Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Nyt olisi Räsäsen hyvä herätellä joukkuetta ottamalla Halonen maaliin G6 peliin tai antaa Toivoselle paikka. Ei voi vaan hyväksyä, että näissä peleissä menee joka pelissä ainakin yksi helppo maali,, nyt meni kaksi vaikka toinen oli YV maali ja täysin torjuttava. Eka oli TuTolle lahjoitus. Huomenna pitää lähteä Turkuun katsomaan peliä.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänää olisi sitten eka mahdollisuus varmistaa paikka finaaliin. Eilinen peli oli yhtä lailla tiukka ja tällä kertaa TUTO onnistui voittamaan. Kaksi ekaa maalia meni maalivahtien piikkiin. Voittomaali olisi ehkä ollut torjuttavissa, mutta se oli sellainen joita vaan voittoon tarvitaan.
  Ainoa mitä hieman kritisoin, oli tuo kolmannen erän lopussa 15 minsaa valmistamista. Minusta SaPKo on sen tasoinen joukkue, että ihan noin pitkää aikaa ei pyöritysmahdollusuuksia saisi antaa. Tällä kertaa se onnistui.
   
 3. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Valmennusjohdon pitäisi nyt viimeisellä hetkellä heratä. Urpolahti on ottanut koko ajan vastuuta maalissa ja sekin alkaa henkisestikin jo varmaan painaa. TUTO:lla on ollut kahdessa viime pelissa 75 torjuntaa. Ei tosiaan voi aina mennä niin, että toinen joukkue hallitsee ja toinen korjaa hedelmät. Tai sitten voi.
   
 4. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ensimmäinen erä oli kyllä TUTOlta Tamin kielellä "desperate hockey", mutta mielestäni kolmas erä kahta viimeistä minuuttia lukuunottamatta oli rentoa ja kontrolloitua pelaamista ensimmäistä kertaa tämän välieräsarjan aikana. Toki sitä rentoutta kummasti helpotti Pohjanoksan huipputorjunnat. Jos aiemmin on näyttänyt siltä, että tutolaiset johtoasemassa pelkäävät ja odottavat, koska SaPKo tasoittaa, niin nyt sellaista pelkoa ei näkynyt.
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Liekö Halosen roudaaminen Turkuun kuitenkaan hyvä ratkaisu. HIFK juhli eilen pronssia ja jonkinlainen nollaus varmasti tapahtui nuorella miehellä. Urpolahdella vaan eteenpäin. Torjuu tänään hyvin, vaikka eilisellä lapasyötöllään pelin momentumin TUTOlle käänsikin.
   
 6. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Sitä vaan, että nyt voi olla viimenen hetki katsoa se kortti.
   
 7. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ensin täytyy sanoa että ei Monton taklauksessa mitään filmiä ollut, aivan turha taklaus selkään ja varmasti vaati hetken puhaltelua. Tosin vastaava sattui Tuton pelaajaan muistaakseni kolmannessa erässä, siitäkin olisi kyllä voinut istunnolle laittaa. Noissa voisivat taklaajat olla huolellisempi, vaarallisen näköisiä tilanteita.
  Ja aivan ottelun lopussa Tuton ballerinalle olisi voinut kakkosen filmaamisesta antaa. Melkoinen loikka.
  Muutenhan peli oli siisti, reilu ja tuomarit ajan tasalla.

  Sitten itse asiaan. Kyllä Sapkon peli kaatui huonoon ylivoimaan. Ei tuossa ollut oikein mitään ajatusta. Pakit eivät lauo, maalille ei mennä jne jne. Aika helppo oli Tuton puolustaa kun Sapkon viisikko ainoastaan siirtelee kiekkoa.
  Urpolahteen eilinen peli ei kaatunut vaikka hirveä munaus sattuikin. Yksi tehty maali on vaan aivan liian vähän.

  Väsyneen näköistä oli molempien joukkueiden peli. Mitenhän tänään nousee luisin enää kummallakaan, veikkaan että tulee runsasmaalinen peli.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tiukat pelit ja matkustelu alkavat vaatia veroaan sarjassa. Kummallakin joukkueella alkaa olla se paras terä syöty ja 6 pelissä aletaan mennä jo tahdonvoimalla. Nyt pelit ovat myös ensimmäistä kertaa katkolla ja panokset tapissa. Hermoja koetellaan todella kovaa ja kun myös väsymys painaa, niin virheiden todennäköisyys kasvaa. Toisaalta tämä voi johtaa juuri siihen, että pelissä vältellään virheitä ja maalipaikat jäävät siten vähiin. Erot ovat olleet joka pelissä pieniä ja tuskin nytkään toinen joukkue hirveän selvin numeroin voittoa onnistuu saamaan. Oikeastaan vain hermojen menettäminen puolin tai toisin voi johtaa selvään voittoon.

  TuTo on jälleen niin lähellä finaalipaikkaa, mutta silti vielä niin kaukana. Menneiltä vuosilta näitä tilanteita riittää, missä ollaan päästy niin lähelle, mutta lopulta jääty ulos. Tänään olisi mahdollisuus tehdä uutta historiaa ja päästä finaaleihin 10 vuoden tauon jälkeen. Hallitseva mestari on kuitenkin varmasti toista mieltä.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ensinnäkin taklaus ei osunut selkään vaan olkapäähän, kun Monto sentään kääntää selän pois. Tämän voi tarkistaa fanseatilta. Monto lentää olkapää edellä laitaan ja sen jälkeen jää täysin liikkumattomana jäähän ja väität ettei ollut filmiä, kun yksikään raaja ei liiku hetkeen. Aluksi näytti paljon pahemmalta katsomon puolelta kuvattaessa, mutta toisesta suunnasta ei näkynyt kovinkaan pahalta Monton lento laitaan. Tuo apina vain päätyi vähän tehostaa, kun paikka oli tosissaan filmata ja esittää ensin kuollutta. Se ei kuitenkaan sitä tarkoita, ettei taklaus olisi ollut tyhmä ja ajattelematon.
   
 10. Näkökulma Jäsen

  Lainaus:
  Tampereelta ei olisi ollut pitkä matka Turkuun, joten nyt oli viimeinen mahdollisuus. Ei enää seitsemänteen peliin tai finaaleihin, puhumattakaan pronssiottelusta kannata muuttaa mitään, kun nyt ei kokeiltu. Urpolahti aloittaa ja samoilla kokoonpanoilla molemmat, kuin eilenkin. Mäntyläkin pelikuntoinen.

  Tuskin tänäänkään yksi maali riittää voittoon. Vaikea paikka SaPKo:lla ja nyt Lahtela-Salo parivaljakolta kaipaisi onnistumisia. Eivät ole oikein tässä sarjassa olleet terävimmillään. Pelin saavat hyökkäyspäähän, mutta tehokkuus hävinnyt. Salon päästävä käyttämään luisteluvoimaansa ja näin tehdä tilaa, aiheuttaa TUTO-puolustukselle vaikeuksia, pakottaa rikkomaan.
   
 11. Näkökulma Jäsen

  Lainaus:
  Nyt on mennyt hiukan liikaa tunteisiin?
   
 12. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo, näköjään on Roope maalissa. Kova paikka, mutta nyt on tilaisuus näyttää, mistä mies on tehty. SaPKo:n valmennusjohdolle kovat risut siitä, että Halos-korttia ei käytetty/käytetä. Pystyykö SaPKo nurkkaanajettuna nousemaan vielä voittoisaan lentoon?
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Filmaaminen menee aina tunteisiin. Oli kyse omista tai vastustajista. Pilaavat hienoa lajia.
   
 14. Näkökulma Jäsen

  Se on aivan totta, enkä hyväksy sitä itsekään. En ole ottanutkaan koko asiaan mitään kantaa. En Ahoniemen, en Monton osalta. Mutta liikaa nimittely menee siihen, että kohta palsta on täynnä jatkoa tuolle tapahtumalle. Se siitä!

  Lainaus:
  Onko asia ollut SaPKo-johdon päätettävissä? Sitä ei tiedä ja jos on niin ihmettelen ratkaisua. Halosella olisi ollut hyvä vire päällä, torjui rangaistuslaukauksen jatkoajalla ja tarjosi Hifkille voitonmahdollisuuden. Joukkueen peli ei ollut eilen niin hyvää, kuin edellisessä Turun ottelussa. Torjuntamaärät eivät kerro aina totuutta ja mielestäni nyt ei kovin montaa paikkaa saatu ensimmäistä erää lukuunottamatta. Lahtelan paikka maalinedustalta, siitä näyttävä hanskatorjunta. Elo nosti rystyltä päätyverkkoihin, mutta lopun parhaat paikat olivat tuossa. Turussa rynnistys oli hyvää ja siitä SaPKo olisi palkinnon ansainnut.

  Eilen TUTO puolusti paremmin ja pelasi kaksi erää todella hyvin. Ensimmäisessä erässä ja varsinkin ottelun alussa näytti SaPKo:n olevan paljon paremmalla jalalla ja jatkavan Turun kolmannen erän peliään. Viimeistään huonon viiden minuutin yv:n ja Urpolahden käsittämättömän hölmöilyn jälkeen joukkueen peli ei ollut enää samanlaista. TUTO puolusti todella hyvin ja SaPKo ei päässyt Pohjanoksan torjuntamäärästä huolimatta niin hyville paikoille, kuin edellisessä ottelussa.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Lehtonen tosiaan äityy ajoittain melkoisiin suorituksiin, eilen nähtiin yksi parhaista. Myös edellisessä Savonlinnan pelissä esitti yhden, nimittäin siinä SapKon lopun YV:llä, muutamia sekunteja ennen tasoitusmaalia. Sekä siinä, että myöskin eilen, olisi hyvin voinut puhaltaakin, mutta ylivoimaisesti isoin osa efektiä tuli molemmissa tilanteissa Lehtosen selkärangasta.

  Ja jep, kuten eilen illalla ounastelin, niin Julle jatkaa maalissa. Moni varmasti odotti lepovuoroa, mutta kyllä se kuulkaas vaan niin on, että ei yli 96:n keskiarvolla torjuvaa voittavaa maalivahtia helpolla pelaavasta kokoonpanosta tiputeta. Ihan sama miten usein pelataan.

  Joo ja Manu yhä vaan kehissä. Miksi vitussa? No, tekisi nyt sitten tänään voittomaalin näyttävällä yksilösuorituksella, lyöden mulle niin sanotusti jauhot suuhun.

  Ja edelleen olen niillä linjoilla, että Joona ”Killed by Death” Montoa pitää muistaa.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Enpä tiiä. Jotenki viimenki mielenkiinnon ripaus katosi eiliseen Urpolahden munaukseen. Ikään kun olisin hyväksynyt että tää kausi menee nyt näin ja tästä syystä.
  Eipä tietysti voi paljon viisikkoakaan kehua kun kahteen peliin on tehnyt kaksi maalia. Toisaalta TUTO ei oli tehnyt yhtään sen enempää mikäli mustat pysähtyisi toisessa päässä niinkuin tällä tasolla pitää.
  Kävin äsken tuolla aurinkoisessa säässä tyhjentämässä verkot kaloista ja paistelin makkarat tulilla. Tuli niin mahtava reissu että tosiaan lätkä on vähän toissijaista tällä hetkellä.
  Ei tässä pitkin mene niin tie vie Tanskan maalle ja se on minun vuosittainen kohokohta.
  Siksi pidän tuossa suosikkijoukkueessa Jääkiekkoa että tavallaan kannatan Tapparaa,SaPKo,Jokereita ja Maajoukkueita ja vähän sivussa SaiPaa ja Ipaakin.

  Mutta tämän päivän pelistä. Pidän SaPKoa luisteluvoimaisempana ja luulenpa vain että paremmin palautuneen on tänään voittaja. TUTOlta on Mäntylä pois niinkuin se eilen näyttikin ja tilalla Helanto. Tuore mies mutta onkos tuo paljon koko kaudella pelannut?
  SaPKolta toista peliä putkeen Pulli poissa, mutta muuten vastaava kokoonpanoja kappas kappas siellähän on savonlinnalainen tuomari puhaltelemassa ekaa katkopaikkaa. En ymmärrä mikä järki tuossa on ja tiedän että ainakaan kotiinpäin se mies ei vedä.
   
 17. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hauska aprillipila Toverien nettisivulla, tuo kukkopilleillä tuomareita avustavat katsojat. Etenkin yksi kohta jutusta pisti hymyilyttämään:

  ”Nopeutunut peli on aiheuttanut ongelmia erityisesti tuomareille, joiden on ollut lähes mahdotonta ehtiä näkemään jokaista rikettä. Näin ollen suurelle yleisölle on muodostunut vihreellinen käsitys siitä, että tuomarit ovat linjattomia ja surkeita vellihousuja, jotka viheltävät lähes poikkeuksetta puolueellisesti.”

  Toki kirjoitusvirheiden kera, mutta siis ”virheellinen käsitys”, hehe.
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Nyt tiedän mihin selityksiin voi tukeutua, jos tappio tulee =)

  Vai Helanto Mäntylän tilalle. Yksi 160cm pitkä pakki lisää Tuton pakistoon. Vähän kyllä pelottaa, eikä edes vähän. Runkosarjassa jo jokaisen kaksinkamppailun hävisi. Missä se Kaskinen on?
   
 19. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Honkanen lunastanut kausikortin kokoonpanoon...tämän täytyy olla aprillipila.
  Tämä ottelusarja Sapkon osalta muistuttaa paljolti TuTon runkosarjan pelejä, vastustajan maalivahti torjuu puolet enemmän kuin oma veskari mutta omat maalit ovat kortilla. Aikaisemmissa peleissä on näyttänyt kuin TuTolla olisi lyijyä jaloissa, kun vauhdissa ei tunnuta pärjäävän Sapkolle. Onko Kaskinen loukkaantunut kun ei kokoonpanossa näy?
   
 20. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Henry on ilmestynyt rosteriin. Hienoa!
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Ennakkoo ei saanut enää lippuja ostettua. Halli loppuunmyyty?
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Itselläni näkyy edelleen Helanto Mestiksen sivuilla.
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo näemmä nyt taas. Mäntylän nimi oli siellä hetken. Mielenkiintoista.

  Tokkopa se halli loppuunmyyty on. Itsellä kävi edellisessä kotipelissä niin, että ei onnistunut lipun osto enää viiden aikoihin.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Äsken Tuto tiedotti, että häiriöt korjattu ja lippuja saa klo16 asti.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näköjään jotain sekoilua tuolla lippu.fi myynnissä näyttäisi olevan. TuTo-SaPKo peliä haettaessa sivuilta näytti, että lippuja ei enää saatavissa, mutta TuTon sivujen linkin kautta taas pääsi lippuja vielä varaamaan. Nyt ilmeisesti toimii taas.