Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Potkut Pekka Virralle!

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kalikankosto, 05.12.2010 klo 00.17.

 1. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Vastauksestasi päätellen sulle ei siis ole OK, että et lainaa mun viestejä? Eli sinusta ei ole tällaiseen fair game sopimukseen, että sinä et lainaa mun ja minä en sun viestejä? En viitsi mitään ignorea laitella. Jos miehestä (tai naisesta) ei löydy kykyä kahdenkeskiseen sopimukseen ja pysymään siinä, niin minkäs sille voi.
  Syy miksi en halua olla tekemisissä sun kanssa on henkilöön menevät epäasiallisuudet, nimimerkkiin ja henkilöllisyyteen kohdistuvat vihjailut ja ettet lainaa viestejä rehellisesti. Otat pitkästä tekstistä jonkun yhden lauseen ja käännät sen omiin tarkoitusperiin sopivaksi. Saahan jonkun tekstinpätkän näyttämään miltä haluaa, jos sen ottaa kokonaisuudesta irti.

  Kertonee kyllä kaiken sun tarkoitusperistä täällä, jos ei oikeasti löydy kykyä man-to-man sopimukseen ja virtuaaliseen kättä päälle lyömiseen sille, ettei lainata toistemme viestejä.
  Ignorea en laita enkä itke moderaattoreille. Pyydän vain ystävällisesti kahdenkeskistä sopimusta ja kättä päälle. Onko sinusta siihen? Ilmeisesti ei.
   
 2. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Sounds like a plan: Peksi vielä ensi kauden, Tuokkola vaikka tv-kommentaattorina, sitten Tuokkola puikkoihin kaudesta 17-18 alkaen ja Kapanen S kakkoseksi. Mii laik.

  Edit. Ikku voi sorvata sopparin Tuokkolalle jo nyt... Mikä estää..?
   
 3. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Muutamia asiansa osaavia valmentajia, kuten Tuokkola ja Laukkanen, on mainittu tässä ketjussa. Kannattaa nyt kuitenkin vielä muistaa, että maailmassa on olemassa muitakin valmentajia kuin PeKi, Papu, Laine tai Tuokkola.
   
 4. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Astunko miinaan vai olenko jättänyt jotain huomioimatta, mutta miksi täällä on pariinkin otteeseen mainittu Laukkanen hyvänä vaihtoehtona? Aika ottaa kunnon syöksykierre?
   
 5. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Käsittääkseni Laukkanen on tehnyt Kajaanissa erinomaista työtä ja olisi varmasti kuuma nimi Liigan suuntaan ilman tuota KalPa-historiaa. En itsekään vielä takaisin kaipaa, mutta olihan siitä jo Tuokkolan potkujen aikoihin puhetta, että päävalmentajan pesti tuli Laukkaselle liian nopeasti.
   
 6. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Taitaa aika kullata muistot. Kuopion kirkkaat ajovalot ovat Papulle liikaa. Ei kiitos toistamiseen.
   
 7. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Virran sopimuksen jälkeistä aikaa kun miettii, niin mitä Anssi Laineen kohdalla on ajateltu, tulisiko Sami Kapanen/Jukka Hentunen kaksikko kyseeseen, vaikka pääomistajan oleminen päävalmentajana voi olla hieman ongelmallinen vai otetaanko ulkopuolelta joku? Laukkanen on pois laskuista. Se on selvä. Tuokkola voisi tulla kyseeseen. Ei mulla ainakaan olisi sinällään mitään sitä vastaan.

  Jos ei oteta seuran sisältä seuraavaa päävalmentajaa, niin ehkä silloin kallistuisin kuitenkin jonkun ihan uuden nimen kannalle. Joku kokenut jo meritoitunut kaveri ois kiva nähdä penkin takana. No, ei se nyt tietenkään ole sanottua etteikö vähemmän kokenut voisi saada tulosta ja uutta aikaan. Saihan Virtakin kun KalPaan tuli kokemattomana päävalmentajana aikuisten tasolla. Vaati kärsivällisyyttä ja, että annettiin aikaa ja työrauha.

  Mielenkiintoista seurata mitä valitaan.

  ps.
  Onneksi spekuloitu Petri Matikainen ei tullut Laukkasen jälkeen...
   
 8. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Suosittelen tässäkohtaa klassikkobändiä nimeltään 13 th floor elevators!


  Peksin pelikirjassahan on -- se nyt täytyy rehellisesti tässä tunnustaa-- se vika että se joko puree tai sitten ei. ja se tasaisuus on yhä enemmän ollut kateissa matkan aikana.Tämä vaiva on pesiintynyt vuoden 2009 menestyksen jälkeen pelikirjan riesaksi, eihän siitä mihinkään pääse. Ei kirjan huonoutta, vain ikä alkaa painaa.
  Potkujen sijasta annetaan Pekan hoitaa pestinsä loppuun ja sitten uusitaan sekä pelikirja että valmennus. Muuten meillä on käsissä ensikaudella totaalinen sekasorto senkin asemasta, että pelataan Pekan herkuilla joissa päiväys on jo hiukan parasta ennen- leiman ohi. Jos Pekka saa potkut kesken kautensa, se on koko ajan nahkiksen oven takana röyhtäilemässä ja pieremässä ja koputtelemassa että pääsiskös kattomaan matsia ja onko sulla lisää sitä kaljaa kun kerran potku mulle järkkäsit, ei halpa keissi KalPallekaan.

  Eipäoo tarvinnu kauniita ja rohkeita katella kun täällä on suhdanne- ja rakkausspekulaatioita heitelty : D
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2016 klo 21.33
 9. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Hieman Hokin otteita seuranneena voin todeta, että samat ongelmat on nykyisessä Hokin joukkueessa kuin KalPallakin hänen aikanaan. Otteluihin valmistautuminen menee kovin usein pieleen, joka näkyy surkeana avauseränä. Puolustuspelaaminen on lepsua. Mestiksen nykytaso huomioon ottaen Laukkanen on kuitenkin saanut käsiinsä melko hyvän materiaalin (osin Kärppä-yhteistyön ansiosta) joka riittää sinällään jo kohtalaiseen menestykseen. Pidetään siis peurat jatkossakin poissa ajovaloista täällä Kuopiossa.

  Palataan siis itse aiheeseen. Täällä valitetaan usein KalPan nykyistä, kapeaa pelaajamateriaalia, joka on ihan totta. Pekka Virta on saanut kuin saanutkin joukkueen pelaamaan haluamallaan pelitavalla. Virta itsehän totesi moneen otteeseen jo KalPa-uransa alkuaikoina (kymmenen vuotta sitten) että vierastaa tapaa hankkia joukkueeseen valmiita pelimiehiä. Hänelle on sopinut tapa aloittaa projekti puhtaalta pöydältä eli hankkia joukkueeseen nuoria, lahjakkaita pelaajia esim. Mestiksestä ja peluuttaa rohkeasti omia junioreja. Sitoutuminen ja halu kehittyä ovat ominaisuuksia, joista Virta avoimesti on kertonut pitävänsä.

  Lista pelaajista, jotka ovat muun muassa kehittyneet Virran alaisuudessa.
  -Tuomas Kiiskinen
  -Tapio Laakso
  -Jaakko Rissanen
  -Janne Jalasvaara
  -Teemu Hartikainen
  -Adam Masuhr
  -Sakari Salminen
  -Iiro Pakarinen
  -Juuso Riikola
  -Janne Keränen
  -Mikael Ruohomaa

  Tarina jatkuu...
   
 10. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Mielenkiintoisia aikoja tosiaan. Uuden päävalmentajan valinnassa on avainasemassa se, että tämän valmentajan pelikirja on jatkumoa Virran aikakaudelle. Sinne ei ketä tahansa meritoitunutta ukkoa voi ottaa vain sen takia, että kokemusta on. Papun lyhyt, mutta sitäkin mieleenpainuvampi aikausi on varoittava esimerkki siitä, kun äärimmäisen kiekkokontrollin jälkeen otetaan miltei päinvastaista ideologiaa ajava ukko puikkoihin. Muutos oli liian dramaattinen.

  KalPa on onneksi palannut valitsemalleen tielle ja Kimmon legendaarinen "haluttu muutos" roikkuu kannattajien mielessä hirtettynä montun yläpalkeissa muistuttamassa ajasta, johon ei ole toivottavasti koskaan paluuta. Ironista kyllä Tuokkola on ollut KalPan uuden tulemisen ehkä pätevin valmentaja ja hänen työnsä ja nosteensa käytännössä tuhottiin tällä halutulla muutoksella. Tuokkola taas on mainio esimerkki siitä, miten Virran hyvää työtä pystyttiin jatkamaan luontevasti tuorein ja parannelluin ideoin. Seuraavan koutsin pelikirjan pitääkin olla lähellä Virran tapaa, kuten Tuomaalla oli.

  Oma veikkaukseni on, että Sami ottaa vetovastuun Hentunen parinaan. Mutta sitä ennen saatamme vielä nähdä jatkopahvin Virran kourassa.
   
 11. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eli Virta tämän jälkeen vielä kaksi kautta eli vuoteen 2018? En kyllä vastusta ideaasi. Olisi aikaa viedä tämä projekti maaliin asti. Rissanenkin jo kiinnitettiin tosiaan sinne asti niin hänen ympärilleen olisi hyvä rakentaa.

  Jos ensi kausi jää viimeiseksi niin voi olla ettei Virta ikinä voita Kuopiossa mitään suurta. Hän sen suuren voiton ehdottomasti ansaitsisi. Ehkä siellä torilla vielä joskus...

  Ja sitten minä heräsin.

  Edit. Kirjoitusvirheet
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2016 klo 23.27
 12. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nyt on puheet kuin Neuvostoliitossa Stalinin kuoltua. Kukaan ei tiedä miten tästä voi enää jatkaa.. miten voi elää.. sitten kun Isä Aurinkoinen joskus on poissa.

  KalPan seurajohdolta toivoisin Virran jälkeen vaihteeksi rohkeita ratkasuja, varsinkin kun talous on syöksykierteessä. Ei mitään kakkos- tai ex-valmentajien palkkaamisia, vaan uutta verta penkin taakse, kaukaloa pienemmäksi ja pelitapa sellaiseksi, että laukauksia ja maaleja on vähintään tuplamäärä + kunnon tappelu vähintään kerran viikkoon. Pelitaktisesti Vaasan Sportin tai SaiPan tyyli käyttöön ja pelaajistoon se 20+10 (ja 90 jäähyminuutin) hampaaton kanukki, niin on kansalla jotain mistä puhua baareissa.

  Tämä, että "pelitapaa ei saa muuttaa kuin pikkuhiljaa jos silloinkaan ettei Pekka Virran tyylistä poiketa liikaa, tai syntyy kentällä SEKASORTO" on kyllä ihan käsittämätöntä puhetta. 95% tuon joukkueen pelaajista on pelannut suurimman osan urastaan jossain muussa kuin Virran KalPassa, jotenka miksi siellä nyt yhtäkkiä syntyisi sekasorto kun ruvetaan pelaamaan ihan normaalia lätkää jonkun muun ammattivalmentajan alaisuudessa? Lisäksi ei-Neppailussa on sekin hyvä puoli, että kesken kauden mukaan tulleet ukot pääsevät nopeammin pelitapaan kiinni. Ei enää tarvitse pelätä sydän syrjällään, että jos joko Jussi Timonen tai Antti Halonen loukkaantuu, niin kausi on ohi, koska ketään ei voi ostaa tilalle.
   
 13. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Se on selvä, että valmentajan pitää olla sen näköinen millaista kiekkoa seurassa halutaan. Kokeneen koutsin mielelläni näkisin, joka olisi jatkumoa Virran/Tuokkolan linjalle. Ei tietenkään tarvitse tai pidä olla yksiyhteen samanlaista kiekkoa, mutta samalla jatkumolla eli kiekolliseen peliin pyrkivää toivoisin olevan ettei hypätä ihan päästä päähän kaahamiseen ja pystysuunnan kiskomiseen tai johonkin passiiviseen pelin tukkimis kiekkoon. Paitsi, jos sellainen linjamuutos valitaan ja halutaan tehdä. Se vaatii kyllä sitten myös joukkueen rakenteen muuttamista ja en tiedä olisiko niin isoa muutosta järkevää toteuttaa yhden kesän aikana. Eihän se mikään mahdottomuus ole, mutta sellainen Laukkasen sekasotku molemmista se ei voi olla.

  Kapanen/Hentunen kaksikossa on se pääomistaja/päävalmentaja kysymys ratkaistava, mutta muuten olisi kyllä mielenkiintoinen kaksikko. Hyvää työtä A:ssa.
   
 14. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Tämä on totta, että Virta haluaa tehdä pitempiä projekteja ja työskennellä ei valmiiden pelaajien kanssa. Kyllä kuitenkin kun on oikeasti kärkisijoista pelattu, niin joukkueessa on ollut kärjessä kokeneempia pelaajia. Oli Kapanen, Sahlsted, Strömberg ym. ja viime kaudella Birner, Kubalik, Voutilainen ym.
  Niiden takana on sitten mainitsemasi nuoret ja ehkä muissa joukkueissa ei onnistuneet pelaajat, jotka sitten nouseet uuteen rooliin.
  Nyt tämän kertaisessa projektissa käynyt vain vähän päinvastoin kuin edellisellä kerralla, jolloin joukkueen materiaalissa oli nouseva käyrä kun hankittiin edellä mainittuja pelaajia parin kauden jälkeen kun taas nyt joukkue heikentyi hyökkäyksen osalta viime kaudesta. Saapa nähdä sitten miten ensi kauden joukkuetta kootaan kun tässä oli tarkoitus jonkinlainen muutaman vuoden projekti tehdä.
   
 15. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Eikös Sami ole jossain haastattelussa tms. todennut, että hän ei aio valmentaa KalPan edustusjoukkuetta ollessaan seuran pääomistaja. Ihan järkevää, koska huonon jakson aikana voi olla vaikeaa olla tarpeeksi itsekriittinen ja antaa itselleen potkut kun niiden aika olisi.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Toi Hokin huono eka erä johtuu täysin Laukkasesta. Tuossa syksyn aikana aiheests oli artikkeli, jossa Laukkanen kertoo pelaajiston kanssa tehneen sopimuksen. Että pelaajat hoitavat itse peliin valmistautumisen, ei koutsi. Nojoo. Lämmöt jne voi yhdessä tutulla linjalla vetää mutta.. kyllähän se koutsin ny pitää hoitaa herätys peliin ja pelin painopisteet jne. Et sä voi olettaa, että siellä kaikki 17-20v jätkät jostain tyttöystävänsä vierestä syttyy yhtäkkiä peliin nuin vain. Ammattilaiset osaavat varmasti hommansa mut nuorilla kun pyörii varmasti muitakin asioita mielessään. Ainakin itselle ihan älytön asia edes että kuulee moisesta, että koutsi ei hoida sitä otteeluun menoa.
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllähän se nimenomaan oli Kimmo joka sanoi että moinen yhtälö olisi mahdoton. Kun häneltä povattiin, että onko Sami mahdollisesti joskus KalPan valmentajana. Kimmo totesi että toivon ettei ole koskaan juuri tuon yhtälön takia. Itse uskon kuitenkin, että Sami nähdään tuossa 3-5v päästä hyvinkin jopa Liiga joukkueen kapteenina. Kunhan ensin käy hieman kouluja ja kursseja eikä mene kuten tällä hetkellä vain "mitenkä itse asiat näkee"
   
 18. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  No mikä ettei. Muutama hajavaihto ja kannu käsivarsille. Ja jos massaa ei pahasti kerry, niin luistelunopeudessa päihittää tällä hetkellä ainakin Jokelan. Mikko tosin saattaa olla tuolloin jo lopettanut. Tiedä vaikka Leijonatkin taas kutsuisivat Samin.
   
 19. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Lainaus:
  Kyllä minusta Samikin on itse tämän yhtälön mahdottomaksi todennut. Olisiko ollut tämä Radio Rockin haastattelu, jossa kertoi asiasta.

  Lainaus:
  "KalPan pääomistaja, päävalmentaja ja joukkueen kapteeni Sami Kapanen, miten kommentoisitte illan peliä?" ;)
   
 20. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Toiseen suuntaan menneitä pelaajia:
  - Kasperi Kapanen
  - Jasse Ikonen
  - Saku Kinnunen
  - Tomas Kurka
  - Joonas Lyytinen
  - Peter Ölvecky
  - Jarkko Malinen
  - Janne Laakkonen
  - Tommi Jokinen
  - Mathias Månsson


  Tarina jatkuu..
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hehe. Miksipä ei. Mieshän sanoo olevansa elämänsä kunnossa. Tarkoitukseni oli toki että valmentajana mutta tiedä vaikka tekeekin Cheliokset :P
   
 22. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Totta. Virta sentään osaa tuon reagoinnin ja psyykkaamisen (vaikka siitäkin on ehditty täällä olla eri mieltä).
   
 23. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  potkut saatana kaikille ja tilalle Hitler. ei VOI sulaa noin alle minuutti ennen loppua sarjajumboa vastaan.

  PEKKA VIRTA HYVÄSTI. ps. yks juttu vielä, pekka. kuuntele tarkkaan: HAISTA PASKA!
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  @nahkis saa ansaittua glooriaa. Oikeassa mies oli. Pakko se on myöntää, vaikka Virta taas jengistä sai enemmän irti kuin piti niin alkaa riittämään. Ei tuota neppailua vaan enää kestä. Ilman Ruohomaata ja Kilpeä oltais jo oltu lomilla. Tunne, voitontahto, maaliahneis, taklaukset halu nälkä. Niitä ei kentältä katsomoon paljoa tihku ja tuo yv on jotain niin sairasta huumoria että johan tässä narua rasvailee. Onneksi ei ole taitoa solmun tekemiseen.
   
 25. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Pekka on tehnyt sen mikä tehtävissä on.

  Joukkue ei ollut tänään nälkäinen? Ei oltu valmistauduttu?

  Ihan varmasti oli nälkäinen ja hyvin valmistautunut joukkue. Jokainen sen itse näki. Ja tänäänkö ei muka taklattu? Viimeisenä minun sormeni Pekka Virtaa osoittaisi tästä tappiosta.