Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ja tähän kohtaan nousee käsi tältä käyttäjältä. Tämä vaan on niin tuttua, niin tuttua. En normaalisti ole mikään toveri Flyingbirdin kaltainen yltiöpessimisti, mutta kyllä tällä hetkellä on melko masentava fiilis. Peli on vasta alkanut ja TUTOlla on ihan hyvä mahdollisuus voittaa, mutta millään siihen ei vaan uskoa voi. Ei vaan voi.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut Turkuun , veitte tiukan sarjan ja noin 80% erosta syntyi maalivahtipelissä, Pohjanoksa oli tänään(kin) täydellinen toisin kuin virkaveli toisessa päässä.
   
 3. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Jep. Nii. Huh. Onko tää totta? Nipistäkää joku.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hankala yrittää kirjoittaa mitään järkevää juuri tällä hetkellä. Kuten sanottua, niin uskon puutteesta huolimatta TUTOlla oli kaikki mahdollisuudet voittaa, ja sen mahdollisuuden se myös käytti.

  Huikea sarja. Meillä oli Pohjanoksa, SapKolla ei. Siinä kai se pähkinänkuoressa.

  Vittu. Melkein tulee tippa linssiin isolla miehellä. Ehkä tämä lätkän seuraaminen kuitenkin sitten kannattaa, kaikesta huolimatta.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  On kyllä halpa ratkaisu, mutta niinhän se melkein aina on näissä ratkaisu peleissä. Lehtonen saa vastaavan maila luistimiin jäähyn kuin avauserässä ja kolmannen loppuun SaPKolle annetaan tasoittava sukeltamisesta. Monton ja Lahtelan jäähyt meni sekä SaPKolta, että TuTolta läpi koko ottelun. Noh ei siinä paremman maalivahdin joukkue meni finaaleihin. Itse lähden perimään VRltä lippurahoja ja jatkan kaljan juontia, kun tuli jo ilmoitettua, että olen kipeä.

  Onnittelut TuTolle, koska paras seitsemästä sarjassa aina parempi menee jatkoon eikä kukaan vahingossa voita neljää peliä. Muistakaa nyt mennä vittu päätyyn asti sitten ettei mikään Liigafarmi mestaruutta vie, koska se olisi koko suomalaiselle jääkiekolle tappio.
   
 6. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Taika murrettu!! Pohjanoksa sen mursi. Ai saatana, hyvä fiilis vaikka sarja nykyään on mitä on.. Ei saatana luulin ettei enää koskaan nähdä finaaleita Kupittaalla..
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Onnittelut Turkuun. Kun piti voitto kairata niin se tuli ja onhan toi Pohjanoksa jumalauta ihan toiselta planeetalta kun virkaveli toisessa päässä. Pronssia voisi kairata vielä jos se nyt jotakin kiinnostaa. Jonkun sortin lätkä se on sekin vaikka nyt kultainen olekkaan.
   
 8. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Eihän tähän aamulla olisi uskonut. Kymmenen vuoden kirous on murrettu! On se vaan joukkue, vaikka täältäkin on monta kertaa usko loppunut. Hyvä TUTO! Sitkeää pelaamista, loistavaa malivahtipeliä ja tarvittavat maalit. Eihän siinä muuta tarvita. Ja (toivottavasti) entistä nöyrempi Luceniuskin saadaan takaisin kesken finaalien. Kyllä se mukaan mahtuu, vaikka joukkue pärjää näemmä ilmankin.
   
 9. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tähän kohtaan voi todeta, että aina tykännyt ja koko ajan tiennyt, että finaaleihin mennään. En tiennyt, enkä uskonut tänäänkään edes vielä Valtolan maalin jälkeenkään. En ennen kuin Säterin ääni kohosi jonnekin yläoktaaviin viimeisen 10 sekunnin aikana.

  Ei tätä ratkaissut henkinen kantti tai parempi viimeistely. Tämän ratkaisi Julius Pohjanoksa.

  Huhhuh. Vaatii kyllä sulattelua kaikkien näiden vuosien jälkeen. Hyvä TUTO!
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tätä just mietin, että Lusse olis voinu olla SaPKon pelastus. TUTO alkoi vihdoin pelaamaan materiaalin edellyttämällä tasolla ekan K-Vantaa tappion jälkeen, kun ei ollut ketään sotkemassa peliä. Lusse olis voinu tänäänkin tehdä jotain älytöntä TUTOn kannalta.
   
 11. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Samaa mieltä. TUTO vei käytännössä loistavan maalivahtipelinsä ansiosta finaalipaikan. SaPKo:lta puuttui kärisiväälisyys syötöissä ja ehkä liian heppoisi vetoja sai Pohjanoksa ottaa kiinni. Urpolahdella mene AINA se yksi hellpo ja tässä matsissa se ratkaisi lopullsiesti TUTO:n pääsyn finaaliin. Paremman maalivahdin joukkue yleensä voittaa sarjan, niin nytkin. Uskon, että ei tuolla epätasaisella veskaripelillä olisi mestaruutta kuitenkaan voitettu. Onnittelut TUTO:lle. Se ansaitsi finaalipaikan. SapKo pelaa pronssista Jokipoikien kanssa, tällä hetkellä ei se matsi voisi vähempää kiinnostaa.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Sama fiilis löytyy täältä kuin monelta muultakin pitkäaikaisella TuTon kannattajalla. Täysin uskomatonta ja voiko tämä sittenkään olla totta. 10 vuoden odotus on ohi. Lucenius on vapautettu vankilasta. Kirous on murrettu. Hallitseva mestari kaadettu. Finaalit odottavat. Pohjanoksalle patsas hanke vetämään kupittaalle. Kiitokset myös koko joukkueelle ja myös valmennukselle. Elomo teki kuin tekikin sen tällä joukkueella. Itseltä taas jo usko alkoi loppua, mutta joukkueelta ei. Loistavaa työtä myös kaikilta TuTon taustajoukoilta ja iso kiitos heillekin. Tällaisen odotuksen jälkeen fiilis on tässä vaiheessa jo lähes kuin olisi mestaruuden voittanut. Vielä olisi kuitenki se yksi steppi mahdollista ottaa ja tuoda jääkiekkoliiton mestaruus vihdoin kotiin.

  Sympatiaa heruu myös SaPKolle. Todella kova joukkue SaPKo on ja Räsänen on loistava valmentaja. Voisi sanoa, että kohtuuttoman kova kohtalo on tämän seitsemännen pelin häviäminen, mutta jotenkin se ratkaisu on aina pakko saada.
   
 13. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Näinpä. Kyllä SaPKo:n johdon ensimmäinen tehtävä on pistää se maalivahtipeli kuntoon. Se on ihan ensimmäinen A ja O. Nyt se epäonnistui siinä surkeasti.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onnittelut Turkuun. Yhdellä maalilla ei usein voita. Vielä harvemmin voittaa maalivahdilla joka päästäisi norsupallotkin sählymaaliin.
  On nyt TUTOn suoranainen velvollisuus voittaa sarja. En usko että kukaan itseään kunnioittava sapkolainen hyppää KeuPan gangbangfagottiin.
   
 15. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Niin ja rehdit onnittelut TUTOlle unohtui. Onnea finaalipaikasta.

  Kyllä tämä TUTOn tasonnosto yllätti. Tähän asti oma mielikuva TUTOsta on ollut se kaudesta toiseen kovan materiaalin omaava, herkästi kuumeneva alisuorittaja ja ratkaisupelien häviäjä. Nyt näyttää olevan hyvä henki joukkueessa mikä ilmeni tässäkin sarjassa riittävän nöyränä pelaamisena. Aika nousujohteinen ottelusarja turkulaisilta.
   
 16. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kyllä vanhankin lätkääijän silmäkulma kostui kun vihdoin voitettiin ns. kuolemanpeli. Kymmen vuoden odotus ja nyt se on totta. Voitettiin Mestiksen kovin lätkäjoukkue. Mielestäni Sapko se oli, vaikka jäikin runkosarjassa toiseksi. Perinteinen lätkäjoukkue ninkuin TuTo:kin! Eiköhän Sapko hoida pronssimitalit Savonlinnaan!

  Eiköhän anneta Luselle vielä mahdollisuus. Tuskin syylistyy enää hölmöihin toilailuihin kentällä. Nyt pelataan Mestiksen mestaruudesta ja siinä ei ole sijaa hölmöilyihin.
   
 17. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Kyllä minäkin olen nyt TUTO:n puolella, vaikka vitutus on vielä edelleen päällä. Tuomarit eivät tätä peliä ratkaiseet, mutta kyllä ihmetytti lopussa SaPKo:lle annettu jäähy Game 7:ssä, kun kova paine oli tasoitukseen, samanlaisia kiinnipitämisiä jäi monta viheltämättä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2018 klo 22.40
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Vaikka olen yleensä yltiöoptimisti niin tänään olin vähän sillä mielellä, että turpaan taitaa tulla. Sitä makeampi voitto sitten oli.

  Kiitos hyvästä ottelusarjasta SaPKolle ja sen mukaville faneille. Meidän yhteinen taival jatkuu ensi syksynä ja TuTon pelit perjantaina. Tällä kertaa kevät on tutolaisen parasta aikaa.
   
 19. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Uskomattoman hienoa! Sunnuntain jälkeen usko oli kovilla, mutta niin vain tämä sitkeä joukkue punnersi finaaleihin. Mahtavaa, edellisestä kerrasta on 10 vuotta.

  Pohjanoksaa on kiittäminen finaalipaikasta, Julle oli todellinen Turun muuri tänäänkin. Ja kyllä, TUTO:lla on jokeri pakassa finaalisarjaan; Lucenius on pelikelpoinen finaalisarjan ottelusta 3 alkaen.

  Kiitos Savonlinna, oli hirmuisen tasainen sarja. Mestiskiekkoa kahden huipputasaisen joukkueen välillä, lätkädraamaa koko rahan edestä.
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Kannattaa olla pessimisti, silloin iloiset yllätykset tuntuvat vielä suuremmilta. En olisi tätä finaalipaikkaa odottanut, mutta onneksi minä en ole jäällä pelaamassa vaan joukkue. Hieno homma!

  Vastahan siitä on tosiaan vuosikymmen kun TuTon edellisiä finaaleja olin seuraamassa sekä Kupittaalla kotipelejä katsomassa että Kultaisessa Hirvessä katsomassa ratkaisevaa vieraspeliä. Silloin oli ilo ylimmillään ja riemu suurimmillaan kun tuli mestaruuden ratkaissut voitto.

  Sääli, että Kultaista Hirveä ei enää ole vaan sen tilalla on joku geneerinen lähikauppa.
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  En ihan täysin osta tätä. Olen aina vihannut pessimististä asennetta, jossa mietitään, että ei kumminkaan voiteta mitään ja voiton hetkellä alkaa se perinteinen onneksi olin väärässä. Itse ennemmin olen optimisti, koska silloin tappion hetkellä tuntee miten tästä lajista oikeasti välittää ja se tyhjän takin tunne on sanoin kuvaamaton. Olisin voinut olla ennen Turun kuudetta peliä pessimisti ja ajatella, ettei tästä kumminkaan jatkoon mennä, mutta olisi jäänyt paljon kokematta.
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Nyt oli tietysti tiukka tasatilanne, joka olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa, mutta eipä TuTon häviö välierissä olisi lopulta hetkauttanut elämää sen enempää kuin aiemmatkaan puolivälierä- ja välierähäviöt viimeisen 10 vuoden aikana. Itse asiassa olisi hetkauttanut vähemmän kuin ennen, koska ennen minäkin välitin sekä Mestiksestä että koko lajista huomattavasti enemmän kuin nykyisin. Nykyisin voitot otteluissa ovat luokkaa "ihan kiva", eikä mitään tyhjän takin tunnetta tule enää koko jääkiekosta missään ottelussa. Sellaiseksi on varsinkin suomalainen sarjakiekkoilu suljetun SM-kultapossukerhon ja Mestiksen farmiksi muuttumisen myötä mennyt, kiinnostus on vähentynyt vuosi vuodelta.

  Viimeinen kokemani "takki tyhjä"-efekti taisi olla Vancouverin olympialaisten välierässä 2010, jossa Suomi sai rajusti ja erittäin nopeasti turpiinsa Yhdysvalloilta. Tämäkin johtui enemmänkin totaalisesta ja nopeasta täystuhosta jota USA esitti kuin itse lopputuloksesta. Piru vie juuri oli kotisohvan kisastudio pistetty pystyyn ystävän kanssa ja valmistauduttu otteluun monta tuntia, sitten matsi on täystyrmäyksellä ohi muutamassa minuutissa. Sitä ennen varsinainen traumatisoiva shokkihäviö olikin Torinon olympiafinaalissa 2006, se on jäänyt liki ikuisesti mieleen.

  Mestiksestä on intohimo kuihtunut hiljalleen pois: joka kerta kun joku seura on Mestiksestä nostettu kabinetin kautta SM-liigaan ja joka kerta kun uusi farmijoukkue on syntynyt niin sitä mukaa on yksi henkisen sitoutumisen säie katkennut pysyvästi.

  Toivon nyt toki ehdottomasti, että TuTo mestaruuden voittaisi, se olisi tärkeää seuralle itselleen ja myös näpäytys nyky-Mestikselle siinä suhteessa, että mitkään farmiseurat eivät pyttyä nostelisi, mutta jos käy toisin niin ei se maailmaa kaada. Hopea ei ole häpeä ja MM-kisatkin ovat kohta ovella (tosin eipä niissäkään ole niin väliä miten tällä kertaa käy).
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Hiljaiseksi vetää. Kaiken sen pessimistisyyden, epätoivon, tappioiden jälkeisten unettomien öiden, Luceniuksen ja Keinäsen pelikieltojen, sen koko kauden ajan kestäneen vitutuksen jälkeen. Tämä JOUKKUE pelaa finaalissa!

  Aivan uskomattoman tasainen sarja. Jokaisessa pelissä riitti jännitettävää 60min tai vähän pidempäänkin. Näissä taisteluissa oppi vastustajaltakin löytämään omat suosikkinsa ja inhokkinsa. Isoin joukkueet erottava asia löytyi maalinsuulta ja siihen homma ratkesi. Näiden joukkueiden olisi kuulunut kohdata finaalissa ainakin, jos mietitään millaisella sydämellä pelaajat pelaa joukkueelleen.
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Onnittelut täältäki Turkuun! Toittovasti TUTO n jalka riittää Keuruun kaatamiseen, tuo kolmas erä oli vähä tukkosen näköstä. Tsempit finaaliin.
   
 25. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onnea tosiaan TuTolle!! Paremman maalivahdin jengi meni finaaliin ja niinkui joku jo sanoikin nii tössä sarjassa se maalivahdin vakkutus oki vaan todella suuri. Maalivahdit toistepäi niin ei olis game7 tarvittu. Urpolahtikin pelasi periaatteessa hyviä pelejä jos kokopeliä katsoo mutta jokaisessa pelissä meni vähintäön 1 helppo, joita Pohjanoksalla ei mennyt yhtään.

  Toivottavasti kairaatte KeuLuJypin oikeen kunnolla jäänrakoon! Kukaan muu kuin keuruulaiset tuskin haluaa että farmi tämän homma vie..