Ilmoitukset

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Näkökulma Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainasin itseäni sen verran, ettei Urpolahtea ole kyllä 2-1 -tappiosta todellakaan syyttäminen. Ei, vaikka molemmat olisivat olleet helppoja. Ihan siksi, ettei kahdella tehdyllä maalilla usein voita ja 39:stä laukauksesta olisi tehtävä enemmän kuin yksi.

  Mutta ei ollut maalit helppoja ja joukossa oli ainakin yksi loistava reaktiotorjunta maalinedestä tulleeseen ohjaukseen. Tukku muitakin hyviä torjuntoja, mutta tuo tilanne oli mielestäni ns:ksi pelastukseksi luokiteltava. Mailantupilla taisi lopulta osua sen verran, ettei ohjaus mennyt maaliin. Viimeisen erän viimeistelyyn olisi toivonut toisenlaista tulosta. Laukaisu-/torjuntamääräkään ei aina kerro totuutta, mutta nyt oli hyviä paikkoja nousta tasoihin. Ei pelkästään roiskittuja "toivotaan, toivotaan"-kiekkoja maalia kohti. Olihan Pohjanoksa loistava.

  Urpolahden tiputtelu on ollut koko kauden asia, minkä puolustus pelaa tietoisesti ja hyvin. Kovaa kuormaa kantaa, kun yksin torjuntavastuu. Silläkin Toivosen voisi antaa pelata. Jos kausi jatkuisi finaaleihin, niin Urpolahdella on aikamoinen savotta hoitaa yksin lähes koko pleijarit. Ahokaan ei sitä tehnyt viime kaudella, vaikka pelejä oli ainoastaan ne vaaditut 12.

  Ensimmäinen Turun ottelu taas jätti jossiteltavaa Urpolahdenkin osalta. Pystyy parempaan ja nyt oli hyvä. Pelatessaan tuolla tasolla SaPKo olisi ryöstänyt toisen kiinnityksen. Tasaisuus ollut hiukan hukassa kauden aikana, mutta runkosarjan loppua kohti paransi sitäkin. Säterillä tuntuu olevan Urpolahdesta vielä paljon negatiivisempi kuva, kun meillä. Tosin, harvemmin hänellä lähetyksissä positiivista sanottavaa on mistään.

  Totta! Mestis saa nyt lähes parhaan mahdollisen näkyvyyden, kun Liigaa ei pelata. Toivottavasti joukkueet pelaisivat sarjan parhaan ottelun. Yleisömäärään tuskin vaikuttaa pahasti, hiukan väkisinkin, mutta aika vakiohan tuo tuntuu olevan. Pyöriteltyäni yleisömääriä, niin asukaslukuun nähden SaPKo:lla käy tasaisen hyvin porukkaa. Nyt toki toivoisi kevään edetessä viime kauden avauspelin yleisömäärän ainakin rikkoutuvan ja kun tietää potentiaalia olevan loistaviin yleisömääriin.

  Istumapaikat on tavallista paremmin myydyt, mutta seisomokatsomo se lopulta ratkaisee. Pleijareiden tämän kauden yleisöennätys ja 1200-1300 olisi mukava lukema. Pääsiäiseksi kotiin tulleita muualla asuvia ex-savonlinnalaisia luultavasti tulee myös peliin ja lukema voi yllättää positiivisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 07.41
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Markkinoinin olisi pitänyt nyt olla hereillä ja myydä yhteislippuja East Volley- TuTo lentopallomatsiin ja sitten SaPKon peliin. Saa nähdä sitten syökö toi lentopallomatsi myös tietyllä tapaa yleisöä, kun jos ihmiset eivät viitti vietää 4h lauantaista istuen katsomossa kattomassa urheilua, kun noin kauniilla säällä voisi itsekkin ulkona urheilla. Mutta joo monet asiat vaikuttaa moniin asioihin. Mutta toisaalta olisi kannattanut koettaa tuota yhteislippu hommaa.

  Itse asun PK-seudulla ja on harvinaista herkkua itselleni että pääsen kotipeliin! innolla odotan taas iltaa!
   
 3. Näkökulma Jäsen

  Lainaus:
  No tuo kaunis sää on ollut yksi tekijä yleisömääriin. Nyt hyvin lunta, hiihtoladut, jäät vielä kestää, hienoja ulkoilusäitä. Kyllä nyt oli havaittavissa istumakatsomojen reunojenkin täyttyvän ja alariveilläkin normaalia enemmän varattuja paikkoja. Toivottavasti tulisi edes tämän kauden pleijariennätys tai kyllä se varmaan tuleekin, kun on hiukan reilu tuhat...
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Trastuitse!
  Illan matsihan tulee telkkaristakin, pitää katsoa ja latautua finaalisarjaan, meillä Hakalissa kannatetaan keupaa, sattuneesta syystä.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Pohjanoksa on tänään aloittava maalivahti ja Vuorio on noussut kokoonpanoon kolmanneksitoista hyökkääjäksi.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eli nähdäänkö tänään Jullen toimesta ryöstö ja huomenna Kaarlehto hoitaa homman himaan? Vuorio tuleminen kokoonpanoon myös hyvä uutinen. Omasta mielestä Wileniuskin olisi ihan hyvä vaihtoehto neloseen, mutta näyttää nyt olevan koirankopissa.

  E: Wileniushan on siellä Salmisen tilalla. Odotin, että Honkanen olisi kokoonpanosta tippunut.
   
 7. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Oma veikkaus, että TUTO vie tänään, koska minä paikalla ja Pohjanoksa maalilla. Mutta ottelusarja lopulta kääntyy kuitenkin SaPKolle. Yleisöä 1321.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TV-peli ja sarjan käännekohdat alkavat olla käsillä. Toivottavasti peli näkyy sitten telkussakin loppuun asti, jos jatkoerään mennään. Kumpi joukkue tänään voittaakaan se saa ainakin yhden pelipallon enemmän kuin vastustaja pistää sarjan katki. Erittäin tasaisia pelejä kaikki ovat olleet ja erot ovat pieniä. Kaikki pelit ovat menneet sarjassa kotijoukkueen hyväksi, joten kyllä tänäänkin pieni etu SaPKolla pelissä taitaa olla. Nyt alkavat kuitenkin ehkä jo rasitukset ja taisteluparit vaatia veroaan molemmilta joukkueilta, mikä voi liikuttaa vaakakuppia toiseen suuntaan. Oletettavaa on myös panoksien näkyminen entistä vahvemmin pelissä. Kumpi pystyy pelaamaan paremmin sitä omaa peliään tiukassa paikassa lienee myös vahvoilla. Liika mailan puristaminen antaa varmasti vastustajalle etua, mutta tätäkin tehdään varmasti molemmin puolin. Erikoistilanteet ovat myös todella merkittävässä roolissa ja sitä kautta voi hyvinkin tulla pelin ratkaisut.

  Edellisistä TuTon vieraspeleistä poiketen näyttäisi tosiaan Pohjanoksa aloittavan maalilla. Ei Kaarlehto mielestäni huonosti ole pelannut vaikeissa vieraspeleissä, mutta nyt TuTo tarvitsee sitä voittavaa maalivahtia. Pohjanoksalla sarjasta 2 voittoa ja Kaarlehdolla vielä voittotili avaamatta. Erittäin jännittävä peli tulossa.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Hyvä kun hidas ja kankea Salminen on korvattu Wileniuksella. Varmaan tänäänkin tasainen peli, mutts TuTo ottaa vierasvoiton.
   
 10. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Olinko kuitenkin näkeväni Turussa hienoista TUTO:n hyytymistä ja väsymistä? Tietenkin SaPKo:n kannattajana toivoin. että näin oikein.
   
 11. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Pöh. Salminen voi hyvänä päivänä vaikka ratkaistakin. Manu ”16 0+2 2” Honkanen sieltä olisi pitänyt tiputtaa.
   
 12. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo ja about heti kun tuli kehuttua ettei Pohjanoksalle helppoa mene, niin eikös se sitten heti seuraavassa pelissä imaise oikein todellisen imun. Tää on tätä, samasta syystä olen koko ajan sanonut, että Lämsästä ei kannata kuittailla vaikka tekisi miten tyhmää. Jep, pitänee nyt muistaa myös olla kehumatta omia.
   
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo on ensimmäistä kertaa pariin vuoteen huomenna selkä seinää vasten. Huomenna voi laittaa kaiken peliin. SaPKo sössi itse voittonsa toisessa erässä ja YV oli taas kerran täyttä kuraa. Sota jatkuu huomenna ja tarkoitus on tiistaille sarjaa jatkaa. Ehkä parempi jättää vitutuksessa teksti minimaaliseksi ettei täysin laukalle mene. Toisaalta verrattaen viimekauden liitoon, on hienoa kokea näitä pelejä, mitkä ovat tiukkoja.
   
 14. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Iso voitto game vitosesta. Pelin taso ei päätä huimannut, mutta jännitystä riitti senkin edestä. Jotenkin jäi voitosta huolimatta kismittämään toi Monton sukeltelu. Ahoniemi sai paljon pahemman näköisen töötin, mutta nousi ylös ja vastus sai vain kakkosen. Jos olisi Monton esimerkkiä seurannut ja jäänyt konttaamaan olisiko vitonen ollut siitäkään kaukana? No Monton hankkiman vitosen aikana Tuto teki maalin ja niin teki Ahoniemenkin "hankkiman" aikana joten ehkä tämä homma meni ihan oikein.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Samat ajatukset jäi itsellekin. Monto jäi selälleen makaamaan aivan kuin henki olisi mennyt, Ahoniemi sen sijaan pomppasi samoin tein ylös. Sanoisin, että aivan turha kenenkään valittaa miten ärsyttävä Ahoniemi on. Osaa toki hermostuttaa, mutta on siitä harvinainen agitaattori, että ei filmaile. Ei ainakaan likikään niin paljoa kuin mahdollisuudet olisi.

  Melkoisen paskahousun Monto itsestään minun silmissäni tänään teki. Pakkohan se on huomenna käydä jotain kuittaamassa.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Todella jännäksi meni peli jälleen lopussa, mutta TuTo kesti ja sai ryöstettyä lopulta arvokkaan vierasvoiton. Pelissä oli monta käännekohtaa, mutta ehkä merkittävin niistä oli Pohjanoksan todella loistava pelaaminen TuTo maalissa. Vaikka pelin alku oli hänelle vaikea ja avausmaali meni hieman helpon oloisesti, niin todella loistavasti hän kasasi itsensä sen jälkeen. Ratkaisuhetkillä Pohjanoksa otti sitten vielä ne muutamat isot GameSaverit. Urpolahti pelasi SaPKon maalissa myös hyvin, vaikka hänellekin sattui se yksi helpompi maali. Ei SaPKo voi Urpolahtea tappiosta syyttää mitenkään.

  Yksi isoista käännekohdista pelissä oli myös TuTon loistava erikoistilanne pelaaminen. Tänään SaPKo ei saanut yhtään ylivoimamaalia ja TuTo teki yhden alivoima ja ylivoimamaalin. Manu Honkasen iso jäähy oli katasrofaalinen yllättäen SaPKon kannalta ja sen jälkeen peli kääntyi TuTolle. Niklas Näppi osoitti myös mestarin otteita ja iski taas voittomaalin. Näppi on ollut korvaamaton peluri TuTolle pudotuspeleissä.

  Huomenna TuTolla on mahdollisuus murtaa tietynlainen "pronssipelin kirous", sekä vapauttaa Lucenius "vankilasta" ja saada hänet mukaan ratkaiseviin finaalipeleihin. Pääsiäissunnuntain ja aprillipäivän pelissä lienee kaikki vielä mahdollista, myös ratkaisun siirtyminen GameSeveniin. Huomenna TuTolla on sarjassa etsikkoaikansa ja jos se ei sitä hyödynnä, niin etu kääntyy jälleen SaPKolle. Erittäin hienoa kuitenkin päästä todistamaan tätä peliä jälleen TuTon kotiareenalle. SaPKo-TuTo sarja on ollut yksi hienoimmista pudotuspelisarjoista TuTolla vähään aikaan ja täytyy antaa kiitosta siitä myös SaPKolle. Tänään pelissä taisi olla lähes 1700 katsojaa, menisiköhän huomenna se 2000 katsojan raja rikki? Nyt on kyllä sellaiset panokset ja enteet, että jopa häkki saattaa olla vielä täynnä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 20.35
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Taisi kerrankin toimia karma tässä asiassa. Ilman makoilua 2min yv:tä SaPKolle ja av-maali olisi jäänyt syntymättä ja siten ehkä jopa SaPKon johto täydet 60min olisi kestänyt. Täytyy melkein kiittää Montoa loistavasta teatterisuorituksesta.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Toden totta. Kiitos, Joona!
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Pohjanoksalla muuten taas tänäänkin liki 40 torjuntaa, ja koko playoffsien torjuntaprosentti yli 96. Kyllä mä vaan sanon, että ihmettelen jos Kaarlehto huomenna maaliin luistelee.
   
 20. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Nannaa tekee. Alus meni yksi helppo Pohjanoksalle mutta ai että minkä pelin pelasi sen jälkeen. Ja näpille ilmeisesti jo 4 voittomaali keväällä. Huhhuh. Huomenna marli areena täytee ja TuTo finaaliin!
   
 21. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  KYllä taklauskin tuli ihan irti laidasta vauhdin kanssa, että eipä nyt voitonhuumassa liioitella sentään.
   
 22. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTo on vahva joukkue. Vaikka se pelasi ensimmäisessä erässä huonosti niin se käänsi silti ottelun helposti voitokseen kahdessa viimeisessä erässä. Varsinkin TuTon alivoima oli erinomaista. Pohjanoksa on voittava maalivahti. Ei yhtään haitannut että ottelun alussa hänelle meni yksi helppo maali, kun sen jälkeen hän torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Huomenna sitten sarja poikki.
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Näppi on tosiaan ollut enemmän kuin kullanarvoinen pala joukkuetta nyt keväällä. Ja hienoa että näin on, sillä tuossa ennen pleijareita kaverilla oli pitkä kausi kun ei oikein homma natsannut. Mutta jo silloinkin toivoin herralle onnistumisia, sillä asenne on Näpillä aina kohdallaan.
   
 24. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  No, tuo helppous on suhteellista, SaPKo:n veskarin karmean käsittämätön virhe suoraan vastustajan eteen tyhjän maalin äärelle. Ei ollut vaikeaa pistää sisään. Silti TUTO on hyvä joukkue ilman muuta, vaikka SaPKo ei lukuisita yrityksistä (maalin edestäkää) huolimatta lopussa ei saanut millään sitä kiekkoa maaliin. Sillä on voittava mollari, SaPKolla ei. Huono joukkue ei ryöstä hallitsevalta mestarilta kotietua ja pistä sarjaa katkolle..
   
 25. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Tuli kyllä, eikä rangaistuksessa ollut mitään vikaa. Siitä huolimatta selälleen kuolemisen esittäminen haisi hyvin tunkkaiselle tänne Turun rajoille asti.

  Ei tuossa ole voiton kanssa mitään tekemistä, eikä edes suosikkijoukkueen. Olen aina ollut filmaamiselle hyvin hyvin allerginen, tekee sitä sitten omat tai vieraat.

  Mutta toki, jos uskot että Monto tosiaan sai sellaisen tällin että ei kyennyt hetkeen muuta kuin levyttämään selällään raajat suorina, niin ei kai se sen väärempi mielipide ole kuin mikään muukaan.