Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Filmaaminen menee aina tunteisiin. Oli kyse omista tai vastustajista. Pilaavat hienoa lajia.
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Lehtonen tosiaan äityy ajoittain melkoisiin suorituksiin, eilen nähtiin yksi parhaista. Myös edellisessä Savonlinnan pelissä esitti yhden, nimittäin siinä SapKon lopun YV:llä, muutamia sekunteja ennen tasoitusmaalia. Sekä siinä, että myöskin eilen, olisi hyvin voinut puhaltaakin, mutta ylivoimaisesti isoin osa efektiä tuli molemmissa tilanteissa Lehtosen selkärangasta.

  Ja jep, kuten eilen illalla ounastelin, niin Julle jatkaa maalissa. Moni varmasti odotti lepovuoroa, mutta kyllä se kuulkaas vaan niin on, että ei yli 96:n keskiarvolla torjuvaa voittavaa maalivahtia helpolla pelaavasta kokoonpanosta tiputeta. Ihan sama miten usein pelataan.

  Joo ja Manu yhä vaan kehissä. Miksi vitussa? No, tekisi nyt sitten tänään voittomaalin näyttävällä yksilösuorituksella, lyöden mulle niin sanotusti jauhot suuhun.

  Ja edelleen olen niillä linjoilla, että Joona ”Killed by Death” Montoa pitää muistaa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Enpä tiiä. Jotenki viimenki mielenkiinnon ripaus katosi eiliseen Urpolahden munaukseen. Ikään kun olisin hyväksynyt että tää kausi menee nyt näin ja tästä syystä.
  Eipä tietysti voi paljon viisikkoakaan kehua kun kahteen peliin on tehnyt kaksi maalia. Toisaalta TUTO ei oli tehnyt yhtään sen enempää mikäli mustat pysähtyisi toisessa päässä niinkuin tällä tasolla pitää.
  Kävin äsken tuolla aurinkoisessa säässä tyhjentämässä verkot kaloista ja paistelin makkarat tulilla. Tuli niin mahtava reissu että tosiaan lätkä on vähän toissijaista tällä hetkellä.
  Ei tässä pitkin mene niin tie vie Tanskan maalle ja se on minun vuosittainen kohokohta.
  Siksi pidän tuossa suosikkijoukkueessa Jääkiekkoa että tavallaan kannatan Tapparaa,SaPKo,Jokereita ja Maajoukkueita ja vähän sivussa SaiPaa ja Ipaakin.

  Mutta tämän päivän pelistä. Pidän SaPKoa luisteluvoimaisempana ja luulenpa vain että paremmin palautuneen on tänään voittaja. TUTOlta on Mäntylä pois niinkuin se eilen näyttikin ja tilalla Helanto. Tuore mies mutta onkos tuo paljon koko kaudella pelannut?
  SaPKolta toista peliä putkeen Pulli poissa, mutta muuten vastaava kokoonpanoja kappas kappas siellähän on savonlinnalainen tuomari puhaltelemassa ekaa katkopaikkaa. En ymmärrä mikä järki tuossa on ja tiedän että ainakaan kotiinpäin se mies ei vedä.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hauska aprillipila Toverien nettisivulla, tuo kukkopilleillä tuomareita avustavat katsojat. Etenkin yksi kohta jutusta pisti hymyilyttämään:

  ”Nopeutunut peli on aiheuttanut ongelmia erityisesti tuomareille, joiden on ollut lähes mahdotonta ehtiä näkemään jokaista rikettä. Näin ollen suurelle yleisölle on muodostunut vihreellinen käsitys siitä, että tuomarit ovat linjattomia ja surkeita vellihousuja, jotka viheltävät lähes poikkeuksetta puolueellisesti.”

  Toki kirjoitusvirheiden kera, mutta siis ”virheellinen käsitys”, hehe.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Nyt tiedän mihin selityksiin voi tukeutua, jos tappio tulee =)

  Vai Helanto Mäntylän tilalle. Yksi 160cm pitkä pakki lisää Tuton pakistoon. Vähän kyllä pelottaa, eikä edes vähän. Runkosarjassa jo jokaisen kaksinkamppailun hävisi. Missä se Kaskinen on?
   
 6. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Honkanen lunastanut kausikortin kokoonpanoon...tämän täytyy olla aprillipila.
  Tämä ottelusarja Sapkon osalta muistuttaa paljolti TuTon runkosarjan pelejä, vastustajan maalivahti torjuu puolet enemmän kuin oma veskari mutta omat maalit ovat kortilla. Aikaisemmissa peleissä on näyttänyt kuin TuTolla olisi lyijyä jaloissa, kun vauhdissa ei tunnuta pärjäävän Sapkolle. Onko Kaskinen loukkaantunut kun ei kokoonpanossa näy?
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Henry on ilmestynyt rosteriin. Hienoa!
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Ennakkoo ei saanut enää lippuja ostettua. Halli loppuunmyyty?
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Itselläni näkyy edelleen Helanto Mestiksen sivuilla.
   
 10. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo näemmä nyt taas. Mäntylän nimi oli siellä hetken. Mielenkiintoista.

  Tokkopa se halli loppuunmyyty on. Itsellä kävi edellisessä kotipelissä niin, että ei onnistunut lipun osto enää viiden aikoihin.
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Äsken Tuto tiedotti, että häiriöt korjattu ja lippuja saa klo16 asti.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näköjään jotain sekoilua tuolla lippu.fi myynnissä näyttäisi olevan. TuTo-SaPKo peliä haettaessa sivuilta näytti, että lippuja ei enää saatavissa, mutta TuTon sivujen linkin kautta taas pääsi lippuja vielä varaamaan. Nyt ilmeisesti toimii taas.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No hyvä olisi, näkyy näemmä meikäläisen jo ostamatkin printtiliput kadonneet.

  Tulisipa muuten varsin mielenkiintoinen show jos tuollainen häiriö olisi pidempiaikainen. Eli jos kenenkään ennakkoon ostamia printtilippuja ei näkyisi missään.
   
 14. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Mäntylä on kokoonpanossa. Samalla kokoonpanolla pelataan kuin eilen.
  Eiköhän Julle pidä tänään maalinsa puhtaana niin vakuttavaa on pojan pelaaminen ollut.

  Honkanen tekee tänään maalin, joten olkaa huoleti hänen pelamisestaan!
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mistä tämä tieto? Ainakin loukkaantuminen eilen näytti pahalta, että hiukan epäilen pelikuntoa.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kai tuota pelikuntoa sitten pähkäillään ihan kalkkiviivoille asti. En mä oikein muuta syytä keksi sille, että tovin jo rosterissa vilahti.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Voisiko Mäntylä tosiaan olla mukana. Kun eilen lähti jäältä, näytti ettei kyennyt varaamaan painoa toiselle jalalle ollenkaan.
  Tietysti on aina hyvä jos ei loukkaantumisia tule tai ole.
  Mestiksen sivulla Helanto ja TUTOn omalla Mäntylä. Minulla on hyvin vahva arvaus, että jompikumpi on oikein.
  Tulin myös just äsken siihen tulokseen että Toivosen on pakko olla jollain tavalla epäkunnossa. Ei mikään muu selitä että pelasi viimeiseksi pelikseen paremman pudotuspelin kun Urpolahden mikään playoffnäyttö ja silti mies jatkaa luukkuvahtina.
   
 18. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Eikä peli missään nimessä tuohon loikkaan eikä Monton "kuolemiseen" ratkennut. Joukkue kummalla oli enemmän tahtoa voittaa ja parempi viimeistely voitti eilen aivan ansaitusti. Toivotaan että noita löytyy tänään SaPKolta.
  Harmi että YLE ei näytä tämän päivän ottelua.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Noinko meinaat? Ei sitä tiedä. Jos tämä olisi David Lynchin elokuva, niin kumpikaan ei pelaisi, vaan joku outo kääpiö/jättiläinen jonka nimeä ei tietäisi kukaan.

  Käsittääkseni Mäntylä on sen sortin pelaaja, että jalan täytyy olla todella huonossa kunnossa ennen kuin pelin väliin jättää. Toki, lääkärillähän se viimeinen sana tietty on.
   
 20. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Eilisen perusteella ei uskoisi, että pelataan Mestiksen välieriä. Muutamaa kovempaa laidanvierus-tilannetta lukuunottamatta kovin säyseää nuorisuomi-lätkää, josta puuttui taklaukset, jälkipelit, maalinedusväännöt ja suoraviivainen maalille ajaminen. Tunne siis kaiken kaikkiaan.

  Edelliset muistikuvani Mestiksen välieristä ovat paljon värikkäämpiä ja rajumpia fysiikan puolesta. Eikö SaPKossa ja TuTossa muka ole sellaisia pelaajia, jotka fyysisesti pelaisivat noin kokonaisuudessaan muutenkaan? Kyllä TuTon Lahtinen ja SaPKon Paven, Pulli ja Salokin Tepsissä taklasivat siinä missä Lämsäkin. Kyllä Elomon TPS taklasi, nytkö on kieltänyt sen Tovereilta? Entä Räsänen? Onko ihan taitokiekkomiehiä? Ei ollut mikään paras pr-lähetys mestikselle. Kierroksia vaan koneeseen.
   
 21. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Mukavasti näkyy porukkaa hallille valuvan. Sisälläkin jo ihan mukavasti, lisäksi kasvava jono lippuluukulla. Viivakoodin lukijat ei ole ovella käytössä, vaan sisääntulijat lasketaan mekaanisella napsuttelijalla. Kuulemma paria tuhatta odottavat. Saas nähä.

  Yksi SapKon lippukin näkyy parvella liehuvan. Ei ole Pekka eikä Pätkä, vaan joku muu.
   
 22. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Eikä pelaa Mäntylä.
   
 23. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Urpolahti oli kuin olikin voittava maalivahti. Tiistaina sitten Talvisalossa huipputasaisen sarjan päätöskamppailu. Eetu-Santeri Koivuselle pointsit pelistä. Kaveri on kehittynyt hurjasti kauden aikana. Hyvä että tehtiin jatkosopimus.
   
 24. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Voi helvata sentään, kaksi hölmöä merkkausvirhettä ja vastustaja unohtuu maalille yksinään. No Sapko oli maalin verran parempi kun omista tekopaikoista ei onnistuta. Peli itsessään oli ihan viihdyttävää ja molemmat joukkueet antoivat kentällä kaikkensa. Onko Wilenius koirankopissa kun ei ollut kokoonpanossa?
   
 25. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Paljonkohan lipputuloja TuTo menetti tuollaisen sekoilun takia? Jos ja kun on jo kahden aikaan lippu.fi ilmoittanut, että lippuja ei enää saa niin moni on voinut jättää sen jälkeen yritykset väliin. Hallilla oli nytkin parituhatta ihmistä, mutta olisi voinut olla selvästi enemmänkin. Ei tämmöisiä ongelmia saisi olla kauden tärkeimmissä vaiheissa.

  No, ehkä sitten pronssipeliin mennessä ovat ongelmat korjaantuneet...