Playoffs 2019 välierät: Tappara (2.) – HPK (5.)

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
Kerrankin Rautakorpi on vinkumatta tuomareista ja tämä on nyt käännetty vinkumiseksi. Tuosta loppua kohden löystyvästä linjastakin mies totesi, että on ihan normaali juttu. Toki olisi antanut paremman kuvan, jos olisi jättänyt mainitsematta tuon. Nyt voidaan huoletta olettaa kyseessä olleen ihan perinteinen mediapeli, jossa yritetään vaikuttaa linjaan jatkossa. Normisettiä silti, eikä lähelläkään mitään perinteisiä itkuja.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Aivan selvästi Rautakorpi tuossa tilaa Kerholle jäähyjä huomisen pelin loppupuolen ratkaisuhetkille. Ihan normaalia mediapeliä. Jukka osaa nämä kyllä.
 

Ralph

Jäsen
Aivan selvästi Rautakorpi tuossa tilaa Kerholle jäähyjä huomisen pelin loppupuolen ratkaisuhetkille. Ihan normaalia mediapeliä. Jukka osaa nämä kyllä.
Ja huomenna aamupäivällä saadaan lukea, että Jari Levonen tuomaroi ottelun. Bingo.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Kaikkihan nyt Tukan muuttumattomat taktiikat tietää... Samoilla ketjuilla ja Heljanko maalissa huomiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HPK
Ja huomenna aamupäivällä saadaan lukea, että Jari Levonen tuomaroi ottelun. Bingo.
Mutta osataan valmistautua siihen, että jäähyt tulee sitten menemään tasan ja turha siihen on voimavaroja tuhlata. Omat pitää käyttää hyväksi tai vastaavasti ainakin kestää ne vastustajan ylivoimat. 5vs5 pelissä koitetaan olla aktiivisia ja pysyä taas kuskin paikalla huomenna.

Vaikka Tappara pelaisi huomenna hyvän pelin, niin sanoisin, että kyllä tämä silti on nyt omissa käsissä.
 
Offtopic, tiedän. Jotenkin vain sopii tähän selittelyn ja itkun keskelle.
Jos nyt kaikenmaailman valittamisen määrää lähdetään vertailemaan, niin eiköhän se toinen välieräpari vie aika selkeän voiton.

Täällä on ollut varsin lenseä Kanta-Hämäläis-Pirkanmaalainen meininki. Sopivaa pikku provoa ajoittaisella asialla höystettynä. Ehkä se auttaa, että molemmilla on laseissa hieman oranssia?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Tukan viimeinen konstihan on mediapeli tuomaritoiminnasta ja ihan sellaista ei ole vielä tehnyt vaikka siihen suuntaan toki ollaan menossa. Pelin aikana Tukka toki koittaa vaikuttaa ihan vanhaan tyyliinsä, no ehkä kaikkein suurin mouhoaminen on iän myötä jäänyt. Nyt vaan taitaa alkaa olemaan jo myöhäistä tehdä mitään senkään suhteen. Jäähythän ovat menneet ihan tasan, parin jäähyn erolla mennään vissiinkin tällä hetkellä. Tuomaritoiminta on ollut yllättävän hyvää ja melko tasapuolista vaikka toki siellä nyt muutama älytön vihellys ja viheltämättäjättäminenkin on ollut. Mutta ihmisille sattuu. Toivotaan ettei lähde näpeistä huomennakaan.

Katkaisupeli on aina sarjan helpoin, tietää kertoa vanha turenkilainen sanansanonta.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Rautakorpi on erittäin vastenmielinen mies meikäläisen makuun. Sama laulu on hänellä vuodesta toiseen, vaikka kokemusta ja ikää karttuu. En äkkiseltään tiedä huonompaa hävijäjää kuin hän. Ällötys!
Varo ettei talos pala! #oranssikevät
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
Noh noh, 2014 Tappara johti finaalisarjaa 3-1, Marjamäki vingahti vankilasäännöistä ja Kärpät voitti loput kolme ottelua osin muuttuneen linjan takia.
Ja 2014 tai 2015 taidettiin vetää tuomaripari kahteenkin otteeseen uusiksi Tapparan ja Lukon välierissä.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hae nyt se takkisi jo äläkä räpiköi.Tuo oli se viestisi. Kuuntelin Kiekkoradiosta tuon haastattelun ja Paasi kysyy ensimmäiseksi Rautakorvelta miksi tänään kävi näin?

"Jäähyn hinta oli aika halpa ottelun alussa suhteessa loppuun, ja totta kai jäähyt olivat hieman hölmöjä ja kaveri pääsi hieman ilmaiseksi johtoon."

Tuossa on aikalailla sanasta sanaan mitä Rautakorpi mainitsi Paasille. Jos tuo on tuomareista itkemistä, niin ei tuomaroinnista voi varmaan mitään sanoa ilman, että se on itkemistä.

Eli hyvin vedetty hermanni.
Ainakin oheisen Ylen jutun mukaan Rautakorpi sanoi muutakin.

HPK riemuitsi villisti Hakametsän kirouksen murtamista, Tappara-luotsi Rautakorpi manasi kevyitä jäähyjä: "Kaveri pääsi vähän halvasti johtoon"
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos tuo nyt on vinkumista, niin aikamoisia koiranleluja ovat liigavalmentajat kaikki. Ja näytä nyt yksi valmentaja, joka ei olisi maininnut ekalle kasille tulleita jäähyjä, joista vastustaja tekee ottelun kaikki maalinsa ja joilla vastustaja saa käytännössä kaikki ottelun maalipaikkansa. Hölmöjä jäähyjä kaikki tyynni, vaarattomissa tilanteissa otettuja. Pitkä-Järvisen jäähyn Krivosik myi hyvin kaapaten mailan otteeseensa, niistä on tupattu puhaltamaan jäähyjä, joten ei valittamista.
Ja tottahan se on, että lopussa ei jäähyjä vihelletty, ei sieltä mitään räikeitä tosin mieleeni jäänytkään.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rautakorpi höpäjää noi juttunsa ajassa n.03:14:00. Kuuntelepa se, niin voit lopettaa tuon lapsellisen mussuttamisesi ja pääset tästä itseluomastasi dilemmasta yli.
Urheilua Yle Puheessa | Jääkiekkokierros
Miten niin lapsellisen mussuttamisen? Rautakorpi valittaa, että tuomarilinja ei ole pelin lopussa sama kuin alussa. Totesin sen käyttäen verbiä vinkua, koska kyse on kuitenkin Rautakorven mediapelistä, jolla hän pyrkii vaikuttamaan tuomareihin. Kysyn myös, muuttuiko linja tässä pelissä todellakin. Nähdäkseni ei. Miksi Rautakorpi siis valittaa / urputtaa / vinkuu tuomarilinjasta?

Dilemma on siinä, että jotkut eivät halua ymmärtää tai myöntää Rautakorven pelaavan mediapeliä.

Tämä asia on minun osaltani loppuun käsitelty.
 

Justus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen tässä mietiskelly, että kannataskohan Tapparan panostaa valmentajaan, joka pystyy luotsaan joukkueen mestaruuteen. Tietysti, jos himmeämmät mitalit tyydyttää, niin silloinhan Jukka on hyvä siihen hommaan. Tietysti tämäkin välieräsarja on vielä pahasti kesken, mutta kyllä nyt vahvasti näyttää siltä, että HPK pelaa tänä vuonna finaaleissa. Ottamatta mitään pois HPK:lta, niin näyttää siltä, että Tappara ei vain saa kaikea irti koneesta ja tämä ilmiö on jokakeväinen silloin, kun Rautakorpi on valmentamassa. Tänään on tiukka paikka Rautakorvella kairata hurmoshenkiseltä rinkelinmäeltä pakkovoitto. Tapparan näkökulmasta tätä sarjaa ei vaan olisi saanut päästää tähän tilanteeseen.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pennasen projekti
Nyt olisi sitten HPK:lla voiton ottamalla, saumat mennä finaaliin joka olisi loistosuoritus kauden ennakkoarvioihin nähden. Juuri tällä hetkellä se ei kuitenkaan järisyttävän suurelta ylätykseltä tuntuisi, onhan HPK kuitenkin pelannut lähes koko kauden ajan hyvää ja nousujohteista kiekkoa.

Sarjan kaksi edellistä peliä on menty enemmän ja vähemmän Tapparan hallitessa. Kuitenkin näistä peleistä HPK on voittanut molemmat. Torstaisen pelin voitto oli HPK:lta kova suoritus, kun useampi vakiokokoonpanon pelaaja puuttui. Lauantain ottelu oli hieman erikoinen, ekassa erässä HPK iski jokaisesta kolmesta ylivoimastaan maalin jotka riittivät lopulta voittoon asti. Tappara piti enemmän kiekkoa ja sitä kautta hallitsi ja oli yllättävää ettei se vähintään tasoihin tullut. Toisaalta voi ajatella, että HPK myös puolusti hyvin.

Nyt odotan, että HPK tulee olemaan kiekollisempi ja sitä kautta hallitsemaan peliä. Eikä oikeastaan mitään muuta vaihtoehtoa edes ole. Riippuu tietysti millaisen kokoonpanon saa jalkeille. Kova vääntö on joka tapauksessa tulossa ja molemmille pakkovoiton paikka. Tapparalla nyt ei edes ole varaa hävitä mutta myös HPK:n on pistettävä piste sarjalle, koska vaikea uskoa, että enää vieraissa Tapparaa voittaisi.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään sitten päästään vihdoin näkemään se että jatkuuko HPK:n voittoputki paras seitsemässä -sarjojen ensimmäisessä katkaisupeleissä. Onhan tässä jo yksi pitkä välipäivä jännitettykin.

HPK:llahan tuo tilasto on siis ennen tätä iltaa 7/7 ja voittoprosentti luonnollisesti melko nöyrä 100%.
 
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:llahan tuo tilasto on siis ennen tätä iltaa 7/7 ja voittoprosentti luonnollisesti melko nöyrä 100%.
Tilastotappion vaara olisi siis suuri, mutta pidän vähän teennäisen tilastona, kun ajatellaan kahden vuoden takaista JYP-tappiota game sevenissä. Kerho siis voitti silloinkin sen pelin, jossa sarja oli ensimmäisen kerran katkolla JYPille, mutta ei sitä kun se oli itselle katkolla.

Ja tämä nyt vaan väkisin väännettynä perusteluna siihen, että kyllä Kerho todellakin voittaa tänään.
 

M10

Jäsen
Nyt olisi sitten HPK:lla voiton ottamalla, saumat mennä finaaliin joka olisi loistosuoritus kauden ennakkoarvioihin nähden.
Allekirjoitan, että jos Kerho voittaa tänään niin on aika helvetin hyvät saumat mennä finaaliin!

**

Ollut kyllä tylsä sarja eikä juuri ylälyöntejä. Päävalmentajatkin niin hyviä ystäviä, että sielläkään ei ole mitään kärhämää ollut.

Tappara on vanha dieseli, jonka veto alkaa loppumaan. Aika aikaa kutakin. Kristian Kuusela on kova heppu, mutta hän ei yksin riitä viemään joukkuettaan kultaan. Ei taida riittää tällä kertaa edes finaaleihin. Tapparalla on re-toolin aika ja isosti.

Kerho hoitaa silkalla tahdolla ja nuorekkaalla energiallaan homman tänään kotiin ja menee finaaleihin lukemin 5-2.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
Hallille piti lähteä, vaan kukkaro eri mieltä ja pääkin ollut koko päivän kipeä, niin ei jaksa/viitsi reissuun lähteä. Ja kun en peliä näe, silloin Kerho perinteisesti voittaa. Lopputulos sama kuin sarjan voitot tämän päivän jälkeen eli 4-2.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään voitto kiitos. Viimeksi game seven tuli katsottua päivystyksessä, joten ei ukko kestä sellaista enää. Oman henkeni pitimiksi kotivoitto luvuin 3-0.
 

Ralph

Jäsen
Tapparalla ja Kukkosella tosin omat säännöt, joten ei kannata juhlia vielä tänään, kuten naisleijonat.
Jos HPK voittaa, niin kyllä juhlin tänään, vaikka et niin suosittelisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös