Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana vero, 28.02.2003 klo 00.18.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Nälkä kasvaa syödessä. Tässä kohtaa kymppisija ei enää tyydytä, nyt pitää tosissaan jahdata sijaa 6. ja jos jäädään 7/8. niin sille ei voi sitten mitään
   
 2. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Olen ainakin toistaiseksi luopunut haaveista kuuden joukkoon pääsemistä. Mielestäni Ässät kusi momentuminsa viime viikonlopun tuplapeleissä. Kärpät vieraissa ja Tepsi kotona seuraavaksi, kun Pelsuilla on SaiPaa ja Ilvestä sekä JYPillä Lukkoa ja SaiPaa kotona. Toki JYP käy noiden pelien välissä Turussa, jossa ehkä tiputtavatkin pisteitä.

  Kalliiksi taisi tulla siis Sport-pelit.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017 klo 22.08
 3. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Lainaus:
  Aika samanlaiseen hajatelmaan olen itsekin päätynyt, pieni flashback parin kauden takaisin Blues-tappioihin...
   
 4. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kun muistelee aikaa ennen kauden alkua ja silloin tiedettiin jo tulevista uusista vahvistuksista. Suurin osa todettiin epävarmoiksi ja osan piti olla ihan floppeja. Meidän nykyhetken top 5 pistepörssi on aika mielenkiintoinen ja hienoa luettavaa, siinä ne uudet äijät on hyvin edustettuna. Suoranta, Korhonen, Makkonen, Bertrand, kaikki mahtuvat tuohon sakkiin ja lisäksi vielä oma poika Kärki. Hyvin ovat hankinnat onnistuneet.
   
 5. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Tärkeä voitto siinä mielessä, että saatiin kierre poikki ja paalutettua seiskapaikkaa nyt ainakin. Sijaan 11 on nyt 14 pinnaa hyviä. Eli sinänsä nyt on hyvä paikka ajaa uusia ukkoja sisään, jos nyt toinenkin peluri on tulossa.

  Edelleen vituttaa varsinkin lauantain perseily, mutta katsotaan miten homma etenee. Kymppisijan puppelointi vaatii jo lähes teoreettisen kovaa housuunpaskomista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2017 klo 00.25
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Minäkin tosiaan tuossa edellä olin positiivarina vain siitä, että kymppisakista tässä alkaa olla jo "lähes mahdotonta" pudota, eli mukava näin ollen kun kausi näyttäisi jatkuvan myös runkosarjan jälkeen

  Kuuden sakin suhteen on sitten tosiaan heikompi tilanne, koska Pelicansin olisi myös pakko alkaa hävitä siinä missä Ässien on voitettava. Ja ikävä kyllä lähiaikojen otteluohjelma ei tätä skenaariota oikein tue. Sanoin samaa jo aikaisemmin, eli jos kuuden sakista jäädään ulos (etenkin kovin pienellä marginaalilla), niin kyllä minun syyttävä sormeni osoittaa vain ja ainoastaan Sport-viikonloppuun..
   
 7. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Eikö 60 pelin runkosarjassa ole kuitenkin hiukan hölmöä hakea syytä mahdolliseen sijoitukseen jostain yksittäisistä peleistä ja tilanteista? Se on niin pitkä ja puuduttava ralli että sijoitukset on lopulta aikalailla sen mukaiset mitä on ansaittu. Voihan sitä toki laskea että nuo ja nuo pisteet olisi pitänyt ottaa, mutta vaikkapa voittamalla Sport lauantaina olisiko Ässät esim. eilen pelannut nyt nähdyllä tavalla ja keskittynyt kurinalaisesti puolustamaan pisteet itselleen? Aiemmat pelit vaikuttaa aina jollain tapaa seuraaviin, niin joukkueen valmistelussa kuin henkiselläkin puolella. Eilen ei tuskin ollut vaaraa "takki auki" peliin lähdöstä, mikä olisi voinut syntyä 6-0 voiton jälkeen.
  Positiivista että näillä eväin voidaan yhä puhua suorista po -paikoista.
   
 8. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Positiivista että saatiin pitkästä aikaa piste Oulusta ja vaikka hävittiin niin ero Pelsuihin kaventui pisteellä.
   
 9. Ribals Jäsen

  + Matulta hyvä aloitus, parantaa varmasti kun saa enemmän pelejä alle
  + Varttinen on pelimies

  - Kahden maalin johto kustiin, ei voi olla tyytyväinen siihen
  - Marttinen pelikiellossa pari peliä ainakin mitä luultavammin
   
 10. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  + Edellisen kerran pisteitä Oulusta mukaan 14.2.2013. Johtuu se mistä tahansa, niin positiivista.
   
 11. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Positiivista on hyökkäysasenne jatkoajalla. Nyt lähdetään aina tekemään maalia.
  Rockyn aikana vitutti aina, kun jatkoajalle lähdettiin puolustamaan ja odottamaan rankkareita, vaikka niissä tulee aina turpaan. Nykyäänkään ei kädet riitä rankkareissa, joten yritetään ratkaista peli aiemmin.
   
 12. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Se, ettei itketä tilanteitten jälkeen on positiivista. Kupru tänään loistava esimerkki tästä, poikkaria päähän ja selkään mutta makoilemaan ei jäädä. Arvostan.
   
 13. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Positiivista kun voitetaan TPS noin vajaamiehisenä ja Ahonen maalissa! Olen haukkunut Kuparista koko kauden, mutta äijä parantaa peliään loppukautta kohden. Uusi pakki osoitti että pelisilmää löytyy ja on apu ylivoimaan. Kevät näyttää todella hyvältä, kun saadaan kaikki mukaan kokoonpanoon!
   
 14. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tärkeää, että Ahonenkin saa onnistumisia hieman heikohkon jaksonsa jälkeen. Kahta vahvaa maalivahtia tarvitaan jos halutaan keväällä pärjätä. Laajuutta näyttää myös joukkueessa riittävän. 4 EHT tason kaveria poissa ja silti sarjakakkoselta jää 3 pistettä Isomäkeen!
   
 15. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on niin hieno juttu. Pata on kovassa iskussa.
   
 16. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Uskomatonta: Positiivisuusketju oli valunut jo toiselle sivulle, vaikka Porissa tapahtuu nyt niin paljon positiivisia asioita

  Positiivista I: Pelsut räpeltää niin, että perävalot näkyvät. Tiistaina hyvällä pelillä ajetaan ohituskaistalle.

  Positiivista II: Ässät on juuri oikealla hetkellä ennen poffeja pääsemässä hyvään vireeseen.

  Positiivista III: Joukkueessa näyttää tapahtuneen kasvamista. Tänään Lukkoa vastaan ei tehty montaa virhettä ja ne harvat tehdyt virheet paikattiin.
   
 17. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Positiivista IV: vastustajan maalin jälkeen ei mitään paniikkia, vaan kohti vastustajan maalia. Eilen JYP - pelissä ja tänään myös-
   
 18. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Tähän vahva sama! Ei tarvitse mennä historiassa kovin kauas kun näissä tilanteissa on jäädytty tai jääty ihmettelemään. Molemmat Porissa pelatut JYP -pelit parhaita esimerkkejä, silloin ekalla kerralla kun JYP tuli ilman molkea tasoihin 4-4 niin silti pelattiin vielä ja painettiin se 5-4 ennen täyttä aikaa. Eilen taas tasoituksen jälkeen kova paine voittomaalin hakuun eikä pelkkä tyytyminen tasapeliin. Ja kuten sanoit, tänään kun Lukko kavensi, niin Ässät nopeasti taas tilanteen herrana hakemassa uudelleen kahden maalin johtoa. Eikä tämä tarkoita mitään koheltamista, vaan juurikin sitä, että ei jäädä voivottelemaan tilannetta ja ajauduta paniikkiin. Joukkue tuntuu tietävän helvetin hyvin mitä on tekemässä, illasta toiseen.
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Hei-ii! Olinko ensimmäinen joka huomasi:

  Ässät on 100% varmasti kympinsakissa, viime kierros nyt ratkaisi sen. Eli kausi jatkuu, tästä sitten vain positiivista energiaa loppurunkosarjaan
   
 20. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ässien tavoite runkosarjassa oli asetettu 8 sakkiin. Tämän kaiken negatiivisuuden keskellä, johon itsekin ajoittain syyllistyn, on annettava respectiä joukkueelle. Pahoja loukkaantumisia ollaan kauden aikana koettu, mutta silti on Ässät pysynyt tasaisesti sarjan keskikastissa. Kohta on runkosarja pelattu ja siitä eteenpäin joukkueella on vain voitettavaa.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pitäydyn aikaisemmassa lausunnossa, jos lopulta ollaan sijalla 6. niin voidaan tosissaan olla posi-fiiliksillä.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sinä se et petä näissä vaatimuksissasi.

  Kun katsoo rosteria ja kun muistetaan vielä, että Aho toi seuraan uuden vaatimustason ja pelitavan, niin pidän runkosarjassa kahdeksan joukkoon sijoittumista erittäin hyvänä saavutuksena. Tällä palstallakin on näkynyt hyvin uusien käytäntöjen ja tapojen tuomat värinät.
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Puhe on tästä hetkestä. Nyt ollaan sijalla kuusi joten pitäisikö tässä alkaa toivoa tappioita jotta tiputaan alemmas ja ollaan tosifanin kanssa samalla linjalla. Itse uskon vakaasti, että loppusijoitus on juurikin tuo 6. ja se jos mikä on positiivista!
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tästä olemme samaa mieltä, mutta aikaisemmin sanoit muuta.

  Lainaus:
   
 25. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos käy niin hullusti, että sääleihin jäädään, niin Sport ei tule enää millään vastaan ja Lukkokin alkaa olemaan melko epätodennäköinen vaihtoehto. Nämä olisi olleet ne kaikkein vastenmielisimmät vastustajat.