Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Pöh. Salminen voi hyvänä päivänä vaikka ratkaistakin. Manu ”16 0+2 2” Honkanen sieltä olisi pitänyt tiputtaa.
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo ja about heti kun tuli kehuttua ettei Pohjanoksalle helppoa mene, niin eikös se sitten heti seuraavassa pelissä imaise oikein todellisen imun. Tää on tätä, samasta syystä olen koko ajan sanonut, että Lämsästä ei kannata kuittailla vaikka tekisi miten tyhmää. Jep, pitänee nyt muistaa myös olla kehumatta omia.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo on ensimmäistä kertaa pariin vuoteen huomenna selkä seinää vasten. Huomenna voi laittaa kaiken peliin. SaPKo sössi itse voittonsa toisessa erässä ja YV oli taas kerran täyttä kuraa. Sota jatkuu huomenna ja tarkoitus on tiistaille sarjaa jatkaa. Ehkä parempi jättää vitutuksessa teksti minimaaliseksi ettei täysin laukalle mene. Toisaalta verrattaen viimekauden liitoon, on hienoa kokea näitä pelejä, mitkä ovat tiukkoja.
   
 4. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Iso voitto game vitosesta. Pelin taso ei päätä huimannut, mutta jännitystä riitti senkin edestä. Jotenkin jäi voitosta huolimatta kismittämään toi Monton sukeltelu. Ahoniemi sai paljon pahemman näköisen töötin, mutta nousi ylös ja vastus sai vain kakkosen. Jos olisi Monton esimerkkiä seurannut ja jäänyt konttaamaan olisiko vitonen ollut siitäkään kaukana? No Monton hankkiman vitosen aikana Tuto teki maalin ja niin teki Ahoniemenkin "hankkiman" aikana joten ehkä tämä homma meni ihan oikein.
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Samat ajatukset jäi itsellekin. Monto jäi selälleen makaamaan aivan kuin henki olisi mennyt, Ahoniemi sen sijaan pomppasi samoin tein ylös. Sanoisin, että aivan turha kenenkään valittaa miten ärsyttävä Ahoniemi on. Osaa toki hermostuttaa, mutta on siitä harvinainen agitaattori, että ei filmaile. Ei ainakaan likikään niin paljoa kuin mahdollisuudet olisi.

  Melkoisen paskahousun Monto itsestään minun silmissäni tänään teki. Pakkohan se on huomenna käydä jotain kuittaamassa.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Todella jännäksi meni peli jälleen lopussa, mutta TuTo kesti ja sai ryöstettyä lopulta arvokkaan vierasvoiton. Pelissä oli monta käännekohtaa, mutta ehkä merkittävin niistä oli Pohjanoksan todella loistava pelaaminen TuTo maalissa. Vaikka pelin alku oli hänelle vaikea ja avausmaali meni hieman helpon oloisesti, niin todella loistavasti hän kasasi itsensä sen jälkeen. Ratkaisuhetkillä Pohjanoksa otti sitten vielä ne muutamat isot GameSaverit. Urpolahti pelasi SaPKon maalissa myös hyvin, vaikka hänellekin sattui se yksi helpompi maali. Ei SaPKo voi Urpolahtea tappiosta syyttää mitenkään.

  Yksi isoista käännekohdista pelissä oli myös TuTon loistava erikoistilanne pelaaminen. Tänään SaPKo ei saanut yhtään ylivoimamaalia ja TuTo teki yhden alivoima ja ylivoimamaalin. Manu Honkasen iso jäähy oli katasrofaalinen yllättäen SaPKon kannalta ja sen jälkeen peli kääntyi TuTolle. Niklas Näppi osoitti myös mestarin otteita ja iski taas voittomaalin. Näppi on ollut korvaamaton peluri TuTolle pudotuspeleissä.

  Huomenna TuTolla on mahdollisuus murtaa tietynlainen "pronssipelin kirous", sekä vapauttaa Lucenius "vankilasta" ja saada hänet mukaan ratkaiseviin finaalipeleihin. Pääsiäissunnuntain ja aprillipäivän pelissä lienee kaikki vielä mahdollista, myös ratkaisun siirtyminen GameSeveniin. Huomenna TuTolla on sarjassa etsikkoaikansa ja jos se ei sitä hyödynnä, niin etu kääntyy jälleen SaPKolle. Erittäin hienoa kuitenkin päästä todistamaan tätä peliä jälleen TuTon kotiareenalle. SaPKo-TuTo sarja on ollut yksi hienoimmista pudotuspelisarjoista TuTolla vähään aikaan ja täytyy antaa kiitosta siitä myös SaPKolle. Tänään pelissä taisi olla lähes 1700 katsojaa, menisiköhän huomenna se 2000 katsojan raja rikki? Nyt on kyllä sellaiset panokset ja enteet, että jopa häkki saattaa olla vielä täynnä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 20.35
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Taisi kerrankin toimia karma tässä asiassa. Ilman makoilua 2min yv:tä SaPKolle ja av-maali olisi jäänyt syntymättä ja siten ehkä jopa SaPKon johto täydet 60min olisi kestänyt. Täytyy melkein kiittää Montoa loistavasta teatterisuorituksesta.
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Toden totta. Kiitos, Joona!
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Pohjanoksalla muuten taas tänäänkin liki 40 torjuntaa, ja koko playoffsien torjuntaprosentti yli 96. Kyllä mä vaan sanon, että ihmettelen jos Kaarlehto huomenna maaliin luistelee.
   
 10. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Nannaa tekee. Alus meni yksi helppo Pohjanoksalle mutta ai että minkä pelin pelasi sen jälkeen. Ja näpille ilmeisesti jo 4 voittomaali keväällä. Huhhuh. Huomenna marli areena täytee ja TuTo finaaliin!
   
 11. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  KYllä taklauskin tuli ihan irti laidasta vauhdin kanssa, että eipä nyt voitonhuumassa liioitella sentään.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTo on vahva joukkue. Vaikka se pelasi ensimmäisessä erässä huonosti niin se käänsi silti ottelun helposti voitokseen kahdessa viimeisessä erässä. Varsinkin TuTon alivoima oli erinomaista. Pohjanoksa on voittava maalivahti. Ei yhtään haitannut että ottelun alussa hänelle meni yksi helppo maali, kun sen jälkeen hän torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Huomenna sitten sarja poikki.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Näppi on tosiaan ollut enemmän kuin kullanarvoinen pala joukkuetta nyt keväällä. Ja hienoa että näin on, sillä tuossa ennen pleijareita kaverilla oli pitkä kausi kun ei oikein homma natsannut. Mutta jo silloinkin toivoin herralle onnistumisia, sillä asenne on Näpillä aina kohdallaan.
   
 14. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  No, tuo helppous on suhteellista, SaPKo:n veskarin karmean käsittämätön virhe suoraan vastustajan eteen tyhjän maalin äärelle. Ei ollut vaikeaa pistää sisään. Silti TUTO on hyvä joukkue ilman muuta, vaikka SaPKo ei lukuisita yrityksistä (maalin edestäkää) huolimatta lopussa ei saanut millään sitä kiekkoa maaliin. Sillä on voittava mollari, SaPKolla ei. Huono joukkue ei ryöstä hallitsevalta mestarilta kotietua ja pistä sarjaa katkolle..
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Tuli kyllä, eikä rangaistuksessa ollut mitään vikaa. Siitä huolimatta selälleen kuolemisen esittäminen haisi hyvin tunkkaiselle tänne Turun rajoille asti.

  Ei tuossa ole voiton kanssa mitään tekemistä, eikä edes suosikkijoukkueen. Olen aina ollut filmaamiselle hyvin hyvin allerginen, tekee sitä sitten omat tai vieraat.

  Mutta toki, jos uskot että Monto tosiaan sai sellaisen tällin että ei kyennyt hetkeen muuta kuin levyttämään selällään raajat suorina, niin ei kai se sen väärempi mielipide ole kuin mikään muukaan.
   
 16. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Nyt olisi Räsäsen hyvä herätellä joukkuetta ottamalla Halonen maaliin G6 peliin tai antaa Toivoselle paikka. Ei voi vaan hyväksyä, että näissä peleissä menee joka pelissä ainakin yksi helppo maali,, nyt meni kaksi vaikka toinen oli YV maali ja täysin torjuttava. Eka oli TuTolle lahjoitus. Huomenna pitää lähteä Turkuun katsomaan peliä.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänää olisi sitten eka mahdollisuus varmistaa paikka finaaliin. Eilinen peli oli yhtä lailla tiukka ja tällä kertaa TUTO onnistui voittamaan. Kaksi ekaa maalia meni maalivahtien piikkiin. Voittomaali olisi ehkä ollut torjuttavissa, mutta se oli sellainen joita vaan voittoon tarvitaan.
  Ainoa mitä hieman kritisoin, oli tuo kolmannen erän lopussa 15 minsaa valmistamista. Minusta SaPKo on sen tasoinen joukkue, että ihan noin pitkää aikaa ei pyöritysmahdollusuuksia saisi antaa. Tällä kertaa se onnistui.
   
 18. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Valmennusjohdon pitäisi nyt viimeisellä hetkellä heratä. Urpolahti on ottanut koko ajan vastuuta maalissa ja sekin alkaa henkisestikin jo varmaan painaa. TUTO:lla on ollut kahdessa viime pelissa 75 torjuntaa. Ei tosiaan voi aina mennä niin, että toinen joukkue hallitsee ja toinen korjaa hedelmät. Tai sitten voi.
   
 19. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ensimmäinen erä oli kyllä TUTOlta Tamin kielellä "desperate hockey", mutta mielestäni kolmas erä kahta viimeistä minuuttia lukuunottamatta oli rentoa ja kontrolloitua pelaamista ensimmäistä kertaa tämän välieräsarjan aikana. Toki sitä rentoutta kummasti helpotti Pohjanoksan huipputorjunnat. Jos aiemmin on näyttänyt siltä, että tutolaiset johtoasemassa pelkäävät ja odottavat, koska SaPKo tasoittaa, niin nyt sellaista pelkoa ei näkynyt.
   
 20. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Liekö Halosen roudaaminen Turkuun kuitenkaan hyvä ratkaisu. HIFK juhli eilen pronssia ja jonkinlainen nollaus varmasti tapahtui nuorella miehellä. Urpolahdella vaan eteenpäin. Torjuu tänään hyvin, vaikka eilisellä lapasyötöllään pelin momentumin TUTOlle käänsikin.
   
 21. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Sitä vaan, että nyt voi olla viimenen hetki katsoa se kortti.
   
 22. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ensin täytyy sanoa että ei Monton taklauksessa mitään filmiä ollut, aivan turha taklaus selkään ja varmasti vaati hetken puhaltelua. Tosin vastaava sattui Tuton pelaajaan muistaakseni kolmannessa erässä, siitäkin olisi kyllä voinut istunnolle laittaa. Noissa voisivat taklaajat olla huolellisempi, vaarallisen näköisiä tilanteita.
  Ja aivan ottelun lopussa Tuton ballerinalle olisi voinut kakkosen filmaamisesta antaa. Melkoinen loikka.
  Muutenhan peli oli siisti, reilu ja tuomarit ajan tasalla.

  Sitten itse asiaan. Kyllä Sapkon peli kaatui huonoon ylivoimaan. Ei tuossa ollut oikein mitään ajatusta. Pakit eivät lauo, maalille ei mennä jne jne. Aika helppo oli Tuton puolustaa kun Sapkon viisikko ainoastaan siirtelee kiekkoa.
  Urpolahteen eilinen peli ei kaatunut vaikka hirveä munaus sattuikin. Yksi tehty maali on vaan aivan liian vähän.

  Väsyneen näköistä oli molempien joukkueiden peli. Mitenhän tänään nousee luisin enää kummallakaan, veikkaan että tulee runsasmaalinen peli.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tiukat pelit ja matkustelu alkavat vaatia veroaan sarjassa. Kummallakin joukkueella alkaa olla se paras terä syöty ja 6 pelissä aletaan mennä jo tahdonvoimalla. Nyt pelit ovat myös ensimmäistä kertaa katkolla ja panokset tapissa. Hermoja koetellaan todella kovaa ja kun myös väsymys painaa, niin virheiden todennäköisyys kasvaa. Toisaalta tämä voi johtaa juuri siihen, että pelissä vältellään virheitä ja maalipaikat jäävät siten vähiin. Erot ovat olleet joka pelissä pieniä ja tuskin nytkään toinen joukkue hirveän selvin numeroin voittoa onnistuu saamaan. Oikeastaan vain hermojen menettäminen puolin tai toisin voi johtaa selvään voittoon.

  TuTo on jälleen niin lähellä finaalipaikkaa, mutta silti vielä niin kaukana. Menneiltä vuosilta näitä tilanteita riittää, missä ollaan päästy niin lähelle, mutta lopulta jääty ulos. Tänään olisi mahdollisuus tehdä uutta historiaa ja päästä finaaleihin 10 vuoden tauon jälkeen. Hallitseva mestari on kuitenkin varmasti toista mieltä.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ensinnäkin taklaus ei osunut selkään vaan olkapäähän, kun Monto sentään kääntää selän pois. Tämän voi tarkistaa fanseatilta. Monto lentää olkapää edellä laitaan ja sen jälkeen jää täysin liikkumattomana jäähän ja väität ettei ollut filmiä, kun yksikään raaja ei liiku hetkeen. Aluksi näytti paljon pahemmalta katsomon puolelta kuvattaessa, mutta toisesta suunnasta ei näkynyt kovinkaan pahalta Monton lento laitaan. Tuo apina vain päätyi vähän tehostaa, kun paikka oli tosissaan filmata ja esittää ensin kuollutta. Se ei kuitenkaan sitä tarkoita, ettei taklaus olisi ollut tyhmä ja ajattelematon.
   
 25. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo, näköjään on Roope maalissa. Kova paikka, mutta nyt on tilaisuus näyttää, mistä mies on tehty. SaPKo:n valmennusjohdolle kovat risut siitä, että Halos-korttia ei käytetty/käytetä. Pystyykö SaPKo nurkkaanajettuna nousemaan vielä voittoisaan lentoon?