Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Potkut Pekka Virralle!

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kalikankosto, 05.12.2010 klo 00.17.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Enpähän nyt hoksannut parempaakaan ketjua tälle.
   
 2. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Onhan tuolla semmoinen ketju kuin Valmentaja Pekka Virta, mutta voihan tässä vaikka alkaa vaatia potkuja jos epäilee että keskittyminen on jo tulevassa projektissa ja nykyinen kausi vain pelaillaan alta pois.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Totta. Ounastelin että kun nyt on soppari jo taskussa muualle niin alkaa se pelaajiakin usein vaivaava perseily. Alamäki alkaa tästä ja juuri ja juuri sääleihin päästään.
   
 4. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Väärä ketju on joo, mutta olkoot. Totta kai Virta haluaa jatkaa Liigassa valmennusta myös ensi kaudella, en vaan yhtään osaa arvioida kuinka hyvin onnistuu jälleen muualla kuin Kuopiossa. Muistan kun Virran paluu KalPaan varmistui ja Ässien ja TPS:n puolella ilkuttiin että nyt haukattiin toden teolla paskaa, kuinka tällainen floppi voidaan uskaltaa palkata jne., silti omalla kohdalla oli vahva usko siihen että KalPassa Virralla olisi hyvät mahdollisuudet jälleen menestyä ihan seuran lähihistorian ja pelitavat tuntien. Pekka Virta muistettiin yhä Kuopiossa, muistissa oli kaikki se hyvä, jota hän oli seuralle aiemmin antanut. Vähän samalla tavalla nyt kuitenkin idea Virrasta Lukon päävalmentajana tuntuu vähän omituiselta, en osaa yhtään arvioida tuleeko siitä oikein mitään. Jotenkin tuntuu siltä, että juuri KalPa on Virran kiekolle sopiva paikka, koska tuosta kiekosta ei Tuokkolan ja edes Laukkasenkaan aikakausilla kuitenkaan aivan älyttömän kauas lähdetty.

  Resurssit tulevat Raumalla olemaan Peksillä jotain muuta kuin Kuopiossa nykyään, mutta silti. Ässissäkin oli käytössä Hagmanit ja kumppanit, ei siitä silti oikein mitään tullut. Ville Vahalahti taisi olla Virran käytettävissä TPS:ssäkin, korkein tulos taisi olla säälipleijarit. Vähän epäilen, että Virran pesti Lukossa alkaa jokseenkin karusti, fanien kärsivällisyys alkaa nopeasti käydä vähiin ja siitä alkaa lumipalloefekti. Kuinka kauan Lukon fanit jaksavat katsoa "jätönjätönjättöä" tai sen variaatiota, jos ei tulee jatkuvasti voittoja? Lisäksi Virrasta on viime kausina puhuttu paljon positiivista erityisesti nuorten pelaajien kehittäjänä, kun taas mm. Voutilaisen Jukan kaltaisten kokeneempien ratsujen on huhuttu viihtyneen heikommin Virran alaisena. Lukossa voisi Virran käyttöön olettaa tulevan enemmän myös lähemmäs tai yli kolmekymppisiä pelaajia, kuinka hyvin valmennustyyli toimii heidän kohdallaan?

  Toivottavasti olen väärässä, olisi kiva nähdä Virran "menestyvän" muuallakin kuin täällä.
   
 5. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Tämän kauden jälkeen ei tarvitse tulla jatkuvasti voittoja. Kymmenen voittoa Joulutaukoon mennessä olisi jo huippua.
   
 6. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jotenkin kyllä tuntuu siltä että Lukon tunnetusti käsittämätön johtoporras ei mitenkään jaksa sitä väistämätöntä parin kauden vaikeaa jaksoa jonka Virran pelitavan opetteleminen kestää. Nytkin jaksoivat peräti 20 matsia ennenkuin vaihtoivat valmentaa, ja piti olla muutoksen aika RD:n jälkeen.

  Mä veikkaan että Virta ottaa perin vuoden sopparin rahat ja uskoo että kenkää tulee puolen vuoden jälkeen. Sitten on mukava olla telkkarissa kommentoimassa pelejä.
   
 7. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Jaa-a, Virta menossa Lukkoon. Peksi on tehnyt hyvää työtä KalPassa, mutta tilanne on sikäli erilainen, että hän on seuralle tuttu mies, eivätkä ennakko-odotukset ole olleet tällä toisella kaudella (siis 2014-2016) erityisen korkeita. Ison rahan Lukossahan ne olisivat ihan eri luokkaa.

  Mielellään kyllä näkisin sekä Virran että Lukon pärjäävän, vaan tapahtuisiko niin? Vähän epäilen.
   
 8. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 9. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nyt pitäisi olla tulossa ihan U(T)J. Vuoren hommassa oli sellainen ongelma että pelitapaa rukattiin jatkuvasti ja kokoajan peli näytti vain paskemmalta. Kärkikentät alisuorittivat rajusti ja kukaan ei näyttänyt tietävän mitä pitäisi tehdä. Koitettiin hankkia vahvistuksia yms, eli kyllä keinoja käytettiin. Ja tuohon reiluun 20 peliin vielä lisäksi CHL-pelit, harkkapelit ja pitsiturnaus. Pitsistä ei tosin suurempia johtopäätöksiä voi vetää.

  Huomattiin että rekry meni perseelleen ja korjausliike tehtiin. Ihan oikein tehty mielestäni johdolta. Eikä Virralla sinänsä paineita niin kauheasti pitäisi olla, sääleihin pitäisi ekalla kaudella päästä (ja Vuoren kohdalla oltiin jo hyvin kaukana sääliviivasta). Ei nyt vieläkään kyllä kauhean lähellä olla, mutta jotain on koitettu.
   
 10. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  on kyllä antanut sellaiset kasvot housuun paskomiselle tämä ukko, ettei paremmasta väliä.

  POTKUT
   
 11. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä Virralle pitäisi antaa fudut pudotuspelien kynnyksellä? Sehän vaan ajaisi tuon joukkueen täysin turhaan sekasortoon, eikä potkuille löydy yhtäkään perusteltua syytä.
   
 12. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  vaikka finaaleihin mentiinkin, niin takkia en käännä. antaa Samin hoitaa homma nyt maaliin ja:

  Pekka ULOS!
   
 13. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Lainaus:
  Hei mikä tuolla poskessa pullottaa...onko se...ei hitto onko se lerssi :D Ähhh...kielihän se siellä.
   
 14. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Et satu tietämään, millä autolla Pekka Virta ajelee?
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tarjoon sulle muutaman kaljan, jos pidät isoa "VIRTA ULOS!" -kylttiä jossain finaalissa todistettavasti.

  Muista avata myös "Potkut Sami Kapaselle" -ketju kun finaalit loppuu.
   
 16. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Rakkaudesta trollaamiseen? Kun mikään ei riitä?
   
 17. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta mielenkiinnolla odotan, esittääkö nahkis vaatimuksensa seuraavan kerran viimeisen finaalin jälkeen, ennen torijuhlianne.
   
 18. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  noh, itepähän irvailitte, että "missä nahkis on nyt, jähhähäh!"

  nahkis seisoo ylpeänä ja vankkumattomana mielipiteensä takana, kuin tuhatvuotinen tammi! satoi tai paistoi. sitä ei yksi finaalipaikka tai mestaruus huojuta!

  sitä paitsi saihan nahkiksen all time favourite-valmentaja Raato Summanenkin kenkää kesken finaalisarjan ja se piti vain niellä. ja silloin sentään kamppailtiin Neuvostoliiton mestaruudesta!
   
 19. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Miehen puhetta! Oman päätöksen takana seisotaan loppuun asti, eikä mitään mestaruuspyttyjä nieleksitä tuosta vaan!
  Luotto on kova että jos pytty tulee kotiin niin nahkis ei ainakaan sitä omalta osaltaan vastaan ota vaikka kiväärillä otsikkoon osotettas! Palakoon koko mestaruussaunakin, ja hopiat voi lähettää lappeenrantaan ne kun jäi iliman ronssia viimevuonna! Menköön Pekka krapulassa romuksi potkitulla autonpaskallaan niitä sinne viemään ja lörtsyjä mummolle hakemaan!
  Nyt painitaan raskaassa sarjassa ,perkele! : D
   
 20. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tilaan Nahkis nimellä varustetun pelipaidan shopista, millä numerolla?
   
 21. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Puhelinnumero on varmaan liian pitkä. Mites kengän numero? Siis ei Siekkisen vaan sen jalkineen, mitä nahkis Peksille vaatii.