Raimo Summasen kiirastuli

  • 93 545
  • 779

Vaicci#63

Jäsen
Kun kerran joukkue seisoo Summasen takana, olettaisin Niinimaan ja Summasen käyneen omat keskustelut. Summanen on ruotinut Niinimaan peliesityksiä ja Janne vetänyt herneen nenään ja lähtenyt ovet paukkuen. Jos Summanen puhuu totta sanoessaan lähdön tulleen yllätyksenä, silloin laskisin Niinimaan toiminnan diivailuksi.

Ihme porukkaa täälläkin. Ensin halutaan että kaikkien kaverista, saunakaverijeejeemiehestä päästäisiin eroon, ja sitten kun osataan antaa kritiikkiä pelaajalle niin valmentaja on hirviö. Koittakaa päättää jo.

Mielestäni Suomi on pelannut hyvää lätkää Summasen aikana, vaikkakin tulokset ovat (vielä) laihoja. Kuitenkin World Cupin alkusarjan voitto on vastoin ennakko-odotuksia ja Summanen on saanut kaiken irti joukkueesta (no lähestulkoon).

Ja sitten kun menestytään, aletaan itkemään pelaajan, jota haukuttiin roimasti MM-kisojen jälkeen, poislähdöstä sekä kitisemään valmentajasta.

Jos lisää poisjääntejä tulee, olen itse valmis myös siirtymään Summasen eroa vaativien puolelle, mutta uskoisin, että sellaista tarvetta ei tule.
 

Animal

Jäsen
Re: Summanen on Summanen.....

Viestin lähetti Lätkä

Siksi pyydänkin omasta puolestani, että annetaan Summaselle
rauha ainakin turnauksen ajaksi ja pidetään vastaisuudessa nä-
mä asiat mielessä, että "laivassa ei ole kuin yksi kapteeni ja so-
ta ei kaipaa yhtä miestä".

Niin ja jos nuo Summasen puheet pitävät paikkansa, niin "sota ei todellakaan yhtä miestä kaipaa"... Ja vielä lisätäkseni Niinimaan kaltaista lippukarkuria en leijonapaidassa halua nähdä enää ikinä. JOS asiat todellakin ovat niin kuin Summanen väittää.
 

Aksu

Jäsen
Re: Re: Summanen on Summanen.....

Viestin lähetti Animal
JOS asiat todellakin ovat niin kuin Summanen väittää.

Toivotaan nyt myös, että Summanen ymmärtää sulkea naamansa koko aiheesta kisojen ajaksi tämänpäiväisen avautumisen jälkeen. Niinimaalle, Summaselle saati joukkueelle ei ole hyväksi asian vatvominen tämän enempää, juuri nyt.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Muksu


Jääkiekko ei ole Maailman tärkein asia. Mutta World Cupiin osallistumisessa jääkiekko on toiseksi tärkein asia - heti voittamisen jälkeen. Tsekki-pelissä Suomi pelasi parasta kiekkoa, jota olen koskaan Suomen nähnyt pelaavan. Se yhdessä sen kanssa, että Suomi on edelleen mukana riittää minulle - niin kauan kuin Suomi on mukana.

Ennen kuin alkaa vertaamaan näitä pelejä viime vuosikymmenien peleihin niin kannattaa huomioida että tämä turnauksessa on vastustajilla huonoimmat materiaalit mukana mitä ikinä on ollut näissä turnauksissa missä periaatteessa kaikki ovat olleet mukana.

Esimerkiksi Tsekit ovat menneet ihan puolivaloilla eteenpäin ja Jagrkin sanoi että hän on ainoastaan Hlinkan muistoksi mukana.

Ja näkee peleistä että monet eivät ole juurikaan kesällä harjoitelleet.
Suomi ja Ruotsi ovat tästä ehkä eniten hyötyneet koska heidän pelaajansa ovat olleet paljon jäällä jo ennen pelejä.

Mutta pelien taso ei ole todellakaan ollut sellaista kuin vaikka naganossa missä joka joukkue oli parhaalla kokoonpanolla (poissa oloja vain nimeksi) ja pelattiin keskellä kautta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Re: Re: Re: Kenkää Kummolalle

Viestin lähetti Ossi
No onhan se sentään eteenpäin menoa 5-1 johdosta 5-6 tappioon verrattuna.
Vasta sitten kun Summasen peruuttelun aikana siihen 5-1 johtoon päästään.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Asian kaksi puolta

Janne Niinmaa voi henkilönä ja persaoonana tuntuea itsensä väärin kohdelluksi. Hän on mies, joka ei ole kieltäytynyt maajoukkue edustuksista, vaikka on ollut vammojakin ja raskas kausi takana. Hän on pelannut joukkueelle, taistelee otta mustelmia pelaa joukkueen eteen. Summasen aikana Niinmaa ei ole ehkä mielestään saanut arsaitsemaansa kohtelua. Kenties kitka lähti jo viime keväältä, kun Jannen avauspelit ei monen palstalaisenkaan mielestä olleet parhaita mahdollisia. Raivo on saattanut läksyttää heti alkajaisiksi Jannea kovalla kädellä. Valmennusuran alkajaisiksi tarttuminen ammattimiehen muutamaan pikku virheeseen voi tuntua liian rajulta henkilökohtaisesti. Siihen lisättäessä ulos jättäminen aluksi WC:stä niin Janne voi hyvin tuntea olevansa valmennuksen epäsuosiossa. pari läksytystä nyt pienistä virheistä ja mitta on täysi. Tämä ei tee niinimaasta huono kiekkoilijaa. Hän hyvä kiekkoilija, jolla meni kemiat ristiin toisen persoonan kanssa.

Raimo Summanen puolestaan tekee sen mitä hännen mielestään pitää tehdä joukkueen hyväksi. Niinmaan vireystaso on hänen mielestään uhka joukkueen menestykselle, joten hän tarttuu siihen. Kiekko maailma tuntee monta menestynyttä valmentaajaa, jotka ei voi kehuskella suhteilla pelaajiin: Tihonov, Jortikka ja Keenan vaikka esimerkkeinä eri kulttureista. Näissä kiroituksissakin nousi silkkihanskana esille Kari Heikkilä, joka valmensi Kärpät menestykseen. Joukkueesta lähti Thomas, Hamilton, Taubert, Mettovaara, Tenkrat ja Ton enemmän ja vähemmän ovet paukkuen. tenkrat palasi ja tunsi itsensä voittajaksi jälleen.

Saku Koivu on selväsanaisesti ilmasisut joukkueen kannan. Joukkue on valmentajan takana. Miksipä ei olisi. Amerikkalaisella mittapuulla Selänne, Koivu, Numminen, Timonen, Kipprusoff ja Jokinen ei ole voittanut yhtään mitään. Nyt ainut kertainen mahdollisuus neljään vuoteen saavuttaa yhtään mitään. Selänteellä esimerkkinä tämä turnaus merkitsee varsin paljon urrakin ajatellen. Niinimaan erimielisyydet ei suuresti joukkuetta hetkauta. ikävä tapahtuma mitä varmasti tapahtuu muissakin joukkueissa, kuten tuossa mainittin. Viime kauden Suomen mestari Kärpistäkin lähti alkuakudesta lkilometritehtaalle Jämsen ja Dawe. Ei siinä paljon NHL-ottelut painaneet. Entäpä Suomi9. Peli on mennyt niin hyvin kuin vain voi. Suomi voitti lohkonsa ja mahdollisuudet jatkoon parhaat mahdolliset. Summasen joukkue oli valmiimpi Tsekki. Turha siitä on Hlinka kuolimien tai Jagrin huonon kunnon taakse mennä. Otteet kentällä puhuu.

Kuka tästä hyötyy. Keltainen lehdistö myy aviiseitaan ennätystahtia. Muuan Urheilulehti mm. uutisoi, että joukkue savustaa Heikkilää ulos viime keväänä. Sittemmin lehti kusi nilkkansa, kun ei enää yherralta haastatteluja herunut. Nyt minusta tuntuu, että on tehty Kärpäsestä härkänen. Niinimaa lähti yksittäisenä huonosti kohdeltuna pelaaja pois ei sen kummempaa. World Cupit on ennenkin aiheuttaneet konflikteja. Mikä lienee syy Selänteen istumiseen katomossa edellisissä kisoissa. Se ei tee saavutuksesta yhtään sen huonompaa. Teemu ei pystynyt antaamaan parastaan ja nälkäiset pelasi. Hieno voitto Suomelle.
 
Viimeksi muokattu:

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti nuckhead
Ei siis hyvin mene kun iltapäivälehtien toimittelijat saavat kynän käteensä. Ilmeisesti tässä haetaan iltapäivälehtien toimesta Matille seuraajaa kun raukka ei enää pysty skandaaleita tarjoamaan. Summasesta on hyvää vauhtia tulossa seuraava uhri, sillä uhrien määrän pitää olla vakio. Jään mielenkiinnolla ja kauhuissani odottamaan huomisia lööppejä.

Niin, Nykänen ja Summanenhan pelasivat aikoinaan yhtäaikaa JYPin junnuissa. Kukakohan samaisesta juniorijoukkueesta on seuraava uhri Summasen jälkeen? Markku Heikkinen? Se on vielä töissä Alkossakin - skandaali on valmis.

Vakavasti puhuen, Summasesta en pidä, mutta vielä enemmän suututtavat nämä liiton johtohenkilöt jälkiviisauksineen, jos nyt aletaan hommaamaan Summaselle kenkää tämän tapauksen johdosta. Kai sen nyt aikaisemmat miehen valmennuspestit jo ovat näyttäneet, että kaikkien kanssa ei tulla toimeen, mutta pääsääntöisesti menestys on ihan hyvää. Välttämättä maajoukkueen valmentajana ei ole paras mahdollinen ihmistyyppi se, joka ei tule kaikkien kanssa toimeen, mutta ei nyt luulisi tämän Summasen luonteenpiirteen tulleen yllätyksenä johtoportaalle.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Olkohan tätä linkkiä vielä täällä? Äänessä uusimman (ja uskottavimman?) suomalaisen lätkälehden päätoimittaja:

Hockeyn blog

Mielenkiintoista!
 

IDA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhulan Titaanit
Montreal Canadiens
Saipa
Maallikolle silmiinpistävintä tässä uudessa pelitavassa on ollut, että mikään kentällinen tai kukaan yksittäinen pelaaja ei nouse selvästi eroon muista. Voi hyvinkin kuvitella, että tämä joukkue ei yhtä miestä kaipaa. Ehkä on parempi niin, että ajetaan sisään tällainen pelitapa vaikka sitten sen kustannuksella, että aina ei saada taitavimpia mahdollisia pelaajia samaan joukkueeseen.

Itse olen taipumassa siihen uskoon, että Summanen on Dettmanin ohella maan paras maajoukkuevalmentaja ja kuten Muurisen valinnan jälkimainingeissa tuli monasti todettua: 'Tuoppi jatkuvuudelle'.

Vain silloin, jos Summanen todella menettää joukkueen luottamuksen on aika harkita potkuja. Jonkun toimittajan läpsäyttämistä ei nyt voi kovin pahana pitää vaan asia on pikemminkin nähtävä niin, että osui minne pitikin.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niinimaa on Suomen kaikkien aikojen surkein puolustaja, sen sanon nyt, ja sen tulen jatkossakin sanomaan. Summanen sitten taas ei ole mikään maailman älykkäin henkilö, ja Niinimaasta on noin ihmisenä jäänyt helvetin positiivinen kuva. Tiedä sitten mikä asian todellinen laita on...
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Isaksson
Nyt kirjoittaa Liljaniemen poika kyllä suulla suuremmalla. Maailmassa ei ole sellaista asiaa, jonka tavoitteleminen on niin arvokasta, että kaikki keinot ovat hyväksyttävissä. Ja yhdessä kiekkoturnauksessa menestyminen ei missään tapauksessa ole lähelläkään sellaista asiaa.
Liljaniemen perusteilla voidaan hyväksyä mittava määrä maailmassa tapahtuvia kauheuksia. Totalitaarinen kommunismi saa joillain sektoreilla aikaan hyviä tuloksia, onko se silloin perusteltavissa ?
Liljaniemen kirjoitus ei ole sen arvoinen, että sitä tarvitsisi edes kommentoida. Siinä esitetyt perustelut ovat niin kaukana tästä maailmasta ja länsimaisista arvoista, että ei luulisi moista tarvitsevan edes lukea.
Onko ihmisten arvomaailma todella mennyt niin sekaisin, että kiekkoturnauksessa menestyminen hinnalla millä hyvänsä on jotenkin hyväksyttävää. Ihmisten kunnioitus ja asiallinen kohtelu ajaa kirkkaasti kiekkovoittojen edellle.
Järkyttävä lukukokemus eipä voi muuta sanoa.

Näin hyvä kirjoitus kannattaa vetää uudelleen esiin tuolta ykkössivulta. Olen Isakssonin kanssa täysin samaa mieltä. Summasen johtamistapa sopii mielestäni erittäin hyvin esim. erikoisjoukkoihin, jotka etsivät terroristeja "elävänä tai kuolleena"-periaatteella. Ei kuitenkaan urheiluun.

Jos Suomi pääsee tänään jatkoon, mätäpaiseita tullaan puristelemaan lisää auki.

Risto Jalo voisi kertoa siitä, miten hän oli saada turpaansa ketjukaveriltaan Summaselta Ilveksen treeneissä.
 

Animal

Jäsen
Viestin lähetti VH87
Niinimaa on Suomen kaikkien aikojen surkein puolustaja, sen sanon nyt, ja sen tulen jatkossakin sanomaan.

Onko muuten nimimerkkisi 87 syntymävuosi?

Summanen sitten taas ei ole mikään maailman älykkäin henkilö.

Mitenköhän vitussa sinä tämän perustelet? No ei taatusti, jos verrataan esim. Albert Einsteiniin.

En tunne Raatoa henkilökohtaisesti ja varmasti läikkyy välillä yli, mutta väitän, että kyseessä on äärettömän kunnianhimoinen valmentaja, joka opiskelee (yhdessä E.Westerlundin kanssa) erittäin aktiivisesti peliä nimeltä jääkiekko, kehittää uusia pelitapoja ja omistautuu työlleen 110 %:sti.
 

#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten muutama kirjoittaja on jo tuonut esiin, on Summanen hyvä valmentaja niin kauan kuin pelaajat suostuvat pelaamaan hänen alaisuudessaan. Jos ei mies kestä negatiivista palautetta huonosta pelistä niin miksi pelaa jääkiekkoa. Nyt pelataan kuitenkin jo ihan aikuisten sarjassa, jossa ei ole enää ”kaikki pelaa” meininki. Parhaat pelaavat, joten jos peli ei ota onnistuakseen niin minuutteja ei tipu. Rami näki miehessä potentiaalia ja yritti saada sen käyttöön, mutta Niinimaa ei kestänyt koulua ja lähti lätkimään.

Niinimaa omien sanojensa mukaan lähti pois joukkueen edun takia. Luuleeko hän että tästä oli jotain hyötyä. Tällainen vaikuttaa taatusti joukkueeseen mutta tuskin ainakaan positiivisesti. Pelillisesti tämä ei ole suuri menetys mutta henkisellä puolella on paljon merkitystä. Valtava kohu ei ”paranna poikien työrauhaa” ja keskittymistä. Lehdistö ei jätä Raatoa rauhaan ja se on pois hänen turnaukseen keskittymisestä.

Summanen on pelillisesti vienyt Suomen jääkiekkoa eteenpäin, joka minun käsittääkseni on hänen tehtävänsä, eikä hymyssä suin haastattelujen jakaminen. Tämä siis tämän astisen perusteella. Vai odottiko joku Euroopan lohkon voittoa.

Annetaan siis Summaselle työrauha edes tämän turnauksen loppuun, jonka jälkeen kritisoijia tuskin enää juuri löytyy, kiitos menestyksen jota on tulossa. Siitä olen varma.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liljaniemen kolumni oli värikäs, mutta valitettavan yksipuolinen ja siten lukijaa aliarvioiva. Yksipuolisuus ei palvele edes kirjoittajan ajaman asian etua, sillä kannanotto on todettu tutkimuksissakin vakuuttavammaksi, mikäli vasta-argumentteihin suhtaudutaan niiden ansaitsemalla vakavuudella.

On hyvä, että Jatkoaika on media, joka uskaltaa ottaa kantaa. Liljaniemi meni kuitenkin liian pitkälle, sillä kirjoitus saa kiihkomielisyydessään jopa ikävän "seiskamaisen" populistisen leiman.

Kolumnin asiasisältöön vastaisin, että tarkoitus ei aina pyhitä keinoja, ainakaan kun tarkoitus on niinkin merkityksetön asia kuin tällainen ihmisten huviksi tarkoitettu kiekkoturnauksen voitto, eli viihde. Ihmisarvon tai ihmisoikeuksien loukkaaminen on liian iso uhri tämän tavoitteen saavuttamiselle.
 

Animal

Jäsen
Viestin lähetti Lare
kun tarkoitus on niinkin merkityksetön asia kuin tällainen ihmisten huviksi tarkoitettu kiekkoturnauksen voitto, eli viihde.

Kyllä käsittääkseni tämä turnaus on järjestetty samaa tarkoitusta varten kuin Olympiakisat, eli eri maiden parhaiden urheilijoiden ja urheilujoukkueiden kilpailuun ja vertailuun.

Minulle tässä turnauksessa menestyminen ei todellakaan ole mikään vähäpätöinen ja merkityksetön asia. Ja minä haluan nähdä myöskin joka solullaan voitosta taistelevan jääkiekkojoukkueen.

Ihmisarvon tai ihmisoikeuksien loukkaaminen on liian iso uhri tämän tavoitteen saavuttamiselle.

Mitä uhreja tässä nyt on tullut? Ja mistä tiedät kuinka paljon niitä ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa on loukattu?

Voit toki olla oikeassa, että Summanen on läksyttänyt Niinimaata tavalla, joka ei sovi lasten korviin ja mennyt henkilökohtaisuuksiin todella törkeästi, mutta yhtä hyvin tilanne voi olla se, että Niinimaan änäristaran ego ei ole kestänyt julkista vittuilua peliesityksistä.

Muuten kyllä hyvä mielipide.
 

IDA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhulan Titaanit
Montreal Canadiens
Saipa
Viestin lähetti Lare
Ihmisarvon tai ihmisoikeuksien loukkaaminen on liian iso uhri tämän tavoitteen saavuttamiselle.

No ei kai tässä sentään siitä ole kyse? Nyt olisi hyvä kuulla missä Summanen on loukannut ihmisoikeuksia. Onko se sitten ihmisoikeuksien loukkaamista, kun pelaajat kuittailevat toisilleen kentällä tai jopa lyövät toisiaan? Vai tekeekö Summasen esimiesasema hänestä ihmisoikeuksien loukkaajan? Aika hurjaa joka tapauksessa.

Ja se kanssa, että pallopelit eivät ole viihdettä vaan oma erityinen urheilun osa-alueensa.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti mirasane
Noh, kyllähän Liljaniemikin kirjoittaa kolumnissaan seuraavasti:

"Yksi asia joskus lähes psykopaattisiin taipumuksiin taipuvaisella Summasella on kuitenkin puolellaan: tulokset."

On kyllä huomattavasti rankempaa väittää henkilöä käytökseltään psykoottiseksi kuin aggressiiviseksi.

Psykoottinen ja psykopaatti ovat kaksi täysin eri asiaa.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Lare
Kolumnin asiasisältöön vastaisin, että tarkoitus ei aina pyhitä keinoja, ainakaan kun tarkoitus on niinkin merkityksetön asia kuin tällainen ihmisten huviksi tarkoitettu kiekkoturnauksen voitto, eli viihde. Ihmisarvon tai ihmisoikeuksien loukkaaminen on liian iso uhri tämän tavoitteen saavuttamiselle.

Mun täytyy sanoa että ihmetyttää tuon kirjoituksen paikoin saama palaute / siitä virinneet kommentit. Miten tuota juttua on ylipäätään mahdollista lukea niin että Liljaniemi asettaa menestyksen ihmisoikeuksien edelle, tai että tarkoitus aina pyhittää keinot?

Miten se että (lyhentäen) "parempi menestys huippumaita vastaan" [kuin se, että päävalmentajana on] "sulava, konfliktivapaa kommenttikone" voidaan millään ilveellä vääntää muotoon "Suomi voittoon maailmankupissa vaikka pitäis syöttää pirulle 500 tyttölasta". No, tuo on tietysti koetellusti hyvä tapa väitellä: muunnetaan toisen väitteet sellaisiksi että niitä vastaan on helpompi vääntää.

Itse asiasta ollaan varmasti pirun montaa mieltä, vaikka oikeastaan todella harvalla on niin paljon tietoa asiasta että voisi olla kovin syvällä rintaäänellä sitä tai tätä mieltä. Ei Liljaniemelläkään varmaan sitä lopullista tietoa ole jonka perusteella tästä voisi ruveta tuomioita jakamaan. Mutta eipä ole äijä kyllä mitään oletettuja turpakäräjiä tms. puolustellutkaan.

Mää vaan ihmettelen tämmöstä vääntelyä. Kuulostaa vähän samalta kuin noi IL:n Jalosen kuristus-kikkailut.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Re: Re: Re: Summanen on Summanen.....

Viestin lähetti Aksu
Toivotaan nyt myös, että Summanen ymmärtää sulkea naamansa koko aiheesta kisojen ajaksi tämänpäiväisen avautumisen jälkeen. Niinimaalle, Summaselle saati joukkueelle ei ole hyväksi asian vatvominen tämän enempää, juuri nyt.

Toivotaan myöskin, että kaikenmaailman ammattitaidottomat loistoimittajat ymmärtävät pitää turpansa kiinni kisojen ajan kyseisestä asiasta. Lienee kuitenkin turha toivo odottaa niiltä saatanan nilviäisiltä edes sen verran maajoukkuehenkeä!
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aloitanpa oman kiekkokauteni tästä sitten.

En voi muuta, kuin ihmetellä tätä parranpärinää aiheesta Summanen-Niinimaa. Eilisiltaisen Fakta Homman yleisönosastokirjoituksen työstäminen muistuttaa läheisesti tilannetta. Tämähän toki on keskustelupalsta eli ei muuta kuin lisää höyryä kaappiin.

En osaa sanoa riidan syistä tai sen mahdollisista seurauksista tuon taivaallista. Nyt vaan on niin, että Suomella on erinomaiset mahdollisuudet pelata WC:n loppuottelussa. Krediitit mielestäni kerää valmennus, mutta toki kliseehän kuuluu, että joukkueena mennään. Eli suomennettuna jäitä hattuun ja myrsky seis kossuvissylasissa!!!

Tähän Ramin kommenttiin en voi muuta kuin yhtyä:

"Ruotsi-ottelun kääntäminen oli valmennusurani paras suoritus."
(Lähde: http://www.hockeylehti.com/hockeyblog/index.html)

Tilannetta tarkkaillen :)
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
Raato valmentaa, koirat haukkuu.
Kylläpä oli Iltalehden Pekka Jalonen odottanut hetkeä, jolloin pääsee kuittaamaan jonkun vanhan nöyryytyksen. Valmentajilla on usein tapana nöyryyttää "tyhmien" kysymysten kysyjiä tylyillä vastauksilla. Niistähän tulee mielipahaa kirjoittajille, jotka saattavat aivan kyyneleet silmissä muistella kuinka heitä on kuristettu kaksin käsin.
P Jalosen kirjoitus oli epäselvä. Kuristajaa ei mainittu kirjoituksessa, mutta kyllähän sekin meni "Psykopaatti" Summasen pimeän puolen piikkiin.
Väkivaltaisia miehiä on nähty karjumassa hallin käytävillä. Kova ääninen huuto on muuttunut tiesmiksi käskyttämiseksi , varsinkin kun kuulee sen jutun siinä vaiheessa, kun joku on kuullut sen joltain hyvin lähellä olleelta taholta.
Onhan niitä nähty kyyneliä, juu. Niinkuin vertakin ja hikeä. Se on osa peliä, niinkuin taivastelu ja muutkin ylireagoinnit kuuluvat sinne pissanvärisen lehdistön sivuille.
Ja lopuksi vapaasti lainatakseni P. Jalosen ylevää proosaa:"Vielä tärkeämpi syy puuttua tilanteeseen on lehdistökatsomossa toimivien ihmisten turvallisuuden takaaminen."
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Re: Re: Re: Summanen on Summanen.....

Viestin lähetti Kirveellä töitä
Toivotaan myöskin, että kaikenmaailman ammattitaidottomat loistoimittajat ymmärtävät pitää turpansa kiinni kisojen ajan kyseisestä asiasta. Lienee kuitenkin turha toivo odottaa niiltä saatanan nilviäisiltä edes sen verran maajoukkuehenkeä!

Muuta Neuvostoliittoon, jos sensuuria haluat.

Mikä hitto siinä on, että aina näiden tapausten aikaan muutama sankari haluaa lehdistön vaikenevan. Mites Lahden doping-skandaali? Mokomat maanpetturit, nuo lehtimiehet, kehtasivat vielä moisesta uutisoida!

Parempi sen totuuden on tässä vaiheessa tulla ulos. Peittelemällä ja salaamalla asioita ei joukkuehenki ainakaan parane, ja sitten kun ne asiat tulisivat esiin, niin syyteltäisiin vielä salailusta.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Viestin lähetti Lare
Psykoottinen ja psykopaatti ovat kaksi täysin eri asiaa.

Hyvä huomio.

Kun ihminen on psykoottinen, niin voidaan yleisesti puhua mielenterveydellisestähäiriöstä. Esimerkiksi: akillinen psykoottinen häiriössä, aistiharhat, harhaluulot ja havaintohäiriöt ovat ilmeisiä mutta huomattavan vaihtelevia ja muuttuvat päivittäin tai jopa tunneittain.

Psykopaatti on taas ihminen, joka kärsii äärimmäisestä narsistisesta luonnehäiriöstä. Psykopaatti on vanhoillinen termi, jota käytetään yleensä sensaatiohakuisesti mediassa.

Täällä moni on todennut sen, että "Koivukin ilmaisi joukkueen tuen" ja "joukkue seisoo Summasen takana" - siispä kaiken on oltava OK. Entäs jos vaikka Koivun mielestä kaikki ei olisikaan OK? Luullaanko täällä, että hän menisi sanomaan ennen tärkeätä puolivälieräottelua: "ei me tykätä tuosta valkusta ja toivottavasti hän eroaa." Montrealin kapteenina Koivu on kuitenkin saanut aika hyvää opetusta median käsittelystä...

Tässäkin tapauksessa aika tulee näyttämään "kuka on oikeassa".
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Jaa-a olisikohan Leijonien pelirauha lopullisesti mennyttä, saapa nähdä.
Media pitää kyllä siitä huolen että kommenttia Niinimaa-tapaukseen tivataan joka välissä, kaikilta mahdollisilata pelaajilta. Saisivat nyt tuon Saksa-pelin kunnialla pois alta, niin Atlantin tuolla puolen olisi varmasti parempi pelirauha median taholta.

Luin sekä Liljaniemen että Jalosen kolumnin, ja olen sitä mieltä että nimenomaan Jalosen juttu oli populismia. Äijä kirjoittaa ikäänkuin Summanen itse olisi kuristanut häntä. Jos on, niin miksi aukaisee suunsa vasta nyt? Ei sen puoleen, kyseisen tyypin kolumnit ovat ennenkin olleet silkkaa sontaa. Myös Kummola olisi voinut älytä pitää suunsa kiinni ja antaa valmentajalle työrauha edes tämän viikon ja turnauksen ajaksi.

Summanen voisi tietenkin katsoa peiliin ja yrittää hillitä itsensä, maajoukkue valmentajan täytyy kuitenkin hillitä itsensä toisella tavalla kuin liigavalmentajan. Herrasmiesmäisyys ei rajoitu pelkästään pelaajiin. Se kuitenkaan tarkoita sitä etteikö joukkuetta saisi herätellä tarpeen tullen. Ruotsi pelissä olisi käynyt todella huonosti, jollei Summanen olisi niin tehnyt. Suomen pelissä tapahtui selkeä ryhtiliike 3-3 tasoituksen jälkeen.
Ruotsipeikot olisi syytä haudata viimeistään nyt, samoin Kanada ja Tsekkipeikot. Jos näille maille hävitään, niin hävitään sitten pelillisesti, eikä rohkeuden puutteen takia.

Lopullisen mielipiteen Summasesta muodostan sen jälkeen kun olen kuullut muun joukkueen mielipiteen hänestä ja ko.tapauksesta, luultavasti turnauksen jälkeen. Todellakin toivon että sanovat silloin rehellisen mielipiteensä, niin loppuu myös median paskanjauhanta. Kuitenkin NHL-äijät ovat nähneet jos minkälaista valmentajaa uransa aikana, joten he varmasti osaavat sanoa onko Summasen valmennustyyli ollut jotenkin liian rankkaa tai käytös asiatonta. Voisin kuvitella että esim. Mike Keenan ei ole mikään "Eteenpäin on menty, kaikki on jees"- kaveri.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Re: Re: Re: Re: Summanen on Summanen.....

Viestin lähetti jlahde
Parempi sen totuuden on tässä vaiheessa tulla ulos. Peittelemällä ja salaamalla asioita ei joukkuehenki ainakaan parane, ja sitten kun ne asiat tulisivat esiin, niin syyteltäisiin vielä salailusta.

Totuus taitaa olla vielä jokseenkin hämärän peitossa annetuista lausunnoista, kirjoitetuista kolumneista sun muista huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös