Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: SaPKo – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 20.03.2018 klo 04.54.

 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No hyvä olisi, näkyy näemmä meikäläisen jo ostamatkin printtiliput kadonneet.

  Tulisipa muuten varsin mielenkiintoinen show jos tuollainen häiriö olisi pidempiaikainen. Eli jos kenenkään ennakkoon ostamia printtilippuja ei näkyisi missään.
   
 2. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Mäntylä on kokoonpanossa. Samalla kokoonpanolla pelataan kuin eilen.
  Eiköhän Julle pidä tänään maalinsa puhtaana niin vakuttavaa on pojan pelaaminen ollut.

  Honkanen tekee tänään maalin, joten olkaa huoleti hänen pelamisestaan!
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mistä tämä tieto? Ainakin loukkaantuminen eilen näytti pahalta, että hiukan epäilen pelikuntoa.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kai tuota pelikuntoa sitten pähkäillään ihan kalkkiviivoille asti. En mä oikein muuta syytä keksi sille, että tovin jo rosterissa vilahti.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Voisiko Mäntylä tosiaan olla mukana. Kun eilen lähti jäältä, näytti ettei kyennyt varaamaan painoa toiselle jalalle ollenkaan.
  Tietysti on aina hyvä jos ei loukkaantumisia tule tai ole.
  Mestiksen sivulla Helanto ja TUTOn omalla Mäntylä. Minulla on hyvin vahva arvaus, että jompikumpi on oikein.
  Tulin myös just äsken siihen tulokseen että Toivosen on pakko olla jollain tavalla epäkunnossa. Ei mikään muu selitä että pelasi viimeiseksi pelikseen paremman pudotuspelin kun Urpolahden mikään playoffnäyttö ja silti mies jatkaa luukkuvahtina.
   
 6. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Eikä peli missään nimessä tuohon loikkaan eikä Monton "kuolemiseen" ratkennut. Joukkue kummalla oli enemmän tahtoa voittaa ja parempi viimeistely voitti eilen aivan ansaitusti. Toivotaan että noita löytyy tänään SaPKolta.
  Harmi että YLE ei näytä tämän päivän ottelua.
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Noinko meinaat? Ei sitä tiedä. Jos tämä olisi David Lynchin elokuva, niin kumpikaan ei pelaisi, vaan joku outo kääpiö/jättiläinen jonka nimeä ei tietäisi kukaan.

  Käsittääkseni Mäntylä on sen sortin pelaaja, että jalan täytyy olla todella huonossa kunnossa ennen kuin pelin väliin jättää. Toki, lääkärillähän se viimeinen sana tietty on.
   
 8. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Eilisen perusteella ei uskoisi, että pelataan Mestiksen välieriä. Muutamaa kovempaa laidanvierus-tilannetta lukuunottamatta kovin säyseää nuorisuomi-lätkää, josta puuttui taklaukset, jälkipelit, maalinedusväännöt ja suoraviivainen maalille ajaminen. Tunne siis kaiken kaikkiaan.

  Edelliset muistikuvani Mestiksen välieristä ovat paljon värikkäämpiä ja rajumpia fysiikan puolesta. Eikö SaPKossa ja TuTossa muka ole sellaisia pelaajia, jotka fyysisesti pelaisivat noin kokonaisuudessaan muutenkaan? Kyllä TuTon Lahtinen ja SaPKon Paven, Pulli ja Salokin Tepsissä taklasivat siinä missä Lämsäkin. Kyllä Elomon TPS taklasi, nytkö on kieltänyt sen Tovereilta? Entä Räsänen? Onko ihan taitokiekkomiehiä? Ei ollut mikään paras pr-lähetys mestikselle. Kierroksia vaan koneeseen.
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Mukavasti näkyy porukkaa hallille valuvan. Sisälläkin jo ihan mukavasti, lisäksi kasvava jono lippuluukulla. Viivakoodin lukijat ei ole ovella käytössä, vaan sisääntulijat lasketaan mekaanisella napsuttelijalla. Kuulemma paria tuhatta odottavat. Saas nähä.

  Yksi SapKon lippukin näkyy parvella liehuvan. Ei ole Pekka eikä Pätkä, vaan joku muu.
   
 10. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Eikä pelaa Mäntylä.
   
 11. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Urpolahti oli kuin olikin voittava maalivahti. Tiistaina sitten Talvisalossa huipputasaisen sarjan päätöskamppailu. Eetu-Santeri Koivuselle pointsit pelistä. Kaveri on kehittynyt hurjasti kauden aikana. Hyvä että tehtiin jatkosopimus.
   
 12. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Voi helvata sentään, kaksi hölmöä merkkausvirhettä ja vastustaja unohtuu maalille yksinään. No Sapko oli maalin verran parempi kun omista tekopaikoista ei onnistuta. Peli itsessään oli ihan viihdyttävää ja molemmat joukkueet antoivat kentällä kaikkensa. Onko Wilenius koirankopissa kun ei ollut kokoonpanossa?
   
 13. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Paljonkohan lipputuloja TuTo menetti tuollaisen sekoilun takia? Jos ja kun on jo kahden aikaan lippu.fi ilmoittanut, että lippuja ei enää saa niin moni on voinut jättää sen jälkeen yritykset väliin. Hallilla oli nytkin parituhatta ihmistä, mutta olisi voinut olla selvästi enemmänkin. Ei tämmöisiä ongelmia saisi olla kauden tärkeimmissä vaiheissa.

  No, ehkä sitten pronssipeliin mennessä ovat ongelmat korjaantuneet...
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mihin ihmeen pronssipeliin? No joo, aiemmin nämä seiskapelit tässä vaiheessa on hävitty, mutta luottoa on edelleen. Pitäisikö lähteä paikan päälle oikein?
  Minulta kun tuo G7 peli on jäänyt kokematta paikan päällä.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Peruspessimistinä lähden siitä liikkeelle, että viimeisen vuosikymmenen epäonnistumiset todennäköisesti jatkuvat ja sauma päästä finaaleihin meni tämäniltaisessa kotihäviössä. Pessimistisen asenteen etuna on se, että sitten voi yllättyä iloisesti jos TuTo voittaakin vieraissa tiistaina - ja jos ei voita, niin sitten voi todeta, että näinhän se on yleensäkin mennyt ja että kauden voi päättää liki traditionaaliseen pronssiotteluun.

  En tietenkään pane pahakseni, jos TuTo finaaleihin yltäisi, se vain on nyt selvästi epätodennäköisempää kuin mitä se oli ennen tämän illan mahdollisuutta katkaista sarja kotona.

  Toivottavasti joukkue ja mahdolliset vierasmatkalaisfanit pääsevät ehjin nahoin Savonlinnaan asti ja takaisin, huomiseksi on luvattu kovaa lumimyrskyä ja sellainen voi vaikuttaa tiistainakin.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hieno ottelu jälleen TuTon ja SaPKon välillä, vaikka se finaalipaikka jäi TuTolta lunastamatta. Tänään TuTon maalinteko oli todella vaikeaa. Parjattu Urpolahti venytti tänään 41 torjuntaa SaPKon maalissa ja oli vieraiden voiton takuumies. Pohjanoksa pelasi myös TuTo maalissa loistavasti, mutta ei vain voinut vieraiden maaleille yhtään mitään. TuTon puolustus teki muutaman ison virheen tänään enemmän ja hyökkäys ei onnistunut tarpeeksi hyvin viimeistelyssä omista paikoistaan. Siinä se ero oikeastaan pelissä oli ja siten SaPKo ansaitsi voittonsa.

  Paikkoja TuTolla riitti, mutta vain Aki Keinänen onnistui saamaan tänään kiekon hyväksytysti maaliin. Kerran Keinänen taisi kolauttaa ylärimaankin ja Kangasmäki ampui avopaikasta ohi, sekä Lahtinen sai kiekon maaliinkin maalin siirtymisen kanssa samoihin aikoihin. Loistopaikkoja oli myös SaPKolla, mutta vaikeaa oli välillä heidänkin maalintekonsa. Ratkaiseva maali tuli lopulta vasta ajassa 58:15. Lopussa TuTo yritti vielä kiriä, mutta aika loppui kesken. Erikoista päivän pelissä oli erkoistilannemaalien puuttuminen. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää alivoimaa.

  GameSeven tuo sitten ratkaisun lopulta tähänkin tasaiseen sarjaan. SaPKo sai ratkaisevalla hetkellä kotiedun takaisin itselleen ja nyt molemmat joukkueet pelaavat selät seinää vasten. Saapa nähdä miten paljon väkeä seuraavaan peliin tulee. Tänään rikottiin 2000 katsojan raja kupittaalla ja ehkä seuraavaksi SaPKo lyö nyt uudet pohjat tämän kauden pudotuspelien yleisöennätykseen. Varmaan ämpäreitä on halli täynnä ja meininki sen mukainen. Pientä ihmettä TuTon finaalipaikka nyt vaatii, mutta pakko siihen on vielä uskoa. Toivon jos menettää, niin pelikin on menetetty.
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei tällaista tosiaan saisi tässä vaiheessa tapahtua. En tiedä kuinka pitkään tällainen tilanne oli palvelussa päällä ja sen vaikutuksia on vaikea arvioida laajemmin. Karkeasti kuitenkin arvioiden esimerkiksi n.100 maksavan katsojan menetys voisi maksaa seuralle tuloja jopa 2000€, jos lipun hinnat ovat keskimäärin n.13-15€ ja oheismyynti lasketaan mukaan.
   
 18. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Jospa nyt kerrankin TUTO selviäisi näistä peleistä voittajana. Mikään ei siihen viittaa, mutta joskushan se on jo tilastollisestkin onnistuttava näissä. Mitäs se sitten vaatii? Pohjanoksan maagista peliä, Urpolahden hieman heikompaa iltaa ja ripauksen Rouva Fortuunaa..
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Vakavasti näytti G6 ensimmäinen erä siltä, että TUTO katkoo sarjan, mutta ei sillekään maistunut helpotkaan paikat. SaPKollekin sitten pelin jatkossa siunautui ainakin kaksi ihan miljoonan egen paikkaa mutta ei niin ei.
  Koko sarjan on isossa kuvassa näyttänyt, että TUTO on raskaalla jalalla, mutta pari viimeistä peliä SaPKo on ollut ihan yhtä väsy. Käykääpä huviksenne katsomassa tämän viimeisimmän pelin laukaisukarttaa ja sieltä kolmas erä, sekä näyttöön pelkät torjutut laukaukset. Joo, juuri siltähän se näyttikin.
  Nyt on sitten tilanne, että varmaan vedonlyönti kääntyi kertoimissa SaPKolle. En tiedä miten TUTO meinaa matkustaa mutta sanoisin pieni etu on palautumisessa SaPKolla. En tiedä yhtään mikä Matias Pullia vaivaa, mutta siinä olisi jalkoja SaPKo alakertaan jos pystyy tiistaina pelaamaan.
  Vaikka Urpolahti oli tänään ihan ok, niin yhdessä Kurosen kanssa sen TUTOn ainokaisen lahjoittivat. Kuronen oli se juurisyy, mutta sitä tuttua Urpolahden tunarointia olikin jatkot. Tietysti kun päästää vain yhden maalin ja torjuu 40 kiekkoa niin hyvä pelihän se on pitänyt olla, vaikka tänäänkin onni paikkaili. Minä en taivu millään kehumaan maalivahtia jonka torjuntatyöskentely on todella epävarmaa ja paluukiekkoja ei pysty lainkaan kontrolloimaan. Olkoot vaikka miten toiset kiekot pakkien niin hyvä maalivahti niitä ei tuossa määrin pudottele ykkössektoriin.
  Toinen puoli että ihan sama onko maalivahti hyvä vai huono jos se ottaa tuon määränä torjuntoja ja se riittää voittoon.
  Toivotaan nyt, että G7 ei laske yhtään helppoa maalia. Se nyt vaan on fakta että TUTOn kolmesta viimeisestä maalista SaPKo on lahjoittanut kaksi ja yksi golftermein puttaus onnistui jotenkin menemään veskarin paketin läpi verkkoon.
   
 20. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Murkulan kanssa samaa mieltä tuosta maalivahtipelistä, oli muuten kiva silti katsoa jännää peliä, joka on kääntyi SaPKolle - pitkä kotimatka oli paljon mukavampi. SaPKon voitto oli kyllä pitkälti Tuton viimeistelyn huonoutta ja huonoa tuuria kun maalivahdin ja puolustuspeliin hyvyyttä, mutta voitto olikin nyt vaan se pääasia. Taisi se SaPKon vähälukuinen kannatusporukka pääosin koostua pelaajien vanhemmista ja sukulaisista Helsinki-Tampere-Pori-Turku akselilta. Tiistaina taas jatkuu Talvisalossa, ei muuta kun tervetuloa sinnekin kannustamaan poikia.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Itä-Savossa Räsänen kertoi Pullin olevan flunssassa eikä pelaa viikonloppuna eli voi olla jo tiistaina kaukalossa.
   
 22. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Veikkaukseni runsasmaalisesta pelistä meni pieleen mutta eipä haittaa.
  Tiukka on sarja. Jossain moitittiin että on säyseää peliä mutta onhan tuo raskas sarja. Paljon matkustamista ja kun olosuhteet eivät ole aivan nhl-tasoa ei ihme jos pientä väsysmystä. SaPKolle on kuitenkin tullut jokunen kilometri bussissa istumista pudotuspelien aikana.
  No, tiistaina tämä sarja menee joka tapauksessa poikki. Nyt se on kotivoiton paikka.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kyllähän kaikki merkit viittaa siihen, että SaPKo tästä finaaleihin menee. Olishan se melekosta, että sarjavitonen hakee kaksi vierasvoittoa sarjakakkosen kotihallista välierissä. TUTOlla nyt tupannut muutenkin olemaan vaikeuksia välieristä selviytyä finaaliin, niin itse ainakin painasen hyvillä mielin SaPKoa isolla lapulle. Toisaalta, ehkä kuitenkin toivoisin enemmän TUTOn menevän finaaliin, että sinällään taas aivan sama kumpi voittaisi. Mutta kuitenkin, toivottavasti G7 on todellakin se paras peli tähän mennessä näistä pudotuspeleistä, koska näin muuten puolueettomalle seuraajalle ollut jokseenkin antikliimaksinen sarja. Myönnettäköön, että jokaista peliä en ole katsonutkaan.
   
 24. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joskus se huono tuuri sattuu TUTO:llekin, kun sitä on ollut pelkästään SaPKo:lla...
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Vieläköhän Laamanen on ylimääräinen mies jos Pulli tulee kokoonpanoon. Se puolusti taas Turussa niin pirun hyvin, että ei olisi vara pitää penkilllä. Tuskin näin käy, koska pelasi tuolla kolmanteen erään eniten vaihtoja ja vain Marvalla oli siihen erään suurempi peliaika.
  Ihan mielenkiintoisia tilastoja tuolla näyttäisi olevan ja ei onneksi tarvitse itse päättää millä miehillä pelataan. Paven tai Väinölä olisi minun valinta penkille ja vaikka Pavenin suoritustaso on aika kuraa niin kuitenkin luottaisin tässä tapauksessa kokemukseen.

  Huomenna ei tule Talvisalossa olemaan yleisöenntyksiä koska on arkipeli ja paikkakunnalla pääsiäistä viettäneet ovat asuinpaikkakunnillaan. Veikkaan että 1054 katsojaa voisi olla ja sekin on paljon.

  Onkos kukaan katsonut ketkä huomenna viheltävät pelin? Tänä keväänä on jo kolme kertaa vihelletty oma alaspäin syöttö pitkäksi kiekoksi niin jännittää vähän vieläkö se huomennakin tapahtuu.