RIP-ketju

  • 2 927 570
  • 11 764

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Huh, hiljaiseksi vetää ja nöyräksikin tämän taitelijan poismenon ja hienon uran edessä. Moni voi ajatella Salmista yksiulotteiseksi näyttelijäksi, mutta hän toi varmasti paljon naurua ja hyvää mieltä maailmaan, vaikka viimeiset vuodet eivät helppoja olleetkaan. Levätköön rauhassa ja kohtahan siellä on melkein koko Uunon kaarti kasassa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jotenkin jäi (liian) usein Veskun ja Speden varjoon.

Allekirjoittaneelle Salminen oli näistä, nimenomaan Uuno-leffoissa lapsena, se kovin seppä. Toki Loirolla ja Pasiksella ovat meriitit viihdekentässä huimasti laajemmat, mutta jotenkin Salminen kolahti parhaiten. Simollahan meni käsittääkseni aika vaikeasti loppuvuodet ja vanhuus ei tullut yksin, mutta eiväthän nämä koskaan mukavia uutisia ole. Hattu päästä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Valehtelematta voin sanoa että nyt tuli kyyneleet silmään ja hivenen paha mielikin.

Ei enää Liukas Lätkä tee pellehyppyjä eikä Sörsselssön ole Hartikaisen pajalla töissä.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Harvemmin tänne raapustan, nyt on pakko.

Leipuri, pellehyppääjä, näyttelijä, viihdyttäjä ja artisti. Minulle lapsuuden sankari ja mukana ajassa matkustanut mies ja hahmo.

Simo oli ja on legenda. Kiitos sinulle yhteisistä vuosikymmenistä.
 

Nick Neim

Jäsen
Nyt kyllä kolahti. Aivan mahtava näyttelijä ja taiteilija... Ei oikein osaa edes sanoa mitään.

RIP.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
RIP Sörsselssön, ja pelle uimahyppyjen suomen mestari
Voi ei, nyt kyllä melkein tulee tippa linssiin. sinne meni nimerkki kaima. En voi muiden puolesta sanoa, mutta Simo Salminen on tuottanut minun elämään valtavasti hyvää mieltä ja varmasti jatkaa hyvän mielen jakamista vielä tulevaisuudessakin. Niin moneen kertaan on Uunot ja muukin poikien tuotanto tässä taloudessa pyörinyt uudestaan ja uudestaan ja aina niitä katsellessa on hyvä mieli tullut.

No kyllähän Simon perintö jatkaa elämistä ja tuottaa varmasti iloa vielä vuosia jopa jälkipolvillekin, tai näin päättelen havaintojeni perusteella.

sörsselssönin vappu - YouTube (Linkki videoon Sörsselssönin "vapusta")
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jo pelkästään Sörsselssönin roolihahmo ja Pornolaulu tekivät Salmisesta legendaarisen taiteilijan. Ja löytyyhän sielä filmo -ja diskografiasta muutakin erittäin hienoa Salminen-materiaalia.

Lepää rauhassa Simo Salminen, perintösi elää sukupolvelta toiselle.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Lepää rauhassa Simo.

Vähiin käy Turhapuro-leffojen näyttelijäkaarti. Härski ja Sörsselssön, Elisabeth, appivanhemmat, Uunon isä... Vain sihteerikkö ja Uuno itse vielä elävien kirjoissa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuten todettua, Simo Salminen jäi aina vähän sidekickin rooliin Speden ja Veskun välissä, mutta oli kyllä koomikko henkeen ja vereen ja todella omalaatuinen tapaus ja ehdottoman tärkeä palanen. Kyllä nuo kaksi muuta tarvitsivat Simon siihen vierelle ehdottomasti.

Rauhaisat levot legendalle.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Nälkä on aina vieraana, mutta onneksi jano ei ole päässyt yllättämään

- hieno mies RIP
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Voihan Lettunen sentään. Hiljaiseksi vetää kyllä, niin ne vaan lapsuuden sankarit putoaa yksi kerrallaan. Osaahan näitä uutisia odottaa, mutta silti se oudosti kolahtaa. Juuri viime viikonloppuna otin pienen Spede-show maratonin, mietiskelin myös että koskahan on Simon aika lähteä. Se aika tulikin sitten nopeasti.

Rauhaisat levot. Spedelle ja ryhmälle terkkuja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös