Quo vadis – mihin menet HPK?

  • 451 047
  • 2 239

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Mitä väliä sillä on?
Jos se on lähetetty Louhelle niin hänen pitää lähettää se edelleen siitä vastaavalle taholle, jos se on tullut yleiseen inboksiin, siitä se henkilö nappaa sen ja vastaa kenen vastuulle se kuuluu.

On toissijainen asia kenelle ja milloin se on lähetetty, ainoastaan se on merkityksellinen että viesteihin (siis useisiin) ei ole reagoitu.

Se on ihan yhdentekevää kenelle se on lähetetty, ja jos se ei ole lähetetty myyntiin / asiakaspalveluun niin se kuka sen viestin sai, olisi pitänyt reagoida siihen.
Sillä on väliä jos lähdetään mustamaalaamaan nykyistä johtoa ja he eivät ole edes olleet vastuussa silloin.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Sillä on väliä jos lähdetään mustamaalaamaan nykyistä johtoa ja he eivät ole edes olleet vastuussa silloin.

Niin, tämä on tosi. Jos viesti on lähetetty entiselle johdolle ja he ylimielisyydessään ei reagoi asiaan mitenkään ja homma jäänyt siihen. Silloinhan uudella poppoolla tai myyntiryhmällä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.

Mikäli kuitenkin viesti on lähetetty siihen kanavaan mihin pitää eikä ole reagoitu niin Romanian 3 divarin huippujoukkue CS Tunari nostaa päätään.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Jos hinta on kohdillaan niin miksi ei - tällä hetkellä ainakin tuntuu aika pahalta maksaa melkein neljäkymppiä kuussa että näkee kolme kertaa viikossa kun joukkuetta kairataan hanuriin...

Notta rako se on markkinarakokin, että sikäli kaikki kivet on näyt.. käännettävä. Hotsi ainakin vois laittaa ittensä likoon.

Mitään muuta ei ollu lisättävää, kunhan pakolliset puujalat tulin kopistelemaan. Jatkakaa.
Sitten saa kaukalossakin reilusti homotella, jos kairataan persuuksiin.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Kenelle se viesti on lähetetty ja milloin? Asianomainen ei antanut tarkempaa tietoa ja silti vedetään mutkat suoriksi.

Olisi kiva tietää asiasta tarkemmin. Mutta tietenkin aina hedelmällisempää haukkua seura varmuuden vuoksi. On monta seikkaa, jotka voi selittää tapahtuneen ilman, että kyseessä on ghostaaminen tms.
Tässä on sellaista tykitystä mistä jokaisen firman kannattaa ottaa koppi, jos haluaa menestyä. Yhteistyö. Sellasella ei tehdä mitään. Saa väärän henkilön sähköposti? "EI KUULU MULLE, ROSKIIN!!" Auta työkaveria potentiaalisen asiakkaan kanssa? "Juuh tää asia ei kuulu mulle, asiakkaan pitäis itte tietää virheensä". Erinomaista, suorastaan erinomaista :D

Mutta joo, eihän me voida tietää mitä on tapahtunut, eiköhän toimistolla ole toimittu oikein.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Mikäli kuitenkin viesti on lähetetty siihen kanavaan mihin pitää eikä ole reagoitu niin Romanian 3 divarin huippujoukkue CS Tunari nostaa päätään.
Tässä pitää silti muistaa, että voi olla kyse jostain ihan muusta kuin ylimielisyydestä.

Siellä voi olla joku aidosti epäpätevä tollo, joka vastaa yhteydenotoista ja on sivuuttanut viestin. Siksi sanoinkin, ettei tiedetä kenelle viesti on suunnattu. Tässäkin tapauksessa leimataan ja mustamaalataan koko toimisto/johto vaikka kyse olisi yhden ihmisen mokasta.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tässä on sellaista tykitystä mistä jokaisen firman kannattaa ottaa koppi, jos haluaa menestyä. Yhteistyö. Sellasella ei tehdä mitään. Saa väärän henkilön sähköposti? "EI KUULU MULLE, ROSKIIN!!" Auta työkaveria potentiaalisen asiakkaan kanssa? "Juuh tää asia ei kuulu mulle, asiakkaan pitäis itte tietää virheensä". Erinomaista, suorastaan erinomaista :D

Mutta joo, eihän me voida tietää mitä on tapahtunut, eiköhän toimistolla ole toimittu oikein.
Sanoinko noin?

Ymmärrätkö miksi on oleellista tietää kenelle viesti on mennyt ja milloin? Jospa on laitettu Antin aikana ja ei ole enää kiinnostanut. Tai kuten @Jerry100 :lle vastasin, siellä voi ollakin joku urpo töissä joka on sivuuttanut viestin. Silti koko toimisto/johto/seura mustamaalaataan ihan vaan koska why not.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
HPK: Lyhytnäköisen seurajohtamisen ja jatkuvuuden pilaamisen 2000-luvun malliesimerkki

Viikon bännin jälkeen seuraa pitkä mielipidekirjoitus koskien Hämeenlinnan Pallokerhon lähihistoriaa, nykytilaa ja arvioitani seuran tulevaisuudesta.

Aloitetaan nykytilanteesta: runkosarjaa on pelattu tämän kauden osalta noin kymmenesosa, ja Kerho on sarjajumbona, ansaitusti. Liiga-noviisivalmentajan koutsaaman porukan peli on ollut enemmän tai vähemmän luokatonta, eikä pelaajistosta hurraa-huutoja ole aiheuttanut kuin Danick Martel, jolla on melkoinen työ vetää jäällä perässään kyvytöntä, halutonta ja/tai kuritonta loppuosaa porukasta.

Miten tähän sitten on tultu?

Puhutaan kuitenkin seurasta, jonka edustusjoukkue voitti Liigan mestaruuden vain reilut neljä vuotta sitten ja jolla olisi ollut käsissään kaikki avaimet rakentaa pysyvämpääkin menestysputkea. Syitä on nopeasti nimettävissä ainakin kaksi: "Pennasen projektin" katkeaminen koronaan ja epäonnistunut valmentajarekrytointi (Tiilikainen), sekä näiden myötä palaaminen lähtöruutuun.

Kuulostaako tutulta?

Niinpä. Ei tarvitse kuin katsoa mitä tapahtui Jukka Jalosen aikakauden päätyttyä 2007, Rautakorven poistuttua 2010, Selinin valmennusjakson jäätyä torsoksi 2013, ja viimeisimpänä Pennasen lähdettyä 2020.

Seura on edennyt koko 2000-luvun ajan vuoristoratamaisessa, holtittomassa aaltoliikkeessä, jossa ensin pärjätään hyvin pari kautta, sitten notkahdetaan aivan pohjamutiin, ja sitten taas - toivottavasti - alkaa aina uusi, uljas projekti, jolla edustusjoukkue saadaan jälleen hilattua pudotuspeleihin.

Näinhän tämä on tähän asti mennyt.

Isoin syy, miksi tämä sama kuvio toistuu kerta toisensa jälkeen, on mielestäni se, että Hämeenlinnan Pallokerholta on Lintumäen-Hietasen(-Korpelan) jälkeen puuttunut selvä kokonaiskuva ja strateginen ymmärrys siitä, miten koko seuraa - edustusjoukkueesta kaikkien junioriportaiden läpi - tahdotaan kehittää ja miten viedä sitä eteenpäin: ikävä sanoa, mutta tämä ei ole minkään sortin dynastia, edes pieni sellainen, vaan vuosikymmeninen projektiorganisaatio. Vähän kuin valtamerilaiva, jonka suunta ja vauhti muuttuvat ennakoimattomasti aina, kun miehistö komentosillalla vaihtuu.

Samalla tekemisestä on yksiselitteisesti puuttunut kunnianhimo; HPK oli 2000-luvun vaihteen molemmin puolin mitaleilla mitattuna noin 10 vuoden aikajaksolla SM-liigan menestynein joukkue, vaikka resursseiltaan, silloinkin, lilliputtiosastoa. Asioita tehtiin tuolloin systemaattisesti oikein, resurssit kohdennettiin oikein, uskallettiin tehdä asioita eri tavoin kuin muut, hommaa johdettiin erinomaisen laadukkaasti: rakennettiin voittamisen kulttuuri, ja HPK:sta tuli monta kertaa kokoaan suurempi seura.

Kun katsoo HPK:n nykyistä organisaatiota, jossa hallituksen puheenjohtaja Louhen lisäksi toimii oto-toimitusjohtaja, urheilujohtaja ja jääkiekkojohtaja (Erkki Rajamäki, heh), herää rutkasti kysymyksiä: tällä porukalla varmasti on vilpitön tahto kehittää HPK:ta nimenomaan seurana sellaiseksi, että junioripolkujen hukatut reitit edustukseen saadaan ehjiksi ja koko organisaatio "pelikirjan samalle sivulle", mutta onko kykyä, osaamista ja ymmärrystä?

Erityisesti minua hämmästyttää, miten on mahdollista, että miljoonaluokan liikevaihdolla pyörivää liiketoimintaa harjoittavalla organisaatiolla ei ole pian puoleen vuoteen ollut vakinaista toimitusjohtajaa. Miten on mahdollista, että jääkiekkojohtajana toimii Erkki Rajamäki, jolla ei - nopealla googletuksella - ole juuri mitään koulutuksellisia tms. meriittejä ko. tehtävään? Tai no, onhan hän ollut joitain kausia NHL-seurojen amateur scout. Ja Louhen mukaan hän tuo seuraan "analyyttista kokemusperäistä osaamista ja karismaattista johtajuutta".

Kun nyt joka tapauksessa ollaan tilanteessa, jossa HPK:lla on ensimmäistä Liiga-kauttaan valmentavan Maso Lehtosen alaisuudessa viimekautista kalliimpi (!) joukkue, jonka ykkösketjun keskushyökkääjänä on Aleksi "Muse" Mustonen, pakistossa mm. Slovakiasta haalittu hätäapu, ja kakkosmaalivahtina Liigaan täysin riittämätön torjuja, on selvää, että joukkueen kokoamisessa on tehty aivan valtavia virheitä - ja tulos jäällä on sen mukainen. Kun ei riitä, ei riitä. Rajamäki ei ole näistä asioista tietenkään vastuullinen, sillä hän aloitti tehtävässään vasta tämän vuoden elokuussa. Mutta joku on. Jonkun pitää olla. Jos minä ja noin 3000 muuta palstalaista totesivat jo viime kaudella, että Kerhon sentteristö on riittämätön, ja tälle kaudelle se heikkeni monta kertaluokkaa entisestään, ei pidä hämmästyä, että joukkue on sarjajumbona.

Ainahan voi, saa, ja kenties pitääkin, vedota siihen, että "taas on alkanut uusi projekti, ja tämä kysyy kärsivällisyyttä". Se on totta. Mutta samalla pitää muistaa, että Liiga on ammattilaissarjana sekä tulosurheilua että liiketoimintaa eli viihdebisnestä. Jos kasassa on joukkue, joka ottaa alistuneesti turpaan illasta toiseen, eivät ihmiset tule hallille, oli siellä miten tahansa hauska härkämaskotti tai Petro. Uskallan väittää, että ylivoimainen enemmistö yleisöstä viihtyy jääkiekkopeleissä, kun oma joukkue 1) tekee maaleja ja 2) voittaa. Ja sama kääntäen: mitä vähemmän maaleja ja mitä enemmän tappioputkia, sitä vähemmän porukkaa lehtereillä, sitä vähemmän tulovirtaa kassaan, ja sitä vähemmän resursseja.

No, mitä sitten tässä tilanteessa tarvittaisiin?

Tottakai ihan ensin kaksi Liiga-tason keskushyökkääjää ja vaikka Hovinen kakkosmaalivahdiksi. Nämä siis kaukalon puolelle laastareiksi. Sitten toimistoon, jossa näitä johtajia todella riittää, joku myynti- ja markkinointipäällikkö. Siis joku ammattilainen. Kerho elää nyt ja jatkossa paitsi seurayhteisönsä tuesta (konkreettisesti lipputulovirroista), myös koko seudun halusta panostaa ja olla mahdollistamassa HPK:n menestystä: puhutaan siis yhteistyökumppanuuksista ja sponsorirahavirroista. Nämä kaikki voivat toteutua vain, jos Kerhoa osataan aktiivisesti myydä, markkinoida ja pitää esillä myös silloin, kun kaukalossa on tahmeaa. Ja kaiken tämän pohjaksi HPK tarvitsisi pikimmiten uskottavan, kunnianhimoisen ja napakan strategian vaikka seuraavan 10 vuoden ajalle; mitä tämä seura tahtoo olla, mitä se tarjoaa ja mitkä ovat sen tavoitteet.

Vaikka HPK:n alkukausi on ollut mm. minulle odotetunlainen (ja siltikin todella karvas) pettymys, koen että Lehtoselle on hyvä antaa aikaa valmentajana - sekä myös tarvittavat työkalut voittojen ottamiseen. Tavallaan tässä myös punnitaan Louhen ja kumppanien kyvyt johtajina. Pidemmällä tähtäimellä on ilahduttavaa, että Ville Viitaluoman valmentama U20-joukkue on aloittanut oman sarjansa erinomaisesti ja on tällä hetkellä sarjataulukossa kakkosena. Nyt nimenomaan tarvittaisiinkin juuri sitä strategista ymmärrystä ja osaamista seurajohdossa: millä tavoin varmistetaan, ettei nykyisen junnujoukkueen kärkipelaajien ja valmennuksen osalta käy patrikvirrat ja ollisalot, vaan että mahdollistetaan omille junioreille ensinnäkin realistinen mahdollisuus päästä edustukseen ja toisaalta ollaan myös valmiit sitouttamaan heidät riittävillä resursseilla. Jos näin ei tehdä, viiden vuoden päästä ollaan jälleen kerran tilanteessa, jossa joku projekti on päättynyt ja uutta aloitellaan taas lähtöruutuun palaamalla.

Summa summarum: HPK voi ottaa tavoitteekseen pudotuspelit vain, jos se on toiminnaltaan pitkäjänteinen, ammattimaisesti johdettu ja strategialtaan järkevästi suuntaviivoitettu organisaatio. Kunnianhimon asteesta riippuu, onko realistista tavoitella mestaruutta esim. 10 vuoden aikana, mutta mielestäni parempi sekin kuin odottaa vailla selvää päämäärää, että Kiekko-Espoo ja Jokerit tulevat lähivuosina ohi, ja sitten aletaan etsiä Kerholle paikkaa Mestiksestä. Jos ylipäätään mistään. Ja vielä erikseen mainittuna: HPK tarvitsee Hämeenlinnan seutukuntaa ja Hämeenlinnan seutukunta HPK:ta. Palstajuttujen perusteella alueen yrityksiltä olisi löytynyt viime vuonna merkittävät ja arvostettavat rahasummat Jolyn jatkosoppariin (johon ei toki siltikään ollut realistisia saumoja, koska Sveitsi). Tämä osoitti yhtenä esimerkkinä, että yhteistyökumppanit kyllä ovat sitoutuneita HPK:hon.

Pallo on siis nyt Kerholla: uskottava seura ja uskottava kilpaurheilullinen organisaatio ansaitsevat taakseen uskottavan tuen.
Olipa hyvä kirjoitus!
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Hyvä kirjoitus ja olen samaa mieltä, melkein kaikesta.

Tähän kuitenkin pakko kertoa, jotain joka vähän ihmetyttänyt.

Olen nyt kaksi vuotta ennen kauden alkua lähestynyt seurajohtoa markkinointi asioissa. Olen tarjonnut yritykseltäni apua digimarkkinointiin, VELOITUKSETTA, koska olen huomannut että HPK ei sitä tuota tällä hetkellä, ollenkaan. Olen tarjoutunut tekemään koko kauden digimarkkinointiin liittyvät kampanjat ilmaiseksi, koska sillä seura saisi A) näkyvyyttä B) Dataa kiinnostuksesta C) mahdollisesti huomattavasti heräteoston tekeviä, maksavia asiakkaita. Ilmaiseksi.

Mutta

Maileihin ei ole vastattu mitenkään. Ymmärrän jos on joku kumppani, eikä tämän vuoksi voi/halua apua siihen.
Kerron kuitenkin aika suoraan että olen yrittäjä jolla vahva tunneside kerhoon ja halu auttaa, kuitenkaan ei ole edes otettu yhteyttä sponsorointi asioissa? Miksi? Eihän olisi potentiaalisempaa liidiä.

Ihmetyttää vain hieman tuo markkinointi, jos sitä ei ole, eikä sitä haluta tehdä, vaikka ilmaiseksi saisi. Kuitenkin rahaa laitetaan bussin perseeseen.

Välillä mietin että onko siellä ketään oikeasti töissä. Noh, toivottavasti Eki on ja hommais ne sentterit.

Hyvä kirjoitus ja olen samaa mieltä, melkein kaikesta.

Tähän kuitenkin pakko kertoa, jotain joka vähän ihmetyttänyt.

Olen nyt kaksi vuotta ennen kauden alkua lähestynyt seurajohtoa markkinointi asioissa. Olen tarjonnut yritykseltäni apua digimarkkinointiin, VELOITUKSETTA, koska olen huomannut että HPK ei sitä tuota tällä hetkellä, ollenkaan. Olen tarjoutunut tekemään koko kauden digimarkkinointiin liittyvät kampanjat ilmaiseksi, koska sillä seura saisi A) näkyvyyttä B) Dataa kiinnostuksesta C) mahdollisesti huomattavasti heräteoston tekeviä, maksavia asiakkaita. Ilmaiseksi.

Mutta

Maileihin ei ole vastattu mitenkään. Ymmärrän jos on joku kumppani, eikä tämän vuoksi voi/halua apua siihen.
Kerron kuitenkin aika suoraan että olen yrittäjä jolla vahva tunneside kerhoon ja halu auttaa, kuitenkaan ei ole edes otettu yhteyttä sponsorointi asioissa? Miksi? Eihän olisi potentiaalisempaa liidiä.

Ihmetyttää vain hieman tuo markkinointi, jos sitä ei ole, eikä sitä haluta tehdä, vaikka ilmaiseksi saisi. Kuitenkin rahaa laitetaan bussin perseeseen.

Välillä mietin että onko siellä ketään oikeasti töissä. Noh, toivottavasti Eki on ja hommais ne sentterit.
Tuossa kun kattoo ketkä tykkää kirjoituksestasi. Ne jotka muuten ovat aktiivisia tällä palstalla ja yleensä kirjoittavat asiaa, niin ihmettelen että heiltä osalta ei ole peukkuja tullut ylöspäin. En sitten tiedä osuiko heihin kritiikki ja vielä upposi?
 

Udo Kiisseli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Hyvää herättelyä toimiston suuntaan tämä tuorein ketjupurske... omakohtaisena kokemuksena ei tuo myyntityö viime vuosina kaikkein dynaamisimmalta ole vaikuttanut. Edustamaani firmaan on tullut useamman vuoden ennen kauden alkua sama yhteistyösopparipohja muuttumattomalla sisällöllä, hinta on jonkun prosentin saattanut jossain kohtaa nousta, ei muuta. Olen vähän kysellyt onko Kerhon toimiston suunnalta kukaan ollut yhteydessä ja ehkäpä tiedustellut oltaisiinko kiinnostuneet jostain uudesta, haluttaisiinko kenties jopa lisää tai syvällisempää yhteistyökuviota. Hiljaista on kuulemma ollut, samalla sisällöllä menty vuodesta toiseen.

Voi olla, että toimiston kristallipallo kertonut ettei ne halua kuitenkaan enempää, mennään vanhalla. Ja tälle kaudelle voi olla ollut jopa pelko pöksyissä, jos lähdetään liikoja kyselemään, voivat pakittaa vanhastakin kun ns. myytävä tuote ei ole ihan priimakunnossa. Ja tietty, kesällä tarttee myyntipoppoon keretä golfkentälläkin kiertämään, hoituuhan ne sponssikeskustelut samalla (vanhojen tuttujen kesken).

Voi olla, että myyntipuolella on käsiparit vähissä ja asiakkaita joudutaan priorisoimaan. Mutta tässä tilanteessa vaan täytyy ottaa siellä toimistollakin ne kulmahampaat esiin ja yrittää entistä kovemmin - ei nyt ainakaan lähteä yhtään himmailemaan myyntipuolella. Uusia juttuja kehittämään sponssipuolella ja varainhankinnassa. Ja jos olisi joku ollut nyt jopa ilmaiseksi markkinointipalvelujaan tarjoamassa, niin ei nyt helvetti jätetä ainakaan vastaamatta. Kuten ennen kauden alkua totesin; tältä kaudelta en muuta odota kuin nousevaa kehityskäyrää sekä joukkueelta että toimiston puolella. Nyt ne siemenet kylvetään uutta nousua varten. Mutta jos toimistolla jatketaan viime vuosien koomailua, niin iso riski että katovuodet edessä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Oikeasti oletetaan, että yhdistetään nimimerkki ja yritys ja sen jälkeen ollaan yhteydessä?

Siinä on perustetta tarpeeksi...
Jos yhtään kiinnostaa, niin ihan helvetin helppoa. Se on toki eri asia, jos käyttäjä/yrittäjä haluaa yksityisviestipuolellakin varjella omaa henkilöllisyyttään, eikä suostu kertomaan mailiosoitettaan.

Ja ennen kun siitä tulee kysymys, niin en tiedä varmaksi, onko kellään toimistolta varsinaisesti tunnuksia, mutta ainakin toimiston hang aroundeja täällä roikkuu tasan tarpeeksi, että homma onnistuisi. Vain ja ainoastaan viitseliäisyydestä kiinni.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jos yhtään kiinnostaa, niin ihan helvetin helppoa. Se on toki eri asia, jos käyttäjä/yrittäjä haluaa yksityisviestipuolellakin varjella omaa henkilöllisyyttään, eikä suostu kertomaan mailiosoitettaan.

Ja ennen kun siitä tulee kysymys, niin en tiedä varmaksi, onko kellään toimistolta varsinaisesti tunnuksia, mutta ainakin toimiston hang aroundeja täällä roikkuu tasan tarpeeksi, että homma onnistuisi. Vain ja ainoastaan viitseliäisyydestä kiinni.
Eli nyt jos ei oteta yhteyttä, on se varmasti vain viitseliäisyydestä kiinni? Koska kaikkien fanien tarjouksiin on myönnyttävä tai muuten ollaan ylimielisiä?

Ja tuossahan oli muuten mainittu, että kahtena vuotena laittanut viestiä. Ensimmäinen ainakin siis mennyt eri johdon ollessa vastuussa. Tiedä sitten mitä siinä on tapahtunut. Tosin vaikka mitä, jos palstaa on uskominen.

Lisäys:
Onko oikeasti helppoa yhdistää nimimerkki ja yritys? Huolestuttavaa jos on.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Kenelle se viesti on lähetetty ja milloin? Asianomainen ei antanut tarkempaa tietoa ja silti vedetään mutkat suoriksi.

Olisi kiva tietää asiasta tarkemmin. Mutta tietenkin aina hedelmällisempää haukkua seura varmuuden vuoksi. On monta seikkaa, jotka voi selittää tapahtuneen ilman, että kyseessä on ghostaaminen tms.
Enempää en kanssasi lähde asiasta vääntään, koska täällä jo oikeastaan kaikki järkevät argumentit ja vastaukset sinulle annettu, mutta tapasi toimia ja vänkätä asioista on loputon suo, mutta,

Syyskuun alussa on lähetetty sähköposti, joka on mennyt juuri oikealle henkilölle, joka vastaa asiasta. Enempää en edes halua avata asiaa, koska ei ole kohteliasta syyttää suoraa henkilöä. Tai niin että vastuussa oleva henkilö olisi täysin tunnistettavissa.

Sekä muutkin sinun keksimät harhakuvat siitä että "fani postia" olisi lähetetty on täysin naurettavaa. Asiaa lähestytty erittäin ammattimaisesti ja yritysmaailman kulttuuria kunnioittaen.

En pahalla nyt sano, mutta en kovin hyvälläkään. Sinun jatkuva faktojen vääristäminen ja samasta asiasta jankkaaminen ja päätä seinään hakkaaminen alkaa olemaan koomista. Ymmärrän keskustelun ja oman näkemyksensä julkituomisen, mutta kyllä välillä pitäisi osata myös ottaa vastaan mitä sinulle perustellaan.

Tuntuu vaan että joka ikisellä palstan sivulla, sinun kanssa väännetään asiasta tai toisesta.

Pahoittelut, mutta oli niin naurettavia viestejä muutama sivu luettavaa, että oli pakko purkaa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Enempää en kanssasi lähde asiasta vääntään, koska täällä jo oikeastaan kaikki järkevät argumentit ja vastaukset sinulle annettu, mutta tapasi toimia ja vänkätä asioista on loputon suo, mutta,

Syyskuun alussa on lähetetty sähköposti, joka on mennyt juuri oikealle henkilölle, joka vastaa asiasta. Enempää en edes halua avata asiaa, koska ei ole kohteliasta syyttää suoraa henkilöä. Tai niin että vastuussa oleva henkilö olisi täysin tunnistettavissa.

Sekä muutkin sinun keksimät harhakuvat siitä että "fani postia" olisi lähetetty on täysin naurettavaa. Asiaa lähestytty erittäin ammattimaisesti ja yritysmaailman kulttuuria kunnioittaen.

En pahalla nyt sano, mutta en kovin hyvälläkään. Sinun jatkuva faktojen vääristäminen ja samasta asiasta jankkaaminen ja päätä seinään hakkaaminen alkaa olemaan koomista. Ymmärrän keskustelun ja oman näkemyksensä julkituomisen, mutta kyllä välillä pitäisi osata myös ottaa vastaan mitä sinulle perustellaan.

Tuntuu vaan että joka ikisellä palstan sivulla, sinun kanssa väännetään asiasta tai toisesta.

Pahoittelut, mutta oli niin naurettavia viestejä muutama sivu luettavaa, että oli pakko purkaa.
Eli on ok mustamaalata seuraa ilman faktoja ja syyttää ylimielisyydestä jne.? Sitten jos yrittää huomauttaa, ettei asiat aina ole niin mustavalkoisia, on se jotain vänkäämistä?

Melko mielenkiintoista, että pitäisi vaan ottaa toisten kirjoitukset absoluuttisena totuutena.

Kaikkihan tässä myös spekuloivat tilanteiden kulkua kerta vain sinä tiedät mitä on tapahtunut ja kaikella kunnioituksella, mutta sekin on sinun versio.

Täällä jauhetaan niin paljon absoluuttista paskaa ja uhriudutaan seuran toiminnasta oikein urakalla. Ilmeisesti tähän ei saisi puuttua tai antaa eriävää mielipidettä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Eli nyt jos ei oteta yhteyttä, on se varmasti vain viitseliäisyydestä kiinni? Koska kaikkien fanien tarjouksiin on myönnyttävä tai muuten ollaan ylimielisiä?

Ja tuossahan oli muuten mainittu, että kahtena vuotena laittanut viestiä. Ensimmäinen ainakin siis mennyt eri johdon ollessa vastuussa. Tiedä sitten mitä siinä on tapahtunut. Tosin vaikka mitä, jos palstaa on uskominen.

Lisäys:
Onko oikeasti helppoa yhdistää nimimerkki ja yritys? Huolestuttavaa jos on.
Jos ei oteta yhteyttä, niin se on viitseliäisyydestä kiinni. Tarjouksiin ei tietenkään päätäpahkaa tarvitse tarttua, mutta kyllä tällaisen lähestymisen perusteella maaperä vaikuttaa aika otolliselta myynnille.

Minä en ole omaa kritiikkiäni koko johtoon kohdistunut vaan myyntipuolelle. Siellä ei viissiin miehistönvaihdoksia ole hetkeen ollut.

Ja kyllä täällä kai yksityispuolella voi kysyä kirjoittajalta, vaikka noita esittämäsi tarkentavia kysymyksiä. Eiköhän niillä perusteella postin jäljille päästä. Ja mikäli taas kirjoittaja ei halua tietoja antaa anonymiteettinsä takia, ei sille sitten voi mitään. Olisipa ainakin kontaktoitu.
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tarjouksiin ei tietenkään päätäpahkaa tarvitse tarttua, mutta kyllä tällaisen lähestymisen perusteella maaperä vaikuttaa aika otolliselta myynnille.

Minä en ole omaa kritiikkiäni koko johtoon kohdistunut vaan myyntipuolelle. Siellä ei viissiin miehistönvaihdoksia ole hetkeen ollut.

Ja kyllä täällä kai yksityispuolella voi kysyä kirjoittajalta, vaikka noita esittämäsi tarkentavia kusymyksiä. Eiköhän niillä perusteella postin jäljille päästä. Ja mikäli taas kirjoittaja ei halua tietoja antaa anonymiteettinsä takia, ei sille sitten voi mitään. Olisipa ainakin kontaktoitu.
1) Varmasti olisi hyvä lähestyä eri toimijoita. Taitaa vaan olla sellainen myllerys ollut päällä tuolla, ettei kaikkea olla huomioitu. Muutenkin menty vanhoilla linjauksilla kun toimaria ei ole (tästä taisi olla jossain kohtaa juttua).

2) Et olekaan kritisoinut johtoa/seuraa ja onkin helpompi keskustella kun ei vedetä kaiken maailman juttuja yhteen.

3) Eikö vaadi kirjoitusoikeuksia jotta voi olla yhteydessä nimimerkkiin yksityisviestillä?

Koko pointti itselläni on ollut se, että asiat ovat hyvin harvoin mustavalkoisia. Oma työ on opettanut sen.

Seuraa, pelaajia, johtoa... kaikkea pitää saada kritisoida. Välillä tuntuu kuitenkin melkoiselta ajojahdilta tämä kirjoittelu täällä. Osalla saattaa olla jotain hampaankolossa seuran suhteen. Ei sinänsä toki mikään ihme. Hämeenlinna on pieni paikka ja piirit vielä pienemmät.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
@clayman niin mikä tässä on vielä sinulle epäselvää?
syyskuun alussa laitettu oikealle taholle mailia eikä vastausta ole saatu. Näin toimittu myös edellisenä vuotena. Eikä taaskaan saatu, vastausta.

Nyt voisi olla paikka avata silmät ja lopettaa tuo täysin naurettava vänkääminen asiasta josta ei ole mitään puolusteltavaa.

Valkopesusi kaikenmaailman myllerryksistä on suoraan sanottuna naurettavaa.
Niin paljon myllerrystä ettei ole muistettu ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin?
Voi helvetti mitä paskaa :D
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
@clayman niin mikä tässä on vielä sinulle epäselvää?
syyskuun alussa laitettu oikealle taholle mailia eikä vastausta ole saatu.

Nyt voisi olla paikka avata silmät ja lopettaa tuo täysin naurettava vänkääminen asiasta josta ei ole mitään puolusteltavaa.
Jees, eli sokeasti vaan ostetaan nämä asiat.

Eikä todellakaan edes ollut tarkoitus kyseenalaistaa ko. kirjoittajan tarinaa vaan lähinnä jatkuvaa keuhkoamista ihan jokaisesta asiasta joka liittyy seuran johtoon/toimistoon. Aikuiset ihmiset jaksaa kehittää teorioita siitä, kuinka nyt toimitaan ylimielisesti tai ei välitetä jne.

Ok, viesti on lähetetty oikealle henkilölle. Tätähän kysyinkin. Onko edelleenkään todisteita, että ko. henkilö on saanut viestin tai nähnyt sen? Ja kuten sanoin, jos siellä on joku urpo töissä joka ei ota näitä tosissaan, niin onko se silloin koko seuran tai johdon vika? Heti kuitenkin aletaan heittämään syytöksiä joka suuntaan.

Valkopesusi kaikenmaailman myllerryksistä on suoraan sanottuna naurettavaa.
Niin paljon myllerrystä ettei ole muistettu ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin?
Voi helvetti mitä paskaa :D
Onko organisaatio muuttunut?
Onko vielä kauden alla ollut isojakin muutoksia?

Toki nämä voi kätevästi sivuutta kun ne ei sovi omaan narratiiviin.

Yhyy, Kerho bad...
 
Viimeksi muokattu:

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Vaikka se haisee, maistuu, näyttää ja tuntuu sille sekä muut ovat ovat vahvistanut se olevan sitä...

Se ei silti ole sitä kuitenkaan välttämättä.

Varmaan sitten näin.

Todennäköisesti se on se myllerrys ja siksi vain unohtunut vastata. Myllerrys samaan aikaan useana vuotena peräkkäin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Vaikka se haisee, maistuu, näyttää ja tuntuu sille sekä muut ovat ovat vahvistanut se olevan sitä...

Se ei silti ole sitä kuitenkaan välttämättä.

Varmaan sitten näin.

Todennäköisesti se on se myllerrys ja siksi vain unohtunut vastata. Myllerrys samaan aikaan useana vuotena peräkkäin.

Mistään ei voi syyttää tai vastuuttaa ainakaan seuraa.
Lue se viesti uudestaan. Liittyikö "myllerrys" viestin vastaamiseen vai kenties johonkin muuhun? Kyse oli ylipäätään kontaktointiin ja myyntiin. Toki voit vääntää sanat miten haluat. Teet niin kuitenkin.

Enkä ole puolustellut tässä kohtaa edellisen johdon toimia. Sekin on varmaan kätevä sivuuttaa niin voi tuoda omaa agendaa vahvemmin esille.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Seuraa, pelaajia, johtoa... kaikkea pitää saada kritisoida. Välillä tuntuu kuitenkin melkoiselta ajojahdilta tämä kirjoittelu täällä. Osalla saattaa olla jotain hampaankolossa seuran suhteen. Ei sinänsä toki mikään ihme. Hämeenlinna on pieni paikka ja piirit vielä pienemmät.
Nyt voisi olla paikka avata silmät ja lopettaa tuo täysin naurettava vänkääminen asiasta josta ei ole mitään puolusteltavaa.

Valkopesusi kaikenmaailman myllerryksistä on suoraan sanottuna naurettavaa.
Niin paljon myllerrystä ettei ole muistettu ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin?
Voi helvetti mitä paskaa :D
Kun asiat on pielessä, ei ole ihme, että keskustelupalstalla syntyy vahvempia "leirejä". Omasta mielestä @clayman :illa on tuossa pointti, mutta koska hän on nyt koko syksyn puolustanut Kerhon toimintaa, on se monesta täyttä sitä itseään. Omiin silmiin tuossa väännössä voi olla jopa 1,5 vuoden vääntö taustalla, alkaen Piken arvostelusta keväällä 2022. En sano, että @Jerry100 :lla, mutta osalla taitaa olla.

Tällä hetkellä on kerholaisia perinteisiä nimimerkkejä, joista kaikki on paskaa paitsi kusi, koska kentällä menee nyt huonosti. On myös kerholaisia perinteisiä nimimerkkejä joille kaikki tuntuu vaativan ankaraa negatiivistä kritiikkiä, vaikka asia olisi korjattu/korjaamassa - ihan sama milloin, miksi tai kuka, koko paketti on ennen, nyt ja huomenna perseestä. Siinä mielessä tuo claymanin lainaus hyvä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
3) Eikö vaadi kirjoitusoikeuksia jotta voi olla yhteydessä nimimerkkiin yksityisviestillä?
Tämä olisi kyllä sitten helppoa hoitaa kuntoon. Pakkoko täällä olisi seuran edustajien kirjoittaa, mutta kyllä muutama vastuullinen organisaation edustaja täällä saisi olla. Voisivat sitten reagoida vaikka yksityisviestein esim. nimimerkille @Kerhonpojjaat ja pahoitella, kysyä mikä meininki ja antaa selityksen, miksi hommat mennyt näin. Ja näkisin että sekä johdon että operatiivisen toiminnan olisi hyvä täällä olla. Jotenkin tuntuis, että intohimoiset kannattajat jotka viitsii näitä asioita märehtiä melki päivittäin vuosia/vuosikymmeniä, vois olla ryhmä, jonka kanssa voisi olla enemmänkin yhteistyötä?
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kun asiat on pielessä, ei ole ihme, että keskustelupalstalla syntyy vahvempia "leirejä". Omasta mielestä @clayman:illa on tuossa pointti, mutta koska hän on nyt koko syksyn puolustanut Kerhon toimintaa, on se monesta täyttä sitä itseään. Omiin silmiin tuossa väännössä voi olla jopa 1,5 vuoden vääntö taustalla, alkaen Piken arvostelusta keväällä 2022. En sano, että @Jerry100:lla, mutta osalla taitaa olla.

Tällä hetkellä on kerholaisia perinteisiä nimimerkkejä, joista kaikki on paskaa paitsi kusi, koska kentällä menee nyt huonosti. On myös kerholaisia perinteisiä nimimerkkejä joille kaikki tuntuu vaativan ankaraa negatiivistä kritiikkiä, vaikka asia olisi korjattu/korjaamassa - ihan sama milloin, miksi tai kuka, koko paketti on ennen, nyt ja huomenna perseestä. Siinä mielessä tuo claymanin lainaus hyvä.
Näin.

Itse en lähde syyttämään seuraa tai mitään siihen liittyvää ellei ole todisteita. Ei sillä, välillä tulee ylilyöntejä ja varmasti tuli kaadettua liikaa paskaa Piken niskaan. Siihenkin vaikutti se yleinen vääntö mikä täällä oli käynnissä.

Organisaatio on muuttunut ja selkeästi ollaan otettu askelia eteenpäin monessakin mielessä - some, junnut, ottelutapahtuma jne. Kaikkea ei saada välittömästi kuntoon ja joillakin osa-alueilla varmasti vie aikaa saada toiminta toivotulle tasolle. Itse yritän suhtautua maltilla tähän kauteen. Varaan toki oikeuden muuttaa mieltäni...

Pahoittelut kaikki mahdolliset henkilökohtaisuudet - se ei ole koskaan tarkoitus.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Jep. Mutta kun tulee se sanotaan nyt ekaan 20 peliin 3-4 voittoa ja katsomossa 1300 ihmistä niin jotain varmaan olisi vähän pakko tehdä koska seuraava osoite onkin sitten ammattilaisseuran alasajo.

Oma karmea, suoranainen kauhuskenaario mitä kirjoitin ennen kaudenalkua näyttää olevan liian optimistinen.

Paljon mahdollista että Kerholla ei ole 20 pelin jälkeen 3-4 voittoa.

Aika katastrofaalinen on kyllä tilanne.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
3) Eikö vaadi kirjoitusoikeuksia jotta voi olla yhteydessä nimimerkkiin yksityisviestillä?
Muuten en enää jaksa aiheesta vääntää, eiköhän ne mielipiteet puolin ja toisin aika selväksi ole tullut. Mutta tähän vielä tarkennus, jos se tuolla aiemmin oli jotenkin huonosti muotoiltu.

Eli juu, toki tarvii. Enkä tiedä onko varsinaisesti toimistolta kellään tunnuksia, mutta näitä "toimiston ympärillä/lähettyvillä pyöriviä" jäseniä täällä on mielestäni ihan riittämiin, jotta tällaisen kyselyn voisi toteuttaa.

Voihan se toki olla niinkin, että jotenkin oma henkilökohtainen kanta antaa väärän kuvan aiheesta.

Mutta kokisin tosiaan itse tällaisen kontaktoinnin olevan suhteellisen yksinkertaisesti toteutettavissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös