Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: Tappara (2.) – HPK (5.)

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Virveliä kainaloon, 30.03.2019 klo 19.37.

 1. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Mahtava sarja menossa teillä! HPK on kyllä pelottavan vahva!
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Kissa nostaa häntäänsä ja kertoo, että näinhän mä tän käsikirjoitin. Ensin kotivoitot ja 5. pelissä ryöstö Hakametsästä. Eikä tartte siihen halliin enää tänä keväänä Kerhon matkustaa. Hiton jännäksi meni. En taaskaan uskaltanut juuri 3. erää katsella. Ei vaan kestä katsoa sitä mahdollista tasoitusta. Hyvä matsi, ehkä sarjan paras. Tapparakin huomasi, että vanhat meriitit eivät riitä ja pitää ruveta pelaamaan, jos mielii vielä finaaliin.
   
  Schwein ja Gagne tykkäävät tästä.
 3. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Kolme kuritonta jäähyä ja kolme surkeata alivoimaa sitten ratkaisivat pelin. Larmille toki myös peukkua suorituksestaan.

  Sitä mää vaan, että koska seitsemännen välierän liput tulevat myyntiin?
   
 4. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Minulla on vähän semmonen kutina, että tänä vuonna ei tarvi kumpaankaan sarjaan myydä enää lippuja maanantain jälkeen.
   
  Lieversin kädet ja Risa tykkäävät tästä.
 5. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Rautakorpi vinkuu tuomarilinjasta! Hihihihihii! Ei syy siinä ollut.
   
 6. Edit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Frölunda
  Kiitos Kerho. Olihan jännittävä matsi, voi ristus. Nyt on sitten maanantaina ottelupallo ja se on nyt vaan yksinkertaisesti niin että siitä se lyödään poikki. Se on LYÖTÄVÄ! Toista ryöstöä, varsinkaan peräkkäistä ei nyt tarjota.
   
 7. ouzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  KIITOS HPK!!! Oranssia kevättä lupailee.. Stna!!
   
 8. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei yllätys. Jukka toivoo varmasti Levosta ja Bomania seuraaviin otteluihin puhaltamaan. Tappara osaa hyödyntää vankilasäännöt Liigan joukkueista parhaiten.
   
  Petr T. ja banaaninviljelijä tykkäävät tästä.
 9. kepardi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kertokaa nyt viisaammat joukkueiden tän päivän pelikirjoista. Sihvonenkin voi tulla kertoon. Tai vaikka Tapparan tylsästä pelistä.

  Oma mielipide on että tää on sitä oikeeta jääkiekkoo ja ne kirjat, etukäteisasetelmat ja muut voi heittää romukoppaan. Nyt pelataan tunteella ja kirjoitetaan tarinoita.

  Maanantaina jatketaan.
   
  Vuokralainen, Nännimäinen, Ice71 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Luulenpa, että jo tiistaina voit ostaa perjantaille lipun. Vieraita Stadista, nääs.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 11. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Pakko myöntää olleeni väärässä, kun aavistelin sarjan menevän kliinisesti rutiinilla Tapparalle 4-1. Ottamatta Tapparalta mitään pois, niin onhan toi tämän kauden Kerho älyttömän hieno joukkue, vaikkakaan mitään ei vielä ole voitettu ja voitonkin jälkeen täytyy vielä 4 peliä klaarata, että sen kirkkaimman saa.

  Mukahauskojen sarkasmin täytteisillä Tappara hassutuksilla otteluseurannassa, loppujen lopuksi taustalla on kuitenkin suuri kunnioitus kirvesrintoja kohtaan, mikä ehkä valtaosalta puuttuu. En voi sanoa kuuluvani Kerhon tai muunkaan bandwagoniin, koska voitto tai häviö ei herätä tunteita minuuttia pidempää. Tyydynkin sanomaan, että Kärpät ja Tappara ovat 2010 ja miksei 2000 luvullakin voittaneet ja saavuttaneet niin paljon, että ehkä olisi aika edes hetkeksi vaihtaa valtikkaa.

  Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä ja mitään ei ole voitettu tai mitään ei ole hävitty, mutta ensimmäisen pelin arviot tylsästä sarjasta vrt. Kärpät-Hifk sarjaan voi heittää kompostiin. Samanlaisia fiiliksiä tänne Raumallekin päin odotellessa.

  Hieno on kevät jälleen kotimaisessa kiekkoilussa.
   
  Orange Hockey, Nännimäinen, Risa ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. Janezky84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kerholle todella iso käsi, aivan armottomia taistelijoita koko joukkue! Voi mennä seiskapeliin, voi olla menemättä, mutta joka tapauksessa meillä on vastassa sellainen joukkue joka voi helposti mennä päätyyn saakka. Kyllä Tapparakin taisteli, mutta tuo kerhon oman maalinedustan puolustaminen + Larmi -yhdistelmä tuntuu olevan lähes mahdoton ohitettava. Vaikka Tappara pelin virtausta veikin, niin aitoja huippupaikkoja ei todellakaan ollut ihan liikaa.

  Kävi sarjassa miten tahansa, niin oranssia kevättä tässä osoitteessa toivotaan ainakin. Vaikka en voi sanoa, ettei vituttaisi Tapparan putoaminen, niin toisaalta HPK-HIFK olisi todella hieno finaalisarja. Ainoa, mikä aidosti ottaisi päähän tällä kaudella olisi Tapparan putoaminen + Kärppien mestaruus -kombinaatio. Meinaan on tuo toisen sarjan punanuttuinen joukkue ollut myös loistava.

  Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon vielä. Tulee tässä väistämättä mieleen eräs puolivälieräsarja Ilvestä vastaan. Silloin oltiin kyllä ihan sillassa seiskapeliä lukuunottamatta. :D
   
  Schwein, Nännimäinen, MarkoPalo ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 13. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei, ei ja ei. HIFK on löysän tuomarilinjan hyödyntämisessä aivan ylivertainen ja sanon tämän kaikella kunnioituksella helsinkiläisiä kohtaan. HIFK:n joukkue pullistelee vankkaa vääntövoimaa ja osaa käyttää sitä erinomaisesti hyväkseen. Ei Tapparalla ole mitään palaa HIFK:ta vastaan vankilasäännöillä, ei mitään. No, eivätköhän Tappara ja HIFK pääse pronssiottelussa vääntövoimiaan mittaamaan.

  Kyllä tämän sarjan käännekohta koettiin torstaina, kun HPK kykeni vajaamiehisenä voittoon. Sellaisessa hurmoksessa etenee HPK nyt, että vaikeaa on sen pysäyttäminen kenelle tahansa.
   
  Vuokralainen ja Nännimäinen tykkäävät tästä.
 14. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Lainaus:
  Oikeesti :D ??

  Nyt on muuten sitten Tappara aika nätisti povitaskussa. Nuo itkut on aina takuuvarma merkki siitä että eväät lienee syöty. Ihan niinkuin Kaskisella Tepsi sarjassa.
   
 15. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jep. Pelin jälkeen radiossa.
   
 16. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Rautakorpi on erittäin vastenmielinen mies meikäläisen makuun. Sama laulu on hänellä vuodesta toiseen, vaikka kokemusta ja ikää karttuu. En äkkiseltään tiedä huonompaa hävijäjää kuin hän. Ällötys!
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 21.09
  Domi28 tykkää tästä.
 17. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos päästää kolme ylivoimamaalia, on aika lähellä tappiota nykypäivänä. Jäähyistä voi aina olla montaa mieltä, mutta ei kyllä alivoimakaan toiminut yhtään. Olisiko tämä nyt ollut se Heljankon ohipeli tähän kevääseen. Eipä haittaisi vaikka Bäckström aloittaisi seuraavan. Toisaalta, voi se olla Heljankokin.
   
 18. DarkTower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
  Hienoa HPK!
   
 19. Gagne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vatsallaan makaavat naamansapitelijät
  Ei ny nuolaista vielä. Tampereen Graniittipakaraa ei ole vielä sysätty ronssin kylkeä murjomaan. Lähellä se on mutta vielä tarttee, vielä tarttee. Yhtään ei paranis enää Kerhon tänä keväänä ottaa niitä tyhmiä jäähyjä, tänäänkin niitä kohmottiin oikein tosissaan.

  Sen kyllä sanon noista omistakin että onhan toi karmea nippu. Ilman ei tällaisia kahta voittoa oteta Tapparasta keväällä. Vaikka sitten Tukka-Jukan parim enne-alkaisikin olemaan lähellä.
   
  Tolppa tykkää tästä.
 20. Fossey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Nauraisin Niklas Bäckströmin sukelteluille paskaista naurua ellei vielä vähän jännittäisi että mies ottaa ryöstön maanantaina.... No, ei kai Kerho nyt hoitaa tän!
   
 21. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eiköhän siellä Betoni aloita maanantaina. Naura vaan, linja oli tänään eri kuin aiemmin, rikkeet puhallettiin, mutta maalivahtiin sai ottaa kontaktia ilman katkoja. Bäcksi haki kontaktit ihan samalla tavalla kuin Larmi aiemmin. Aika paskaa molemmilta
   
 22. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Onkohan jossakin linkkiä tähän?

  Ei sillä, etten uskoisi. Jukka voittaisi kyllä varmaan selittelyn maailmanmestaruuden. Pomppu sinne, pomppu tänne. Tuomarit sitä, tuomarit tätä.

  Tänään oli oikein hyvä ja oikeudenmukainen linja. Säännöt muistuttivat etäisesti jääkiekko-nimisen pelin sääntöjä. Edellinen peli oli sellaista vankilameininkiä että meinasi itselläkin tehdä kipeää. Jos ei kahvauksen Suomenmestarit osaa näillä oikeammilla säännöillä pelata, niin sitten on kyllä syytä hankkia kirkkaampi peili.
   
  OPEX, Numero13, Petr T. ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  En kyllä millään usko, että tämä sarja menee maanantaina poikki. Tapparan peli-ilme oli tänään jo parempi ja kirves on niin monta kertaa noussut kaivon partaalta, että seiskapeliä veikkailen.
   
  Nännimäinen tykkää tästä.
 24. Kennedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Noutajat
  Tiukka on sarja, huhhuh. Se, että saa Tapparan selkä seinää vasten ja kaksi mahdollisuutta edetä finaaleihin, niin hats off! Kerho on ollut voittaja jo tähän sarjaan lähdettäessä ja paineettomuus näkyy koko joukkueen taisteluilmeessä. Tapparalla on tässä sarjassa kaikki paineet mennä jatkoon.
   
  Orange Hockey tykkää tästä.
 25. lätkämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Columbus Blue Jackets
  On kyllä jännä tilanne maanantaina, ei olisi ennen kautta uskonut että olisi mahdollisuuksia finaalien porteille asti.

  Eiköhän tuo maanantaina klaarata, koska kerho on kovempi kotona ja toisaalta loputkin äijät kokoonpanosta ja ulkopuolelta ovat saaneet taas lepopäiviä flunssan parantumisenkin kannalta. Eiköhän terve HPK ole parempi kuin tänään nähty, vaikka tulos tänäänkin hieno oli.
   
  Orange Hockey tykkää tästä.