilla se on iskenyt ja tulokset ovat hyviä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Siniviiva auki

Tänään otetaan sitten komea voitto Hermeksestä (tällaisia unia tuli nähtyä). No, tuleepa junnut testattua kovemmassa karkelossa kuin keskiviikkona. Minua vaan huolestuttaa “kytät”. Tornion pelaajat olivat muutaman kerran kyttäämässä meidän puolustuspään siniviivalla. Saivat jopa muutaman pitkän syötönkin sinne. RoKin pelaajien putket kulkivat kuitenkin nopeammasti ja he luistelivat kytän kiinni. Hermeksellä on kuitenkin parempia pelimiehiä, joten tässä on vaaran paikka. Meidän pakkikalusto ei ehkä vielä ole niin rutinoitunut, että tällaisia kyttien sijoittumisia osataan eliminoida. Oman mausteensa tähän tilanteeseen antaa kahden tuomarin käyttö. Jos RoKi pörrää tutusti Hermeksen päädyssä, niin missä ovat tuomarit? Toisen pitäisi olla Hermeksen maalilinjan tuntumassa ja toisen pitäisi katsoa siniviivaa. Entä, jos kyttä onkin meidän puolustuspään siniviivalla. Yleisö näkee paitsiot ja maalit, mutta tuomarit eivät kyllä ehdi toiseen päähän katsomaan tuliko maali vai ei. Maalivahdin kannattaa aina hiissata kiekko maalista pois, koska jos tuomari ei näe maalia, sitä ei ole koskaan tullutkaan. Toisaalta meidän kannattajien kannattaisi huutaa maalia, vaikka sitä ei olisi tullutkaan. Tällä jutulla tarkoitin vaan, että tuomarivirheitä tulee tällä kaudella ja ne olisi osattava käyttää hyödyksi eikä vahingoksi. No voitetaan me silti.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Jos RoKi pörrää tutusti Hermeksen päädyssä, niin missä ovat tuomarit? Toisen pitäisi olla Hermeksen maalilinjan tuntumassa ja toisen pitäisi katsoa siniviivaa. Entä, jos kyttä onkin meidän puolustuspään siniviivalla.
Ajattelitko tosiaan, että kun RoKi myllyttää Hermeksen päädyssä, niin yksi Hermeksen pelaaja kärkkyy samalla RoKi:n siniviivalla? Hermeksen ylivoimalla kannattaa katsoa sitä siniviivaa tarkasti. Jos RoKi:n kärkikarvaaja antaa vähänkin tilaa ja (RoKi:n) pakit viivalla aukaisevat keskelle väylän, Uskin pitkä lätty napsahtaa siihen.

Näin muuten pelistä, niin mielestäni yksikin piste Hermekselle olisi nyt positiinen tulos. Kokoonpanosta taitaa puuttua 3-4 hyökkääjää ja varsinkin latvialaisen Gatis Gricinskis:n poissaolo on paha menetys. Hermes on ottanut aika paljon jäähyjä ja RoKi:n liukkaasti liikkuva joukkue on omiaan ruokkimaan tätä.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hermeksen ylivoimalla kannattaa katsoa sitä siniviivaa tarkasti. Jos RoKi:n kärkikarvaaja antaa vähänkin tilaa ja (RoKi:n) pakit viivalla aukaisevat keskelle väylän, Uskin pitkä lätty napsahtaa siihen.
Siitä voidaan olla varmoja, että Uski tosiaan näpäyttää tänäkin iltana muutaman namupassin omilleen. Todennäköisesti Vierola on painottanut Rokin pelaajille viikonlopun otteluihin erityisesti puolustuksen tarkkuutta. Vierailijoiden koutsina olisin sen sijaan huomioinut Rokin köykäisen ja osin kokemattoman pakkikaluston, joka tekee helposti mm. merkkausvirheitä keskialueella. Uskin on tänään helppo heittää pari lautasta syvältä omista vastustajan siniselle, mikäli Roki antaa vähänkään tilaa.

Todennäköisesti Hermes ei pysy sinisten luisteluvauhdissa mukana, muttei Rokikaan voi hyökätä nyt yltiöpäisesti, kun vastassa ei ole materiaaliltaan joukkuetta tyyliin Tornio. Mm. Inkeröisen, Sainion, Rautakosken ja Tuunalan on oltava tänään taas lähempänä maksimaalista tasoaan niin henkisesti, fyysisesti kuin taidollisestikin. Uskon, että näin myös tapahtuu, sillä Hermes ja Hermeksen perinteet herättävät tunteita takuuvarmasti. Tiukka ja vähämaalinen ottelu on tulossa..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Todennäköisesti Hermes ei pysy sinisten luisteluvauhdissa mukana, muttei Rokikaan voi hyökätä nyt yltiöpäisesti, kun vastassa ei ole materiaaliltaan joukkuetta tyyliin Tornio. Mm. Inkeröisen, Sainion, Rautakosken ja Tuunalan on oltava tänään taas lähempänä maksimaalista tasoaan niin henkisesti, fyysisesti kuin taidollisestikin.
Justiinsa! Ei Hermes pysynyt RoKin vauhdissa, mutta paremmin kuin TIHC. Ei hyökkäys ollut ollenkaan yltiöpäistä, aika kontrolloitua tähän sarjaan. Luettelemasi “papat” eivät ole vielä henkisesti alkaneet pelaamaan tätä sarjaa, mutta kyllä se siitä lähtee. Junnukenttä täydennettynä Joki-Erkkilällä on loistava tässä sarjassa. Hermeksen maali ei ollut puolustajien töppäys vaan Tuunalalle tuli pieni kämmi. Kaikki hyvin Areenalla, pörräys käyttää ja tulosta tulee.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Vääryyttä vastaan!

Minulla ei ole ollut KOSKAAN mitään vääryyttä vastaan, mutta nyt on. Pläräsin tuossa Lapin Kansan (osa lappilaista elämää) läpi. Löysin sieltä mauttoman, värittämän ja hajuttoman jutun RoKin eilisestä pelistä. Pihlajaniemen vikahan se ei ole. Jos “toimittaja” asuu Kemissä ja soittaa RoKin valmentajalle, niin eihän siitä kovin tunteikasta juttua voi tehdä. Nokian pitäisi kehittää puhelin, joka välittää myös hajun, yleisön reaktiot ja melun vastaanottajalle. Olemme palanneet Kalottiliigan aikoihin, jolloin Mika teki myös jutut Kemistä päin. “Pyykköset” eivät hallille vaivaudu. Toisaalta turhaan minä itken, mutta kukapa muukaan, jos en minä itse. Tiesittekö muuten, että Brett Daileyn
pikkurilli ei ole enää kipeä, mutta Veinbergsin nilkkaan koskee vielä. Jana Jaudzema onnistui myös eilen. Muita eilisen onnistujia olivat Madis Järveots ja Oleg Cebialis. Tässä oli rovaniemeläisten toimittajien selostuksia eiliseltä päivältä. Valitettavasti lehti ei kertonut mitä Kenedy Owusu-Ansahille kuuluu. Olen melko varma, että jos Kostamo, Fomin ja Alanne kävelisivät Lapin Kansan urheilutoimitukseen, siellä ei kuukaan heitä tuntisi ja tuskin edes tietäisivät nimien perusteella mitä lajia he harrastavat. Pojat ovatkin rovaniemeläisiä, ei kai se lappilaisia kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Meidän pakkikalusto ei ehkä vielä ole niin rutinoitunut, että tällaisia kyttien sijoittumisia osataan eliminoida.
Eilen puuttui juurikin tuo rutiini ja sen takia jäi vähän kismittämään pisteen menetys Kalajoelle. Eero katseli kyllä hyvän aikaa aika läheltä kyttää, joka aiheutti rankkarin. Kyttään oli matkaa n. 2m. Eiköhän tästä hieman pukukopissa keskustella. Tässä lohkossa RoKi saa ja pystyy näköjään jatkamaan sitä tuttua pörräystä vastustajan maalilla. Vastustajalle jää aseeksi nämä vastahyökkäykset ja kytät. En missään nimessä kannata puolustavampaa peliä, koska ei meillä taida olla siihen paukkuja. Jatketaan samaan malliin, mutta puolustajien pitää osata laskea montako vierasjoukkueen pelaajaa on hyökätessä silmien etupuolella ja lopussa, jos johdetaan maalilla, niin eilistä töppiä ei saa enää tulla.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eilen puuttui juurikin tuo rutiini ja sen takia jäi vähän kismittämään pisteen menetys Kalajoelle. Eero katseli kyllä hyvän aikaa aika läheltä kyttää, joka aiheutti rankkarin. Kyttään oli matkaa n. 2m. Eiköhän tästä hieman pukukopissa keskustella.
Niinpä. RoKin pelitapaa vastaan tuo kyttääminen on aiheuttanut murheita vuosien ajan. Eerokin on asian ehtinyt kentälläkin kokemaan. Harkoissa voisivat pistää Foppan esittämään kytän roolia, siinä saisi meidän pakit harjoitella tosissaan alaspäin polkemista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Kalpa, Roki
Hienoa Roki, piikkipaikka 1. lohkossa ja maalisuhde näyttää mukavalta. Joukkueiden sisäisissä pistepörsseissä Rokin tilanne on todella erinomainen: Onnistumisia on tullut lohkon laajimmalla rintamalla, vaikkakin pelaajamateriaali on moniin verrattuna lukumäärällisesti kapea.

Noista "kyttä" systeemeistä. Nuori joukkue oppii ne vielä. Mielestäni tärkeää on asian huomioiminen(ja sen pitäisi tarkoittaa sitä, että kokemuksen myötä "kyttä" eliminoituu luonnostaan) ja oman pelitavan noudattaminen.

No mutta. Hyökkäys tuntuu toimivan, mutta kiinnostaa minkälaista peliä esitti pakisto viikonlopun karkeloissa?

Molarikin oli ilmeisesti hyvässä iskussa. Laukaukset menivät jälleen kerran selvästi Rokille. Sekin on muuten ihan positiivinen asia - se laukaisupaikoille pääseminen - kunhan tehokkuus näissä paikoissa vain jatkaa kehitystään.

Mikähän siinä tosiaan on ettei Lapin Kansan toimitus ole kiiinnostunut Rokin otteista....!!?? Liian iso organisaatioko ja eikä olla vielä herätty :) ?
 
Harmi, ettei Niemi ja Leino pelaa samassa joukkueessa.

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kyllä tuo Lapin kansan touhu on jälleen kerran silmiinpistävää ja jopa noloa. Kuten Ellu tuossa jo kirjoitti, niin luulisi lehden toimitusta kiinnostavan, kun Rokin paras kentällinen on täynnä omia junioreita! Itse olisin kirjoittanut jo useamman rivin esim. siitä viikonlopun pelistä ja tästä tilanteesta, jossa puolustaja Joki-Erkkilä latoi hattutempun yhdessä erässä ja lyhyessä ajassa.

Kyllä minua kiinnostaisi lukea myös Alanteen, Fominin ja Kostamon kuulumisia, sekä tulevaisuuden suunnitelmia. Mikä mies on edellä mainittu Henri J-E? Miksi mies on liekeissä samaan aikaan, kun muut viime kauden joukkueen tykit ovat ruosteessa. Mitä kuuluu Lovrolle, miksi mies palasi Rovaniemelle?

Taitaa vain olla niin, että pojat pyytävät toimitukselta liikaa liksaa haastattelusta. ;D Noh, saammehan lukea Mwamban ja Samban varvaskivuista jne.. Pitäisikö tilata taas Lappari tänne lähes 1000 km:n päähän? NOT!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Mikähän siinä tosiaan on ettei Lapin Kansan toimitus ole kiiinnostunut Rokin otteista....!!?? Liian iso organisaatioko ja eikä olla vielä herätty :) ?
Höpsis! Ainut kaski kannossa on Lapin Kansan Pyyköt. Turha tästä on kuitenkaan itkeä, koska ennen Lapparilta loppuu lukijat, kuin sieltä Pyyköt. Malliesimerkki viime keväältä. RoKi pelasi ratkaisupelejä, niin jo löytyi Lapin Kansasta palstamillimetrejä, kun oli RoKista negatiivista kerrottavaa, melkein koko sivu ja väreissä. Tämä Pyykön kirjoitus näkyi heti katsojamäärässä, tämä lienee myös tarkoitus. Ei tälle voi mitään muuta, kuin heittää tilaamasta koko Almamedian ala-arvoista julkaisua, vaikka kyllähän minua kovasti kiinnostaa miten Porin salibandyporukalla menee. Siitähän kirjoitetaan enempi kuin RoKista.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
No mutta. Hyökkäys tuntuu toimivan, mutta kiinnostaa minkälaista peliä esitti pakisto viikonlopun karkeloissa?
Pakistokin pelaa paremmin hyökkäyssuuntaan (Lovroa lukuunottamatta). Lauantainahan Joki-Erkkilä teki kypärätempun. Loppua kohti vaan viidella pakilla ei selkeästi ihan samaa vauhtia jaksettu kelata kuin mitä ottelun alussa. Pakisto on sikäli helppoa parantaa, ettei tarvita kuin muutama ukko lisää.

Lovrosta vielä sen verran, että onhan kaveri kovasti saanut kovuutta ensimmäisistä vuosistaan, mutta on se ihme, ettei tuo avauspeli parane. Komiasti hän nostaa hyökkääjän seinälle, huitoo kuus metriä pitkällä mailallaan kiekon itselle, mutta sitten ainoa mahdollisuus saada kiekko pysymään sinisillä on pakki pakki syöttö. Perhana, jos Slovenian poika koittaa laittaa pitkää syöttöä pystyyn, ristiin, laidan kautta, roikulla, ränniin, miten vaan niin aina menee pieleen. Aina. Mutta toisaalta aika hyvin Lovro aina paikkasi, eli kohta naulaa kiekon napanneen vastustajan seinään, karvaa kiekon ja...Slovenialais-Lappilainen ikiliikkuja on valmis. Kehästä pääsee vain, jos kiekon hakee lähes lavasta pelikaveri tai jos pääsee rauhassa laittamaan kiekkoa maalin takaa pakkikaverille. Oikeasti puolustussuuntaan kiekottomana alkaa olemaan ainesta jo kehuihin asti, mutta kiekollisena tarvii vieläkin "vähän" treeniä.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Lovrosta vielä sen verran, että onhan kaveri kovasti saanut kovuutta ensimmäisistä vuosistaan, mutta on se ihme, ettei tuo avauspeli parane.
...
Oikeasti puolustussuuntaan kiekottomana alkaa olemaan ainesta jo kehuihin asti, mutta kiekollisena tarvii vieläkin "vähän" treeniä.
Asiaa puhut. Keskiverto III-divari-pelaajallakin on paremmat "kädet" kuin Lovrolla. Mutta eipä Lovroa olla tänne ykkösylivoimaa pyörittämään hankittukaan. Fyysisyyttä on saanut lisää, mutta semmoinen kutina on tullut muutaman pelin nähneenä, että jälleen kerran Lovro yrittää ottaa minimaalista roolia myös kiekollisessa pelissä. Mutta kun taidot ei riitä edes kahden metrin syöttöä laittaa omille niin heikoilla kantimilla on kiekolliset taidot. Kun vaan Lovro keskittyisi puhtaasti siihen fyysiseen rooliin, niin silloin paikka joukkueesta löytyy, muuten ei.

ps. Rumpuryhmän vieraskirjassa joku huhuilee, että eilen jäällä nähty Jallu ja Luki. Raattamaahan tässä on odotettukin jo pidemmän aikaa, mutta jos tuolla "Lukilla" tarkoitetaan Lukkarilan Petriä niin tuo tuli ainakin allekirjoittaneelle täysin puskista. No, uskoo ken tahtoo nuita "huhuja"
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Pyyköstä

Risto Pyykkö on kyllä kaikin puolin RoKia vastaan, viime kaudella yritti väkisin tuoda negatiivista julkisuutta. Kirjoittiko mies monta riviä PerPon maksuvaikeuksista? Ei mitään. Lentopalloilijoiden vasalli koko äijä. Risto vain kysyy Oiva Tapiolta: nielenkö kaiken vai purskutanko suussa? Marraskuun lopussa 2009 alkoi Pyykön RoKi vaino. Samaan aikaan kun RoKi hieroi sopimusta kaupungin kanssa. Sehän myös lentopallomiehiä ja jalkapalloilijoita harmitti. Risto, molempien kaveri, teki sitten juttua.

Tosiasia on myös palstamillimetrejä laskettaessa se, että toiset pelaavat Suomen korkeinta sarjaa, toiset kolmanneksi ylintä. Mielestäni korkeimmalla tasolla olevat ansaitsevat enemmän huomiota. Vai tulisiko Rovaniemen Pesisjoukkueen saada sama määrä julkisuutta kuin RoKin, pelaavathan ne verrattain samoilla sarjatasoilla.
Santa Claus on saanut loppukaudesta poikkeuksellisen paljon mediahuomiota. Alkukesästä he saivat vähemmän huomiota kuin RoKi. Oliko se väärin?
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Älkääpäs vielä huudelko Rokin näkyvyydestä paikallisessa aviisissa. Kyllä se sieltä tulee vielä, niin kuin hirvelle poronkäristys. Lähinnä odoteltavissa syyskaudella ei ole muuta näkyvyyden kannalta kuin, että saataisiin pari nimimiestä riveihin ja joulupuuron sivussa pureskeltavaksi Suomi-sarja paikka. Katsotaan sitten keväällä onko aihetta riehaantua niin fanien kuin Lapinkansan toimituksen puolesta.
Mestisnousuhuuma on jo kerran valtakunnallisesti huomattu ja käsitelty, joten tuskin sitä enään suitsutetaan TV:tä myöten mikäli tällaista sattuisi uudestaan tapahtumaan.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
No niin! Sinne se RoKin rakastaja meni Kouvolaan. Jos me oltaisiin viime jouluna Tami palkattu tänne, niin mehän kolkutettaisiin Liigan portteja tällä kaudella. Nyt alkaa Kouvolasta kuulumaan kummia. Meillä sen sijaan voi olla hiljaista, mutta mitäpä sitä “velliperseiltä” muuta voi odotaakaan. Voitaisiinhan me olla nyt konkurssissa, mutta eipä tuo tilanne paljon parempi ole nytkään. Olis se muuten ollut komea kuppi RoKille, jos oltaisiin saatu edes miljoona velkaa keväällä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Mediamogulin syleilyssä toki kaikki haluaisi olla, mutta tosiasiahan on, että kiinnostavuus on jollain tavalla ansaittava. Rokin kohdalla näkisin mestis mahalaskun ja negatiivisuutta pursuavan pomi geissin syövän odotetusti sitä tärkeää positiiivistä ilmapiiriä jalkojen alta. Hyssyttely toimistonpuolella ei liioin lisää rokin media seksikkyyttä millään median kentällä, mikä on kyllä ihmeteltävää. Kyllähän tässä tilanteessa reilu avoin keskustelu ja tiedottaminen loisi toimiston puolelta sitä peräänkuulutettua uskottavuutta jatkoa ajatellen.

Palsta veljet ja sisar on heitelleet hyviä ideoita näkyvyyden parantamiseksi. Olisi tosi mukava kuulla pelaajien aitoja "haastatteluja" ja "tuntemuksia" itse peleistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Mm. esillä olleen junnukentän samoin kuin konkaripoppoon kuulumiset kiinnostaisi varmasti meitä kaikkia. Tähän ei mielestäni tarvita lehdistöä vaan seuran omat sivustot tarjoavat alkuun riittävät puitteet positiiviseen kiinnostavaan uutisointiin pelaajien ja miksei samalla toimistonkin kuulumisiin. Enää ei siis puutu kuin se aktiivinen tiedottaja joka ottaisi vastuun palstan vetämiseen rokin sivustoilla.

Itse pelit on lähteneet mallikkaasti nuorella joukkueella käyntiin joten tällä tärkeimmällä saralla on mukavasti valonpilkettä riittänyt. Nuorisoketju on tahkonnut pelistä toiseen räväkällä energisyydellä luoden samalla iloa ja positiivisuutta koko seuran tulevaisuuteen. Vaikka pojanviikarit talkoo pohjalta hommia tekeekin olisi tärkeää, että seura ymmärtäisi antaa sopivasti myös "porkkanaa" jotta saataisi nämä "jalokivet" tuottamaan positiivisiä fiiliksiä ja tuloksia jatkossakin, niin meille maksaville faneille, kuin itse seurallekin pitkälle tulevaisuuteen.

Loppuun pieni veikkaus tulevan Raahekoitoksen tuloksesta joka päättyy 3-7 Rokille.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Tietääkö joku, paljonko on Rokin budjetti tälle kaudelle? Entä paljonko on budjetoitu yleisömäärätavoite?

Joukkueessa pelaa paljon samoja miehiä kuin viime kaudella (eivätkä varmasti pelaa pelkällä talkoohengellä, vaan saavat rahaa pelaamisestaan), mutta yleisömäärät ovat alhaisemmat. Riittävätkö nykyiset tulot menojen kattamiseen, vai mennäänkö jälleen "kaikki tai ei mitään"-periaatteella?

Edellisellä SS-kaudella pari vuotta sitten, budjettiasiat pidettiin piilossa kauden loppuun asti. Ne, jotka asiaa tiedustelivat mm. tällä palstalla, saivat lähinnä vastauksen "olet vain kateellinen, Rokin talous on mestiskunnossa ja sillä selvä". Lopulta p*ska iski tuulettimeen kun joukkueen todellinen taloudellinen tila selvisi..

Sitten vielä pari kommenttia pelillisistä asioista: Ennen kauden alkua täälläkin arveltiin, että selviääkö Roki edes neljän parhaan joukkoon. Jo tässä vaiheessa, kun on 6 ottelua pelattu, voidaan todeta että joukkue on suosikki lohkovoittajaksi. Saako lohkovoitosta lähtöpisteitä varsinaiseen Suomi-sarjaan?
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Sitten vielä pari kommenttia pelillisistä asioista: Ennen kauden alkua täälläkin arveltiin, että selviääkö Roki edes neljän parhaan joukkoon. Jo tässä vaiheessa, kun on 6 ottelua pelattu, voidaan todeta että joukkue on suosikki lohkovoittajaksi. Saako lohkovoitosta lähtöpisteitä varsinaiseen Suomi-sarjaan?
On totta, että omat kasvatit ovat paikanneet yllättävänkin hyvin joukkuueesta poistunutta massaa. Kuuden pelin jälkeen lienee selvää, että neljän joukkoon on realistiset mahdollisuudet. Lohko on kuitenkin niin tasainen, että mitä vain voi tapahtua. Ainoastaan kaksi viimeistä joukkuetta on erottunut varmuudella omaksi kastikseen. RoKin osalta ollaan viisaampia Raahe ottelun jälkeen. Vierasottelut ovat kapean rosterin takia vaikeita, ja Raahe on ennakkoon ajatellen erittäin kova vastus. Itse en heittäisi kirvestä kaivoon tappionkaan osuessa kohdalle, mutta paljon on vielä pelejä edessä, joissa on mahdollisuus nostaa suorittamisen tasoa. Nuoriso on pelannut komeasti ja nälkäisesti, veteraanit vähän väsyneesti. Joukkuetta on vaan vaikeaa vahvistaa, koska talkoisiin harva on kiinnostunut mukaan lähtemään. Ehkä tummat pilvet väistyvät ensi vuoden alussa, jos seura on vielä pystyssä ja jos siellä neljän joukossa ollaan. Sitä ennen kannattaa pitää pientä realismia mukana odotuksissa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Loppuun pieni veikkaus tulevan Raahekoitoksen tuloksesta joka päättyy 3-7 Rokille.
Ei siitä nyt ehkä ihan noin selvää peliä Rokille tule. Raahe-Kiekolla on neljä erittäin vahvaa ketjua, joista jokaisesta löytyy kiekollista taitoa ja osaamista. Edellisessä S-Kiekko-matsissahan kaikki neljä ketjua tekivät pisteitäkin.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Sitä ennen kannattaa pitää pientä realismia mukana odotuksissa.
Realismi jääkiekossa on kuin rypytön rakkaus. Vain kuolleet kalat valuvat myötävirtaan! Koetetaan vaan kovasti puskea eteenpäin, vaikka melkoista vastavirtaa onkin edessä. Hemmetinmoinen hypetys vaan päälle, niin kyllä se siitä lähtee. Se minua vaan häiritsee, että ei oteta Tamin hyvistä neuvoista vaarin “Tavoite pitää olla kristallin kirkas”. Onhan seuralla tavoite nopeasti Mestikseen, mutta minusta se kristalli on nyt aika sameaa. Onko muuten kenelläkään tietoa tästä Lappeenrannan lahjasta meille? Hoitaako hommat etä-, oto-, vai kototöinä?
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Sho-Nuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, roki
Näyttää Inkeröinen ja Sainio olevan ensimmäistä kertaa olenvan vieras ottelussa mukana. Nythän tosta pelistä voi alkaa toivoa jo pisteitä!
 
Sho'nuff - YouTube

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu oli kyllä tänään Raahessa. Raahe-Kiekko ei missään vaiheessa tippunut kyydistä, tasoitti kymmenen sekuntia ennen loppusummeria ja järjesti lopussa ilman maalivahtia todella hurjan mylläkän Rokin maalille, eikä Raahe-Kiekon voittomaali tosiaankaan ollut kaukana. Harmittavasti vaan peli ratkesi sitten Tiikkajan jäähyyn jatkoajalla.

Torjuntaluvuista huolimatta varsin tasainen vääntö oli.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy