Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana vero, 28.02.2003 klo 00.18.

 1. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Piirinmestaruus on siis kotona. Alkaa olla aika pistää kausi pakettiin. Toki vielä on jäljellä 3 peliä, joista on pinnoja saatavilla vaikka kuusi ja Saipa voisi olla vielä mahdollista ohittaa, mutta joka tapauksessa loppu on ollut tähän asti hyvin ryhdikäs ja luo uskoa ensi kautta varten. Play-off paikka jää lopulta kiinni ilmeisesti noin 10 pisteestä, jotka olisi pitänyt ottaa tappiollisista kotiotteluista Jyppiä, Ilvestä, Saipaa ja Tapparaa vastaan. Vieraissa saldo on paras miesmuistiin ja siellä ensi kaudella sama taso on ihan riittävä.

  Kotona on koko kauden näkynyt tietynlainen taidon puute. Eväät eivät ole ihan vielä riittäneet pelin hallintaan ja voittamiseen. Suurin osa kotivoitoista on tullut, esim. Lukkoa vastaan, pelaamalla aika pitkälle vastaushyökkäyspeliä, joka on siis perinteinen vierastaktiikka. Parhaat joukkueet + Lukko ovat lähteneet Porissa hallitsemaan ja poistuneet aika usein ilman pisteitä Ässien puolustaessa tiukasti ja iskiessä vastaiskuilla. Nöyrästi puolustamaan tulleet, tyyppi esimerkki JYP, ovat sen sijaan vieneet pisteet mukanaan. Edes ylivoimalla Ässät eivät ole saaneet otetta tämän tyylin joukkueista. Tähän tarvitaan muutos ensi kaudeksi. Muutos tulee toteutumaan kahta kautta, taitoa kehittävillä harjoituksilla ja yhdellä/kahdella nappihankinalla.

  Yksi tai kaksi hankintaa sinällään kertookin jo sen, että paljon muutoksia ei tarvita, sikäli kun nykymiehet ovat Porissa halukkaita jatkamaan. Onneksi ei ole kuulunut niin sanottuja varmoja huhuja, jossa Ässäpeluri pukee päälleen ensi kaudella narripaitaa tai jotakin vastaavaa pukinetta. Lankku taitaa olla poikkeus ja vahvistaa säännön, mutta en usko tämän muodostuvan ylipääsemättömäksi kynnykseksi. Joten kyllä tämä kausi kaikista loukkaantumisista ja muista vastoinkäymisistä huolimatta kääntyy positiivisen puolelle, varsinkin kun taustalla tuntuu tapahtuvan pikku hiljaa positiivistä ja ensi kauteen päästään lähtemään kuitenkin jonkunasteisella permanentilla. Eli näyttää vaihteeksi kuitenkin mukavalta lähteä kesälomalle ja alkaa laskemaan päiviä uuteen kauteen. Se, että kausi ylipäätään tulee on kuitenkin aika iso voitto, jos ajattelee aikaa taaksepäin pari-kolme vuotta.

  Loppuun onnittelut Satakunnan Piirin mestareille, kuten myös hopealle sijoittuneelle Rauman Lukolle.
   
 2. Kippari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  useampiakin
  Eiköhän silti Lukko mene pudotuspeleihin...

  TPS lienee jo tämänpäiväisen tappion jälkeen ulkona pudotuspeleistä. Torstain ottelu HIFK-Lukko ratkaissee, kumpi on runkosarjan seitsemäs tai kahdeksas. Onneksi olkoon Ässille "piirinmestaruudesta". Kuitenkin todennäköisesti Lukko jatkaa pelejään kun Ässiä kutsuvat rantapallot...

  Tosin kahdeksanneksi sijoittunutta kutsuvat rantapallot myös pian. Sen verran kova HPK on...
   
 3. ÄssienÄssä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Hyvä Hyvä!

  Voitettiin edes jotain eli Satakunnan mestaruus, hyvä näin! Hyvä Ässät!

  vero kiteytti hyvin mihin matseihin playoff projekti kaatui, varsinkin surkealta Ipalta olisi pitänyt ottaa täydet pisteet joka matsissa. Ei muuta ku täyttä häkää kohti ensi kautta, Toivola ei ainakaan ole heikoin lenkki kuten naapuriseuramme valmentaja.
   
 4. Pronger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onnea kamalan paljon! Satakunnan mestaruus nousee meillakin kovempaan arvoon, mikali ei paasta pleijareihin.. mutta vain silloin. Muussa tapauksessa se jaanee huomioitta. Se mita te ajattelette Ilveksesta, ajattelemme me Assista.. pisteet olisi pitanyt saada, mutku ei niin ei..

  Viela kerran onnea.
   
 5. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jäitte lopulta vain 6 pisteen eli kolmen voiton päähän pudotuspeleistä. Tosin maalieron takia olisitte tarvinneet vielä yhden pisteen eli tasurin.

  Nostan hattua hienosta loppukaudesta, ohititte kuin varkain SaiPan joka oli viime metreille mukana taistelussa paikasta auringosta.
   
 6. Pata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Satakunnan Kansa kirjoittaa seuraavaa:

  "Turun hallinto-oikeus on kumonnut verottajan päätöksen panna Porin Ässiltä maksuun noin 550 000 euron ennakonpidätykset ja työnantajamaksut. Vaade perustui verotarkastajien laskelmiin, joiden mukaan Ässät pimitti isot pääsylippu-, kioskimyynti- ja alkoholimyyntitulot vuosina 1995–99. Aiemmassa rikostutkinnassa selvitettiin, oliko liigaseura käyttänyt rahat pimeiden pelaajapalkkioiden maksuun. Rikosepäilyt raukesivat elokuussa laajaan syyttämättäjättämispakettiin."

  Tämä painajainen on siis lopullisesti ja jopa onnellisesti ohi. Päätös oli toki odotettu, koska rikostutkinnassakaan ei mitään konnuuksiä löytynyt. Mutta onhan verottajan voima ennenkin ajanut oikeuden edelle, joten sikäli oli tietysti pieni vaara olemassa. Joka tapauksessa pöytä on nyt lopullisesti puhdas ja uusien miesten on hyvä jatkaa urakkaansa Ässien nostamiseksi uuteen kukoistukseen.

  Ässät - Verokarhu 6-0
   
 7. hörkkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 8. Wince Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja TPS!
  Jess! Hyvä Ässät ;)
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jep jep, hyvä homma!

  Silloin elokuussa kun Ässät otti ensimmäisen erävoiton tässä taistelussa, kirjoitin että verottajan kanssa voi tulla ongelmia, koska, kuten Pata totesi, verokarhu on siitä merkillinen karhu että se voi ihan hetkellisestä mielijohteesta määrätä vaikka kuinka suuret maksut maksettaviksi, ilman mitään pelkoa siitä että vaikka päätös myöhemmin kumottaisiinkin verokarhun tarvitsisi pelätä oman nahkansa puolesta.

  Kuten tässäkin tapauksessa kävi, Ässät voitti, mutta lienee turha kuvitella että Ässät pystyisi mitään korvauksia keltään (verottajalta tai keltään muultakaan) hakemaan siitä negatiivisesta julkisuudesta jota se on tämän episodin aikana pilvin pimein aiheettomasti niskaansa saanut. Se on huonompi homma se, minun mielestäni.

  Mutta oikeus kumminkin voitti lopulta, ja se tietenkin on hyvä asia. Pöytä on puhdas, ja pikkuhiljaa ne synkät pilvet väistyvät Porinkin taivaalta, luulen ma.
   
 10. Jokke Jäsen

  Hyvä juttu.

  Tuli mieleen, että olikohan Ässillä jossain jemmassa rahaa tätä juttua varten, jos vaikka olisikin käynyt toisinpäin? En nyt tarkoita koko summaa tietenkään. Mutta luulisi, että seura jotenkin varautuu mahdollisiin 550k€ maksamisiin.

  Nimimerkki -Ikuinen Optimisti- ;)
   
 11. Corbucci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Yes..

  Ei muuta voi sanoa kun että HYVÄ juttu. Pitkäänhän Verokarhu Ässiä painosti, mutta parempi näin päin...Eikös Ässät vaatinut imagon vahingoittamisesta paljon korvauksia verottajalta tai jostain. Onko kellään tietoa saako Ässät sieltä rahaa?
   
 12. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Loistava päätös!

  Siteerateekseni nimimerkki Padan kommenttia vajaan vuoden takaa rikossyytteiden kaatumisen yhteydessä "Olemme saavuttaneet yhden suurimmista voittoistamme." Tästä on loistava jatkaa kauteen, talouden ja koko seuran taustalta poistui viimeinen suuri riippa ja Ässien viisivuotissuunnitelman ensimmäinen etappi on otettu. Toki taloudellinen tilanne on edelleen tiukka, mutta voitollinen viime kausi toi merkittävästi liikkumavaraa ja vajaassa vuodessa seuran tilanne on parantunut todella rajusti.
   
 13. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Onneksi olkoon, vaihteeksi tältä rintamalta hyviä uutisia Suomen Monacoon.
   
 14. JanJ Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos Chicagolaiselle onnitteluista.
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Re: Yes..

  Lainaus:
  Verottajalta ei ainakaan ole toivoa mitään saada. Se on käynyt eri tapauksissa jo aikoja sitten ilmi, sen kummemmin niitä tähän erittelemättä (kun eivät varsinaisesti jääkiekkoon liity).

  Sehän siinä juuri vituttaakin, kun verokarhu voi mielivaltaisesti mätkiä näitä maksujaan, joiden kumoamiseksi joutuu läpikäymään oikeusprosessin, ja senkään jälkeen vaikka päätös on verokarhulle kielteinen, ei se joudu kuitenkaan mihinkään vastuuseen koskaan, vaan saa rauhassa etsiä uuden kohteen
  (tämä tietenkin hiukan kärjistetysti sanottuna).

  Itse kysymykseen muistelen niin, että viime vuoden elokuussa ensimmäisen erän päätyttyä Ässien voittoon joku Ässien johtaja sanoi lehdessä että seura "harkitsee korvausvaatimusta" (joltakin taholta) mutta luulen että juuri yllä mainitusta mahdottomasta yhtälöstä johtuen se korvausvaade on jäänyt tekemättä.

  Niin tuosta Monacosta vielä piti sanomani että ainakin 90-luvulla Suomen Monaco oli 49 kilometriä Porista etelään päin, ainakin sen perusteella mitä jääkiekkopiireissä puhuttiin...
   
 16. Roomie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, St. Louis Blues
  Taitaa olla tämä Tampereen lähiö Hervanta Suomen Monaco.

  40 kansalaisuutta eikä kukaan maksa veroja :P
   
 17. JanJ Jäsen

  Jep.
  Lahtelaisia Hockeyreipas-reipaslahti-lahdenreipas -reipaslahtipelicans-pelicans (mitäköhän unohtui?) harvemmin näkee tällä puolella, ja heti tuli joku koomikko (taisi olla verohallinnon työntekijä...)
   
 18. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Hienoakin hienompi homma! Tuska takana, parempi tulevaisuus edessä. Jos vihdoin ja viimein tulevalla kaudella tulisi menestystä pelillisestikin, kun nämä itse peliin kuulumattomat seikat ovat vihdoin kunnossa.
   
 19. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Re: Re: Yes..

  Lainaus:
  Mielivaltaisuutta ja vallan nousua päähänkin on varmaan mukana, mutta eilisestä uutisesta sattui silmään katsojalukujen liioittelu markkinointimielessä.
  Oliko sitten nämä liioitellut luvut syynä koko soppaan? Sen kai vain tietää verottaja.

  Kai oikeus kuitenkin voitti?
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tänään luin lehdestä tuon asiaa käsittelevän jutun ja siitä tosiaan kävi ilmi että Ässät oli tarkoituksellisesti liioitellut katsojamääriään. Todellinen katsojaluku esim. vuonna 1999 oli ollut ihan jotain muuta kuin julkisuuteen ilmoitettu 119 000 (oikea luku olisi ollut 56 600 tai jotain) ja näin oli toimittu puhtaasi markkinointimielessä.

  Eli tämä tietenkin johti verokarhua harhaan, sitä ei voi kiistää ja osaltaan oli edesauttamassa sitä että noinkin isot mätkyt Ässille määrättiin.

  No, se siitä ja asiat kumminkin selvisivät. Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja vaan.
   
 21. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Hienoa! Toivottavasti Ässät nousee jaloilleen mahdollisimman pian. Mitä pikemmin Poriin saadaan kilpailukykyinen joukkue, sen parempi myös naapureille. Turussa odotetaan innolla kovia vääntöjä porilaisten kanssa ja vaikutuksensa tällä on varmasti Raumallekin. Viimeiset vuodet ovat olleet paikallispelien osalta tosi vaisuja.

  Hyvä Turun Hallinto-oikeus!
   
 22. Chriso Jäsen

  Vaikken Ässät-kannattaja olekaan niin olen iloinen että Ässien talous näyttä kehittyvän oikeaan suuntaan. SM-liiga ei todellakaan tarvitse talousongelmissa rypeviä seuroja.

  Lisää ohessa:

  Ässät paransi tulostaan


  Kahden raskaasti tappiollisen kauden jälkeen jääkiekon SM-liigassa pelaava Porin Ässät on tehnyt viisivuotissuunnitelmansa ensimmäisen positiivisen taloudellisen tuloksen. HC Ässät Pori Oy:n viime kauden liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa, ja tilikauden voittoa kertyi 0,1 miljoonaa euroa eli noin 4,8 prosenttia liikevaihdosta.
  -Aikaisempien kausien tappiollisista tuloksista johtuen jouduimme taistelemaan maksuvalmiuden kanssa eritoten kauden lopussa, toteaa Ässät Oy:n puheenjohtajana toista kautta aloittava Pentti Ahola.
  Toimitusjohtajan vaihdoksen myötä on maksuvalmiuden parantamisessa saavutettu jo tuloksia.
  -Sen suhteen lähiajan näkymät ovat toiveikkaat, Ahola vahvistaa.
  Kauteen 2001-2002 verrattuna Ässät Oy:n tilikauden voitto kasvoi 364 400 euroa, josta kulujen pienentymisen osuus oli 295000 euroa ja tuloslisäysten 69400 euroa.
  -Tavoitteemme ensi kaudella on saada kulupuoli oikeisiin raameihin, Ahola korostaa.
  Pääsylipputulojen osuus Ässien liikevaihdosta oli vain 33 prosenttia, kun Aholan arvio mukaan muilla liigajoukkueilla se oli 50 prosentin paikkeilla. Ässien haasteena ensi kaudelle on mm. taloustavoitteiden saavuttaminen (200000 euron voitto), maksuvalmiuden parantaminen, yhteistyösopimusten määrän lisääminen, vähintään kolmen vuoden pitkäaikaiset yhteistyösopimukset, liigajoukkueen pääsy runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon, A-nuorten liigajoukkueen toiminnan tehostaminen sekä seuran muutosprosessin läpivienti.
  Ässien toimitusjohtajana kuukauden toiminut Juhani Tamminen myöntää, ettei tulokseen päästä perinteisillä keinoilla.
  -Meidän on rakennettava uutta. Tämä on kova haaste Ässille ja kaikille sidosryhmille, Tamminen toteaa.
   
 23. Corbucci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lisää hyviä uutisia senkun tippuu Ässille. Alkaa kuulostaa siltä että ei tämä voi olla edes totta kun kyseessä on Ässät. (huono tuuri seurannut liiankin kanssa) Verottajan selättäminen, voittollinen kausi, Langkowin jatkamien Ässissä, uusia yhteistyö kumppaneita ym, ym.. Pitkästä aikaa Ässille kuuluu hyvää, sekä taloudellisella puolella että urheilullisella tasolla. Tosin urheilullisella puolella pitää tehdä vielä hommia että saavutetaan se "kauan odotettu" pleijari- paikka, joka tapauksessa Näyttää Hyvältä!

  Mikä on muuten tietolähteesi?
   
 24. Wince Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja TPS!
  Noniin asiat senkun paranee ;) Ollaan niin kauan ryvetty suossa että nyt kuulostaa taas hyvältä. Langkowin 2 vuotinen pesti oli ilahduttavha, Toivolan jatko Ässissä, Tammisen tuleminen toimitusjohtajaksi, verottajan selättäminen, pakka pysyi miltein samana, Dallasin kanssa yhteistyö, Bergeron uusi Vujtek, Benda, Perrin tai Potaitchuk?, Positiivinen taloudellinen tulos, Uusi paita, logo modernimman näköisemmäksi, vähän vaihtelua - musta kypärä? ja mitä vielä?? Nyt puuttuu se haaveilemamme pleijari paikka. Hyvä Ässät, go go!!! ;)

  EDIT: Tuolla tästä aiheesta uutinen --->>> MTV3.fi - Urheilu
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2003 klo 22.19
 25. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Ei voi kun sanoa, että Ässät ansaitsisi jonkun Oscarin tai ainakin Jussi-patsaan ton imagon puhdistamisen takia! Siis kaikki se schaisse alkaa olla takanapäin ja seuraava tavoite on tietysti urheilullinen menestys. Mitään esteitä siihenkään ei ole. Eiköhän nyt kaikki ässä-fanit ja yleensäkin porilaiset kunnioita Ässiä kotimatseissa läsnäolollaan...

  Let's get rrready to rrrummmbllle!