Puolivälieräsarja 2004-2005 HIFK - Lukko

  • 222 470
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Halpaa kuin saippua, joten "HIFK kiittää, HIFK tackar"

Pentti taas kouluttanut Muukkosia ja muita oppipoikia.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Viestin lähetti psychodad
Erittäin huono ratkaisu liigan taholta, tuo raha on täysin "peanuts" IFK:lle, ja tämä antaa nyt luvan sitten tähtipelaajien telomiseen. Saattaapa olla niitä ottelusarjoja, jonka jälkeen jatkoon menijä peluuttaa enimmäkseen A-junnuja kun parhaat parantelee vammojaan. Kiitos Muukkonen.
Mitäs tähipelaajia tässä nyt on telottu? Kukaan ei eilisen leikin aikana loukkaantunut, joten turha kitistä. Kaikki siellä kentällä olijat tönivät toisiaan, joten puntit menivät siinä mielessä tasan, riippumatta siitä että Häbä oli se aloitteentekijä.

Turha repiä pelihousuja moisen shown takia. Elämä jatkuu ja seuraavassa koitoksessa kaksi aloitteentekijää pelikiellossa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti werther
Ei siinä lähdetty ketään telomaan, vaan hakemaan mahdollisten ottelurangaistusten kautta pelikieltoja niille pelaajille, jotka Lukko laittaa kentälle olettaen, että Lukko laittaa "arvokkaammat" pelaajat kuin HIFK.

Pelikieltoja lähdettiin hakemaan, mutta samalla hylättiin ns. kirjoittamattomat säännöt, joita noudattamalla pysyy keskinäinen kunnioitus kaukalossa. Tähän ei puututtu liigan taholta, joten se on selkeä viesti molemmille joukkueille, että te olette siellä nyt yksin, emmekä me enää valvo millä tavalla voittonne hankitte, kunhan hankitte. Järvisen tyyliin jäässä makaavan hakkaaminen, ja maalivahdin haastaminen ovat juuri sitä mitä olisi pitänyt lähteä rankaisemaan.

Pelaajien on helppo päätellä loogisesti, että jos jäässä makaavaa pelaajaa saa hakata, kaikkea muutakin saa tehdä. Liiga antoi sille nyt hyväksyntänsä.
 

M10

Jäsen
Niin mielestäni tuo Petrellin tapaus on aika selvä. Kaveri pelaa jatkuvasti sääntöjen rajamailla ja taklailee mm. Porkkaa päähän. Silloin pitää olla valmis vastaamaan huutoonsa. Toporowski katseli aikansa typerän näköistä Petrelliä, ja antoi kongin kumahtaa. Kosto.

Uskallanpa väittää että jos tilanne olisi ollut toisinpäin, eli vaikka Karalahti olisi tyrmännyt Yli-Torkon, kusisi suurin osa tämän hetken Ifk-itkijöistä hunajaa. Saletti kuin Moskovan baletti.


Kertokaapas muuten Lukkofanit eikös tuo meidän hylkäämä (ja myös Ifk:n) Ylli Yli-Junnila ole pelannut aika helvetinmoiset pleijarit? Mitäs mieltä olette kaverista?
Ainakin enemmän Rautakorven kuin J.Jalosen näköinen pelaaja, ja kokoa, mutta myös käsiä riittää!
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Re: Huono tuomio

Viestin lähetti TosiFani
Eniten harmittaa, ettei Pena saanut mitään ja että Järvinen pääsi kuin koira veräjästä.
Ihmeen raskaasti tunnut tuomion ottavan, vaikka kiekkoilevan Suomen piti vain hymyillä tapahtuneelle. Koettakaa päästä eilisestä yli. Pari tappelua pudotuspelissä, ei sen enempää.
Faksaa näyttösi Penan käskytyksestä Muukkoselle. Tiedät enemmän kuin me muut.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
videoklippi

en tiedä onko jengi täällä käynyt vilkaisemassa videoklippiiä otteluketjusta, mutta syytä olisi. Siitä käy nimittäin pari asiaa ilmi pahimmillekin HIFK-vihaajille:


1. Rolosonin kimppuun ei rynnätä suoraan aloituksesta (tai sitten klippi on leikattu epäkronologisesti ...)

2. Kuuluisa jäässä makaavan pelaavan hakkaaminen - tappelu jatkuu jäissä, ei siinä ole mitään ihmeellistä muuta kuin se että missä linjatuomarit luuraa. Kysyn vaan että jos Pettinen takoisi sua turpaan kuin tuulimylly ja pääsetkin tuurilla yht'äkkiä niskan päälle, niin alkaisitko silittämään päätä?


Sen sijaan HIFK tempauksesta noin yleisesti voi olla montaa mieltä, muttei se silti tarkoita sitä että faktoja kannattaa alkaa vääristelemään. Ja on myöskin toisen leirin ihan turha vedota NHL:n käytäntöihin ja kirjoittamattomiin sääntöihin kun pelataan SM-liigaa. Mikäli aihe kiinnostaa, niin Nuck lienee NHL-puolella valmis vääntöön Bertuzzi-Moore ketjussa ...

edit. sana puuttus
 
Viimeksi muokattu:

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Tappelu on tyypillistä jääkiekossa etenkin tässä fyysisten joukkueiden sarjassa, josta media kirjoittaa jatkuvalla syötöllä ja kiekkoihmiset seuraa. Mut täytyy muistaa ettei edes ollut kunnon mylly - pientä painia vaan, pari iskua ja hakemista asetelmia seuraavaan matsiin.

Peli oli selvä Lukolle 2-0 ja Toporowski tiputti Petrellin. Tämän jälkeen oli päivän selvää että seuraavassa vaihdossa hanskattiin, mutta ei siihen osallistunut edes kaikki - ainakaan ilman hanskoja kuten NHLssä on tapana.. Tämä oli toisaalta järkevää Lukon kannalta etteivät lähteneet mukaan tappeluun, muuten olisi joutunut avainmiehiä pelikieltoon. HIFK sai hermojaan purettua epäonnistuneen pelin jälkeen ja esim Toporowskin ulos torstain matsista ja Gillille toisen kympin (seuraavasta hän huilaa yhden matsin). Se Rolosonin päälle ajo kenttämiehin oli HIFKlta heikko ele, sen olisi voinut ainoastaan Lundell tehdä, joka oli vaihtoaitiossa - saa myös jatkaa siellä!

HIFK on pelannut sarjan alle kykyjensä ja pahasti, maalivahtipelin ja hyökkääjien maalintekovainun ollen täysin hukassa - tämän syystä HIFKlla on toinen jalka haudassa. Lukko on pelannut tasollaan, hyvää puolustuspeliä ja Roloson on ollut seinä maalilla.. HIFKlla on erittäin vaikea tehtävä edessään, 3 matsia pitäis hoitaa putkeen. Huominen peli on HIFKn kotimatsi, ja muutosta on tapahduttava pelaajien esityksissä - HIFK hoitaa huomisen matsin mut suurin kivi matkalla on lauantain vierailu Raumalle. Siel on pelattu 120min ilman maalia, huh huh ja kauden tärkeimmissä peleissä.

Jos HIFK nousee, joka on erittäin vaikeaa ja pääsee 7een otteluun silloin Lukon luulisi olevan henkisesti lyöty, koska silloin se olisi menettänyt kaksi ottelupalloa ja ratkaisu Helsingissä The Jäähallissa.. Näin siis tapahtuu jos HIFK onnistuu 100% eikä pelaa alle kykyjensä - kuten tähän mennessä.
 
Viestin lähetti Morrow10
Kertokaapas muuten Lukkofanit eikös tuo meidän hylkäämä (ja myös Ifk:n) Ylli Yli-Junnila ole pelannut aika helvetinmoiset pleijarit? Mitäs mieltä olette kaverista?
Ainakin enemmän Rautakorven kuin J.Jalosen näköinen pelaaja, ja kokoa, mutta myös käsiä riittää!

Ylli on ihan kuningas!
Itse ainakin haluaisin tämä miehen ensi kaudellakin nähdä Lukossa, ollut yksi positiivisimpia yllätyksiä tällä kaudella.
Käsiä löytyy Ylliltä, tosella taitava kiekon kanssa, ja potentiaalia löytyy kyllä muuhunkin kuin nelossentterin rooliin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti tant gredulin
Ihan näin viileän teoreettisesti pohdiskellen: Roloson on aikaisemmissa otteluissa osoittautunut melkoisen aktiiviseksi. Todennäköisyys on siis tämän puolella. Janne taas oli vaihtoaitiossa, josta poistuminen olisi aiheuttanut Penalttia, ja hei oikeesti... Janne? Ottamaan Roloson 'pois'? I don't think so. Onko tilanteessa joku kyennyt viileään ja laskelmoituun ajatteluun, on sitten toinen juttu :)

Niin olen lukenut, että Roloson on ollut varsin aktiivinen toimissaan, joten tätä taustaa vasten kohde on oikea mutta toteutus täysin väärä.

Lundell olisi pitänyt pitää kentällä, aiheuttaa härdelli jonka yhteydessä Lundell esittää haasteen Rolosonille - veikkaan, että tähän haasteeseen olisi tullut vastaus, ja kun liigan tapa jaella pelikieltoja on vähän niin ja näin lopputuloksena olisikin voinut olla tilanne jossa Roloson saa ison rangaistuksen sekä mahdollisia lisärangaistuksia.

Joku on kuitenkin jotain laskenut, HIFKn miehitys jäällä viittaa täysin siihen - ei siellä voittoa tavoiteltu vaan ihan jotain muuta. Taktiikka ei vaan onnistunut, kiitos lukkolaisten osaksi fiksunkin pelaamisen.

Minä olisin Matikaisena pitänyt Lundellin kaukalossa ja välittänyt hänelle viestin siitä mitä tuleman pitää koska (sata varmasti) Matikainen tiesi mitä tuleman pitää. Lundellin olisi vain tarvinnut toimia annettujen ohjeiden mukaisesti.

vlad.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jermu
Mitä sä oikein vedät? Sinun viestisi ovat typerintä, mitä täältä on tänään saanut lukea. Ja usko pois, se on jo paljon, niin paljon skeidaa on moni jeesustelija näppäimiltään suoltanut. Miksi Petrellin olisi pitänyt haastaa Toporowski? Mitä Petrell teki väärin, kun ei haastanut? Eikö Petrell olisi saanut tipahtaa siitä puun takaa tulleesta sucker punchista? Jos ei, annatko luvan, että joku Toporowskin vahvuinen äijä saa vetää sua joskus varoittamatta puun takaa turpaan? Jos tiput, olet ämmä.

Ei vain aukea viestiesi pointti. Petrell taklasi ilmeisesti vaihdon aikana monta kertaa. Eikö pelaaja saa taklata, ilman että haastaa nyrkkitappeluun ensimmäisen vastustajan pelaajan, joka tulee viereen kiskomaan paidasta?

Edelleen kysymys, koita ymmärtää:

Miksi Petrell roikkui Toporowkyn paidassa, räksytti ja tuijotteli tätä pitkään?? Miksi hän ei yksinkertaisesti luistellut pois??
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Ganal tv

No hyvinpä näki ottelun tapahtumat.
Ja 5 minuutin päästä ilmoitetaan että jokin vika lähettimessä...
tosi hämäläistä juttua.
Uusi yritys illalla ja taidetaan taas sensuroida koko juttu.
Rönniltä näytti jäävän viheltämättä monta tilannetta ja helpolla tuli osa jäähyistä.
Mutta tasapuolista kuitenkin.
Oliko siellä hallissa tunnelmaa kun television välitykseltä se tuntu ihan monttubileiltä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: videoklippi

Viestin lähetti jones58
2. Kuuluisa jäässä makaavan pelaavan hakkaaminen - tappelu jatkuu jäissä, ei siinä ole mitään ihmeellistä muuta kuin se että missä linjatuomarit luuraa. Kysyn vaan että jos Pettinen takoisi sua turpaan kuin tuulimylly ja pääsetkin tuurilla yht'äkkiä niskan päälle, niin alkaisitko silittämään päätä?

Ei vaan sidotaan ja lopetetaan hakkaaminen.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti TosiFani
Edelleen kysymys, koita ymmärtää:

Miksi Petrell roikkui Toporowkyn paidassa, räksytti ja tuijotteli tätä pitkään?? Miksi hän ei yksinkertaisesti luistellut pois??

Käsittääkseni kumpikin roikkui toistensa paidassa. Ja Toporowski oli se, joka tuli tilanteeseen repimään Petrelliä hermostuattuaan ilmeisesti Petrellin taklauksiin. Tilanne oli pientä nuhjaamista, jollaista tapahtuu monta kertaa minkä tahansa pelin aikana, eikä kumpikaan haastanut tappeluun.

Toporowskilta tyhmä veto, ilmeisesti ajatteli, ettei tuomarit näe, ja nyt huilaa seuraavan matsin turhasta lyönnistään. That's it. Edelleenkään en näe Petrellin toiminnassa mitään moitittavaa, päinvastoin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Huono tuomio

Viestin lähetti pXi
Ihmeen raskaasti tunnut tuomion ottavan, vaikka kiekkoilevan Suomen piti vain hymyillä tapahtuneelle. Koettakaa päästä eilisestä yli. Pari tappelua pudotuspelissä, ei sen enempää.
Faksaa näyttösi Penan käskytyksestä Muukkoselle. Tiedät enemmän kuin me muut.

Edelleen hymyilen säälivästi, koska jääkiekko kärsii.

Jos Muukkosella ei ole munaa antaa HIFK:n päävalmentajalle pelikieltoa, syynä esim. oman joukkueen hallinnan puute, niin minä en voi auttaa.

Ihan vaan hypoteettinen kysymys:

Mitä jos esim. Harikkala tulee Jokista vastaan keskialueen aloituksessa ja lyö poikittaisella tätä päähän?? Tätäkö toivot??

Liigan viesti oli selkeä, valmentaja saa käskyttää tappelemaan. Tässä on vaan sellainen pointti, IFK häviää tässä tapauksessa.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti TosiFani
Edelleen kysymys, koita ymmärtää:

Miksi Petrell roikkui Toporowkyn paidassa, räksytti ja tuijotteli tätä pitkään?? Miksi hän ei yksinkertaisesti luistellut pois??

Voi nyyhkyti nyyh! Kannattaisko sun jo luovuttaa tämän ketjun osalta...asiasi on tullut jo kohtalaisen selväksi.
Huomenna taistelu jatkuu, parempi voittakoon!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jermu
Käsittääkseni kumpikin roikkui toistensa paidassa. Ja Toporowski oli se, joka tuli tilanteeseen repimään Petrelliä hermostuattuaan ilmeisesti Petrellin taklauksiin. Tilanne oli pientä nuhjaamista, jollaista tapahtuu monta kertaa minkä tahansa pelin aikana, eikä kumpikaan haastanut tappeluun.

Toporowskilta tyhmä veto, ilmeisesti ajatteli, ettei tuomarit näe, ja nyt huilaa seuraavan matsin turhasta lyönnistään. That's it. Edelleenkään en näe Petrellin toiminnassa mitään moitittavaa, päinvastoin.

Ei Petrellin toiminnassa ollutkaan mitään moitittavaa vaan hän sai mitä tilasi, muttei ollut valmis. Tästä syystä nuoren pojan on hyvä oppia, koska haastetaan koska ei.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti lintu
Mitä vittua? Petrell loukkaantui sitä Toporowskyn sucker-punchista. Miten olisi sen voinut kuitata?

Olettaisin, että tässä kohdin TosiFani tarkoittaa sitä, että pelkän roikkumisen sijaan Petrellin olisi tullut vastata teoistaan eikä tyytyä roikkumaan Toporowskin paidassa ja (olettaen) heittämään vittuiluja tämän suuntaan. Jossain vaiheessa Toporowskilta paloivat käämit ja hanska heilahti - ei miehisin ratkaisu, sen myönnän itsekin. Mutta tilanne ja kaukalon tapahtumat tätä ennen huomioon ottaen hyvin todennäköinen ratkaisu.

Näin ei olisi käynyt jos jompi kumpi pelaajista olisi tehnyt haasteen, tai kenties Toporowski sen haasteen tekikin mutta Petrell vetäytyi vastuusta - mikä sitten johti nähtyyn tapahtumasarjaan. Kova opetus nuorukaiselle mutta seuraavalla kerralla varmasti valmiimpi tällaisissakin tilanteissa.

vlad.
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Makkonen

Odotan huomista matsia mielenkiinnolla. Makkonen uhannut että päitä putoaa. Lehkonen sai muuten vastaavasta kommentista aika monta matsia toimitsijakietoa.

Topollta hamemaista toimintaa hyökätä A-juniorin kimppuun. Harmi ettei Vopat ole kehissä niin Topokin olis kiltti koulupoika.
 

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hölmöä tämä jatkuva jankkaus aiheesta "olisivat haastaneet kunnolla, niin oltaisiin tapeltu rehdisti".

Kuka tosissaan uskoo ensimmäisenkään Lukon pelaajan lähtevän tuossa tilanteessa tappelemaan, kun joukkue johtaa 2-0 ja sarjaa parin minuutin päästä voitoin 3-1.

Ei tässä kuulkaa ollut muuta vaihtoehtoa sviguilla kuin kunnon päällekarkaus nelosketjun voimin toivoen mahdollisimman lämmintä vastaanottoa ja kunnon pelikieltoja mahdollisimman monelle.

Ei onnistunut tällä kertaa kovin hyvin, mutta hyvä oli yritys Pentin joukoilta.

Lukko hoiti tilanteen mallikkaasti eikä juuri provosoitunut. Siitä hatun nosto heille.

Periksi ei kuitenkaan anneta ja kaikki keinot käytetään paitsi toivottavasti ei aleta mailoja mittailemaan. En kyllä usko Pentin tuollaiseen sentään sortuvan. Voiman käyttöön kylläkin.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Huono tuomio

Viestin lähetti TosiFani

Mitä jos esim. Harikkala tulee Jokista vastaan keskialueen aloituksessa ja lyö poikittaisella tätä päähän?? Tätäkö toivot??

Liigan viesti oli selkeä, valmentaja saa käskyttää tappelemaan. Tässä on vaan sellainen pointti, IFK häviää tässä tapauksessa.

Harikkala saa tulla lyömään poikkarilla päähän. Seuraamuksetkin tulevat siitä olemaan vähemmän mukavat hänelle, mutta sillä teolla hän tilaa sitä, joten minä vastaisin tähän siitä vain, vaikka en ole henkilö jolle tämän viestin tarkoitit.

Ja minäpä luulen, että tämä suviurpo-liiga ei todellakaan salli käskyttämisiä, mutta siitä on vaikea tuomita kun ei ole nauhalla sitä, että kuullaan kun Pena sanoo pelaajille, että nyt meette ja laitatte hulinan päälle. Muukkonenhan tätä juuri kirjoitti, että ei ole selkeää näyttöä siitä, että Pentti olisi käskyttänyt pelaajia.

Hyvä näin.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Makkonen

Viestin lähetti Callahan
Topollta hamemaista toimintaa hyökätä A-juniorin kimppuun. Harmi ettei Vopat ole kehissä niin Topokin olis kiltti koulupoika.

Oli varmaan aikakin jonkun näyttää Petrelille, ettei "junnupassin turvin" kannata luulla itsestään liikoja. Petrell on juuri sellainen pelaaja, joka koko ajan hakee näitä tilanteita (tais nuorten kisoissa saada pelikieltoakin) ja nyt sitten ei armahdettu.

En muuten ole nähnyt kiekkokaukaloissa noin puhdasta ja nopeaa tyrmäystä aiemmin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämähän oli ainoa, mitä voidaan tehdä. Ottelu on hävitty, ja Topo on lyönyt sucker punchilla Lennun kanveesiin. Pitäisikö siinä tilanteessa kääntää toinen poski?

Propsit Penalle, että antoi muikkarin Lukolle siitä, että meitä vastaan ei saa sikailla.

Miikkaa molemmille valmentajille (kuten tuuski, ja jotkut muutkin, jo mainitsivatkin) - Pena, tuossa tilanteessa pitää laittaa Janne kentälle hakemaan Roli tanssiin... Tukka-Jukka, mitä kuvittelit IFK:n hakevan tuolla kentällisellä? Miksi laitoit ykkösnyrkin kentälle?

Jos tässä sarjassa vielä IFK tekee vastaavan, niin sitten yhdyn siihen remmiin, jotka pitävät tällaista tyhmänä. Ensi kerralla (jos sellainen tulee), sillä ei enää saavuteta mitään, mutta nyt tämä oli ainoa tapa toimia, jos vielä halutaan tapella jatkopaikasta.

Joku IFK-fani löi/tökki Topoa lipunvarrella tämän marssiessa pukukoppiin. Se oli äärettömän tyhmää, törkeää ja tuomittavaa. Ei jumalauta lähdetä tälle linjalle! Itse olisin syytänyt Topon niskaan kaikki osaamani amerikankieliset rivoudet, mutta ei saatana näin. Toivottavasti joutuu vastuuseen teostaan.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Topolta hamemaista toimintaa hyökätä A-juniorin kimppuun. Harmi ettei Vopat ole kehissä niin Topokin olis kiltti koulupoika."

Älkää hesalaiset laittakko sitten noita A-junnuja kentälle jos eivät kestä aiheuttamaansa häsää. Aika naurettavaa "kovan pelin" joukkeen kannattajien parkua Petrellin kohtaloa täällä. Lopettakaa hifkiläiset jeesustelu, ja todetkaa, että joukkue itse aiheutti kaiken tuon kohun. Jos koko homma olisi jäänyt Topon rangaistukseen eikä loppupelin kahinaa olisi tullut, ei mitään suurempaa kohuakaan olisi tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös