Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: Tappara (2.) – HPK (5.)

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Virveliä kainaloon, 30.03.2019 klo 19.37.

 1. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Toivottavasti panostit vetoihin.
  Loistokasta Kerho! Onnea Suomen tuleva maajoukkue, Kanta-Hämeestä on taas osaamista tulossa peräsimeen...
   
  M10 tykkää tästä.
 2. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Onnea Kerholle! Voititte Tapparan kaikilla osa-alueilla. HPK on todella hyvä joukkue sen kaikessa merkityksessä. Ennustan Kärpille kovia aikoja, saattavat yllättyä.
   
  Läskisalo ja OPEX tykkäävät tästä.
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Huh huh! Iso hatunnosto Tapparan faneille ja pelaajille. Melkoisella rutiinilla veti molemmat ja sellanen määrätty kusipäisyys loisti poissaolollaan. Kertoo paljon siitä tasosta. Tänään meni sitten näin. Huima sarja ja kyllä noi johdossa pelaamis ajat kerto paljon, vaikka pelit tiukkoja olikin. Nyt on vaan yksi kanto jäljellä tässä kaskessa ja huh heijaa.

  Kiitos, nautin tästä kaikesta.
   
  Läskisalo, Gagne, U2 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Isosti onnea Kerho! Tulta päin ja murmelikerho nippuun!
   
 5. Gagne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vatsallaan makaavat naamansapitelijät
  Lainaus:
  Ei. Kyllä se enämpi linjan muuttumisesta otteluiden sisällä puhui jne. Ihan asiaa. Ei pistänyt tappiota sen piikkiin eikä oottanut Kerholta mitään pois. Tottakai siitä paistoi veeharmitus läpi mutta ihan miehekkäästi veti.
   
  Frank McKee ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 6. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Onnittelut Kerho! Hienosti taisteltu!
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 7. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Arvostan. Rautakorpi ei jauha turhia juttuja.
   
  Nännimäinen tykkää tästä.
 8. Jurkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Mahatifot, Poronhoito, Näätäeläimet
  Lainaus:
  Hienoa! Keksit jälleen uuden "lempinimen" Kärpille. (Täytyy sanoa kyllä, että ne huononee vuosi vuodelta...murmelikerho).
  No. Tsemppiä bättre folkille pronssikahinoihin!!

  HPK on kyllä kova porukka. Kärppien pitää saada ylivoima toimimaan, jos meinataan pärjätä finaaleissa. HPK:lla se on pelottavan hyvällä tasolla. Onneksi Kärppien av on huippuluokkaa.

  Tulee hieno sarja. Onnittelut vielä kerran molemmille finaalijoukkueille.
   
  Frank McKee tykkää tästä.
 9. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kiitokset Tapparalle ja Tapparan kannattajille. Peli oli tiukkaa, mutta rehellistä. Mitään isompia ylilyöntejä ei tullut jäällä, eikä palstalla.

  Rautakorpi on edelleen todella kova valmentaja, vaikka jotkut muuta väittävät.
   
  Janezky84 ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 10. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllähän se tuosta hylkäyksestä naputti, että jääkiekko on mennyt tälläiseksi kun tekniikka on liian ratkaisevaa ja hakemalla haetaan virheitä (videolta). Niin sen koki suomalainen kiekko eilenkin. Ja että tälläset tuomarit on muka Rönnin mielestä sarjan parhaat, vaikkei oikeesti oo. Muttei sen suurempaa, ei ratkaissut peliä ja molemmat kärsi.

  ---

  Vähän siinä meinäs jossain kohtaa jännittää, aika hurjaa perkele. Hiki siellä tuli seisomakatsomossakin.
   
 11. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Todella loistava koutsi. Pendo vs. Rautakorpi oli kuitenkin ehkä nyt jonkinlainen aikakausien ja valmennuskulttuurien välinen taistelu.
   
  Gagne tykkää tästä.
 12. M10 Jäsen

  Nyt täytyy muistaa se Emil Larmin torjunta torstain neljännessä ottelussa, 4 sekuntia ennen peliajan loppumista. Ilman sitä ei oltaisi tässä.
   
  Dougie KillMore, Läskisalo, Gagne ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Jinsui Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ei tätä meinaa uskoa vieläkään. Aivan mieletöntä, ja jos puolivälierien voitto oli Kerhon mestaruus niin mikäs tämä sitten on?

  Ei löytynyt itseltä sitten yhtään luottoa ennen sarjaa, mutta isossa kuvassa Kerho oli hämmästyttävän vahva ja jopa konemainen - jotain mitä tapparan piti olla. Toinen välierä oli Kerholta kymppiplus, mutta lopuissa tahti hiipui varmasti osittain flunssa-aallon takia. Rautakorpea kohtaa huge respect, mutta eipä tuo kyllä mikään mestarivalmentaja näytä nykyään enää olevan.
   
 14. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Eihän tässä kovempaa vastustajaa olisi voinut saada vastaan kuin mitä Tappara on. Siis nimenomaan kamppailupelaamisen ja pelinopeuden osalta. Tappara oli tänääkin järjettömän kova ja näytti jo siltä, että HPK taipuu eikä vaan enää riitä. Mutta sieltä vain vielä noustiin ja tämä kertoo kyllä joukkueesta paljon. Huono joukkue ei voita Tapparaa neljää kertaa sarjan aikana. HPK teki uskomattoman tempun jonka tajuaa vasta myöhemmin.

  Kiitokset Tapparalle ja Tapparan kannattajille hyvästä ja rehdistä sarjasta.
   
  Gagne ja Tolppa tykkäävät tästä.
 15. Rattlehead Jäsen

  Tapparan kannattajien omalla foorumilla oli jotain huhuja, että Rautakorvella olisi pettänyt kasetti pelin lopussa ja olisi poistunut kättelemättä sekä "vitun homoa" huudellen? Ei vaan taida pitää paikkansa, jos kerran on median eteen ilmestynyt ja siellä analysoinut asioita ilman sen kummempia tunteenpurkauksia? Tai sitten Rautakorpi osaa koota itsensä ennätysnopeasti.
   
 16. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Ei se ainakaan pelaajajonon perässä kättelemässä ollut, kuten Kerhon valmentajat. En sitten tiedä kättelikö jossain muussa kohtaa ja tosta huutelusta ei ole mitään havaintoa.
   
 17. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Kerholta hieno sarja ja tsemppiä finaaleihin! Parempi voitti, turha sitä selitellä.
   
  Rinksu tykkää tästä.
 18. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Jep, kiitoksia Tapikselle ja Tapiksen faneille. Kova ja tiukka pienten marginaalien sarjahan siitä tuli, niinkuin odottaa saattoikin. Kova oli vaatimustaso.Näin tällä kertaa.

  Ja Kerholle iso käsi taistelusta. Seuraavaan sarjaan.
   
 19. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Onnea Kerholle finaaleihin! Kova joukkue ja varmasti laitatte käppyrät ahtaalle! Päädystä läpi vaan!
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 20. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Liekö huudellut vaan itselleen.

  On se hienoa, kun altavastaaja syö ennakkosuosikin. Ei tässä tapparaa tarvitse sen enempiä lyödä, pääasia, että liiga tuulettuu ja uusia onnistujia pääsee edes muutaman vuoden välein päätykahinoihin asti.

  Kerhon peli on kyllä timanttista, onnittelut jo tässä vaiheessa.
   
  Ikävänkantaja, Sean Connery & Tappara #27 tykkäävät tästä.
 21. Tappara #27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tätä päivää olin odottanut. Että oma joukkue pelaa selkä seinää vasten. Kaksi kautta on nyt menty teemalla ”tehdään minimi”. Minimi oli aika lähellä riittää, rutiinilla tultiin aina tasoihin. Mutta eihän tuolla nipulla riittänyt nälkää mennä finaaliin. Se on ihan selvä.

  Huikeeta HPK! Onnea finaalipaikasta! En voi iloita siitä että oma joukkue tippui, mutta onhan toi Kerho mieletön joukkue. Liikkuva, rohkea, vauhdikas, taitava, räiskyvä ja taisteleva. Siis juuri sitä mitä toivoisin omankin joukkueen olevan. Pennanen tekee mieletöntä duunia. Toivottavasti Kerholla riittää nälkää ja jalkaa, energiaa myös finaalisarjaan.

  Pakko nostaa illan helmenä se HPK:n 5-3 yv-maali. Ihan mieletön, ihan järjettömän hieno kassi! Mielestäni ehkä jopa kauden hienoin maali!

  Nauttikaa hämeenlinnalaiset matkasta! Me lähdetään kasvattamaan menestysnälkää..
   
  Dougie KillMore, Schwein, OPEX ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 22. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ihan alkuun perinteen vuoksi on aika haukkua tuomarit. Eivät tänään ainakaan Tapparaa suosineet. Ja jotain on rikki pääsarjatasomme jääkiekossa jos pitää videolta hingata maalivahdin ottamia kontakteja ja hylätä maali tämän koskettaessa hanskalla ohi luistelevaa. Larmi oli koskettamassa jo aiemmin, mutta veti takaisin, kun laukausta ei vielä tullut.

  Ja sitten pulinat pois.

  Onnea Kerho, pääosin sarjassa viisikkopelissä olitte edellä. Ja silloin kun ette olleet, taistelitte omalla alueella rakkikoiralauman lailla. Tappara jäi tänäänkin seisoskelemaan ensimmäisessä erässä omiin odottamaan, että karvaajat kaartavat pois. Jännä ettei viiden pelin otannalla osattu muuttaa lähtöjä siten, että kiekolliselle tarjotaan apu ja syöttösuunta. Kiekkoa rummutettiin ränniin, joista molemmat oli täyttänyt vastustaja, sentteritarjonta, jolla Lukko pelattiin aseettomaksi, loisti poissaolollaan.

  Ja Jarkko Malinen. Montako ylivoimaa hölmöilit tämän sarjan aikana. Kiekko ei pysy lavassa, et osaa laukoa saati syöttää. Mitä hyötyä sinusta on ylivoimalla? Ja Jasun kiintiöpaikka ylivoimilla sekä peliä ratkottaessa on ollut, kun kaapii aloituksen omille. Montako voitit hyökkäyspäässä?

  Mielelläni olisin nähnyt seiskapelin, sen lopputuloksella ei olisi ollut niin väliä. Jos putken piti katketa, suon sen juuri tänä keväänä ja juuri HPK:lle. En siksi, että 2003 Parolannummen hämeenlinnalaisia otti niin saatanan koville tulla metsäleiriltä tappiot niskassaan, kun sinne niin reteästi lähdettiin rantapallojen kera 2-1 -sarjajohdossa. Vaan siksi, että tämä kevät saattaa olla erään HPK:ta elävän ja hengittävän hienon herrasmiehen viimeinen kausi, jonka hän maan päällä näkee ja kokee.

  Toiveissa on finaaleissa näätien nyljentä, toivottavasti ehditte saada tankit täyteen. Minulla kun on rahaa kiinni Kärppiä vastaan ollut jo viime vuoden puolelta.
   
  Dougie KillMore, Schwein, OPEX ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Nyt lähtee meikä henkseleistään, kun kuuntelee kenosilmä-Tomppaa. Kyllä en ole tykännyt näistä hylkäyksistä itsekään, mutta tuo on täysin linjanmukainen hylkäys. Jokainen joka on katsonut näitä hylkäyksiä niin näki heti että hylätään. Linja on paska mutta selkeä. Sitten siihen että Kerho on näissä haastoissa onnistunut pleijareissa. Joo kaksi kertaa, mutta katsoppa Tomppa runkosarjaa. Kerholta hylättiin eniten maaleja ja yhtään haastoa ei mennyt läpi runkosarjassa.

  Mulla oli yksi turhauttavin runkosarja iäisyyksiin. Miksi? Kerho oli oikeasti selvä TOP-2 jengi pelillisesti, mutta sitten oli kaikkea. Oli F-junnu tason tehokkuutta, armoton kasa tolppia, kauhea määrä hylättyjä maaleja ja ennenkaikkea päästettiin niin hemmetin pehmeitä maaleja. Aivan sairas määrä huono tuuria. Varmaan joku 10 peliä koko runkkiksessa oli sellaisia joissa pystyi sanomaan että Kerho ei hallinnut. Olen sitä kiroillut ja pärräillyt, että selvästi parempaan kyllä on perkele rahkeita. Mutta aina vaan miettinyt, että ei yksilöt riitä tai jotain.

  Nyt sitten onnikin kääntyi. Haastot voitetaan. Maalitkin tehdään kun on paikka. Toi jengi on niin järkyttävästi tehnyt duunia koko kauden ja huono tuuri ja pomput oli vastaan runkkiksessa, mutta nyt tuo työ alkaa tuottamaan tulosta. Ihanaa jätkät, olen pirun ylpeä teistä. Te vaan jaksoitte painaa hommia, vaikka usein peli löi poikittaista. Ei tää menestys tyhjistä ole tullut vaan hienpisaroista joita on valuteltu pitkin kautta.

  Kiitos Tapparalle rehdistä vastuksesta. Kiitos faneille myös. Kivaa on ollut. Tappara kokeili Kerhoa kaikin keinoin todella paljon.
   
  disco-stu, Läskisalo, BlackWolf ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Varmasti tuntuu hyvältä voittaa Tappara. Etenkin playoff-sarjassa. Sitä ei ole moni viime vuosina oululaisia lukuunottamatta tehnyt.

  Jotain hyvää tuossa Hämeenlinnan porukassa omaan silmääni on, koska sai Tapparan jotenkin nätisti epämukavuusalueelle (suomeksi: kotikatsomossa jatkuva vitutus, kun mikään ei napsu kohilleen) ja tilanne toisensa jälkeen kääntyi aina Kirvesrintojen kannalta epäedulliseksi. Jotain systemaattista siellä oli vastassa, enkä nyt osaa tulkita että mitä.

  Mutta se on aina vahvuutta, kun saa toisen näyttämään paskalta, kuten Kerho Tapparalle teki.

  Onnea finaaleihin. Jännä nähdä pystyttekö samaa kryptoniittia syöttämään Oulun ihmeelle.
   
  Dougie KillMore, Fallossymboli, MarkoPalo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Lainaus:
  Sä joudut tuon vielä Tohtorille maksamaan :)

  Onnea Kerholle, huikea tarina siellä menossa. Toivottavasti vielä on bensaa tankissa.