Mainos

Pokerikeskustelu

  • 920 423
  • 6 366

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pelitahti on sen verran hiipunut, että en ole edes asentanut PT:tä uuteen masiinaan. Mutta alkuvaiheissa tuosta oli kyllä suuresti apua. Teki mieli suorastaan vetää ranteet auki, kun pisti esim. kaikki pelatut QQ:t animaatioksi ja virheet suorastaan hyppivät silmille. Fancy!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
pokerityökaluista..

Minulla on tällä hetkellä bonareina hommattu poker tracker 3, mutta sen käyttö on jäänyt jokseenkin kokeilun asteelle. Pacific pokeriin missä koitan tällä hetkellä clearata bonusta pt3 ei vissiin edes toimi, ainakaan se ei tunne pacificin softaa. Myönnettäköön että ohjelman käyttö on kautta linjan jäänyt oman laiskuuden takia, kunnei ole tosta vaan neppailemalla luonannut niin sitä on antanut olla.

Partyllä pelasin hetken ja sieltä sain muistaakseni hanskat analysointiin, sen olen ennenkin noteerannut ja statsit kertovat, että AQo tekee aika huonoa jälkeä;<

Mitä arvoja pt3:lla sitten tulisi seurata ja mitä ottaa näkyviin hud:ssa?

short nl50 pelailin viimeiset partyn sessiot muistaakseni jokseenkin näin:

VP$IP n. 30, pfr(?) n. 25% ja AF 2.0

voi olla että nuo trackerin termit on vähän hakusessa. Tarkistan vaikka illalla kotona nuo lukemat muutenkin!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Trackerin käyttöön löytyy ohjeita varmaan muualta paremmin, mutta tässä jotain omia havaintoja PT2:n osalta. En ole holdemia vetänyt pitkään aikaan, mutta joskus tuli paiskottua sen verran, että hanskamäärät riittävät monenlaiseenkin analyysiin.

Positio:

- Tarkista oma VPIP/PFR per positio ja että esim. shortissa nämä kasvavat mukavasti UTG:ltä buttonille.
- Tarkasta omat voittomäärät / positio. Tämänkin pitäisi kasvaa UTG:ltä buttonille. Tähän tarvitset ainakin 10K hanskaa, että on millään tapaa luotettava, saattaa siltikin heitellä.
- Blindeiltä häviävät kaikki, kyse on vaan siitä, että kuinka paljon.
- Ihan virkistävää on myös katsella muiden statseja tässä valossa.

Yksittäiset hanskat:

- Sanoisin, että 20K hanskaa pitää ainakin olla, että tämä on millään tapaa luotettava. Yksittäisiä käsiä kannattaa tarkastella per positio. Itse esimerkiksi lopetin A7o- -käsien avaamisen buttonilta, kun huomasin, että niillä tekee tappiota.
- PT3:ssa on tietääkseni paremmat filtteröintimahdollisuudet käsille, ainakin pre-flop 3-bet on mukana filttereissä toisin kuin PT2:ssa. Kannattaa siis käydä läpi myös hanskoja, joilla makselet korotuksia, joille lyöt konttarin ym.

Mielenkiintoisia statseja:

- Went to showdown: kuinka usein menit loppuun asti, kun näit flopin
- Won at showdown: kuinka usein voitit siellä
- River calls: en ole varma, onko tätä PT3:ssa, mutta tarkoituksena katsoa, että mikä EV on ollut riverin maksuilla. Oletko siis maksuautomaatti, jos on pahasti pakkasella.

Hudistatseista löytyy paljon ohjeita eri foorumeilta. Nopeasti muutamia, joista on hyötyä

- VPIP/PFR %
- Folded to cbet %
- Went to showdown %(älä bluffaa maksuautomaattia...)
- Post flop aggression
- Bet river %(bluffaako helposti riverillä)
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
lisäksi hyödyllisiä tilastoja on mm katsoa miten usein voitit potin jos olit ensimmäinen korottaja tai vain maksajana korotuksessa.
 

Burtonn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tukeeko mikään tracceri järkevästi omppua? Joku pitäis hommata ja pelit on siirtyny 80% omenapuolelle, oikeastaan mtt on ainoot hl pelit nykyään. Ja mistä sellasen sais huorattua helpoiten, vai pitäiskö imuttaaa ja jos niin toimiiko?
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Kyllä noita käsiä pitää olla melkeen +100k hanskaa, jotta voidaan vetää suhteellisen luotettavia johtopäätöksiä. Monilla hyvilläkin pelaajilla voi olla 20-30k Downswingejä, jolloin pakka on vaan totaalisen jäässä. Itelläkin oli 30k hanskan Breakeven, vaikka olen kyllä voittava pelaaja. Käsiä taitaa itellä olla databases n. 200k(?).

Toki 20k käden jälkeen pitäisi jo nähdä ainakin oman pelin heikkoudet.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tukeeko mikään tracceri järkevästi omppua? Joku pitäis hommata ja pelit on siirtyny 80% omenapuolelle, oikeastaan mtt on ainoot hl pelit nykyään. Ja mistä sellasen sais huorattua helpoiten, vai pitäiskö imuttaaa ja jos niin toimiiko?
Kyllä omppuun on oma trackeri. Ei ole kyllä omakohtaista kokemusta, mutta virallisen saitin foorumilla lienee asiasta keskustelua.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Trackerista vielä pari juttua:

Melkein ensimmäiseksi kannattaa katsoa VPIP elikkä montako % käsistä pelaat. PFR on montako korotit niistä preflop ja agression factor kertoo bettien/reissujen suhteen koolimiseen flopin jälkeen. Fulliharjana voisin sanoa, että VPIP pitäisi olla akselilla 13-20% ja PFR siitä kertoimella 0,6-0,9. Mitä tiukemmin pelaat, sitä enemmän pitäisi reissata käsiä. Shortissa sitten korkeammat VPIP ja korkeampi kerroin PFR:lle. Agressio ei saisi kokonaisuuten mennä kauheasti yli kolmen, edelleenkin, mitä tiukempaa peliä, sitä suurempi agression factor. Fullissa sanoisin että joku 2,5-3,5 olisi sopiva rako. Elikkä statsit tyyliä 18/13/2,7 olisi esim ihan ok. Jos tämä on kondiksessa, voi sitten miettiä muitakin juttuja.

Positiot tuli jo yllä. Tutkisin näitä asioita myös:

- Miten agressio on eri kaduilla? Sen pitäisi laskea flopilta turnille ja turnilta riverille. Jos agressio on tyyliä 9/3/0 eri kaduilla, ylipelaat flopin. Jos taas se nousee turnilla, slouvaat todennäköisesti aivan liikaa. Jos taas turnilla on kuoppa, teet todennäköisesti sen virheen, että vedät liikaa bettejä flopilla ja kompesoit tätä checkkaamalla liian usein turnin
- Kuinka usein lyöt jatkolyönnin (c-bet) ja kuinka usein maksat vihun jatkolyönnin.
- Millä käsillä voitat paljon ja millä häviät paljon? Onko ongelmana esim. kaksi paria?
- Varastatko blindeja tarpeeksi? Kippaatko itse aina varastus yritykseen?
- Käytätkö check-reissua liikaa taikka liian vähän. Check-reissaatko koskaan vedolla tai bluffilla, vaiko ovatko check-reissusi trappejä pelkästään?

Sitten pelillisiä asioita, joita ei trackkerista suoraan lyödy, mutta jotka tapaavat olla vialla kun peli ei kulje:

1. Pottifilosofia: Iso käsi iso potti jne jne ...
Slouvaatko isot osumat liian usein? Otatko aloitteen heti ja kasvatat pottia kun olet vahvoilla? Entä pelaatko liian usein isoa pottia keskivahvalla kädellä?

2. Sankarikopit
Usein pelin mennessä heikosti alkaa ihminen hakemaan supersankari temppuja, esimerkiksi isojen puskujen poimimista, kun ne "ei voi olla kuin bluffi, kunnon kädellä tulisi pieni valutus vaan"

3. Implied odds
Kun ei suju, alkaa uskomaan että vedon osuessa saa paremmat valuet kuin oikeasti saakaan. Implied odds on hyvin vihu ja positiokohtainen asia, molempien ollessa sopivat rohkeasti ohuempiakin maksuja ja päinvastoin tiukempia kippejä

4. Passiivuus vs maniac-tyyli
Heikkoihin sessioihin kuuluu hyvin usein pelin liukuminen äärilaitaan, joko passivoidutaan totaalisesti taikka vastakohtaisesti aletaan pelaamaan hulluja bluffeja ja puskuja. Maniaccina riehuminen on helppo todeta itsekin tiltiksi, mutta ylipassivoitumisen huomaaminen on vaikeampaa

5. Valutukset
Lyötkö liian usein reissuja taikka bettiä riverillä tilanteessa, jossa vihu ei oikein voi maksaa kuin paremmalla? Ja käänteisesti, tyydytkö vain maksamaan taikka chekkaamaan käsillä, joille lyötyy monta maksavaa kättä. Ja minkä kokoisilla beteillä teet valutukset? Tyyppiesimerkki on se, että huonossa sessiossa tulee 30 käden välein tilanne, jossa reissaat 4bb preflop, saat yhden maksajan ja flopin bettiäsi seuraan maksu, turn chekataan puolin ja toisin. Potissa on ~24bb ja jätät lyömättä valuebetin, esim 10bb, joka olisi maksettu millä tahansa kädellä paitsi ohimenneellä vedolla. Jos maksu tulisi joka toinen kerta, tekee tämä per sata kättä 16bb menetettyä valueta, joka winratessa on 8ptBB/100. Taikka toisin päin käännettynä, blindien verran, jolloinka freerollaat kaikki muut jaot
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Yksittäisiä käsiä kannattaa tarkastella per positio. Itse esimerkiksi lopetin A7o- -käsien avaamisen buttonilta, kun huomasin, että niillä tekee tappiota.

Miten perustelit itsellesi, että shortissa ei kannata avata napilta Ax heikolla jalalla? Se on kuitenkin kaiken järjen mukaan edellä vihujen rangea plus herolla positio.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Miten perustelit itsellesi, että shortissa ei kannata avata napilta Ax heikolla jalalla? Se on kuitenkin kaiken järjen mukaan edellä vihujen rangea plus herolla positio.

Saattaahan se olla, että olin huono pelaaja, mutta NL200:ssa otin tuolla rangella parinkymmenen kilon hanskaotoksella takkiin :) Se että ollaan edellä vihun rangea ei ole ikinä peruste betsata. Calling range, fold equity ym. yhteenlaskettuna pidän noita huonoina hanskoina.

A-roska on siitä huono hanska, että sillä pitää nimenomaan osua se A, roskalla jatkolyönti on usein bluffi. A-flopit taas ovat aika pelottavia mahdollisten blindeiltä maksavien paistien mielestä, eli usein maksu tulee ainoastaan toiselta ässältä tai vahvemmalta hanskalta. Paistit myös tuntuvat pelaavan keskivahvoja A-käsiä liikaa, joten noihin törmää. Monasti kun ässä osuu kuivalla flopilla, check on parempi liike EV:n kannalta kuin bet positiosta. Reverse implied odds on aika kova noille käsille ja isoja potteja ei voita.

Itse otan paljon mieluummin esim. J8s kuin A6o buttonille avaamattomaan pöytään. Itse asiassa A5o on parempi hanska, kun tuolle voi saada gutarin + A:n ylikortiksi. Joskus tuli tästä taitettua peistä 2+2:lla, ja siellä melkoisen moni voittava pelaaja open-foldasi nuo kädet joka paikasta. Isojen poikien peleissä näkee joskus, että noilla voi 4-betata blindeiltä tullutta 3-bettiä vastaan, mutta tuskin yli 100BB:n stäkeillä. Blindien puolustus-ranget on sen verran isoja, että paljon saa tavaraa pakkaan ja A:lla on equityä esim. kaikkia(ei AA tietenkään, mutta se on epätodennäköisin) pareja vastaan jos vihu puskee ja olet jo committed.

En pistä pahakseni, jos joku kumoaa kaiken tämän, olen vain onnellinen, kun joku opettaa uutta.

edit: Sen verran unohtui kirjottaa, että esim. A8o ja K9o -tyyliset hanskat ovat erittäin hyviä, jos blindeillä on shortteja. Mitä syvemmälle mennään, niin sitä enemmän mahdollisesti dominoituja hanskoja pakkaan ja spekulatiivista tilalle.
 
Viimeksi muokattu:

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Saattaahan se olla, että olin huono pelaaja, mutta NL200:ssa otin tuolla rangella parinkymmenen kilon hanskaotoksella takkiin :) Se että ollaan edellä vihun rangea ei ole ikinä peruste betsata. Calling range, fold equity ym. yhteenlaskettuna pidän noita huonoina hanskoina.

A-roska on siitä huono hanska, että sillä pitää nimenomaan osua se A, roskalla jatkolyönti on usein bluffi. A-flopit taas ovat aika pelottavia mahdollisten blindeiltä maksavien paistien mielestä, eli usein maksu tulee ainoastaan toiselta ässältä tai vahvemmalta hanskalta. Paistit myös tuntuvat pelaavan keskivahvoja A-käsiä liikaa, joten noihin törmää. Monasti kun ässä osuu kuivalla flopilla, check on parempi liike EV:n kannalta kuin bet positiosta. Reverse implied odds on aika kova noille käsille ja isoja potteja ei voita.

Itse otan paljon mieluummin esim. J8s kuin A6o buttonille avaamattomaan pöytään. Itse asiassa A5o on parempi hanska, kun tuolle voi saada gutarin + A:n ylikortiksi. Joskus tuli tästä taitettua peistä 2+2:lla, ja siellä melkoisen moni voittava pelaaja open-foldasi nuo kädet joka paikasta. Isojen poikien peleissä näkee joskus, että noilla voi 4-betata blindeiltä tullutta 3-bettiä vastaan, mutta tuskin yli 100BB:n stäkeillä. Blindien puolustus-ranget on sen verran isoja, että paljon saa tavaraa pakkaan ja A:lla on equityä esim. kaikkia(ei AA tietenkään, mutta se on epätodennäköisin) pareja vastaan jos vihu puskee ja olet jo committed.

En pistä pahakseni, jos joku kumoaa kaiken tämän, olen vain onnellinen, kun joku opettaa uutta.

edit: Sen verran unohtui kirjottaa, että esim. A8o ja K9o -tyyliset hanskat ovat erittäin hyviä, jos blindeillä on shortteja. Mitä syvemmälle mennään, niin sitä enemmän mahdollisesti dominoituja hanskoja pakkaan ja spekulatiivista tilalle.

No, suunnilleen sama järkeily, tosin alemmilla tasoilla saa ne valuet paremmin omilla osumilla plus tight/weakkeja vastassa enempi. A-roskat on tosiaankin varastuskäsiä joilla equity ihan ok.
 

tuomari-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Tukeeko mikään tracceri järkevästi omppua? Joku pitäis hommata ja pelit on siirtyny 80% omenapuolelle, oikeastaan mtt on ainoot hl pelit nykyään. Ja mistä sellasen sais huorattua helpoiten, vai pitäiskö imuttaaa ja jos niin toimiiko?

Kirjaudu www.Pokersavvy.fi sivustolle ja edelleen sitä kautta Betfairille. Raketa Betfairilla ainoastaan $25. Näin saat 800 savvypistettä ja näillä voit ostaa Pt2 omahan sekä Pahudin. Lisäksi samalla saat myös muutaman kympin Betfairin talletusbonusta.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No nyt ainakin selvisi yksi heikko kohta omassa pelissä. Isot kahdet parit. Parin viime päivän aikana kuusi kertaa peli vihulle, kun omana aloituskätenä kaksi isoa korttia väliltä A-T ja flopista molemmille pari. Yksi poikkeus kyllä, silloin pariutuivat käden 89 molemmat.

Oikeastaan kaikki pelasin niin, että panostin flopin jälkeen vähintään 3xBB ja turnilta sekä riveriltä jatkolyönnit ja sain joka lyöntiin maksuja. Settejä en osannut pelätä, kun korotuksia ei tullut. Nyt vaan kävi niin, että jokaisella kerralla vihun suoran vedot onnistuivat riverillä (yhtä lukuunottamatta vieläpä väliinvetoja, vain yksi open-end) ja merkit menivät.

Tarkoitus ei ole valittaa bad beateista, vaan mieluumminkin kysyä arvon kokeneemmilta pelaajilta, että kuinka pelaatte isot kahdet parit, kun pöytäkortit mahdollistavat suoran? Todennäköistähän on, että pre-flop maksaneilla on jotain osumia, kun flopissa on pari isoa korttia, joten pitäisikö lyödä heti flopin jälkeen todella reilusti ja tyytyä vihun kippiin ja pieneen pottiin?
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
3BB flopin jälkeen?!?
Lyö ihmeessä ainakin ½pottia, mielummin lähemmäksi potillista.
Tätä juurikin tarkoitin, että yritänkö rahastaa liikaa ja pitäisikö lyödä vahvemmin ja tyytyä vihun kippiin, jos se sieltä tulee. Ja tuo 3xBB oli minimi, jolla lähdin, usein löin isomminkin eli kuten kirjoitin, vähintään 3xBB.
Edit: Kuudennella kerralla, kun näin vihun suoran, alkoi olo tuntua jo jokseenkin epätodelliselta.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Et voi (tai ei kannata) ajatella lyöntejä puhtaasti big blindeina. Bet sizing on aina suhteessa potin kokoon ja vihun liikkeisiin.

Jos nyt jotain korotusten perussääntöjä laittaisi niin

3-4BB on ok avauslyönti PreFlop. Jos on limppareita pf, niin lyö enemmän. Preflopin 3-bet tulisi olla noin 3xalkuperäinen korotus.

Flopilla kannattaa melkein aina lyödä c-bet (jatkolyönti), sanotaanko noin 3/4potin koko (mitä vähemmän saat maksuja pf, niin sitä useammin lyö c-bet). Jos vihu bettaa ja aiot korottaa, niin lyö taas 3x alkup flopin bet.
Jos vihu maksaa sun c-betin, eikä turnilla tule pelottavia kortteja niin lyö taas 3/4pottia.

Valuebettinä kannattaa lyödä ihan kunnolla, jotkut 1/16potin lyönnit riverillä ovat yhtä tyhjän kanssa. About potillinen on hyvä, vihu voi luulla tuota bluffiksikin ja maksaa huonommalla kädellä millä hän muuten ei maksaisi
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikeastaan kaikki pelasin niin, että panostin flopin jälkeen vähintään 3xBB ja turnilta sekä riveriltä jatkolyönnit ja sain joka lyöntiin maksuja. Settejä en osannut pelätä, kun korotuksia ei tullut. Nyt vaan kävi niin, että jokaisella kerralla vihun suoran vedot onnistuivat riverillä (yhtä lukuunottamatta vieläpä väliinvetoja, vain yksi open-end) ja merkit menivät.

Tarkoitus ei ole valittaa bad beateista, vaan mieluumminkin kysyä arvon kokeneemmilta pelaajilta, että kuinka pelaatte isot kahdet parit, kun pöytäkortit mahdollistavat suoran? Todennäköistähän on, että pre-flop maksaneilla on jotain osumia, kun flopissa on pari isoa korttia, joten pitäisikö lyödä heti flopin jälkeen todella reilusti ja tyytyä vihun kippiin ja pieneen pottiin?
Kun pelaa connectoreita ja osuu kahteen pariin, niin usein vihuilla on suoranvetoja. Vihun kippaamisia tai minkäkokoisen potin tyytyy voittamaan on melko turha pohtia. Defaulttina kahdella parilla lyöt flopilla normi 2/3-1/1 pottia, suunnilleen sen minkä lyöt yleensäkin. Jos sinulla JT, floppaat toptwon ja pöydässä on FD, niin pottia vaan. Vihu maksaa tai ei ja sitten turnilla mietitään täyttyikö vetoja, maksaisiko ko. vihu vedolla flopilla, maksaako 3 streettiä huonommilla, slouwaisiko parempia jne. ja toimitaan sitten sen mukaan. Jos lyödään, niin taas lähemmäs pottia.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oikeastaan kaikki pelasin niin, että panostin flopin jälkeen vähintään 3xBB ja turnilta sekä riveriltä jatkolyönnit ja sain joka lyöntiin maksuja. Settejä en osannut pelätä, kun korotuksia ei tullut. Nyt vaan kävi niin, että jokaisella kerralla vihun suoran vedot onnistuivat riverillä (yhtä lukuunottamatta vieläpä väliinvetoja, vain yksi open-end) ja merkit menivät.

Tarkoitus ei ole valittaa bad beateista, vaan mieluumminkin kysyä arvon kokeneemmilta pelaajilta, että kuinka pelaatte isot kahdet parit, kun pöytäkortit mahdollistavat suoran? Todennäköistähän on, että pre-flop maksaneilla on jotain osumia, kun flopissa on pari isoa korttia, joten pitäisikö lyödä heti flopin jälkeen todella reilusti ja tyytyä vihun kippiin ja pieneen pottiin?
Minua kiinnostaa post-flopin sijaan pre-flop. Miten pelaat ne isot korttisi ja mistä positiosta? Minkälaista peliä harrastat, taso, short/full?

Faktahan on se, että vetopeliä harrastavat tekevät aika usein virheitä maksamalla huonoilla oddseilla. Niitä oddseja voi vielä huonontaa pelaamalla itse oikein nuo tilanteet. Mutta se oikea tapa riippuu aina tilanteesta, jossa on siis paljon muuttujia. Eipä se tietenkään kuudennen osuneen vedon jälkeen lohduta, että on itse pelannut oikein. Mutta 1000. kerran jälkeen alkaa luultavasti lohduttaa. Kyllä ne vedot lakkaavat osumasta. Sinun pitää vain rahastaa oikeassa paikassa tarpeeksi usein.
 

tuomari-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Hyvän käden suojeleminen on yksi tärkeimpiä asioista NL-texussa. Yllä jo kiteytettiinkiin hyvin c-bettien määriä yms. Sen verran vielä lisäisin, että betsizingia pitää myös suhteuttaa jonkun verran vihujen tasoon. Joskus nimittäin microlimiiteissä on aivan totaalipaisteja. Ja näitä vastaan pitää lyödä vähän enemmän valueta sekä suojellaakseen kättä. Nämä eivät yleensä tajua pottikertoimista tai muustakaan yhtään mitään, ja sitä pitää hyödyntää.

Sitä vastoin näitä vastaan bluffaamisen voit unohtaa täysin ja semibluffienkin määrää on syytä heivata reippaasti alaspäin.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
No niin, nyt sekin on nähty..

Eli foldasin rahapöydässä nl teksussa AA:n pre-flop, ja vielä selvinpäin.
Tosin lääkitys oli kohdallaan kun kahdenlaista nappia olin vetänyt selkäsärkyyn.

Naputtelin palkista korotusta ja ajattelin ottaa vähän takasin kun meni liikaa, ja painoin vahingossa fold, teki mieli kirkua.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ilari Sahamiehellä oli äsken Full Tilt Pokerin rahapöydässä "Hansen Hangout" valtava stack, $ 1,799,766.55 . Käsittääkseni se on suurin stack, mikä on koskaan ollut nettipokerin pelaajalla yhdessä rahapöydässä. Sitten sen jälkeen Ilari hävisi kahdessa pelaamassaan pöydässä yhteensä varmaan yli puoli miljoonaa dollaria ja lähti menemään. Tällä hetkellä durrrrilla on noin 1,4 miljoonaa dollaria pöydässä "Hurricane Hansen". Hienoja hetkiä tarjoillaan suurten pelien railaajille. Suomikin on hyvin edustettuna siellä, kun Ilarin lisäksi Patrik Antonius ja Sami Kelopuro ovat viime aikoina olleet tulessa.

Omasta pokerin peluusta sen verran, että pitkästä aikaa sujuu ok. On taas mukava grindata.

edit. Ja minuakin huvitti eilinen lööppi Ilari Sahamiehen tappiosta, kun summa on kuitenkin aika pieni verrattuna parin viikon takaiseen tappioon.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Huvitti iltiksen otsikointi eilisessä lööpissä "Ilari hävisi 230000 puolessa minuutissa - tuntui pahalta". Juurihan se oli hävinnyt muutama viikko sitten 1,3 m€ tokaisten "olin krapulassa, en välittänyt".

Mitä tulee tuohon eiliseen lööppiin, niin aika tarkoitushakuinen se kyllä on. Ihan kuin joku mattimeikäläinen, tässä tapauksessa joku Ilari, olisi hävinnyt sukunsa säästöt ja omakotitalonsa yhdessä jaossa. Noh, ehkä joku "High-rollerilla normaalia pahempi downswing" ei myisi ihan yhtä monta paskalehteä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Miten minä olisin nopealla vilkaisulla ollut lukevinani että jutussa olisi mainittu tuon olleen koko pelikassa? Jos jossain vaiheessa tämä pokerin pelaaminen menee sille asteelle että ammattilaisetkin itkevät bad beatejään iltalehdissä, niin siinä vaiheessa on valtiovallan aikana estää kaikki rahansiirrot pokerisaiteille ja vaikka tuota harrastaviin banaanitasavaltoihin kokonaankin ihan no questions asked-tasoisesti.
 

Otto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli foldasin rahapöydässä nl teksussa AA:n pre-flop.

Mäpä olenkin foldannut flopatut kallequadsit ompussa turnilla 3-betatussa potissa. Vihun c-betin tietysti vain koolasin, mutta multittaessa hiiri jäi jumiin ja jotenkin onnistuin reissunapin sijaan tokalla streetillä sitten misklikkaamaan mukkiin, kun vihu iski kakkosbarrelin. Syvinä vielä ja kaveri painaa pottia potin päälle...

teki mieli kirkua.

Tuttu tunne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös