Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Onnea TuTolle finaaleihin. Harmi, ettei valmennuksella ollut ”munaa” laittaa Toivosta maalin edes G7aan. Kaiken kaikkiaan sarja kaatui SaPKon osalta maalivahti peliin ja puolustuspeliin. Tietysti maalejakin pitää pystyä tekemään enemmän kuin vastustaja, mutta aina ne helpot maalit syövät kenttäpelaajien mieltä. Lisäksi täytyy sanoa, että pois lähtevät pelaajat eivät olleet enää täysin mukana loppupeleissä - oli varmaan omat tavoitteet jo saavutettu. Ensi kausi ja uudet kuviot.
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Niin tosiaan, ainakin sen verran vielä tästä sarjasta, että oli kyllä mukava seurata sitä tällä foorumillakin, sillä keskustelut sujuivat mukavasti asiallisten savonlinnalaisten kanssa. Eli kiitos teillekin.

  Me TUTOn kannattajat jos ketkä tiedetään miten kitkerältä jatkosta putoaminen tuntuu. Mitä tulee pronssipeliin, niin sinne vaan hallille. Tavallaan se on määrätyllä tavalla haikeaa katsottavaa, mutta kun sitä paikan päälle menee katsomaan, niin ihan mukavaa katsottavaa se aina on. Ja ihan kiva voittaa, kaikesta huolimatta.
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kiitos samoin sinne Turun suuntaan. Hienot joukkueet ja hienot fanit.

  Ja pronssipelistä niin kyllähän se kausi mukavampi olisi voittoon päättää. Kuten aiemmin mainitsin niin ehkä se sitten kesälomilla se pronssimitalikin tuntuu ihan hyvältä. Ja jääpähän parannettavaa ensi kauteen ainakin yksi kappale tollasia Pohjanoksan tasosia veskareita jostain päin vois onkia pässeihin ;)
   
 4. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ensiksi onnea TUTO:lle finaaliin. Kaksi vierasvoittoa SaPKosta joten paikkansa ovat ansainneet, parempi meni jatkoon ei kahta sanaa.

  Itse näin neljä-viisi SaPKon peliä kauden aikana ja niissä missä Urpolahti oli maalissa jokaisessa lipsahti yksi helppo. Mukaan mahtui tietysti tärkeitä torjuntojakin. Mutta tukea olisi tarvinnut koko kauden aikana lisää. Olisiko kuitenkin ollut paikallaan peluuttaa jossain välierässä Toivosta ja antaa Urpolahdelle lepoa. Mene ja tiedä.
  Mutta ei homma pelkästään maalivahtiin kaatunut. Neljä viimeistä peliä olivat vähämaalisia, SaPKo teki niissä 5 maalia. Harvoin noilla lukemilla voitetaan. Tehot puuttuivat ja ylivoima välierissä huonoa.

  Silti hyvä kausi. Muutama vuosi sitten en olisi uskonut ikinä että SaPKo menee neljän joukkoon. Nyt takana mestaruus ja välieräpaikka. Hyvin tapeltu pieneltä itsenäiseltä seuralta. Ja toivotaan että perjantaina se pronssi vielä tulee.

  Sympatiat finaalissa 100-0 TUTOlle, on kuitenkin perinteikäs seura.
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No, tuosta voi olla montaa mieltä. Tosin niinhän sitä aina sanotaan, että parempi voittaa aina, kun on kyseessä maalintekopeli. Tämä on hiukan sellainen ikuisuuskysymys, mutta sanotaan nyt vaikka niin, että kyllähän TUTO melko puhtaasti Pohjanoksan ansiosta voitti. SapKo oli suurimman osan ajasta niskan päällä, mutta Pohjanoksa oli liian suuri vuori kiivettävästi, ja vastaavasti Urpolahti päästeli helppoja.

  Jos nyt vaikka eilistä ajattelee, niin menihän TUTOn maaleista kaksi ihan täysin Urpolahden piikkiin, Pohjanoksa taas torjui kaiken mahdollisen ja mahdottomankin.