Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana vero, 28.02.2003 klo 00.18.

 1. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Mä en enää laske sellaisia 23-24 vuotiaita ihan oikein nuoriksi urheilullisessa mielessä (ovat siis jo parhaassa peli-iässä imo) vaikka meikäläiseenkin verrattuna nuoria ovat. Noh, puolet porukasta siis läpäisee seulan :)

  EDIT @Karhunkulta, Ässien sijoitus oli tällä kaudella sama kuin toissakaudella. Eli se eteenpäin menosta. Nopeasti unohtuu asiat.
   
 2. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mä lasken ne vielä nuoriksi jos liigaura ei ole kunnolla lähtenyt käyntiin. Nuorikin pelaaja voi olla kokenut ja päinvastoin...

  Kuitenkin. Tärkeää kokemusta etenkin Wallille ja Mäkelälle. Näistä toinen tulee nousemaan tulevalla kaudella isoon rooliin oman pään luutana (mutu).
   
 3. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Enpäs kyllä nyt tarkoittanut pelkkää sijoitusta vaan uutta tunnistettavaa peliä ja siihen saadaan jatkumoa ensi kaudella. Ei vaihdu huispaus lacrosseen ja sen kautta lentopalloon vuoden välein. Suunta on edes selvä.

  Tuosta oon samaa mieltä, että 23v ei ole enää mikään "juniori". Tai siis urheilussa, saman tien voisi Kuparisen ja Pasi Peltosen heittää A-nuorten messiin pudotuspeleihin.
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Mutta napsun paremmalla joukkueella (joka olis kyennyt tekemään niitä maaleja tai ainakin siivoamaan oman maalin edustaa napakammin) olis Ipa kaadettu ja saatu ne kaksi matsia lisää Tepsuja vastaan. Tepsukoiden kaatamista tuskin kukaan olisi rohjennut edes toivoa, mutta Ipan materiaali ei ollut yhtään sen parempi kuin Ässienkään. Ässillä oli (ainakin paperilla) etu maalivahtipelissä, Ipalla taas valmennuksessa.
   
 5. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  A- junnut loppuotteluun!
   
 6. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pakko tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin! Ei ole kyllä Ässillä mitään hävettävää, että hävisi Ilvekselle säälit. Tuo sarja olisi voinut kääntyä Ässille aivan yhtälailla. Nyt kun Tapparaa vastaan ollaan pelattu kolme ottelua, niin millään mittarilla vastus ei ole ollut milliäkään pahempi, kuin Ässät. Ja vastassa on kumminkin tällä hetkellä runkosarjan suvereeni voittaja!

  Kiitos Ässille tiukoista peleistä, ja kiitos myös hyville tyypeille, joita Ässä-leiristä tuntuu löytyvän runsain mitoin! Jonain päivänä ollaan vielä vastakkain finaaleissa!
   
 7. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän se moraalinen finaali jo pelattukin Ässien ja Ilveksen välillä:)
   
 8. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pakko myöntää, että tuon sarjan voittaminen tuntui itselle jo mestaruudelta! Onneks joukkue ei tyytynyt siihen, johon itse jo olin valmis tyytymään :) Näiden useiden vuosien rämpimisten jälkeen on saatanan vaikeeta odottaa suurempaa menestystä, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa odotukset nousemaan!
   
 9. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä sitä kovasti Ilveksen puolella ollaan! Toivottavasti porkkanapöksyt kaatuu!
   
 10. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hei vaan, kyllä sitä täälläkin on vuosikaudet kirottu ja kaaduttu. Teillä hyvä ote jatkosta nyt, nauttikaa. Ja varmasti tullaan jatkossa kohtaamaan! Vahva luotto omaan jengiin ja näyttää Ilveskin kynsiään. Mutta ensi kaudella häviätte.(meille).
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässät - Ilves sarja oli liian lyhyt, mutta mainio kaikin puolin. Tsemppiä Ilvekselle, Karrille ja faneille, nauttikaa pleijareista ja toivottavasti laitatte Tapparan laulukuoroon ja uskon jopa niin käyvän.
   
 12. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Se on haaveissa! Mutta Kiven opeilla mahdollista :)
   
 13. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Todella hyvä sarja pelattiin, tykkäsin.

  Aluksi olin sillä kannalla, että ihan sama kun Ässien kausi päättyi, mutta kyllä sitä Ipan bandwagoniin hypättiin. Onnea keväälle ja menkää päätyyn!
   
 14. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Varovasti tässä tuulettelen Ipan 2-1 asemalle! Onhan tää ny hienoo! :) Myös hämmentävää ja huippua on ollut toisten joukkueiden kannattajien tuki! Arvostan syvästi <3
   
 15. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Todellakin sama tuki täältä! On hienoa kun vuosia rämpinyt ja taloudellisessa ahdingossa oleva hieno perinteikäs seura pistää kampoihin jättiläisille! Toivon Ipan pelaavan finaaleissa ja miksi ei jopa mestariksi asti!
   
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Vaikea on tosiaan kuvitella, että Porista löytyisi yhtäkään ihmistä joka symppaisi Tapparaa tässä paikallistaistossa, vaan kyllä kaikki joita kiekon seuraaminen vielä kiinnostaa taitavat olla Ipan puolella. Hieno sarja on saatu aikaiseksi, paljon hienompi mitä jo ennakkoon valitettavan selkeä TPS-Ässät olisi ollut, että sikäli ei tarvitse harmitella..
   
 17. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Kyllä löytyy Tapparaakin symppaava, kun vastassa on Ilves. Ei vaan sytytä yhtään ipa eikä sen kannattajat. Tämän kevään peleissä toivon kuitenkin menestystä ennnen kaikkea HPK:lle ja Kalpalle. Nämä suht pienen budjetin joukkueet ovat vetäneet koko kauden hyvällä tasolla melko nimettömillä joukkueilla ja pyrkivät kiekolliseen peliin.
   
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Positiivista on se, että viimeisetkin jossittelut voidaan päättyneestä kaudesta lopettaa. Ei tarvi paljon vaivata päätä, että mitä olisi tapahtunut, jos olisi irronnut suora puolivälieräpaikka ja KalPa vastustajaksi. Ei olisi paljon paremmin mennyt kuin Pelsuilla.

  KalPan pelaaminen keväällä on ollut tässä mielessä erittäin positiivinen asia. Voi tämän kauden nyt viimeistään jättää taakseen.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  2-3 kierroksen kohdalla Ässät on ainoa joukkue puhtaalla pelillä. Joko on aika perustaa Mestaruus-saunaketju? *hymiö*
   
 20. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On se vaa meinaa nii positiivist, et ko Ranska-Kalle paukuttaa nyte maalei Kärpil. Meil ei osunu eres plekseihi.
   
 21. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olis täytyny hankkii vast täks kaudeks ;)
   
 22. Nigi Jäsen

  Paluu voittojen tielle.
   
 23. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Jaellaas posia lämpimikseen: Lähteenmäki sai tasotusmaalissa tarjoiltua kiekon kulmasta viisikon läpi viivalle kerran ja ohivedon jälkeen vielä toimitettua Matushkinille uudelleen. Sillä välin Salmio etunenässä ja Laganiere väänsivät maalin edustalla niin perkeleesti.
   
 24. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sama huomio. Vahva tahto oli pojilla peli tasottaa ja hienoa, että onnistuivat. Luo uskoa varmasti jatkoon. Kunhan eivät alkaisi taaskaan luulemaan liikoja, vaan nöyränä kovaa eteenpäin.
   
 25. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Peli-ilme ja usko omaan tekemiseen vaikuttaisi olevan aivan eri tasolla, kuin muutamalla aiemmalla kaudella. Päät eivät painu ja uskalletaan pelata kiekollakin vähän enemmän.