RIP-ketju

  • 2 927 743
  • 11 764

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Lapsena kun ajeltiin perheen kanssa milloin mihinkin ja auton kasettimankassa pyöri aina ne tietyt kasetit uudestaan ja uudestaan. Yksi niistä oli Topi Sorsakoski & Agentsin In Beat. Yksi harvoista suomalaisartisteja joista tykkäsin. Surujen kitara, nuff said. RIP.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka itse olenkin aina fanittanut enemmänkin Pulliaisen kitarointia, niin kyllähän Topi ikimuistoinen laulaja oli. Lepää rauhassa, Topi.

Topi Sorsakoski & Agents - Kauan

Olenko muuten väärässä, jos sanon että lähikuukausina on poistunut keskuudestamme poikkeuksellisen paljon näitä suuria viihdepersoonia?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Levot vaan Topille, ja osanottoni kaikille jota tapaus on läheltä koskettanut.

Ainoa kerta kun näin Sorsakosken livenä niin mies oli kohtalaisessa jurrissa. Ehkei saisi näitä ääneen muistella kun mies on tänään vaihtanut hiippakuntaa, mutta kaikkihan sen näkivät että taiteilija Sorsakoskelle maistui kohtuuttoman hyvin. Promilleista huolimatta tuo näkemäni keikka tuli kuitenkin hoidettua. Topi Sorsakoski oli pohjimmiltaan kova ammattilainen jolla oli upea ääni sekä mahtava lavakarisma.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No voi perhana. Ite tykkäsin kovasti Topin äänestä. Eipä voi mitään, syöpä taisi olla sittenkin liian kova pala.
 

kovalev

Jäsen
Todella surullinen olo tuli kuolinuutisesta.
Eilen lähdin autolla ja iloitsin noin minuutin siitä, että Salattu suru soi radiossa. Sitten juontaja alkoi puhua hyvin kunnoittavalla äänellä Pekka Tammilehdon nuoruudesta, ja arvasinkin heti loput. Seuraavaa, noin 10 vuotta vanhaa haastattelua kuunnellessa tuli jo tippa linssiin, vaikka samaan aikaan nauratti Topin murisevat vastaukset esim. suhteesta alkoholiin ja julkisuuteen. Topi mm. kertoi, ettei haikaillut 80-luvun päiviä eikä oikeastaan muistanutkaan niistä mitään. Topi kertoi myös olleensa kerran jo matkalla Bumtsi Bumin kuvauksiin, mutta heittäneensä Uut kesken matkan ja soittaneensa ettei tulekaan; oli saanut kuulemma kymmenessä minuutissa halukkaan tuuraajan itselleen.

Minulle suurin kotimainen tulkitsija Olavi Virran ohella. Topi + Pulliainen olikin jo sitten ylittämätön yhdistelmä.
Todella paska fiilis. Vain muutama nähty ja kuultu konsertti tuntuu nyt täysin riittämättömältä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Eilen oltiin juuri lähdössä mökillä kalaan, kun radiossa juontaja biisin loputtua ilmoitti: Seuraavaksi suru-uutinen, laulaja Topi Sorsakoski on kuollut.
Aika yllättäen se kuitenkin tuli, vaikka keuhkosyöpä onkin vaarallinen. Hieno tulkitsija on poissa. Ehkäpä äijät nykäisee nyt jossain Klabbin kanssa duettoja.
Uusi levy kuitenkin ilmestyy aikataulussa, eli lauluosuudet ehti Topi saada valmiiksi.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
RIP Jani Lane.

Uutinen.

Warrant jäi vähän Cherry Pien vangiksi, mutta löytyy bändiltä muitakin biisejä.

mm.

http://www.youtube.com/watch?v=bx6f68Wd9dc&feature=relmfu

Tämä on vetänyt itseni hiljaiseksi koko viikonlopun ajan. Tietyllä tavalla oli odotettavissa, että jossain vaiheessa lähtö tulee. Niin pitkään kaveri oli tapellut demoni-alkoholin kanssa rehabista toiseen.

Oliko kyseessä tarkoituksellinen yliannostus, sitä paljon spekuloidaan. Sängyn vierestä oli löytynyt puolillaan oleva vodkapullo ja jotain lääkkeitä, ruumiinavausraportit varmaan tuovat selkoa tähän tragediaan.

Oman genrensä pätevimpiä biisinkirjoittajia mielestäni, sekä ilmeisen mukava tyyppi myös ihmisenä jolle neste ei koskaan ollut noussut päähän. Jäi vaan omassa mielessään liikaa 'Cherry Pie-guyksi', vaikka olisi halunnut arvostusta siitä 'oikeasta' musiikista jota kirjoitti.

Vituttaa. RIP Jani.

edit. Tulipa mieleen, että aikoinaan oli tarkoitus nähdä Warrant David Lee Rothin lämppärinä nordiksella, mutta Jani Lane oli pudonnut lavalta jollain kiertueen aikaisemmalla keikalla katkaisten kylkiluitaan. Paikkaamaan saatiin Boycott Tommi Läntisineen... Silloin nuorta poikaa kyrsi tunteella, nyt jo hymyilyttää mutta toisaalta vetää surulliseksi. Eipä tullut bändiä sitten ikinä nähtyä, eikä miestä sinällään soolonakaan.
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Isäpuoli kuoli keuhkosyöpään ja se tilanne paheni ihan hetkessä ja lopulta kuolema korjasi satoaan. Aika arvaamaton syövän muoto tuo taitaa olla. En tosin itsekään osannut odottaa.

Lepoja Sorsakosken Topille. Kylläpäs näitä ikonimaisia laulumiehiä viedään kovaa vauhtia mullan alle...

Miehen viimeisimmiksi vedoiksi taisi jäädä tämä Viikatteen kanssa esitetty Hautajaissydän, joka nyt kun ajattelee, on nimeltään ehkä vähän turhankin ironinen. Tuolloin tosin Sorsakoskella ei sairautta vielä ollut todettu?

Niin, tässähän se biisi: Viikate solistinaan Topi Sorsakoski - Hautajaissydän


Ironinen hyvinkin. Suurena Viikate-fanina totean silti myöskin, että onneksi ehtivät tehdä tuon, loistava biisi.

R.I.P Topi :(
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Rick Rypien on kuollut. Ehkäpä oma henkilökohtainen suosikki NHL-tappelijoista on nyt siis poissa, huikean viihdyttävä tappelija, kova taistelija, joukkuepelaaja ja muutoinkin sympaattisen oloinen kaveri. Lepää rauhassa!
 

Ralph

Jäsen
Jo toinen NHL-tappelijan kuolema kohtuu lyhyen ajan sisään. R.I.P Rick Rypien.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Vaikka mies oli yksi suosikeistani Canucksissa en pysty kovin kummoista myötätuntoa kokemaan mikäli kyse on aineista johtuvasta kuolemasta.

Mieluiten olisin väärässä mutta tuntuu siltä, ettei nyky-NHL:n kovanaamat ole puhtaita yksikään.

Tragedia lähipiirille tietysti oli perimmäinen kuolinsyy mikä tahansa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka mies oli yksi suosikeistani Canucksissa en pysty kovin kummoista myötätuntoa kokemaan mikäli kyse on aineista johtuvasta kuolemasta.

Ainakin Wikipedian mukaan Rypien lähti oman käden kautta. Oliko sitten kyse aineista jäi minulle epäselväksi ja tiedon paikkansapitävyys nyt voi olla mitä vain. Masennuksestahan Rick tiettävästi kärsi, oliko siihen sitten osasyynä jotkin aineet on sitten eri asia.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tällainen uutinen, jos mikä, vetää kyllä mielen matalaksi. Rypien oli yksi suosikkipelaajistani koko liigassa, vaikka pelasikin suurimman osan peliurastaan "väärässä" joukkueessa. Muuten hän vaikutti olevan todella sympaattinen kaveri (huolimatta siitä katsojan kimppuun hyökkäämisestään).

RIP Rick Rypien. :´(
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
En nyt tiedä mitä vihjaat, mutta onko dobingin vetäminen nyt sitten jotenkin tuomittavampaa kuin esim. kokaiinin?
En nyt tiedä mitä luulit minun "vihjanneeni" mutta olin mielestäni varsin selkeä artikulaatiossani. Pelkäsin, että tämä(kin) kuolema johtuu selkeästi jonkun ei-niin-terveellisen aineen käytöstä. Nyt ilmeisesti näyttää siltä, että olin tässä väärässä ja hyvä niin, jos nyt näin voi sanoa. Traaginen tapaus tämänkin kuolema kaiken kaikkiaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mieluummin tappelija kuin taitopelaaja, mutta harmi silti.

Uskomaton viesti kaikenkaikkiaan.

Todella harva pelaajahan NHL:ssa 100% puhdas on, esimerkiksi joku Mikko Koivun monen kilon painon nosto pari kesää takaperin ei varmaankaan tapahtunut pelkällä peruspuntilla.

Kuitenkin, todella surullinen tapaus. Henkilökohtaisia demoneja oli ilmeisesti enemmän kuin tarpeeksi, ja lopulta nuo taisivat viedä Rypienistä voiton. Hieno pelaaja, kaikesta päätellen myös hieno mies, todella harmillinen tapaus.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Töissä kun tauolla luin uutisen, että eräs suosikkipelaajistani NHL:ssa on poissa, ei ollut tippa kaukana. Todella ikävä asia. Oikeastaan ainoa tappelija, josta olen koskaan pitänyt. Se taas johtuu siitä taisteluasenteesta, joka kentällä aina oli.

Erityisen kevyet mullat sinulle Rick Rypien!
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Todella harva pelaajahan NHL:ssa 100% puhdas on, esimerkiksi joku Mikko Koivun monen kilon painon nosto pari kesää takaperin ei varmaankaan tapahtunut pelkällä peruspuntilla.

Toinen hyvä esimerkki on Hartikaisen Teemu. KalPasta lähtiessään painoa oli vähän päälle 90 kiloa, mutta kauden aikana paino olikin noussut jo sataan kiloon.

R.I.P Rypien. En tiedä miksi, mutta Boogaardin lähtö ei aiheuttanut läheskään samanlaista tunnekohausta allekirjoittaneessa, vaikkei kumpaankaan ole minkäänlaisia tunnesiteitä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Sääli että näinkin viihdyttävä pelaaja poistui joukostamme, R.I.P. Rick Rypien.
 

Sean #19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toinen hyvä esimerkki on Hartikaisen Teemu. KalPasta lähtiessään painoa oli vähän päälle 90 kiloa, mutta kauden aikana paino olikin noussut jo sataan kiloon.

Kyllähän tuollainen geneettisesti lahjakas kaveri, joka on koko pienen ikänsä urheillut ja on lisäksi raamikas, voi yhden kauden aikana kerätä painoa alle 10 kg. Kaikki ei tietenkään ole pelkkää lihasta, mutta jollain Hartikaisellakin on varmasti ollut niin älyttömät pohjat voimaharjoittelun aloittamiselle, että äkkiäkös se painoa kerää, kun salilla viihtyy läpi kauden 2-3 krt/vko + syö yli kulutuksen. Se siitä offtopicista.

R.I.P Rypien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös