Ilmoitukset

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo tosiaan kerrankin nyt päin että TUTO ei saanut paikoistaan maalia. Aikasemmissa matseissa SaPKolla ollut enemmän maalipaikkoja ja hävitty tehottomuuteen.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Olis siellä SaPKollakin sitä samaa ongelmaa. mm. 2 vs 0 hyökkäys joista pitäisi rankaista 100/100 kiekko maaliin. Samassa erässä Keskilohko ?? pääsi lyömään paluukiekko pienestä kulmasta tyhjään maaliin mutta suti sen Pohjanoksan ja maalin välisä kulmaan. Tuollaiset paikat vaan pitää käyttää. Monto pääsi YV:llä aika makoisasta paikasta riipomaan ja Lämsä ennen ylivoimalla ottamaansa jäähyä ihan ykkössektorista maalin eestä tälläämään.
  Se Kangasmäen paikan tuhriminen oli ehkä kuitenkin pahin munaus. Tehottomuutta kummallakin, mutta TUTO tyri nuo paikkansa sellaisessa vaiheessa peliä että niillä olisi voinyt katkoa pässinrangat.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pakkansa oli pelissä molemmilla, mutta SaPKo oli niissä juuri sen aavistuksen terävämpi. Hieno maali tuo ratkaiseva osumakin oli ja juuri tuollaisia osumia TuTolta puuttuu, missä ketjussa olisi sitä kemiaa joilla ketjukavereita löydetään ja syötöissä tuntuu olevan silmät selässä.

  TUTO - SAPKO ottelukooste (1.4.2018) - YouTube

  SaPKo selvisi pääsiäisen koettelemuksista ja vaaka kallistuu nyt hieman heidän suuntaansa. Mikään ei kuitenkaan ole varmaa ennen kuin viimeinen summeri soi ja kaikki aika pelissä on varmasti käytetty. Matka jatkuu nyt sarjan viimeiseen taistoon ja pian lopullisesti katsotaan kenen linnoitukset kestävät ja kenen kaatuvat. On se vaan huimaa, että lopulta koko sarja kulminoituu yhteen peliin.
   
 4. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo en siis nähnyt peliä koska ajoin autolla takaisin pk-seudulle kun ei viittinyt maanantain lumimyräkkään jättää paluuta kotiin. Kuuntelin vain lähetystä läppärillä. Lähinnä toi kommenttini oli sen perusteella mitä muut täällä sanoneet.

  Btw onko turkulaiset nähny KeuLuJypin tekemän hassutteluvideon? Käykääpä tsekkaa jos ei ole nähnyt. Sanoisin että SaPKo tai TuTo kumpi sinne finaaliin nyt meneekään voisivat tehdä jtn nasevaa KeuLuJypistäkin! Muustaakseni TuTOhan tais viime kaudella "kiekko-jokereista" jtn läppää heittää

  Videon linkin takaa:
  "Savonlinnalainen pässi, mitä sinä sitä oikein kyttäilet?" — Katso hauska video: Keuruun metsissä tarkkaillaan mahdollisia Mestis-finaalivastustajia - Itä-Savo
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Aika hyvin on liput käynyt kaupaksi, istumapaikoille reilu 700 lippua. Pubi ja VIP varmaan täynnä eli varmaan tuo 1054 menee rikki. Itseasiassa istumapaikkoja näyttäisi jo olevan enemmän mennyt kaupaksi kuin edelliseen peliin ennakkoon ostettiin.
   
 6. Näkökulma Jäsen

  Jukka Pelkonen - Timo Ruuska linjoilla Jaakko Halttunen - Joonas Hurskainen...Sama nelikko vihelsi edellisen Talvisalon ottelun. Sehän oli ihan hyvin tuomittu. Honkasen ulosajo, Koivuselle kaksiminuuttinen, siinä oikeastaan ainut tilanne, mistä voi olla montaa mieltä.

  Kokoonpanot aika yllätyksettömät ja eipä tässä vaiheessa kautta enää koostumuksia haetakaan. Pelikuntoiset erikseen ja Pullin flunssa taisi alkaa kesken Turun ottelun, joten tiedä näitä. Mäntylän vamma näköjään paha ja Helanto jatkaa hänen paikallaan.

  SaPKo ei vaihda myöskään mitään. Pullin flunssaan en usko, vaan enemmän entisen vamman uusiminen kävisi selitykseksi.

  Väinölä ja Paven ovat aikalailla samalla tasolla. Väinölälle tulee puolustuspäässä merkkausvirheitä, mutta pystyy avaamaan pelin paremmin ja väittäisin pärjäävän kulmissakin paremmin. Ei ole myöskään mailaa puristellut, vaan pelannut paljon paremmin, mitä saattoi odottaa.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kyllä, Pelkonen on mielestäni aika laadukas Mestistuomari. Ruuska on se jonka homma heilahtelee, mutta ei siinä määrin kun vaikkapa parilla paikallisella hemmolla. Pelkonen on mielessä tuomarina joka antaa pelata eikä pistä salomoneja jokaisesta maalineduskärhämästä, saati sitten että löytäisi yhden syyllisen.
  Ennakkoon ihan hyvä tuomaripari. Linjatuomarit sen sijaan vetelivät ihan pitkin v''¨¨ja edellisen pelin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2018 klo 14.07
 8. Näkökulma Jäsen

  Joo, onneksi ei kuitenkaan savonlinnalaista päätuomaria. En tiedä miten Turkuun sattui Silvennoinen, Levänenkin on alunperin käsittääkseni täältä ja pelasi B-junioreihin saakka SaPKo:ssa. Tai sitten kaima, mutta eikös tuo sama mies ole. Asunut jo vuosikaudet tai ainakin vuosikymmenen muualla. Silvennoinen ja Heikkinen nyt ovat täysin paikallisia. Heikkinen on hyvä tuomari, mutta SaPKo:n otteluihin ei sovi. Oli kuitenkin kolmen tuomarin tryout-ringissä Liigaan. Kokemusta ja viheltää muuten hyvin. Joku pelko kotiinpäin vetämisestä ja yleensä SaPKo ei ainakaan hyödy millään lailla hänen viheltäessään.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Saapa nähdä millä tavalla lähdetään tätä ottelusarjaa katkaisemaan. Onko hidasta kyttäilyä vai heti vaan iskemään ratkaisua. Pohjanoksa saanut luottoa, kun on omalla pelillä antanut mahdollisuuksia joukkueelle. Nyt vaan pitäisi jatkaa samaan malliin ja muun joukkueen vastata siihen. Kunhan peli ei ihan alussa ratkeaisi kummallekaan, niin tulisi tälle sarjalle hyvä päätös. TUTO taisi edellisessä pelissä lopussa väsähtää ja tänään sitä ei saisi tapahtua. Vääntö, taistelua, röyhkeyttä. Sitä tarvitaan kurin ja huolellisuuden lisäksi.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Missä on Henry Mäntylä, kun puolustukseen hänen tilalleen on nostettu viimeksi Naantalissa pelannut Antti Helanto. Olli Kaskinen on palannut Tepsiin. Tänään parempi voittaa ja on ansainnut paikkansa finaaleissa.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös Mäntylä talutettu pois siihen malliin, että ei varmaan palaa vähään aikaan. Jalalle jotain tapahtui. Kausi siis varmaan ohi.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä luulen että SaPKo lähtee vauhdilla alusta saakka. TUTO on ollut lähes joka pelissä jatkuvasti loppua kohti väsyneempi, mutta edellisessähän kävi niin että SaPKo aloitti kolmannen kovaa, mutta viimeiselle kympille uupui vaikka saikin sen maalin tehtyä.
  Huomasiko muuten porukka miten Räsänen alkoi siinä vaiheessa pistää askiin molempien päiden aloituksissa kahta sentteriä.
  Kutospelin voittomaalikin tuli 3. ketjun sentterin syöttämänä ja 1. ketjun sentterin laukomana.

  Katotaan, jos pelin avausmaalissa menee pitkään niin saattaa tulla pitkä ilta ratkaisua odotellessa. Jos jompikumpi aloittaa tänään kovalla iskulla niin se on vähän all in ja maalinteossa pitää onnistua. Muuten voi tulla väsy ja vastustaja iskee.
  Minä luulen että tänään nähdään yli 2 maalin ero lopputuloksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2018 klo 15.33
 13. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Ei auta mikään kun väkisinkin deja-vu ilmiö tulee mieleen. Sama tunne saattaa olla aika monella TUTO:a seuraavalla tällä hetkellä. Kokoonpanoja kun tuijottaa niin SaPKo:han tämän vie, mutta onneksi urheilussa ei pelkällä listojen vilkaisulla vielä lopputuloksia ratkota. TUTO tosiaan on vaikuttanut hieman SaPKo:a väsyneemmältä ja kuinka henkinen puoli toimii kun taas kerran ei saatu hommaa ratkaistua vaikka siihen tuhannen taalan paikka oli. Pahasti pelkään että Kupittaalla pelataan jo perjantaina jälleen se "viimeinen ottelu". Toivottavasti joukkue on eri mieltä eikä nähdä mitään pahaa taipumista kentällä.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ajjai, pitäisikö itsekin alkaa pelkäämään pahinta niin voi olla pettymättä tai riemastua isosti. Varmaan tuo lopputulos jotain tuntemuksia herättää, mutta edelleen on vähän sellainen niin ja näin tunne näistä pelistä ja edessä siintää ne kevään MM-kiekot.
  Lähtökohtaisesti paperillahan TUTOlla on selvästi nimekkäämpi joukkue, mutta SaPKolla aika paljon voittamaan tottunut nippu.

  Jos TUTO tänään vie niin minulla on valmis selitys. Kalle Saramäki, jonka vääntöpelaamista on tässä sarjassa ollut vähän ikävä.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Toivottavasti tämän illan ottelun voittaja menee ns. päätyyn asti, eli voittaa mestaruuden. Olisihan se ihan mukavaa vaihtelua useiden puolivälierä/välieräsarjatappioiden jälkeen, jos TuTokin pääsisi taistelemaan mestaruudesta ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, mutta jos näin ei käy (ja hiukan sellainen kutina on kuudennen välieräottelun häviämisen jälkeen) niin SaPKolle vain mehukannu.

  KeuPaa voisi muuten ajatella "sympaattisena pikkuseurana", mutta se on osoittautunut niin puhtaaksi farmiksi, että sellaiselle konseptille ei ainakaan mestaruutta toivoisi. Minulla ei ole yhtään mitään keuruulaisia eikä KeuPaa sinänsä kohtaan, mutta en vain kovastikaan arvosta nyky-Mestiksen linjaa jossa farmitoiminta vain lisääntyy koko ajan.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ja tähän kohtaan nousee käsi tältä käyttäjältä. Tämä vaan on niin tuttua, niin tuttua. En normaalisti ole mikään toveri Flyingbirdin kaltainen yltiöpessimisti, mutta kyllä tällä hetkellä on melko masentava fiilis. Peli on vasta alkanut ja TUTOlla on ihan hyvä mahdollisuus voittaa, mutta millään siihen ei vaan uskoa voi. Ei vaan voi.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut Turkuun , veitte tiukan sarjan ja noin 80% erosta syntyi maalivahtipelissä, Pohjanoksa oli tänään(kin) täydellinen toisin kuin virkaveli toisessa päässä.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Jep. Nii. Huh. Onko tää totta? Nipistäkää joku.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hankala yrittää kirjoittaa mitään järkevää juuri tällä hetkellä. Kuten sanottua, niin uskon puutteesta huolimatta TUTOlla oli kaikki mahdollisuudet voittaa, ja sen mahdollisuuden se myös käytti.

  Huikea sarja. Meillä oli Pohjanoksa, SapKolla ei. Siinä kai se pähkinänkuoressa.

  Vittu. Melkein tulee tippa linssiin isolla miehellä. Ehkä tämä lätkän seuraaminen kuitenkin sitten kannattaa, kaikesta huolimatta.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  On kyllä halpa ratkaisu, mutta niinhän se melkein aina on näissä ratkaisu peleissä. Lehtonen saa vastaavan maila luistimiin jäähyn kuin avauserässä ja kolmannen loppuun SaPKolle annetaan tasoittava sukeltamisesta. Monton ja Lahtelan jäähyt meni sekä SaPKolta, että TuTolta läpi koko ottelun. Noh ei siinä paremman maalivahdin joukkue meni finaaleihin. Itse lähden perimään VRltä lippurahoja ja jatkan kaljan juontia, kun tuli jo ilmoitettua, että olen kipeä.

  Onnittelut TuTolle, koska paras seitsemästä sarjassa aina parempi menee jatkoon eikä kukaan vahingossa voita neljää peliä. Muistakaa nyt mennä vittu päätyyn asti sitten ettei mikään Liigafarmi mestaruutta vie, koska se olisi koko suomalaiselle jääkiekolle tappio.
   
 21. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Taika murrettu!! Pohjanoksa sen mursi. Ai saatana, hyvä fiilis vaikka sarja nykyään on mitä on.. Ei saatana luulin ettei enää koskaan nähdä finaaleita Kupittaalla..
   
 22. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Onnittelut Turkuun. Kun piti voitto kairata niin se tuli ja onhan toi Pohjanoksa jumalauta ihan toiselta planeetalta kun virkaveli toisessa päässä. Pronssia voisi kairata vielä jos se nyt jotakin kiinnostaa. Jonkun sortin lätkä se on sekin vaikka nyt kultainen olekkaan.
   
 23. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Eihän tähän aamulla olisi uskonut. Kymmenen vuoden kirous on murrettu! On se vaan joukkue, vaikka täältäkin on monta kertaa usko loppunut. Hyvä TUTO! Sitkeää pelaamista, loistavaa malivahtipeliä ja tarvittavat maalit. Eihän siinä muuta tarvita. Ja (toivottavasti) entistä nöyrempi Luceniuskin saadaan takaisin kesken finaalien. Kyllä se mukaan mahtuu, vaikka joukkue pärjää näemmä ilmankin.
   
 24. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tähän kohtaan voi todeta, että aina tykännyt ja koko ajan tiennyt, että finaaleihin mennään. En tiennyt, enkä uskonut tänäänkään edes vielä Valtolan maalin jälkeenkään. En ennen kuin Säterin ääni kohosi jonnekin yläoktaaviin viimeisen 10 sekunnin aikana.

  Ei tätä ratkaissut henkinen kantti tai parempi viimeistely. Tämän ratkaisi Julius Pohjanoksa.

  Huhhuh. Vaatii kyllä sulattelua kaikkien näiden vuosien jälkeen. Hyvä TUTO!
   
 25. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tätä just mietin, että Lusse olis voinu olla SaPKon pelastus. TUTO alkoi vihdoin pelaamaan materiaalin edellyttämällä tasolla ekan K-Vantaa tappion jälkeen, kun ei ollut ketään sotkemassa peliä. Lusse olis voinu tänäänkin tehdä jotain älytöntä TUTOn kannalta.