Playoffs 2019 välierät: Tappara (2.) – HPK (5.)

  • 107 255
  • 711

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kissa nostaa häntäänsä ja kertoo, että näinhän mä tän käsikirjoitin. Ensin kotivoitot ja 5. pelissä ryöstö Hakametsästä. Eikä tartte siihen halliin enää tänä keväänä Kerhon matkustaa. Hiton jännäksi meni. En taaskaan uskaltanut juuri 3. erää katsella. Ei vaan kestä katsoa sitä mahdollista tasoitusta. Hyvä matsi, ehkä sarjan paras. Tapparakin huomasi, että vanhat meriitit eivät riitä ja pitää ruveta pelaamaan, jos mielii vielä finaaliin.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Kolme kuritonta jäähyä ja kolme surkeata alivoimaa sitten ratkaisivat pelin. Larmille toki myös peukkua suorituksestaan.

Sitä mää vaan, että koska seitsemännen välierän liput tulevat myyntiin?
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolme kuritonta jäähyä ja kolme surkeata alivoimaa sitten ratkaisivat pelin. Larmille toki myös peukkua suorituksestaan.

Sitä mää vaan, että koska seitsemännen välierän liput tulevat myyntiin?
Minulla on vähän semmonen kutina, että tänä vuonna ei tarvi kumpaankaan sarjaan myydä enää lippuja maanantain jälkeen.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Kiitos Kerho. Olihan jännittävä matsi, voi ristus. Nyt on sitten maanantaina ottelupallo ja se on nyt vaan yksinkertaisesti niin että siitä se lyödään poikki. Se on LYÖTÄVÄ! Toista ryöstöä, varsinkaan peräkkäistä ei nyt tarjota.
 

kepardi

Jäsen
Kertokaa nyt viisaammat joukkueiden tän päivän pelikirjoista. Sihvonenkin voi tulla kertoon. Tai vaikka Tapparan tylsästä pelistä.

Oma mielipide on että tää on sitä oikeeta jääkiekkoo ja ne kirjat, etukäteisasetelmat ja muut voi heittää romukoppaan. Nyt pelataan tunteella ja kirjoitetaan tarinoita.

Maanantaina jatketaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pakko myöntää olleeni väärässä, kun aavistelin sarjan menevän kliinisesti rutiinilla Tapparalle 4-1. Ottamatta Tapparalta mitään pois, niin onhan toi tämän kauden Kerho älyttömän hieno joukkue, vaikkakaan mitään ei vielä ole voitettu ja voitonkin jälkeen täytyy vielä 4 peliä klaarata, että sen kirkkaimman saa.

Mukahauskojen sarkasmin täytteisillä Tappara hassutuksilla otteluseurannassa, loppujen lopuksi taustalla on kuitenkin suuri kunnioitus kirvesrintoja kohtaan, mikä ehkä valtaosalta puuttuu. En voi sanoa kuuluvani Kerhon tai muunkaan bandwagoniin, koska voitto tai häviö ei herätä tunteita minuuttia pidempää. Tyydynkin sanomaan, että Kärpät ja Tappara ovat 2010 ja miksei 2000 luvullakin voittaneet ja saavuttaneet niin paljon, että ehkä olisi aika edes hetkeksi vaihtaa valtikkaa.

Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä ja mitään ei ole voitettu tai mitään ei ole hävitty, mutta ensimmäisen pelin arviot tylsästä sarjasta vrt. Kärpät-Hifk sarjaan voi heittää kompostiin. Samanlaisia fiiliksiä tänne Raumallekin päin odotellessa.

Hieno on kevät jälleen kotimaisessa kiekkoilussa.
 

Janezky84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Argentiina, AC Milan, RiKi
Kerholle todella iso käsi, aivan armottomia taistelijoita koko joukkue! Voi mennä seiskapeliin, voi olla menemättä, mutta joka tapauksessa meillä on vastassa sellainen joukkue joka voi helposti mennä päätyyn saakka. Kyllä Tapparakin taisteli, mutta tuo kerhon oman maalinedustan puolustaminen + Larmi -yhdistelmä tuntuu olevan lähes mahdoton ohitettava. Vaikka Tappara pelin virtausta veikin, niin aitoja huippupaikkoja ei todellakaan ollut ihan liikaa.

Kävi sarjassa miten tahansa, niin oranssia kevättä tässä osoitteessa toivotaan ainakin. Vaikka en voi sanoa, ettei vituttaisi Tapparan putoaminen, niin toisaalta HPK-HIFK olisi todella hieno finaalisarja. Ainoa, mikä aidosti ottaisi päähän tällä kaudella olisi Tapparan putoaminen + Kärppien mestaruus -kombinaatio. Meinaan on tuo toisen sarjan punanuttuinen joukkue ollut myös loistava.

Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon vielä. Tulee tässä väistämättä mieleen eräs puolivälieräsarja Ilvestä vastaan. Silloin oltiin kyllä ihan sillassa seiskapeliä lukuunottamatta. :D
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tappara osaa hyödyntää vankilasäännöt Liigan joukkueista parhaiten.
Ei, ei ja ei. HIFK on löysän tuomarilinjan hyödyntämisessä aivan ylivertainen ja sanon tämän kaikella kunnioituksella helsinkiläisiä kohtaan. HIFK:n joukkue pullistelee vankkaa vääntövoimaa ja osaa käyttää sitä erinomaisesti hyväkseen. Ei Tapparalla ole mitään palaa HIFK:ta vastaan vankilasäännöillä, ei mitään. No, eivätköhän Tappara ja HIFK pääse pronssiottelussa vääntövoimiaan mittaamaan.

Kyllä tämän sarjan käännekohta koettiin torstaina, kun HPK kykeni vajaamiehisenä voittoon. Sellaisessa hurmoksessa etenee HPK nyt, että vaikeaa on sen pysäyttäminen kenelle tahansa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rautakorpi vinkuu tuomarilinjasta! Hihihihihii! Ei syy siinä ollut.
Rautakorpi on erittäin vastenmielinen mies meikäläisen makuun. Sama laulu on hänellä vuodesta toiseen, vaikka kokemusta ja ikää karttuu. En äkkiseltään tiedä huonompaa hävijäjää kuin hän. Ällötys!
 
Viimeksi muokattu:

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos päästää kolme ylivoimamaalia, on aika lähellä tappiota nykypäivänä. Jäähyistä voi aina olla montaa mieltä, mutta ei kyllä alivoimakaan toiminut yhtään. Olisiko tämä nyt ollut se Heljankon ohipeli tähän kevääseen. Eipä haittaisi vaikka Bäckström aloittaisi seuraavan. Toisaalta, voi se olla Heljankokin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ei ny nuolaista vielä. Tampereen Graniittipakaraa ei ole vielä sysätty ronssin kylkeä murjomaan. Lähellä se on mutta vielä tarttee, vielä tarttee. Yhtään ei paranis enää Kerhon tänä keväänä ottaa niitä tyhmiä jäähyjä, tänäänkin niitä kohmottiin oikein tosissaan.

Sen kyllä sanon noista omistakin että onhan toi karmea nippu. Ilman ei tällaisia kahta voittoa oteta Tapparasta keväällä. Vaikka sitten Tukka-Jukan parim enne-alkaisikin olemaan lähellä.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nauraisin Niklas Bäckströmin sukelteluille paskaista naurua ellei vielä vähän jännittäisi että mies ottaa ryöstön maanantaina.... No, ei kai Kerho nyt hoitaa tän!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nauraisin Niklas Bäckströmin sukelteluille paskaista naurua ellei vielä vähän jännittäisi että mies ottaa ryöstön maanantaina.... No, ei kai Kerho nyt hoitaa tän!
Eiköhän siellä Betoni aloita maanantaina. Naura vaan, linja oli tänään eri kuin aiemmin, rikkeet puhallettiin, mutta maalivahtiin sai ottaa kontaktia ilman katkoja. Bäcksi haki kontaktit ihan samalla tavalla kuin Larmi aiemmin. Aika paskaa molemmilta
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Rautakorpi vinkuu tuomarilinjasta! Hihihihihii! Ei syy siinä ollut.

Onkohan jossakin linkkiä tähän?

Ei sillä, etten uskoisi. Jukka voittaisi kyllä varmaan selittelyn maailmanmestaruuden. Pomppu sinne, pomppu tänne. Tuomarit sitä, tuomarit tätä.

Tänään oli oikein hyvä ja oikeudenmukainen linja. Säännöt muistuttivat etäisesti jääkiekko-nimisen pelin sääntöjä. Edellinen peli oli sellaista vankilameininkiä että meinasi itselläkin tehdä kipeää. Jos ei kahvauksen Suomenmestarit osaa näillä oikeammilla säännöillä pelata, niin sitten on kyllä syytä hankkia kirkkaampi peili.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
En kyllä millään usko, että tämä sarja menee maanantaina poikki. Tapparan peli-ilme oli tänään jo parempi ja kirves on niin monta kertaa noussut kaivon partaalta, että seiskapeliä veikkailen.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Tiukka on sarja, huhhuh. Se, että saa Tapparan selkä seinää vasten ja kaksi mahdollisuutta edetä finaaleihin, niin hats off! Kerho on ollut voittaja jo tähän sarjaan lähdettäessä ja paineettomuus näkyy koko joukkueen taisteluilmeessä. Tapparalla on tässä sarjassa kaikki paineet mennä jatkoon.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
On kyllä jännä tilanne maanantaina, ei olisi ennen kautta uskonut että olisi mahdollisuuksia finaalien porteille asti.

Eiköhän tuo maanantaina klaarata, koska kerho on kovempi kotona ja toisaalta loputkin äijät kokoonpanosta ja ulkopuolelta ovat saaneet taas lepopäiviä flunssan parantumisenkin kannalta. Eiköhän terve HPK ole parempi kuin tänään nähty, vaikka tulos tänäänkin hieno oli.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samanlaiselta yhden miehen joukkueelta alkaa Tappara vaikuttamaan mitä oli TPS. Kuusela ainut pelaaja joka kokoajan vaarallinen kuten oli Kakko. Suhonen ylivoimalla kuten Heikkinen, joka antaa hieman taustatukea, mutta sitten on aika hiljaista.
Maanantaina vaan omaa peliä saman malliin kuin aiemmissa kotipeleissä niin päästään odottelemaan finaali vastusta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös