Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana vero, 28.02.2003 klo 00.18.

 1. .jarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Tsekatkaas liite.

  Tässä tilastossa laskettu tämän hetken sarjataulukon mukaan kuinka paljon pisteitä per peli lopuista peleistä kukin joukkue tarvitsisi saavuttaisi 10. sijaan, 6. sijaan tai 1. sijaan

  Tavoitepisteinä käytetty sellaista estimaattia, että tänä vuonna 10. sijaan riittää 85 pistettä, 6. pisteeseen riittää 95 pistettä ja 1. sijaan 125 pistettä. Viime kaudella toteutuneet pisteet olivat 83 - 94 - 127.

  Positiivista:
  Ässille riittää 6. sijaan 1.60 pistettä per peli lopuista peleistä. Tämä on ... ihan mahdollisuuksien rajoissa jos kaikki loksahtaa kohdalleen.
  10. sijaan 1.36 pistettä per peli. Jos tuohon ei päästä niin ... voi perkele.

  Lukon pitäisi saada lopuista peleistä 1.69 pistetä per peli saavuttakseen 10. sijan. Tekee muuten _todella_ tiukkaa ilman kunnollistavoittoputkea.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Tämän aivan liian positiivisen arvion palauta maanpinnalle. Liiga on niin järkyttävän tasainen ja kaikki voittavat toisiaan ristiin, että kymppisijaan vaadittava pistemäärä tulee nousemaan korkeaksi, luultavasti yli 90 pisteen. Sellainen 91-92 pistettä on sitä realismia, mitä tällä menolla tullaan vaatimaa.. sen voi osin ennustaa pelkästään siitäkin, missä tahdissa kymppisijalla oleva joukkue on tällä hetkellä menossa

  Hyvä uutinen on tällöin kuitenkin se, että toisaalta sitten kutossijaan ei tulla vaatimaan myöskään juurikaan tuon enempää, koska marginaalit näyttävät olevan niin pienet
   
 3. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lukko sarjan viimeisenä, 14 pistettä kasassa. Todennäköisesti sama pistemäärä on tämänkin illan jälkeen. Se kyllä lämmittää sydäntä oikein mukavasti.
   
 4. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mulla ei mene jakeluun , miksi Lukon rämpiminen on jotenkin poikkeuksellisen mahtava ja kiihottava juttu. Toki pientä vahingoniloa olen itsekin tuntenut... Silti olen tuntenut faneja, joille Lukon rämpiminen on melkein Padan menestystä tärkeämpää.
   
 5. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Voi että!
  Tunnet itsesi varmaan todella hyväksi ihmiseksi, jolla on lämmin tunne sydänalassa kaikkia luojan luomia kohtaan.
  Lugu on Ässien verivihollinen ja näille jokasyksyisille Pitsiturnauksen jälkeisille mestaruus-suosikeille ei voi toivoa mitään hyvää.
  Totta helvetissä nyt nautitaan, kun miljoonamiehistö nolaa itsensä kentällä ilta toisensa jälkeen. Kyllä rämehomotkin tulevat taas tänne ilkkumaan, kun Ässät rämpivät.
  Rivalryt ovat urheilun suola ja silloin ei myötätunnolle ole sijaa.
  Vai luuletko, että esimerkiksi Tukholmassa Djurgårdenin fanit toivovat kaikkea hyvää AIK:lle? Tai Moskovassa TsSKAn fanit Dynamolle ja Spartakille?
  Urheilun suola on suuret tunteet ja niihin kuuluu vastustajalle vittuilu, kun paikka on niin silloin lyödään olan takaa, koska kuitti takaisin tulee kuitenkin joskus. Siksi nyt Ässä-fanien pitää nauttia, kun oma joukkue pelaa kohtuullisesti ja vihollinen on sysipaska.
  Olen varma, että kaikille meille Ässien menestys on tärkeintä, mutta juuri nyt Ässien tilanne jokseenkin seesteinen ja siksi nyt on hyvä tilaisuus (ja aika) lyödä verivihollista olan takaa.
  Sitäpaitsi tämä kuittailu on pientä suuriin seuroihin ja sarjoihin verrattuna. Voit käydä huviksesi katsomassa vaikkapa Liverpoolin ja ManUn välisiä banter-sivuja Facebookissa.
   
 6. tonir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nyyh! Joo mitäs sitä turhia tunteilemaan. Kiva et kaikilla on kivaa ja paikallisvastustajakin pärjää!
   
 7. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eikö se nyt ole juuri se ainoa oikea ja teeskentelemätön ilo se vahingonilo? Kuuluu urheiluun, tai ainakin fanittamiseen mielestäni kaikki tällainen. Verivihollisen rämpiminen on parasta heti oman menestyksen jälkeen ja siitä saa ja pitää kuittailla joka paikan tullen. Jumalauta jos urheilu alkaa olla niin vakavaa, ettei siitä saa kannattajat repiä huumoria niin ei tässä maailmassa ole enää mitään mistä repiä harmitonta vahingoniloa. Sille jolle se kuittailu on loukkaavaa tai liikaa suosittelen lämpimästi lopettamaan urheilun seuraamisen.
   
 8. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Niin, kyllähän rivalryt ja niihin liittyvä vahingonilo ja kuittailu kuuluvat urheiluun seuraamiseen oleellisena osana. Toisaalta, niin saisivat useammin kuulua myös tyylitaju ja asioiden suhteellistaminen. En tarkoita nyt tätä keskustelua, mutta mieleen tulee esimerkiksi se parin vuoden takainen episodi kun Lukko hävisi pronssiottelun ja jotkut Ässien kannattajiksi tunnustautuvat tuulettivat tätä näyttävästi facebookissa vaikka Ässät itse oli tainnut karsiutua sääleissä Saipalle jo kuukautta aiemmin. Ehkä siinä kohtaa olisi sopinut tuo @Janiz80 esittämä pointti, onko Lukon menestymättömyys todella noin paljon omaa menestystä tärkeämpää?

  Mutta nämä on näitä, kukin ottaa kiksinsä sieltä mistä saa.
   
 9. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  No voi nyt helvetti kun menee pointti ohi näköjään muutamalla ihan huolella. Ja itsekin myönsin vahingoniloa tunteneeni. Pääasia on kuitenkin oma seura ja sen tekemiset. Osa tuntuu vetävän hyvinkin porilaisella tyylillä. Ihan sama miten menee, kunhan naapurilla menee huonommin.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jos sarjasijoitukset olisivat toisinpäin niin täällä ratikat ja salmonellat ilkkuisivat Ässiä nasuleillaan minkä ehtisivät. Se nyt vaan kuuluu tähän "isoveli-pikkuveli"-teemaan ja pientä piikkiä pitää antaa kun sille tilanne tulee. Ässien/Lukon viralliset twitteritkin ovat viime vuosina hyvässä hengessä toisilleen naljailleet. Ei tätä hommaa kannata liian vakavasti ottaa, vaikka surkeilla peliotteilla ja pistemäärillä hammasta puolin ja toisin aiheesta välillä kiristääkin!
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Juuri tähän vedoten, että tilanteen ollessa toisinpäin kuittailu olisi varmasti armotonta, itsekin katson oikeudekseni tuntea vähintäänkin pientä vahingoniloa, kun Lugulla ei nyt tunnu luonnistuvan niin mikään (Ässillä menee itsellään siinä määrin ihan ok, että on varaakin tuntea sitä). Kaikki yrityksetkin muuttaa kurssia tuntuvat heillä kaatuvan. Esimerkiksi nyt maalivahti Stepanek vetää neljän ottelun jälkeen statseilla 90,98% ja 3,05. Eikä sillä, paljon heikompaakin ulkomaansankaria on nähty liigassa maalipuiden välissä, mutta ei tässä silti nyt mistään voittavasta maalivahdista myöskään puhuta..
   
 12. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kyllä se nyt vaan on helvetin hienoa, että Lukko rämpii. Paikallisvastustaja, jota ainakin itse vihaan, enkä toivo heille mitään hyvää.
   
 13. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  Itse en voi sano ketään/mitään joukkuetta vihaavani mutta onhan tämä ollut kieltämättä ihan nautinnollista, kun Lukolla on mennyt huonosti. Valmentaja Vuorta tosin hieman käy jo sääliksi, kun raumalaiset melko armotta kivittävät häntä vaikkakin ehkä jo aiheestakin.
   
 14. Jarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hertat
  Mielenkiintoisia näkymyksiä. Mielestäni olisi hienoa jos Pata ja Lukko olisivat sarjakärjessä. Silloin näytettäisiin, että länsirannikollakin hommat osataan. Nyt vaan ei kummatkaan seurat ole piikissä.
  Tampereelle ei voi kuin nostaa lippaa. Kaksi Tampereen joukkuetta 8 parhaan joukossa.
   
 15. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Itse haluaisin päästä todistamaan Ässät-Lukko play-off-sarjaa vielä joskus, vaatisi sen, että molemmat pärjäävät.
   
 16. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Vai vielä Treelle tarvisi lippaan vetää, hyi heviletti! No ehkä Karrin vuoksi voisi pikkasen nyökätä hyväksymisen merkiksi mutta Kahvaran, never! Näillä resursseilla oikeastaan ollaan molempia edellä, se on positiivista!
   
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  En usko että Stepanek on yksin tai edes suurin osasyyllinen Lukon rämpimiseen. Jos maalipuiden välissä olisi joku Rasmus-nalle tai Taika-Jim, niin lukemat olisivat varmasti paljon pahemmat. Mutta joskus näinkin päin. Ihan kiva nähdä että McItarus-moodilla kasattu Ässät on kuuden joukossa ja Kroisosten Luggu siellä pohjamudissa. Harmittavaa vain että myös puolen Suomen Kärpät taapertaa ja siten Kahvara pääsee kävelemään puolivaloilla mestaruuteen.
   
 18. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No kyllä sikäli kivittävät aiheesta, että tässä vaiheessa kautta ei voi enää edes missään määrin vedota sattumaan tai mihinkään satunnaistekijöihin. Lukko on häkellyttävän tukevasti viimeisenä, viisi pistettä toiseksi viimeistä perässä ja ottelun enemmän pelanneena. Sekä 12 pistettä kymppisijaa perässä, ottelun enemmän pelanneena. Siinä on melkoinen Vuori kiivettävänä näin tasaisessa sarjassa, sen voi sanoa jo nyt..

  Lainaus:
  Tästä olen samaa mieltä, valitettavan hyvin on kohtalo vältellyt Satakunnan paikallista sarjaa playoffeissa..
   
 19. Laksatiivi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Karri Kivi
  Lainaus:
  Samaa en itsekkään ymmärrä - pieni vittuilu toki aina kuuluu asiaa, mutta ihan systemaattista ilkkumista ja asiasta muistuttamista en ymmärrä. Lukolla menee tällä hetkellä kuitenkin niin huonosti, etten ainakan itse haluaisi olla fanina samassa tilanteessa. Ja joskus saattaa kuitenkin tulla taas se vuosi, kun asiat onkin toisinpäin..

  Myönnettäköön silti, että paljon mieluummin katson Lukon olevan sarjataulukossa viimeisenä, kuin ensimmäisenä.
   
 20. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Ässät-Lukko olisi mielenkiintoinen finaali, se ratkaisisi lopullisesti tulisiko enää seurattua jääkiekkoa vai ei. Sen verran koville tappio ottaisi, ihan sama olisiko loukkantumissumaa tai muita tekosyitä.
   
 21. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itse luulen, että seuraaminen loppuisi ennen 1. finaalia, ei pumppu tollasta kestäisi... Hyvä kun kesti 6. matsin Vaasassa, ei ollut slaaki silloin kaukana.
   
 22. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mielestäni epätyypilliseen tapaan Ässät on nyt kaksi viimeistä peliä pystynyt nousemaan tappioasemasta voittoon. Positiivista.
   
 23. K.A.H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ässillä ja Lukolla on nyt eroa 20 pistettä Ässien hyväksi, kun molemmilla joukkueilla on pelattuna 20 peliä. Eli eroa kertyy piste per peli tahdilla, ja se on positiivista se! Tällä menolla kauden loppuun mennessä eroa tulisi olemaan huikeat 60 pistettä.
   
 24. sob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
  20 peliä ja 34 pistettä. Mulle kelpaisi loppu runkosarjan osalta samanlainen tahti - ja sitten kiimainen kevät.
   
 25. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tajusinpa tuossa, että Ässillä on kolmanneksi eniten suoria voittoja sarjassa, mikä on aivan mahtavaa. Koomista on, että Ässillä on sitten myös toisaalta kolmanneksi eniten suoria tappioita (se toki jaettu sijoitus). Mutta kuten kaikki tietävät, niin tasatilanteessa kolmen pisteen voitot ovat ne jotka ensimmäisinä ratkaisevat, joten sikäli äärimmäisen tärkeää että ollaan niskanpäällä, etenkin nyt kun sarja on näin historiallisen tasainen