RIP-ketju

  • 2 926 358
  • 11 764
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Laitetaan tähän vielä Johnny Winteriltä soimaan hieno Be careful with the fool uran alkupuolelta. Kappale on Winterin toiselta levyltä "Johnny Winter", julkaistu vuonna 1969.

Levot vaan valkoisista valkoisimmalle blueskitaristille. Noutaja kohtasi miehen tien päällä Zürichissa, Johnny Winter kierteili maailmaa ja esiintyi ihan loppuun saakka. Olihan tässä jo vuosikaudet sellainen tuntuma, että mikä tahansa keikka voi olla viimeinen.

Olen iloinen siitä, että sain todistaa Winterin esiintymisiä livenä, vaikkakin vasta artistin myöhemmällä iällä, kun parhaat vuodet olivat kiistatta jo takana. Toki huippuaikojen Winteriin on levyjen ja videoiden muodossa helppo palata, ja tätä tuleb suosittelemaan myös jälkipolville.
 

Lynyrd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko.
Itse sain todistaa Winterin livenä 1999(?) Porin Jazzeilla ja olihan se vieläkin kova, vaikka kunto alko olemaan aika heikko. En ois ikinä uskonu että keikkailee näin pitkään, mutta hienoo että pysty ja sai lähtee "saappaat jalassa". Pitää ottaa illalla pikku viskit herran muistolle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ehdin nähdä, hieno keikka. Mies talutettiin tuoliin ja sormet alkoivat käydä hyvän aikaa ennen piuhan kytkemistä. R.I.P Johnny.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
R.I.P Lennon MH17 uhrit ja voimia omaisille.

Tuolla samalla yhteydellä Amsterdamista Kuala Lumpuriin tuli lennettyä puolitoista kuukautta takaperin, kyllä se vaan pistää miettimään, kuinka pienestä kaikki voi olla kiinni. Saatana kun lentoyhtiön omat jutut pelaa, niin sitten joku sotahullu ampuu koneen alas. Eli R.I.P vaan kaikille koneissa olleille ja voimia omaisille.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikookohan Vladimir Putin osallistua alasammuttujen uhrien muistotilaisuuteen?
Voisi kenties samalla mainostaa Venäjän aseteollisuutta ja toimiviksi havaittuja ilmatorjuntaohjuksia.

Olen pahoillani aivan turhien uhrien vuoksi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joo kevyet mullat ja hyvää matkaa yläkerran jameihin Winterin Johnnylle. Taas lähti yksi pitkän linjan bluesmestari muiden alan tekijämiesten seuraan. Hienon musiikillisen perinnön Winter jätti todellisena valkoisen bluesin yhtenä edelläkävijänä ja Woodstock-legendana. Upeita levyjä Winter teki läpi pitkän uransa ihan viimeisiin vuosiin asti, siellä on rockahtavaa bluesia joka lähtöön ja hittejä toisensa perään. Itsekin sain kunnian olla kolmesti todistamassa Texas Bluesin grand old manin keikkaa.

2007 Järvenpäässä vanha ratsu tepasteli vielä itse stagelle ja istuen jakkaralle, jonka jälkeen alkoi tapahtua. 2009 sama toistui kulttuuritalolla ja yleisö sai mitä halusi. Viime kesänä jo todella huolestuin, vanha ja väsyneen oloinen legenda kärrättiin lavalle musta stetsoni päässä pyörätuolissa yleisön joukossa vallinneen hämmästelyn ollessa käynnissä. Toki, taas kun mestarille annettiin Gibson käteen niin jo alkoi jytistä, mutta tuntui että valkoisen bluesin pioneeri tyytyi enää riffittelemään eikä ollut enää sama vanha itsensä. Sen takia todella ihmettelin jälkikäteen miten rajua keikkatahtia vanhalle bluesmiehelle bookataan ympäri maapalloa aina syksyn Suomen kiertuetta myöten, mutta kohtalo puuttui nyt peliin tässä vaiheessa.

Rauhallista lepoa Johnny Winterille. Jätit jälkesi upeasti bluesiin ja sitä kautta populaarimusiikkiin ylipäätään. Johnny Winter, The One And Only.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja, kolumnisti Olli Kivinen on kuollut, kertoo HS. Niin vain nämä laatujournalismin airuet siirtyvät yksi kerrallaan ajasta ikuisuuteen.

Kunnia hienon lehtimiehen muistolle.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dick Wagner on kuollut viime viikolla. Esim. Lou Reedin loistavilla Rock 'n' roll Animal ja Lou reed Live levyillä kitaristina soittanut Wagner tunnettiin hyvin myös Alice Cooperin bändistä. RIP
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija


Dick Wagnerilla oli suuri osuus siihen, ettei Alice Cooperin suosio laskenut merkittävästi vaikka hän vaihtoi bändin kanssa musisoinnin soolouraan. Pelkät erilaiset kauhuteemat ja räväkkä rock n roll sekä esiintyminen eivät olisi välttämättä riittäneet. Only Women Bleed on tietysti ikoninen rock-balladi, joka myös todisti sen, että pahiksena pidetyt rockarit/hevarit voivat hempeillä ajoittain. Tuotakin hittiä tärkeämpiä olivat kuitenkin Wagnerin vähintään osittain tekemät biisit jotka pitivät pinnalla Alicen hieman heikompia albumeja, esim. How You Gonna See Me Now (1978). Ilman noita koko kansaan uppoavia hittejä Cooperin ura (ainakin isojen levy-yhtiöiden kanssa) olisi voinut jäädä 10-15 levyn mittaiseksi. Silloin ei olisi kuultu viimeisen 30 vuoden aikana julkaistua ajoittain varsin hyvää materiaalia…





Hieno mies. RIP Dick Wagner.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ehkäpä maailman paras Kalliossa kaljaa laskenut dekkaristi Jim Thompson on kuollut. Thompson menehtyi kotonaan Lahdessa äkillisesti. Thompson saattoi jollekin muullekin Hilpeässä Hauessa aikanaan poikenneelle tuttu naama, siellä useamman vuoden työskenteli opiskelujensa ja kirjoittamisen ohella.

Thompsonin viimeiseksi työksi jää toimittamansa Helsinki Noir -novellikokoelma, joka julkaistaan tämän vuoden lopulla. Thompson on myös kirjoittanut yhden novelleista. Thompson ehti kirjoitusurallaan julkaista viisi romaania.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Pisti jo silmään viikonlopun Aamulehden kuolinilmoituksissa, mutta nyt se on virallistettu: Tappara - Mikko J. Westerberg on poissa

Ilman Westerbergiä tuskin oltaisiin tapparalaisittain olemassa. Kiitos.

Tämä uutinen on mennyt itseltäni kokonaan ohi.Kevyet mullat vaan Mikolle, ammattilaisti organisaation yhdessä Kallun kanssa.
Pojat jatkavat toiminnassa, ainakin toinen istuu Tamhockeyn hallituksessa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Miksi, miksi, miksi... Ei oikein osaa muuta sanoa tällä hetkellä. Töitä kuitenkin riitti ja olin ymmärtänyt viimeisimpien tietojen mukaan, että terveyskin oli ikäisekseen hyvällä tasolla.

Lepää rauhassa yksi kaikkien aikojen monipuolisimmista näyttelijöistä. Komediaa, draamaa - Robin hoiti aina hommat tyylikkäästi ja en muista miehen tuotannosta yhtään huonoa leffaa.

Tänään Hollywood itkee. Yksi suurimmista on poissa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Yö Museossa 3:n kuvaukset oli juuri käynnissä ja ensi-illan piti olla ensi vuoden helmikuussa. Myös Mrs Doubtfire leffalle oli suunnitteilla jatko-osa.

Mikä ajoi miehen tuollaiseen tekoon, kun kaikki ainakin ulospäin oli paremmin kuin hyvin?

Hiljaiseksi vetää.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Jop, nyt lähti oikeasti hauska mies.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaveri vaikutti kohtuu maaniselta tyypiltä. Lienee sitten ollut niitä aallonpohjiakin.

Huhujen mukaan mies oli käytännössä päihteetön viimeiset 20 vuotta. Ja nyt viimeisen kuukauden aikana pariin otteeseen katkolla / kuntoutuksessa.

Koomikoita yleisesti ottaen tuntuu tippuvan kohtuu nuorina aika kovalla tahdilla.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Nyt lähti ja vielä kovimmasta päästä! Olen todella järkyttynyt. Juuri vähän aika sitten tuli katsottua Jumanjit, kapteeni koukut sun muut koko perheen leffat. Ällistyttävän monipuolinen kaveri. Yksi kovimmista aikamme kaiffareista. En tiedä mitä sanoa jäätävä shokki päällä.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Niin ne lapsuuden idolit lähtevät tuonpuoleiseen yksi kerrallaan. RIP Robin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös