Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Potkut Pekka Virralle!

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kalikankosto, 05.12.2010 klo 00.17.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Totta. Nuo Kolehmainen, Hyvärinen, Mutanen olivat "ihme" hankintoja. Toki pystyvät myös kiekolliseen peliin, mutta enemmän tämmöisiä rouhijoita/taklaajia. Näitä ei olla tämän kauden hankinnoissa nähty yhtään. Kyllä itse kelpuuttaisin moisiakin sen 3kpl tuohon jengiin. Toki kuten Mutanenkin, pitää edes hieman osata pelata kiekolla. Toinen mikä korpee on minusta tappelu-kielto. Kyllä se välillä tekee hyvää rähinätkin. Oi niitä aikoja kun syttyi joukkotappeluita ja Laurila tai Glenn koulutti vastustajia. Kyllä se on minusta välillä paikallaan, etenkin juuri tämmöisinä aikoina kun yleisöä ei käy hallilla ja peli näyttää munattomalta neppailulta. Toki tuota materiaalin heikkoutta kuvaa myös yksi vaatimus. Juuri tuo kiekollinen peli ja "Virran-näköinen" pelaaja. Ei siis kirjaimellisesti kuitenkaan. Tämä rajaa jo pelaajamarkkinat niin ohuiksi niin vaikea sielt on mitään isoja kaloja edes napata. Nytkin otettiinko vähän pakosta Davis, ja no muuten iha jepa mutta tulos jäänyt laihaksi.

  Kuten @Z-hän elää mainitsi. Itse ollaan tämä linja valittu ja tällä valitettavasti mennään. Toki tällä voi pysyäkkin mutta kyllä tuohon välillä ihan jääkiekkokin ringeten sijaan minusta olisi paikallaan. Eli pientä agrea lisää niin varmasti toisi myös porukkaa hallille lisää. Kansa huutaa kaljaa ja sirkushuveja!
   
 2. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En harmikseni löytänyt ylivoiman onnistumisprosentteja, vaan ainoastaan tehdyt ylivoimamaalit / kausi. Niissä ei ainakaan ollut juuri mitään poikkeavuutta verrattuna sarjasijoitukseen, eikä varsinkaan materiaaliin. Tietysti ainakin KalPassa tuota YV:aa tuli varmasti aika reilusti. Eli, jos faktoja löytyy niin mielellään niitä katselisin. Katsoin Virran joukkueet 2008-2009 kaudesta alkaen.

  Kuka valmentaja laittaisi KalPan ylivoiman kuntoon. En usko, että sellaista on edes olemassa.

  Lainaus:
  Missä se kiekollinen taito on piilossa? Ruohomaa on kiekolla taitava, mutta onko siellä toista ehjänä olevaa pelaajaa, joka on Liiga-tasolla kiekollisesti taitava? Joku voi tietysti olla, mutta sitten puuttuu joku muu ominaisuus kokonaan ja sillä taidolla ei tee sitten yhtään mitään. Pakeista en pysty edes Riikolaa kovin taitavaksi luokittelemaan. Ylivoimalla pitäisi olla sellaiset viivapelaajat, jotka saavat sitä kiekkoa maalille asti, tarkasti ja vielä kovaa. Ne puuttuu kokonaan ja lähimpänä on varmaan Kinnunen, mutta pitkä on matka moniin muihin joukkueisiin verrattuna. Tästä aiheesta voisi kirjoittaa, vaikka kuinka paljon, mutta oikeasti haluaisin nähdä sen päivän kun valmentaja vaihtuu ja saa näillä pelaajilla ylivoiman toimimaan. En vaan usko tapahtuvan.

  Niin ja en minäkään usko, että pitkälle mennään tänä tai ensi keväänä, oli sitten valmentajana kuka vaan. Tässä kuitenkin vaan kiristetään nyöriä entisestään ja säälipaikka ensi kaudella on aikalailla maksimi.

  Virran potkuista saataisiin noin 100k lisää turskaa, eikä paljon muuta.
   
 3. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Puhe Virran potkuista tässä tilanteessa on aivan ylireagointia. Ja järjetöntä talouden kannalta, koska sopimusta ensi kausi vielä.
  Kysyn olisiko joku muu valmentaja kyennyt saamaan tämän materiaalin joukkueen merkittävästi paremmalle sijalle kuin nyt ollaan oltu? Mielestäni me ollaan aivan realistisella sijoituksella kun katsotaan millä materiaalilla operoidaan. Etenkin sentteriosasto ei kestä vertailua tällä hetkellä kovinkaan monen Liigajoukkueen kanssa. Missä meidän tämän hetken suurin vajaus on? Hyökkäyspelaaminen ja etenkin hyökkäysalueen pelaaminen. Sentterit on niin olennainen osa hyökkäyspelaamista (etenkin näin kiekkokontrolli tavassa) ettei sen osaston vajaus voi olla näkymättä. Ilman Kalapudaksen hankintaa se olisi vielä heikompi ja hänkään ei nyt mikään sateentekijä ole. Ja nyt on viime pelit Sebok ollut kans poissa. Ja yksi vajaus löytyy maalineduspelaamisesta hyökkäyspäässä. Kuten Virtakin sanoi jossain haatattelussa, että puuttuu vähän sellaiset hyvät maalineduspelaajat. Varmaan Nikkoa ajateltu sellaiseen rooliin muttei hän ole isoon rooliin yltänyt. Ja Mutanen ollut telakalla koko kauden. Viime kaudella oli kuitenkin Birneriä ja Kubalikia ja Voutilaista ym.

  Ja kuten aiemmin olen kirjoittanut, niin tällä kaudella Virran pelitavan puolustuspelillinen osa on ollut enemmän esillä johtuen hyökkääjistön ei niin kovasta tasosta verrattuna nyt, vaikka viime kauteen. Ja siitä johtuu se ettei peli ole aina ollut niin "raikasta" hyökkäyksen osalta vaan vähän kliinisen ja "tylsän" oloista ja puolustuksen kautta pelaamista

  Ja jos puhutaan joukkueen peli-ilmeestä, niin muisti näyttää olevan lyhyt ja valikoiva. Ei ole kauaakaan kun taisteltiin Kärpistä voitto ja Pelicans hyvällä taistelulla.
  Kapealla materiaalilla mennään ja heilahteluita tulee varmasti jatkossakin.

  Koska ensi kausi vielä Virralla mennään, niin toimiston suuntaan terveisiä ja pelaajahankintoihin, että ensi kaudelle painopisteenä sentterit ja muutama maalinedustalla (hyökkäyspääty) hyvä pelaaja. Ja luulen, että näin myös tapahtuu. Viitaten edellä mainittuun Virran kommenttiin.
   
 4. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Täyttä asiaa koko edellinen teksti. Ketään joukkuetta vastaan ei olla oltu mikään täysi vastaantulija. Tylsää ja väritöntähän peli on viimeiset kaksi peliä ollut, mutta ei tarvitse kauaa mennä taaksepäin niin ilme oli hyvää.
   
 5. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kapanen - Ilomäki - Kubalik
  Birner - Voutilainen - Kolehmainen

  Davis - Sebok - Mankinen
  Lauritzen - Bengtsson - Nikko

  KalPalla on vaan käytössä todella heikko ja ohut kokoonpano. Keränen ja Ruohomaa kantavat itsekseen suuren vastuun, Mankinen on okei mutta ei sopiva joukkueen johtotähdeksi, Davis on "odotuksiin" nähden huono, Lauritzenista on liian harvoin iloa ja loput ovatkin nuoria kavereita, joilta voi odottaa epätasaisia otteita.

  Ennen Rissasen loukkaantumista kirjoittelin, ettei KalPalla ole varaa häntä menettää ja vaikka jatkosopimuksen myötä ei menetettykään muualle, niin menetettiin kuitenkin sairastuvalle. Siitä alkoivat jo vähitellen ongelmat, vaikka melko pitkään pelattiinkin hyvin kokoonpanoon nähden. Jos top 2-sentterit olisivat Rissanen ja Ruohomaa eivätkä Ruohomaa ja Sebok tai Kalapudas niin tilanne olisi aika toinen. Keränen, Rissanen ja Ruohomaa olivat ennen kautta pelaajia, joiden oli pakko nostaa vielä huomattavasti tasoaan, jotta KalPalla olisi mitään palaa ja jokainen oli siinä onnistumassa, kunnes yksi loukkaantui koko loppukaudeksi. Se pilasi jo todella paljon.

  Tarvinneeko mitään edes mainitakaan rosterin muutoksista viime kauteen verrattuna? Väriä ja persoonallisuutta poistui vaikkapa Kapasen, Birnerin ja Kolehmaisen muodossa ja tilalle tuotiin Nuutista, Nikkoa ja Bengtssonia. Sebok saattaa joidenkin vuosien päästä olla Ilomäen tasoinen, mutta ei ole vielä ja Davis ei korvaa Voutilaista, vaan päätyy nykyisellä 17 pisteellään aika lähelle Kubalikin tulosta 19 pistettä, vaikka Pate onkin toki tehnyt kunnioitettavat 10 maalia ja siten kyseessä on hieman eri asia. Kirjoittelin mielestäni ennen kautta, että paljon tehtyjä maaleja poistuu joukkueesta ja vaikka näitä tilastoja ei aivan yksi yhteen voikaan laskea, niin kyllä se näkyy myös.

  Joten näillä mennään nyt. Muuttuuko asia ensi kaudella? En tiedä, koska turskaa tulee varmasti taas ja kukkaron nyörejä tekisi mieli ennestään kiristää. Jokelan ja Davisin poistumisen myötä vapautuu jo yksistään varmaan lähemmäs 300 k, mutta mutta... Olen Van Cleefin kanssa varsin samoilla linjoilla siinä, että varmaankin maalinteon maalinedustalta tekemisen taidon osaavia pelaajia edes yritetään hankkia. Vaikka budjettia taas supistettaisiin niin ei kai kaikki vapautuva raha voi Jokiseen mennä. Huhujahan KalPan ympärillä ei viime kevään tapaan liiku juuri ollenkaan, paitsi se sama yksi kappale (viimeksi Mankinen ja nyt Jokinen), joten alelaarista varmaan poimitaan taas muiden hylkäyksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2016 klo 19.47
 6. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  se kapea materiaali on OMA VALINTA!! voi hyvänen aika. KalPalla on 6. suurin pelaajabudjetti Liigassa. suurempi kuin SaiPalla, suurempi kuin Ässillä, suurempi kuin Pelicanssilla, yhtä suuri kuin TPS:llä ja lähes yhtä suuri kuin JYPillä. muut joukkueet varautuvat loukkaantumisiin ja ostavat sellaiset pelaajat, että YV toimii. kalpa käyttää rahat Laurizeihin, myy kakkosmaalivahtinsa ja luovuttaa koko kauden jonkun Jaakko Rissasen loukkaantumisen takia. muistatteko kun Sami Vatanen loukkaantui ja JYP voitti silti mestaruuden? kukaan ei ole niin hyvä keksimään tekosyitä paskuudelle kuin savolainen: "ei tällä materiaalilla tämän parempaan vaan PYSTY kun me säästetään!!"

  ja voi voi VOI sitä poloista Pekka Virtaa, joka joutuu 6. suurimmalla rahalla hankittua materiaalia ohjastamaan. hän on täysin syytön tähän kaikkeen. niinkö? mieshän on jumalauta ollut itse kasaamassa joukkuetta ja valitsemassa näitä pelaajia. jos on ikävä viime kauden pelaajia, kuten Mutanen ja Kolehmainen, niin... hei. hetkinen? sen joukkueen kasasivat nämä miehet:

  Jari Laukkanen
  Kimmo Kapanen

  OO LAS KALPAS!
   
 7. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pitäähän KalPa-osiossa olla toinenkin huumoriketju saunaosaston lisäksi jossa voi munan pituutta vertailla isoveljen kanssa.
   
 8. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ylivoimaprosentteja ei minullakaan ole heittää pöytään. Sen sijaan on vahva muistikuva on siitä, että KalPan kohtuullisen hyvien ylivoimamaalimäärien syy oli todella runsaassa ylivoima-ajassa ja yv-teho oli surkeaa.

  Tätä tukee internetin ihmeellisestä maailmasta löytämäni yv-tilastot: Runkosarjassa 2008-09 KalPan yv oli sarjan 7. tehokkainta. Runkosarjassa 2010-11 muuan A.A. taisi takoa ylivoimamaaliennätyksen, siltikään KalPa ei ylivoimatehokuudessa mahtunut 10. parhaan sakkiin. Tarkkaa sijoitusta en löytänyt, vain top10 oli tallentunut. Runkosarjassa 2010-11 KalPan yv-tehokkuus oli sarjan 6. parasta.

  Siispä: yv-teho oli sarjan keskitasoa ja kaudella 2009-10 aivan alta arvostelun, vaikka pelaajamateriaali nimenomaan ylivoimalla tarvittavan taidon osalta oli selkeästi keskitasoa parempaa.
   
 9. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Käsittääkseni päävalmentaja ei tee pelaajien kanssa palkkaneuvotteluja vaan ylläoleva Kapasen Kimmo hoitaa kyseisen asian. Onhan sillä aika iso merkitys tuohon käytettyyn rahamäärään ja mitä pelaajia tietyllä budjetilla saadaan. En nyt sano että Virta on aivan syytön koko ongelmaan, mutta ei nyt aivan maalaamallasi tavalla.
   
 10. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Eli Kimmo Kapanen ostelee ukkoja mielensä mukaan ja sanoo valmentajalle: "Sinä pelaat nyt näillä" ?
   
 11. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Kyllä, juuri näin. Loistavaa päättelyä.
   
 12. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Ainakin jos luottaa ennen liigakauden alkua kerrottuihin lukuihin, niin asia ei ole noin. KalPalla on vasta kahdeksanneksi suurin pelaajabudjetti, ja mainitsemistasi joukkueista Ässillä pelaajabudjetti on kuopiolaisia suurempi ja sekä Tepsillä että JYP:illä pelaajabudjetti on selkeästi KalPan vastaavaa suurempi.

  http://liiga.fi/uutiset/2015/09/04/liiga-joukkueet-isoilla-satsauksilla-kauteen-2015-16
  Linkki Liigan sivuille, budjeteista kertovaan uutiseen.
   
 13. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Anteeksi. Myönnän virheeeni, kannan ristini ja oikaisen väitteeni:
  "KalPalla on 8. suurin pelaajabudjetti Liigassa. suurempi kuin SaiPalla, suurempi kuin Pelicanssilla, ja lähes yhtä suuri kuin Ässillä"

  Kokonaisbudjetti on kuitenkin 6. suurin. Kysymys kuuluu: Mihin se raha oikein menee? Mihin KalPa saa menemään 850 000e enemmän kuin SaiPa ja yli puoli miljoonaa enemmän kuin Pelicans ja Ässät. Varsinkin kun esim. tiedotuksesta vastaavaa tyyppiä ei ole KalPalla olemassakaan, vaan facebookkia päivittelee aina sen hetkinen kahvinkeittelijä (Yleensä se on Huttunen). Tuskin pelkkään matkustamiseen kuitenkaan.
   
 14. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Enpä osaa kyllä varmaksi sanoa, mutta tässä muutama ajatus aiheesta.

  Matkustamiseen menee kyllä varmasti jonkun verran enemmän kuin muilla, koska KalPa yöpyy lähes aina hotellissa vähintään yhden yön pelatessaan vieraissa. Jyväskylä on ymmärtääkseni ainut missä käydään joskus päiväseltään. Taitaa silti olla vaan kymmenissä tuhansissa tuon vaikutus.

  Asiaan oikeastaan perehtymättä luulen, että Kuopion kaupunki ei tue KalPaa samalla lailla kuin useat muut Liigapaikkakunnat tukevat omiaan. Jostain muisten kuulleeni, että jonkun Liigassa pelaavan joukkueen ei tarvitse maksaa hallivuokria ollenkaan. (ja ei, en tarkoita Bluesia)

  Tällä hetkellä SaiPassa tehdään lähes kaikki oikein. Aina ei ole noin ollut sielläkään. Urheilussa ja kaikessa muussakin toiminnassa menee välillä huonommin ja välillä paremmin. Valmentajan ulos potkiminen kesken odotetunlaisen kauden ei varmuudella ratkaise kaikkia ongelmia, olemattomia ja olevia, eikä edes isompi tuulettaminen ole mikään tae paremmasta huomisesta.
   
 15. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Olen pyytänyt jo pari kertaa ettet lainaa mun viestejä. Mutta ilmeisesti Nahkis pikkuinen olet niin palavasti rakastunut allekirjoittaneeseen eli Pekka Virran homorakastajaan, joksi Nahkis "nerokkaasti" ja aikuismaisen ryhdikkäästi meikäläistä nimitteli taannoin. Valitettavasti on todettava etten pysty vastaamaan Nahkis sinun rakkauden tunteeseen. On ihan tarpeeksi kiireitä Virran Pekan kanssa ja toisekseen mulla ei ole sulle mitään sanottavaa. Johtuen epäasiallisuuksista ja nimimerkkiin ja henkilöllisyyteen kohdistuvasta vihjailusta. Ja lainaukset tekstistä otat aina omiin tarkoitusperiin sopivasti pilkkomalla.
  Mato Valtosen sanoin: "mulkkujen kanssa ei tehdä päivääkään töitä". Pekka Virran homorakastajana se on tietysti valitettavan haasteellista...

  Menikö jakeluun tällä kertaa vai onko rakkautesi polttava huuma niin voimakas ettet voi päästää irti?

  Niin ystävällisesti kuin mahdollista,
  - Pekka Virran homorakastaja Van Cleef (tittelin antanut nimimerkki Nahkis)
   
 16. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Ikävä kyllä lainaan julkisella keskustelupalstalla ihan kenen tahansa tekstejä niin paljon ja usein kuin lystää. Jos haluat päästä vaikuttamaan keskustelupalstan sääntöihin, niin hae jatkoaikaan moderaattoriksi. Pisteet kuitenkin hienosta, itkunsekaisesta kiukkuviestistä. Tiedoksi kuitenkin, että homot eivät ole vaarallisia, eikä heitä tarvitse pelätä. Muissa asioissa alat päästä Kimmo Timosen ja Eemelin tasolle!

  Kuopio ja KalPa tarvitsevat lisää turhanpäiväisistä asioista parkumista. Ei lopeteta nyt! 1 2 3 ITKETÄÄÄN!
   
 17. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  K
  Lainaus:
  Kirjoitan tämän silläkin uhalla, että saan tästä pelikieltoa. En tiedä, mikä on fyysinen ikäsi, mikä on koulutustaustasi tai mikä on sukupuolesi, mutta kirjoitustesi perusteella käyttäytymismallisi olet imenyt joiltakin muilta kuin aikuisilta miehiltä. Kirjoituksissasi keskityt pääasiassa haukkumaan muita ihmisiä tai vittuilemaan muille ihmisille. Kirjoitat tälle palstalle asioita, joita tuskin kykenet yhdellekään parjaamistasi ihmisistä sanomaan päin naamaa. Jonkunlaisen henkisen tai seksuaalisen tyydytyksenhän sinä tästä räkyttämisestäsi saat, mutta ainakin allekirjoittanutta suoraan sanottuna vituttaa tätä pelleilyä seurata. Toisaalta, siihenhän sinä varmaan pyritkin, joten olet ainakin minun kohdallani tehtävässäsi onnistunut.
   
 18. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Sun ei ole pakko lainata mun viestejä täällä omiin tarkoitusperiisi. Voit tuoda ne julki ilmankin. Tämä on yksinkertaista. Ja mä en lainaa sun viestejä. En halua olla osallisena sun kanssa kirjoitteluun millään tavalla enää. Olen pyytänyt fair game, mutta ilmeisesti et siihen kykene.
  Edellinen viestini ei ollut kiukkuviesti vaan kärjistäen kirjoitettu pyyntö, koska jatkat pyynnöistä huolimatta mun viestien lainaamista.
  Pyrin vastaamaan, jos mun viestejä lainataan, mutta sun kanssa en halua olla missään tekemisissä, joten pyydän uudelleen ja ystävällisesti fair game ettet lainaa mun viestejä. OK?
  Onko liikaa pyydetty?

  Ja ps. Edellisen viestini kirjoitus ei ollut homo vastainen, kuten varmaan kaikki järkevät tajusivat. Olisin mielelläni Pekan homorakastaja, jos A) olisin homoseksuaali B) Pekka olisi homoseksuaali ja C) kohtaisimme yössä. Olen homoseksuaalien samojen oikeuksien kuin muilla puolustapuhuja kaikin tavoin ja löytyypä pari homoystävääkin. Ei kuulu tähän ketjuun, mutta Nahkiksen kommenttiin viitaten totean tämän.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2016 klo 14.37
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Tullee onelineri mutta, eikös täälläkin palstalla luulisi olevan semmoinen ignore ominaisuus? Eekun vaan nahkikselle ignore päälle. Itsekkin tuota taannoin mietin, mutta annoin olla. Toisaalta hänellä jo useammat bannit niin melkein voisi vinkata moderaattoreille, että poistaavat tunnukset. Mutta auttaako sekään yhtään mitään kun tekee vaan uuden accountin? Niin.. ei pitäisi moisen ukkelin juttuihin lähteä mitenkään mukaan mutta kaita se aika väistämätöntä paikka paikoin on. Ja sekös jos mikä häntä lisää ruokkii.

  Ps. Peksille potkut mikäli ei päästä sääleihin ja toisekseen voisi kauden jälkeen antaa jo muutenkin ja ottaa uuden suunnan. Ei puolesta Savonmaan vaan puolesta Kuopion!
   
 20. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  En antaisi suoria potkuja silloinkaan, koska silloin palkanmaksu jäisi kuitenkin ensi kaudelle ja se olisi pois joukkueesta. Ainoa mahdollisuus hypoteesille "Virta vaihdetaan johonkin toiseen tämän kauden jälkeen" on, että palkanmaksuvelvoitetta ei jää ensi kaudelle Virran suuntaan.

  Olen edelleen sitä mieltä, että enemmänkin panostaisin ensi kauden hyökkääjistöön ja en tekisi mitään ratkaisuja, jotka olisi pois joukkueen laadusta. Joka kerta KalPassa kun Virralla on ollut laadukas hyökkäys, ollaan pelattu hienoa kiekkoa ja realistisesti oltu mitalitaistelussa mukana. Ehkä ollaan nyt liikaa nuorten varassa ja se kyllä mielestäni näkyy. Kun katsoo aikasempia Virran kausia (poislukien ne ihan ensimmäiset), niin silmiinpistävä asia on, että meillä oli kokeneita pelaajia ratkaisupaikoilla. Ja siihen panostaisin, jos vaan mahdollista.

  Ensi kauden jälkeen ja Virran sopimuksen loputtua varmasti hyvä haistella uusia tuulia.
   
 21. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  ...ja voittopelin jälkeen tähän kohtaan romanialaisen maasturiauton teeveemainoksen mukainen tokaisu ! : D
   
 22. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tänään sattui Virran pelitapa näyttämään taas nerokkuutensa. Materiaalieroja kun katsotaan, niin varmaan TPS:n ykköskentällinen on kalliimpi kuin koko KalPan joukkue. Silti KalPa piti Tepsin maalipaikat aika vähissä ja Eero hoiti sitten kaksi pistettä. Tästäkään pelistä ei olisi tullut pistettäkään sillä monen ihannoimalla koohottamisella.
  Tepsit jne voittaa varmasti pelin jos maalipaikat menee 30-20 tepsille, mutta ei välttämättä jos maalipaikat meneekin 8-6. Tässähän se on koko pelitavan ajatus.

  Jostain kun saisi edes yhden pelurin joka osaa edes auttavasti ampua...
   
 23. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  Suosittelen lämpimästi tätä toimintoa, mikäli haluaa rajata jonkun käyttäjän oman "keskustelupiirinsä" ulkopuolelle. Itsekin käytin ignorea aikanaan jouduttuani häiriintyneen käyttäjän alatyylisten solvausten kohteeksi. Ei sitten tarvitse olla erikseen järjestelemässä mitään omia palstasääntöjä.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Virralle ei potkuja, mutta puotetaan Toma tuonne A junnuihin Kapasen ja Hentusen kaveriksi. Siihen kylkeen otetaan sitten näkkäri/mäkkäri palkalla Tuomas Tuokkola takasin. Jatkaa sit Anssi Laineen kanssa koutsiparina Virran sopparin loputtua. Siitä sitten ottaa kasvattipojakseen Kapasta ja Hentusta, kunhan ovat vähän tuolla Assa kypsyneet. Käyneet kursseja jne. Tässähän on selvä suunnitelma toteutumassa. Tuona aikana Kimmo on jo erotettu ja on vain yksi Kapanen siis penkin takana. Niin ei tule mitään kauheita eripuria. Aiai sitä imua joukkueeseen jos päävalmentajan on Kuopion omapoika Sami Kapanen! Niin.. sitten joskus 3-5v päästä :) sopivasti halliremppakin ollaan sit tehty ja lähdetään ns uudelta pohjalta rakenteista myöten!
   
 25. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Meneekö teillä pojat, hissi ihan ylimpiin kerroksiin saakka?