Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ainut mikä vituttaa tässä on se, että tämä pelattiin päällekkäin toisen sarjan kanssa. Olisin ehdottomasti halunnut nähdä tämän, onnea Kerholle todella upeasta suorituksesta! Larmin torjunta nelospelin lopussa on minullakin muistissa, Kuuselalla oli makoisaakin makoisampi paikka niitata sarja Tapparalle 3-2 tilanteeseen, mutta Larmi oli toista mieltä. Kuuselaa vastaan ei yhtään mitään päinvastoin mielettömän huikea pelaaja, mutta olihan siinä jotain upeata, että se oli nimenomaan Kuusela, Tapparan ehdoton tähtihyökkääjä joka siinä tilanteessa oli Larmia vastaan.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Ei se ainakaan pelaajajonon perässä kättelemässä ollut, kuten Kerhon valmentajat. En sitten tiedä kättelikö jossain muussa kohtaa ja tosta huutelusta ei ole mitään havaintoa.
Olisikohan jäänyt kättely jälkeenkinpäin hoitamatta, kun Pendo kuittasi valmentajahaastattelussa tulevasta Kärppäsarjasta, että valmentajilla kunnioitus toisiaan kohtaan...

Edit. Tulosruudun kuvan perusteella Rautakorpi hoiti HPK valmennuksen kättelyn HPK:n vaihtoaitiossa. Hyvä niin.
 
Viimeksi muokattu:
Älä tee tänään mitään sellaista minkä voit jättää huomennakin tekemättä...

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Isot arvostukset HPK:lle. Oranssimmalla oli koko ottelusarjassa enemmän nälkä, pelirohkeutta ja uskoa myös epäortodoksisiin ratkaisuihin. Hyvin oli myös luettu Tapparan AV-pelaaminen.

Oma joukkueeni tuntui joskus takaa-ajonkin hetkillä nipulta, joille voisi pukea peliasun sijasta siistin puvun. Tyylikkäitä ja itsevarman näköisiä alapään kaarroksia, josta sitten nöyrä ja raivokas karvaus rokotti ja otti kiekon. Vain Mäntylä tänään näytti semmoista kovuutta, millä olisi ehkä kyennyt horjuttamaan HPK:n henkistä tasapainoa. Muut tyytyivät siihen mitä saadaan.
 
Standardinmukainen allekirjoitus

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuplamestarit!
Vaan siksi, että tämä kevät saattaa olla erään HPK:ta elävän ja hengittävän hienon herrasmiehen viimeinen kausi, jonka hän maan päällä näkee ja kokee.
Multa lähti yksi tuollainen laatta-/mattomies viime kesänä. Siellä se lyö nyt tahtia ylhäällä Hofnari suupielessä ja hymyilee.
 
Kyllähän Kerhon mestaruudesta helposti pariksi vuodeksi juttua riittää.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Isot arvostukset HPK:lle. Oranssimmalla oli koko ottelusarjassa enemmän nälkä...
Tarkoittanet ihan vain oranssilla. ;)

Todella hyvä, rehti sarja. Kerho oli - kuten Rautakorpi totesi - edellä niissä pienissä marginaaleissa, mutta jotenkin näytti, että Tapparalla oli jonkinlainen kollektiivinen illuusio oman rutiinitasonsa ylivertaisuudesta Kerhoon nähden. Kenties sen vuoksi kiri jäi pelien sisällä ja sarjassa kokonaan piippuun, kun vaihteita ja kierroksia ei vain löytynyt lisää. Mielestäni Kerho oli myös selvästi edellä fyysisyydessä, liikkeessä, viisikoiden tiiviydessä, asenteessa ja taistelutahdossa: joukkuepelissä.

Pendolle kokonaisuudessaan erittäin tyylikäs ja tyly pelitavallinen shakkimatti Rautakorvesta.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Onnittelut Kerholle.

Joopajoo, kirjoitetaan jotain tällekin palstalle. Jos katsellaan koko tätä ja edelliskautta, niin Tapparan finaaliputken päättyminen oli varmasti vähintään ansaittua, jos urheilussa joku ansaittua on. Toivottavasti edessä ei ole Jypin tie, vaan organisaatiossa vedettäisiin oikeita johtopäätöksiä. Sopimusteknisesti ja pelaajahuhujen osalta näyttää lyhyellä aikavälillä, eli ensi kautta tarkastellen, pahalta. Onneksi edes osa välimallin hyökkääjistä saataneen pois, ja ehkäpä Rautakorpikin tekee tiettyjä toteamuksia.

Valitettavasti siellä on tosiaan tulossa ilmeisesti jälleen sellaista kaveria potentiaalin tietä tukkimaan, jollaisten hankkimiseen tähtäävä pelaajapolitiikka on Turussa ja Mouhijärvellä jo keskinkertaiseksi havaittu. Ja kun nimenomaan ensi kausi olisi aivan elintärkeä laajan lupauspoolin nostamisessa Liigaan. Jos oikeasti ensi kaudella on jotain Malisia ja Vauhkosia kakkosketjussa ja Puistola & co. laitetaan LeKiin (tai missä ensi kaudella farmataankaan) + Jukka ostelee vielä pari ekstraukkoa Kouvolasta täytemiehiksi, niin saavat kyllä pitää tunkkinsa. Aivan anteeksiantamatonta.

Toivottavasti tämä sarja merkitsi tämän projektin päätöstä, eikä ensi kausi first round exitillä, pääosin välinpitämättömällä pelillä ja nuorten hukkaamisella. Siinä meikäläisen viimeiset mietteet tämän kauden Tapparasta tälle palstalle, osin sivuten muitakin kausia.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos Tappara! Tylsähkön avauspelin jälkeen tästä tuli hyvä ja mielenkiintoinen sarja. Hieno voitto vaatii aina arvoisensa vastustajan. Hyvä meno kentällä, jatkoajassa ja molemmissa halleissa.

Oli ilo katkaista teidän finaaliputkenne.

Next
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Tämä sarja todellakin oli viimeisen päälle rehti ja urheilullinen. Kerho oli jonkun verran nälkäisempi, hiukan parempi sekä aavistuksen onnekkaampi. Kiitos Tapparalle ja Tapparan kannattajille.

On vain sanottava, että tuntuu täysin uskomattomalta. Vaikka sitä onkin jaksanut uskoa siihen, että menestyksen kulttuurin kerran rakentanut seura vielä nousee jossakin vaiheessa takaisin huipulle, niin kyllä noiden korpivaelluksen vuosien jälkeen tämä vain on käsittämätön fiilis päästä seuraamaan oman seuran kannujahtia.
 
Arancionero

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Hyvät ja jänskät pelit. Lopputulemakin miellyttää kovasti, kun parempi voitti. Eihän tuossa viimeisessä pelissä saanut senttiäkään ilmaiseksi, joka millistä piti taistella ja antaa kaikkensa. Tämä oli kovan vastustelijan syytä ja ansiota. Tukka-Jukan avautuminen naurettava ja tuli vähän jo Tamin legendaarinen mieleen, mutta inhimillistähän se valmentajalta, joka vihaa häviämistä. Tällä päivämäärällä Rautakorven hopea on peruttu, luulisi olevan tyytyväinen. Noo, hyvä koutsihan se on, mutta vähän ehkä jämähtänyt ja pystyynkuolleen oloinen.

Seuraava tuota.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi? Kerho oli oikeasti selvä TOP-2 jengi pelillisesti, mutta sitten oli kaikkea.
Jos joukkue on runkosarjan pelillisesti TOP-2 jengi se ei jää 60 pelin runkosarjan jälkeen viidenneksi. Nimenomaan pelillisesti Tappara tässäkin sarjassa oli edellä jopa neljä ottelua kuudesta, mutta HPK oli sitten tehokas ja Tapparalla jotenkin tuntui koko ajan jäävän vähän piippuun ja halvalla päästettiin kaveri luikertelemaan voittoon.

Ei ollut tän kauden joukkueessa sitten niitä kantavia voimia. Kuusela jäi lopulta hyökkäyksessä aika yksin. Semmosta kakkoskerroksen porukkaa oli ties kuinka paljon, mutta sinne ne kaikki jäivätkin takariviin eikä noustu esiin. Kyllä varmasti osansa on HPKllakin tässä, varsinkin meidän mikkihiiriosasto ei vaan päässyt sinne HPKn bussipuolustuksen keskustaan taistelemaan niistä kiekoista jonka takia ei sitten niitä pomppumaaleja siunaantunut meille.

Onnea HPKlle finaaliin, siellä nähdään uskoakseni paljon oliko tämä Tapparan vaisu esitys enemmän Tapparan huonoutta vai Kerhon hyvyyttä.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuplamestarit!
Tosta 4-3 maalista: Se oli Friman joka sai syötön? Jääkiekon historian toiseksi helpoin syöttöpiste. Helpoin toistaiseksi on kun Jim Paek purki täyden keskilämärin aikanaan, Mario otti sen alas oman sinisen ja punaisen välissä teki Mariot. Googlatkaa, löydätte kyllä.
 
Kyllähän Kerhon mestaruudesta helposti pariksi vuodeksi juttua riittää.

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuplamestarit!
Onnea HPKlle finaaliin, siellä nähdään uskoakseni paljon oliko tämä Tapparan vaisu esitys enemmän Tapparan huonoutta vai Kerhon hyvyyttä.
Kohta 1, eikä siinä juuri muita kohtia olekaan: Lues nyt ihan ajatuksella mitä kirjoitit. Veljet täällä ovat osanneet hävitä, älä viitsi. Itelläkin on kannattajana välieristä tappioista jotain kokemusta. Katsotaan prosentit, katsotaan alueet... Katsotaan vaan. Taulu ei valehtele, kyä se pitäis tolla perinteellä tiätää.
 
Kyllähän Kerhon mestaruudesta helposti pariksi vuodeksi juttua riittää.

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuplamestarit!
KÄVELYTÄN tossa kolmen ja puolen päästä likat koululle. Tapellaan sitten sen jälkeen saako aurinkopaneelin tuoda maahan vai nou?

KERHO!
 
Kyllähän Kerhon mestaruudesta helposti pariksi vuodeksi juttua riittää.

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Onnittelut Kerholle finaalipaikasta.

Tuomareista voisi avautua, mutta on ne vihellykset varmaan joskus olleet toisinkinpäin. Tai toivottavasti joskus tulevaisuudessa on.

Mielestäni tämä kaatui Rautakorven kyvyttömyyteen muokata peliä kesken sarjaa. Tapola oli huono tekemään kesken peliä mitään, mutta sarjan sisällä hän sai muokattua peliä oikeaan suuntaan. Ika Lehkonen hyvin studiossa otti esiin sen, että Tapparalta ei ikinä tule nopeaa avausta, vaan pakki-pakki-pakki-pakki-pakki syöttelyä, jolloin Kerho pystyi ilman riskiä paineistamaan vaikka kolmella syvältä. Hävitessään aiemmin finaaleita, Rautakorpi oli vienyt huonon joukkueen pitkälle, tänä vuonna joukkue oli hyvä. Nyt jäi vain valmentajan kyvyistä kiinni.

Tsemiä finaaliin, vaikka luultavasti sieltä turpaan tuleekin.
 
Läpsyttimet ovat parasta mitä Liigatapahtumiin on tullut sitten Jumbotronin.
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Onnea HPK:lle voitosta.

Jotenkin jäi tunne ettei Tappara saanut millään pieniä asioita kääntymään itselleen ja tässä on sitten tulos. Parempi voitti ja Tapparan kevät päättyykin jo pronssipeliin tällä kertaa.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onnea HPK

Ihan vaan ihmeissäni kyselen, että mitä hittoa nyt pitäis tehdä? Joo ronssipeli, mut se ei kiinnosta. Mitä te yleensä ootte keväisin tehneet? Onko vinkkejä? Jotenkin sellanen jännä fiilis, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hyvää kevättä vaan kaikille.
 
Lehmä Kyllikki söi kartongin Norttia ja kuoli.-Zetor-
Begbie 13012006 HPK-Ässät ketjussa "Kun valhetta toistaa riittävän monta kertaa, niin ihmiset saattavat jopa uskoa sen". NIINPÄ!

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Ihan vaan ihmeissäni kyselen, että mitä hittoa nyt pitäis tehdä? Joo ronssipeli, mut se ei kiinnosta. Mitä te yleensä ootte keväisin tehneet? Onko vinkkejä? Jotenkin sellanen jännä fiilis, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hyvää kevättä vaan kaikille.
Itseasiassa tää on aika hienoa, kun kotimainen kiekkokausi loppui! Pääsee ulos nauttimaan auringosta ja keväästä, olemaan perheen kanssa, harrastamaan. Vain taivas on rajana hei!
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Sinänsä on vähän ikävää että vanhan vallan kaatumisen merkiksi Notre Damekin näkyy menevän kivijalkaan.
Kiitos tästä mielikuvasta, se on hieno: Kun vanha valta kaatui, Kirvesrintojen dynastia murtui, Notre Damekin suri itsensä ilmiliekkeihin. Aina kun menen Pariisiin muistan tämän. Toki näiltä pituusasteilta ei Pariisiin lennellä, mutta noin ajatuksen tasolla.

Gagne, sinulla on mökkikytköksiä Mouhikselle ja olet pitänyt kasarilla ylläsi oikeanväristä pomppaa. Yleensä jengin vaihtaminen on sula mahdottomus, mutta kyllä näillä meriiteillä voimme toivottaa sinut tervetulleeksi Raikkaan peli-ilmeen Tapparaan! Pistä asia ainakin hautumaan.

Ihan vaan ihmeissäni kyselen, että mitä hittoa nyt pitäis tehdä? Joo ronssipeli, mut se ei kiinnosta. Mitä te yleensä ootte keväisin tehneet? Onko vinkkejä? Jotenkin sellanen jännä fiilis, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hyvää kevättä vaan kaikille.
Joku sanoi, että keväisin ulkona kasvaa sinivuokkoja ja sen sellaisia. Yritän perehtyä aihepiiriin. Sen jälkeen kun opin lukemaan ja kirjoittamaan, Tappara on ollut aina finaaleissa - tilanne on siten outo ja ennen kokematon.
 
Chicks for free - goosepimps all over my body.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy