Quo vadis – mihin menet HPK?

  • 449 616
  • 2 239

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Mielenkiintoista nähdä, että mitä tekee office kun ensi viikolla otetaan kolme kertaa turpaan ja pistekeskiarvo on sen jälkeen 0,905.
Tässä vaiheessa turha edes enään tehdä mitään. Sama homma jatkunut kerhossa ikuisuuden. Ei reagoida ajoissa, jonka jälkeen hirveällä takamatkalla. Liian kauan kestää aina reagoida, ketä tahansa siellä päättäjien paikalla istuukaan.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tää seura on nyt päätetty säästää hengiltä.

Ei tuolla joukkueella ole menestysmahdollisuuksia pitkässä juoksussa, ja se johtaa siihen, että mitä palkoissa ehkä säästetään tällä hetkellä, se lipputuloissa lopulta menetetään.

Ja vielä irvokkaampaa, jos tuota palkoissa säästämistä ei edes tällä hetkellä tapahdu, vaan tämä joukkue on viime vuotisen hintainen.

Viimeinen kausi menossa, kun tyhjennysmyyntejä voi surutta tehdä. Ajoissa sit Martel myyntiin ja Nikkilä vuokralle loppukaudeks jonnekin. Ei taida paljo muut mihinkään kelvata. Rajaniemi tietysti...
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Toki rahoituslaitoksetkin suhtautuvat nykyään lainahakemuksiin eritavalla kuin vielä muutama vuosi sitten. Eli jos limiittiä ei saa ja kassa kumisee tyhjyyttä näiden yleisömäärien seurauksesta, niin onhan tuo tekemätöbn paikka, ellei joku hyväntekijä avaa kukkaron nyörejä. Täällä tuskin sellaista yhteisöllisyyttä saadaan aikaiseksi, että kannattajilta ja kumppaneilta saataisiin kerättyä vahvistukseen rahaa niinkuin erillisenä yhteisenä ponnistuksena.

Me voitaisiin kyllä täyttää ens viikolla halli ääriään myöten pari kertaa,niin voitaisiin hyvillä mielin vaatia vahvistuksia. Mut eiköhän sinne taas se kaks ja puolituhatta löydä hikisesti paikalle, kun tuo haravointikausi on pahasti päällänsä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ei tuolla joukkueella ole menestysmahdollisuuksia pitkässä juoksussa, ja se johtaa siihen, että mitä palkoissa ehkä säästetään tällä hetkellä, se lipputuloissa lopulta menetetään.

Kyseenalaistan hieman tätä väitettä.

Ensinnäkin, viime kauden tappion myötä ollaan tilanteessa, jossa uuden vastaavan turskan tekeminen ei tule kyseeseen. Se tarkoittaa suoraan sitä, että kuluja valitettavasti on jouduttu karsimaan reippaalla kädellä.

Toisekseen, viime kauden turskan suurin syy käsittääkseni oli ylihintaiset pelaajasopimukset ja huonosti neuvotellut bonukset, jotka aktivoituivat huonosta menestyksestä huolimatta. Luultavaa myös on, että osa aikaisemmin klousatuista ja yhä voimassa olevista pelaajasopimuksista on neuvoteltu samalla konseptilla. Eli maksetaan liikaa pelaajan tarjoamaan todelliseen lisäarvoon nähden ja riskinä on myös bonuksien aktivoituminen siitä huolimatta, että menestystä ei tule. Huolimatta kulukuurista, joukkue voi olla ja todennäköisesti on edelleen ns. ylihintainen.

Kolmannekseen, kassatilanne on tiedetysti ollut huono jo useamman kauden ajan. Aavistuksenkin liian suuret menot aiheuttavat kassakriisin riskin.

Mikä on siis ollut todellinen pelivara joukkueen vahvistumisessa? Kenties riskiä merkittävästi lisäämällä oltaisiin saatu yksi korkeapalkkainen lisävahvistus hommattua. Entä mihin se olisi johtanut? Mahdollisesti joitakin pisteitä voisi olla nyt enemmän plakkarissa, mutta kuten tiedetään, yksi pelaaja ei voi koskaan tehdä auringonpaistetta yksinään. Tuolta pohjalta en näe, että yleisömäärät olisivat olleet juurikaan nykyistä korkeampia, jos tämmöinen vahvistus olisi hommattu. Tämä kokonaisuudessaan tarkoittaa sitä, että yhden korkeapalkkainen pelaaja lisää tähän yhtälöön lisää luultavasti vain lisäisi tilanteen kriittisyyttä: meillä olisi nykyistä suuremmat säännölliset kulut ilman nykyistä suurempia säännöllisiä tuloja.

Tietysti itsekin toivottaisin joukkueen vahvistamisen tervetulleeksi, mutta en missään tapauksessa esimerkiksi kassakriisin uhalla. Jos tällä kaudella alkaa kassatilanteen takia esimerkiksi palkanmaksu myöhästelemään tai Kerho alkaa vilahtelemaan Kauppalehden protestilistalla, niin silloin voidaan unohtaa vetovoima pelaajien keskuudessa pitkälle tulevaisuuteen.

Mikäli sen sijaan jostakin saadaan lisärahoitusta pelaajien hommaamiseksi, niin tottakai (esim. nimim. @Takanahka mainitsi semmoisesta mahdollisuudesta, että joitakin yhteistyökumppaneita voisi investointi rosterin vahvistamiseen kiinnostaa). Hyvin todennäköistä kuitenkin on, ettei suuri pelillinen kuva yhdestä vahvistuksesta (ehkei edes kahdesta) muuttuisi, jolloin olisi suotavaa, että mahdollisesti hankittavat pelaajat vahvistaisivat Kerhoa tulevallakin kaudella.

***

Kaikki viittaa nyt siihen, että meillä yksinkertaisesti ei (ilman lisärahoitusta) ole pelivaraa täsmävahvistaa joukkuetta ilman, että riskeerataan paljon enemmän, kuin mitä voidaan saavuttaa.

Ennen kautta itse asennoiduin siihen, että tällä kaudella ei mennä playoffseihin ellei nyt tapahdu vähintään keskisuurta ihmettä. Pyrin valmistautumaan iloitsemaan siitä, jos joukkuetta sekä yksittäisiä pelaajia saadaan kauden mittaan kehitettyä niin että loppukaudesta pystytään uskottavasti haastamaan säännöllisesti kenet tahansa (vaikka tappioita tullee yhä silloinkin enemmän, kuin voittoja). Tottakai häviöt vituttaa ja tämä tilanne syö, mutta edelleen näen, ettei kannata elätellä mitään epärealistista toivetta joukkueen merkittävästä vahvistamisesta ja siitä, että tässä alkaisi semmoisen myötä joku hurmosmainen nousu. Siellä on ihan potentiaalisia tulevaisuuden pelaajia joukkueessa, joten pyrin jatkossakin ensisijaisesti seuraamaan heidän kehitystään ja iloitsemaan, kun sitä tapahtuu.

Mikä hieman harmittaa ja masentaa, on tämä paska ilmapiiri seuran ympärillä. Se taas lienee se suurin tekijä erittäin heikkoihin yleisömääriin - jopa suurempi, kuin heikko menestys. Peräänkuulutin ennen kauden alkua yllämainitun realismin lisäksi sitä, että seuran suunnasta tulevan viestin tulisi olla semmoisen, joka luo uskoa seuran tulevaisuuteen mutta tavallaan suitsii odotoksia nykyhetkeä kohtaan. Ymmärrän tietenkin, että ei voida sanoa suoraan, että tällä jengillä ei nyt playoffseihin mennä (se olisi suora haistapaska koko urheilupuolen henkilöstölle), mutta olisi mukava kuulla lähiaikoina lisää siitä, missä mennään juuri nyt ja missä pyritään olemaan läheisessä tulevaisuudessa sekä keskipitkällä aikavälillä. Viestin tulisi olla avoin ja realistinen, mutta myös semmoinen, joka luo tulevaisuudenuskoa koko yhteisöön (kannattajille, yritysyhteistyökumppaneille, junioripuolelle, kaupungin johdolle sekä muille tärkeille sidosryhmille). Uskoisin hyvän viestinnän tässä vaiheessa rauhoittavan tilannetta ja aiheuttavan sen, että yhteisössä alettaisiin hieman enemmän uskaltaa puhumaan seuran paremmasta tulevaisuudesta kuin siitä, että pudotaan ihan just Mestikseen ja mennään konkurssiin.

Seurajohdolle on kuitenkin reilua antaa vielä jonkin verran aikaa. Vastahan tuo operatiivinen johto on saatu kokonaisuudessaan kasaan uuden toimitusjohtajan rekryn myötä, joten parempi vain, ettei mitään suurempia julkisia ulostuloja tehdä ennen, kuin tilannekuva on selvillä.

Joka tapauksessa: tällä seuralla on täydet edellytykset nousta lähitulevaisuudessa taas haastamaan suuria. Ei tarvitse edes katsoa erityisen oranssien lasien läpi arvioidakseen, että Kerhon toimintaympäristön kehitysmahdollisuudet näyttävät kokonaisuudessaan oikein hyviltä.
 
Viimeksi muokattu:

J.Petke

Jäsen
Tää seura on nyt päätetty säästää hengiltä.
Mikä sun ratkaisu olisi raskaasti tappiollisen kauden jälkeen? Yhtä fiksu kuin täällä aiemmin ehdotettu lainarahalla pelaajia?

Jos edessä on kausi tai kaksi, kun ei taistella suorasta pleijaripaikasta, vaan turvataan seuran talous ja koitetaan nuoremmilla pelaajilla saada homma nousuun, on se minulle ihan täysin ok. Niin tapahtuu isossakin maailmassa.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Mikä sun ratkaisu olisi raskaasti tappiollisen kauden jälkeen? Yhtä fiksu kuin täällä aiemmin ehdotettu lainarahalla pelaajia?

Jos edessä on kausi tai kaksi, kun ei taistella suorasta pleijaripaikasta, vaan turvataan seuran talous ja koitetaan nuoremmilla pelaajilla saada homma nousuun, on se minulle ihan täysin ok. Niin tapahtuu isossakin maailmassa.

Tuo ensimmäinen lause oli nyt vähän turhan raflaava ja tilanteeseen turhautunut heitto.

Kirjoitukseni oli tarkoitus olla lähinnä toteava, että asia on nyt näin, ja tuskin sieltä mitään todellisia vahvistuksia on tulossa. Tämä on taktiikka mikä on valittu. Se voi olla oikea tai olla olematta.

Tarinahan ei nyt kerro, että paljonko tähän tän kauden joukkueeseen on jo oikeasti upotettu rahaa. Jos ollaan jo viime kauden joukkueen hinnoissa, niin selvähän se on, että riskiä ei voi ottaa enempää.

Minä ostin kyllä joulukalenterit ja tulevat Hotsi-pehmolelut, ja käyn sen verran peleissä, kun etäkannattajana on mahdollista, mutta saas nähdä kuinka paljon jaksaa taas suuri massa tukea rämpivää joukkuetta.

Pieni toivo, että Maso löytää jotain konsteja saada tällä porukalla voittoja tulemaan, mutta paljon josseja.

Yks on varmaa, ens kaudella täytyy olla valmis puolustamaan sarjapaikkaa.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Varmaan paras vaihtoehto joukkueen vahvistamiseksi olisi nyt löytää potentiaalisia pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan Kerhon projektiin kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Kuluvan vuoden palkka kerättäisiin ainakin pääosin sponsoreilta ja tulevien vuosien palkka maksettaisiin kokonaan Kerhon budjetista, kun monia sopimuksia päättyy tämän kauden jälkeen.

Viesti kannattajille olkoon: Pudotuspelipaikka ei ole todennäköinen, mutta se on mahdollinen. Tämän vuoksi tehdään töitä, jotta mahdollisesta tulisi todellista. Ilman uskoa mahdollisuuteen se ei toteudu.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Kulupuoli toki omansa, mutta on kiinnitettävä huomiota myös sisään haalittavaan rahaan. JOS katsojakeskiarvo on sellainen tavoite mikä on myös budjetoitu, miten sille käy jos otteet jatkuu samana? Mikään ei taida myöskään tukea sitä että kumppanimyynti olisi erityisen kovassa iskussa?

Henkilökohtaisesti uskon että tästä selvitään, mutta on vittumainen paikka ottaen huomioon tuon toisiaan ruokkivan negatiivisen kierteen, maksava yleisö ei tule paikalle + yhteistyökumppanit ovat passiivisia, eli firmat ei koe hyödylliseksi näkyä Kerhon kumppanina.

Onko tässäkin nyt kyse siitä että Hanski hoiteli kaikki nää kumppanimyynnit vanhoilla kontakteillaan?
 
L

luigitar

Varmaan paras vaihtoehto joukkueen vahvistamiseksi olisi nyt löytää potentiaalisia pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan Kerhon projektiin kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Kuluvan vuoden palkka kerättäisiin ainakin pääosin sponsoreilta ja tulevien vuosien palkka maksettaisiin kokonaan Kerhon budjetista, kun monia sopimuksia päättyy tämän kauden jälkeen.

Tällä hetkellä joukkueet eivät vain tuppaa luopua tällaisista pelaajista. Siirtorajalla voi olla eri ääni kellossa, kun tekevät viimeisiä siirtoja mestaruutta tavoitellessa.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Tää seura on nyt päätetty säästää hengiltä.


Hengiltä säästäminen supistaa kaikkea ja lopulta tuhoaa tämän ammattilaisorganisaation.

Vaikka tuntuu pahalta mutta nyt tarvitaan investointeja, ne ovat todella isoja riskejä ja pitää tiedostaa että niiden mennessä pieleen voidaankin olla sitten jo tekemättömän edessä.

Mutta samalla pitää kysyä jos ei muuteta mitään ja odotetaan ihmettä niin muuttuuko mikään? Tuleeko hallille vain, jostain katsojia yht.äkkiä 1000 enemmän? No ei tule.
Jotain pitää siis tehdä. Nyt ei voi jäädä ns. Tuleen makaamaan.

Kysytään @J.Petke toisinpäin.
Onko tämä hengiltä säästäminen nyt se millä seura pelastuu?

Näyttääkö siltä että katsomot tulee täyteen näillä esityksillä?

Turvataanko nyt seuran taloutta kun peluutetaan näitä nuoria ja muualle kelpaamattomia?
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Minua hieman ihmetyttää nämä hengiltä säästäminen kommentit. Juurihan Kerho on laittanut rahaa haisemaan kulupuolella enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ketjussa aikaisemmin @BitterX koitti selvittää, että noi vanhat pelaajasopimukset, joista osasta edelleen kärsitään tällä kaudella, on valitettavan epäedullisia Kerholle verrattuna pelaajien esityksiin jäällä tai saatika että pelaajat joskus edes tulisi kokoonpanoon. Lisäksi kulupuolelle on tullut viime kaudelta 700k€ velka, josta rahoituskulut lienevät yhden kolmosketjulaisen palkan verran.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Nämä säästetään hengiltä jutut tuppaa aina nousemaan pintaan silloin kun ei menestytä. 16-17 kaudella Kerho lähti kauteen sarjan toiseksi pienemmällä budjetilla, enkä ainakaan muista, että tästä oltaisiin kesken kauden keskusteltu.

Viime kaudella Kerholla taisi olla historiansa kallein vai yksi kalleimmista joukkueista ja silloinkin säästettiin hengiltä.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Minua hieman ihmetyttää nämä hengiltä säästäminen kommentit. Juurihan Kerho on laittanut rahaa haisemaan kulupuolella enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ketjussa aikaisemmin @BitterX koitti selvittää, että noi vanhat pelaajasopimukset, joista osasta edelleen kärsitään tällä kaudella, on valitettavan epäedullisia Kerholle verrattuna pelaajien esityksiin jäällä tai saatika että pelaajat joskus edes tulisi kokoonpanoon. Lisäksi kulupuolelle on tullut viime kaudelta 700k€ velka, josta rahoituskulut lienevät yhden kolmosketjulaisen palkan verran.

Niin sehän se onkin.
Rahaa on laitettu, paitsi laadukkaaseen joukkueeseen.

Jotain on tehtävä tai sitten odotellaan että kyllä se tästä ja jengi löytää hallille ja aletaan voittamaan pelejä jne. Kuinka todennäköistä se sitten on että tästä se lähtee posiviitiviseen nousuun onkin toinen juttu.

@BitterX pohdiskelu oli varsin hyvä. Näen toisaalta asian aikalailla samalla tavalla.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Niin sehän se onkin.
Rahaa on laitettu, paitsi laadukkaaseen joukkueeseen.

Jotain on tehtävä tai sitten odotellaan että kyllä se tästä ja jengi löytää hallille ja aletaan voittamaan pelejä jne. Kuinka todennäköistä se sitten on että tästä se lähtee posiviitiviseen nousuun onkin toinen juttu.

@BitterX pohdiskelu oli varsin hyvä. Näen toisaalta asian aikalailla samalla tavalla.

Joo, kyllä tiedetään että joukkue ei ole laadukas. Silti tuossakin joukkueessa lienee budjetti aika lähelle tapissaan, juurikin noista vanhoista diileistä ja sopimuksista jotka ei ole edes pelaamassa. Joukkue tarvisi liikettä pois päin, mutta kukas nyt hyvää sopimustaan vaihtaisi huonompaan.

Joukkue pystyy voittamaan pelejä, se on tullut jo selväksi. Toki nyt on ollut taas vähän vaikeampaa. Uskon kuitenkin Mason johdolla pelaamisen edelleen kehittyvän, mutta mihin se sitten riittää? Toki vahvistukset olisi tervetulleita, mutta minä ainakin olen ymmärtänyt sekä Rajamäen haastatteluista, että hallitontuilta, että pelaajan tulisi olla oikea Kerholle niin tason kuin budjetin suhteen. Vaikeaahan tuo kieltämättä on, mutta mitään turhakkeita tuonne ei kannata hankkimisen ilosta tuoda.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Ennen kautta oli kaikki antamassa Masolle aikaa. Nyt hän onkin sit useamman kirjoittajan mielestä vaan tettiläinen. Tähän päälle uusi johtoryhmä säästää joukkueen hengiltä (taas kerran). Olettekos te nähnyt Kerhon salaiset rahavarannot omilla silmillänne, kun noin varmoja olette että sitä rahaa on ja kirstun päällä vaan istutaan?

Kaikilla on varmaan tiedossa se että Toivola on tehnyt seuran kannalta paskoja diilejä, joita nyt maksellaan. Kaikilla on myös varmaan tiedossa että yleisökeskiarvo on aika reilusti alle budjetoidun.

Kuka teistä on oikeasti niin idiootti että lähtisi tässä tilanteessa viime kauden linjoille ja oikeasti tuhlaamaan seuran hengiltä? Näettekö te tossa jengissä niin kovan aihion, että se 150k + työnantajamaksut maksava ykkössentteri kannattaisi sinne raahata? Varmistaako se meille pleijaripaikan? Nostaako se varmasti katsojakeskiarvoa tuhannella? Vai heitettäiskö me taas vaan seteleitä takkaan ja toivotaan että sillä tavalla selvitään talven yli lämpiminä, ja loppujen lopuksi ei edes sääleihin päästä?

Syödään tätä paskaa nyt tää kausi ja toivotaan että kun ykköshepat on terveitä saa Maso joukkueesta tarpeeksi irti että säälit on mahdollisuus. Jos ennen kautta tota rosteria katsomalla jotain muuta realistisesti odotitte, niin ihmettelen kyllä suuresti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kuka teistä on oikeasti niin idiootti että lähtisi tässä tilanteessa viime kauden linjoille ja oikeasti tuhlaamaan seuran hengiltä?
Hep! Eikun piti sanoa, että jos sitä rahaa on sukanvarressa sentterivahvistusta/vahvistuksia varten jemmassa, miksei sitä myös käytettäisi? Sehän olisi kaikessa ristiriitaisuudessaan rahaa pankkiin. Meinaan tällä sitä, että nyt hiukan kuin luovutetaan tää kausi, mutta ei satsata lanttiakaan pitkän tähtäimen suunnitelmaan. Minusta se on idiotismia, jos tämä skenaario pitää paikkansa.

Tyhmiä hankintoja ei tietenkään kannata tehdä. Joku kehäraakki Lucenius ei veisi tuota joukkuetta yhtään mihinkään, vaikka joku hänenkin peräänsä vielä tällä kaudella haikaili. Mutta jos joku oikea vahvistus tuonne saataisiinkin, vaikka hiukan lakki kourassa tukijoiden luokse marssittaisiinkin, se olisi minusta joukkueen kehityksen kannalta edelleen paras liike. Se on jo nähty, että tuon rosterin kädet eivät riitä Mason kontrollikiekkoon. Tai ainakin minä miellän tuon homman kontrollikiekoksi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näettekö te tossa jengissä niin kovan aihion, että se 150k + työnantajamaksut maksava ykkössentteri kannattaisi sinne raahata? Varmistaako se meille pleijaripaikan? Nostaako se varmasti katsojakeskiarvoa tuhannella? Vai heitettäiskö me taas vaan seteleitä takkaan ja toivotaan että sillä tavalla selvitään talven yli lämpiminä, ja loppujen lopuksi ei edes sääleihin päästä?

Näihin kysymyksiin itseltä ainakin vastaukset. Ei. Ei. Ei. Ja vikaan, voi olla mahdollista, että kävisi just noin.

Henk. koht. toivoisin vahvistusta hyökkäykseen yleensäkin. Kärki on kapea ja ratkaisukykyisiä pelaajia vähän hyökkäyksessä. Toki hinta/laatu tars olla kohdallaan. Jatkuvuus olis plussaa. Siis pidempi rekry, josta on hyötyä vielä ensi kaudellakin.

Mihinkään Kunykeihin ja tämän kaltaisiin en ole uskonut päivääkään.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kaikilla on varmaan tiedossa se että Toivola on tehnyt seuran kannalta paskoja diilejä, joita nyt maksellaan. Kaikilla on myös varmaan tiedossa että yleisökeskiarvo on aika reilusti alle budjetoidun.
Lisätietoja Toivolan tekemistä paskoista diileistä? Taitaa ne kaikista paskimmat olla nimittäin keväältä Toivasen käsialaa ja siitähän tuo joukkue näyttääkin, että ammattilainen sitä ei ole ollut kasaamassa.

Joukkue pystyy voittamaan pelejä, se on tullut jo selväksi.
Niin siis pystyy voittamaan yksittäisiä pelejä, mutta pitkässä juoksussa tästä hommasta ei tule mitään tällä nipulla. Se on tullut jo selväksi.

Mutta tosiaan. Hankala on vahvistuksia hankkia, kun ei ole rahaa ja yleisötavoitteesta tullaan pomminvarmasti jäämään myös tällä kaudella, ellei todellisia ihmeitä tapahdu, joten sitä rahaa ei myöskään ole tulossa ihan heti. Mihinkään sponsoreilta kerättyihin merkittäviin summiin en näinä aikoina usko ollenkaan.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Lisätietoja Toivolan tekemistä paskoista diileistä? Taitaa ne kaikista paskimmat olla nimittäin keväältä Toivasen käsialaa ja siitähän tuo joukkue näyttääkin, että ammattilainen sitä ei ole ollut kasaamassa.
Joo, no heitin Mikan niskaan ehkä vielä turhat ravat. Mutta fakta on kyllä myös se että en näe esim. Nessua tällä hetkellä hintalappunsa arvoisena, mutta onhan se hyvänä päivänä aika huikea ukko kahteen suuntaan.
 

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Paljonko se oli edellinen lappu oli?
Täytyykö mun nyt tuoda yksityishenkilön tarkat tilinauhat esiin ja eritellä päälle kuinka paljon on rahastoinut? En aio niin tehdä, ihan vaan sen takia että jatkossakin saattaisin jotain numeroita saada tietooni. Mutta kyllähän Nenosen palkkoja on voinut ihan verotiedoistakin ihailla (ja niihin voi lyödä maksimi rahastonnin päälle, koska on kova poika laittamaan rahastoon hilloja), joten ihmettelen jonkin verran nyt miksi sä multa tivaat näitä.

Tää on internet ja kannattaa olettaa automaattisesti kaikki täällä kirjoitettu kusetukseksi. Ei sulla ole mitään syytä uskoa mua, eikä mulla ole mitään insentiiviä todistella väitteitäni jonkun foorumipeniksen pidentämiseksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyykö mun nyt tuoda yksityishenkilön tarkat tilinauhat esiin ja eritellä päälle kuinka paljon on rahastoinut? En aio niin tehdä, ihan vaan sen takia että jatkossakin saattaisin jotain numeroita saada tietooni. Mutta kyllähän Nenosen palkkoja on voinut ihan verotiedoistakin ihailla (ja niihin voi lyödä maksimi rahastonnin päälle, koska on kova poika laittamaan rahastoon hilloja), joten ihmettelen jonkin verran nyt miksi sä multa tivaat näitä.

Tää on internet ja kannattaa olettaa automaattisesti kaikki täällä kirjoitettu kusetukseksi. Ei sulla ole mitään syytä uskoa mua, eikä mulla ole mitään insentiiviä todistella väitteitäni jonkun foorumipeniksen pidentämiseksi.

Tämähän se tekeekin pelaajien palkoista puhumisen hankalaksi kun mitään kunnon faktaa ei ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös